Vertig0 wrote:Ne mozes taj BB otkljucati trenutno. Sad ga samo mozes koristiti kao ipod.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Je li moguc downgrade BB-a ?
Moderator: Benq
Vertig0 wrote:Ne mozes taj BB otkljucati trenutno. Sad ga samo mozes koristiti kao ipod.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ako ces uzimati uzmi fabricki otkljucan, to je mozda 50-ak KM skuplje ali je i bolje 100 puta. Imas na ovoj temi skoro na svakoj drugoj stranici napisano sta da gledas kod kupovine iPhone-avivax wrote:Pozdrav svima. Planiram ovih dana da kupim iphone 3gs (polovan), posto vidim ima dosta stručnjaka za te telefone, a ja telefon tog tipa nikad nisam imao. Pa bih zamolio nekoga da mi objasni na koje bih stvari trebao da pazim prilikom kupovine tog telefona,jer sam cuo od par ljudi ako mu je mjenjan zadnji oklop da onda taj telefon gubi dosta, kako to da provjerim, i kako da provjerim neke druge stvari da se uvjerim da je telefon ispravan i da nije "fuš". Pozz hvala svima na korisnim komentarima.
hehe sad cu jos malo potraziti po temi, kad ti nesto treba ne mozes ga naci...Duge wrote:Ako ces uzimati uzmi fabricki otkljucan, to je mozda 50-ak KM skuplje ali je i bolje 100 puta. Imas na ovoj temi skoro na svakoj drugoj stranici napisano sta da gledas kod kupovine iPhone-avivax wrote:Pozdrav svima. Planiram ovih dana da kupim iphone 3gs (polovan), posto vidim ima dosta stručnjaka za te telefone, a ja telefon tog tipa nikad nisam imao. Pa bih zamolio nekoga da mi objasni na koje bih stvari trebao da pazim prilikom kupovine tog telefona,jer sam cuo od par ljudi ako mu je mjenjan zadnji oklop da onda taj telefon gubi dosta, kako to da provjerim, i kako da provjerim neke druge stvari da se uvjerim da je telefon ispravan i da nije "fuš". Pozz hvala svima na korisnim komentarima.
Ili sačekaj dok ja nađem bijeli Iphone 4 sim free i prodam ti ja svoj 3gs, 32gb, fabrički otključan, more aplikacijaDuge wrote:Za pocetak ne moras se zezati sa otkljucavanjem, a i u vecini slucajeva ne radi gps. Ako ces kupovati fabricki otkljucan nemoj da ti uvale sa 6.15 basebandom (modem firmware) jer to nije fabricki otkljucan mobitel iako radi na sve kartice. Na tom BB ne radi GPS a bilo je slucajeva sa problemima sa WiFi. Opet ti ponavljam kupi fabricki otkljucan, manje ces se sekirati. Jos malo proguglaj, imas masu toga na internetu. Sretno
s obzirom da je ovo kopija puno je i po meni svi ovi koji uzimaju ovaj fazon beats by dre kopije bacaju pare.. bolje od mene da uzmes skullcandy uprock (bijele sa ljubicastim), bar je originalshalla wrote:Da priupitam, namjeravam da kupim velike slušalice a imam i fin budžet za njihda li je ovo puno love za ovakve slušalice (ove mi se baš drama sviđaju a volio bih da su ono baš moćne, jake, sa jakim basovima i sl)...
http://www.ebay.com/itm/220962722759?_t ... 901wt_1270
nijefosil wrote:Je li izasao untethered jailbreak za 5.1?
vivax wrote:POzz opet svima.. Isplatili se ovaj uzeti??
http://www.pik.ba/artikal/2578299/iphon ... jeli-16gb/
370km za polovan, softverski otključan?GaRGa wrote:vivax wrote:POzz opet svima.. Isplatili se ovaj uzeti??
http://www.pik.ba/artikal/2578299/iphon ... jeli-16gb/
taj ti nije fabricki otkljucan bolje dodaj 30 KM i uzmi fabricki otkljucan
Duge wrote:Ja maloprije pogledah na piku ima za 400 KM fabricki otkljucan
Nas'o sam i za 350 fabricki otkljucan...GaRGa wrote:Duge wrote:Ja maloprije pogledah na piku ima za 400 KM fabricki otkljucan
njemu je puno 400 za fabricki otkljucan al nije puno 370 za softwerski otkljucan...
Tako isti iPod sluzi i za video...nije mi jasno kako ti nećeaux wrote:kao sto imamo iPod za muziku
Ah nisam znao da to vazi sad i za iPhone, OK, ujednaceno je onda na svim uredjajima, s tim da je ovo kod njega onda def. neki "futav" ROM cim je takav na 2G.Vertig0 wrote:Na ios 4 pa na vise je odvojen ipod odnosno muzika od video playera. Tako da nema vise ikonice na kojoj pise ipod, nego je sad music i video.