Desavanja u Hrvatskoj

Post Reply
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#5726 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Truba »

http://www.vecernji.hr/crna-kronika/pro ... onu-905606

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: sjebote jednom sam vidio 120 000 na hrpi još uvijek ih sanjam
kako li je kad su 4-5 mil :D
Rudi33

#5727 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Rudi33 »

Black swan wrote:
Dabba wrote:Gospon Raos radi kaos.. :mrgreen:
http://www.novilist.hr/Vijesti/Crna-kro ... e-suzavcem
frajer je lud :D
Jašta. Bilo je simpatično kad se preseravao kod Malnara, ali ovo postaje opasno. Danas napao ženu, sutra će tko zna koga, možda nekog gaya, u šta se pretvara ova Hr, to od intelektualca ne bi očekivao. :roll:
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#5728 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Truba »

lud je bio i 91 kad je prevodio engleske knjige na srpsko katolički iezik :lol: :lol: :lol:
nelle_tz

#5729 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by nelle_tz »

Raos o pederskoj ideologiji.
http://www.youtube.com/watch?v=coH-440AqUU
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#5730 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Chmoljo »

Black swan wrote:
više sam govorio pežorativno :D ako se tako mogu odraziti

neki dan je neko u šali pokrenuo topik o ljevacima i nama nenormalnima koji su dešnjaci

nešto slično se može iščitati između redova kada su u pitanju ove stvari u odnosu gej vs negej

kad negej napravi grešku to se na sva zvona... a kada gej napravi grešku... eee božemoj
uopćeno govorim ali tako je
to su stvari koje su neizbježne. nije rijetkost da crnac nekoga iz vedra neba optuži da je rasista. nije rijetkost da je crnac rasista.

ustvari, rasizam bi bilo reći da crni čovjek ne može biti rasista :D

primjeni logiku. i ne žali se što si u manjini. vidi kako je :D
benderr

#5732 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by benderr »

http://dnevnik.hr/vijesti/hrvatska/mrsi ... 13138.html
Zakon o radu.

http://www.vecernji.hr/hrvatska/linic-p ... oga-620252
Porez na nekretnine.

http://www.index.hr/vijesti/clanak/nasu ... 03475.aspx
Bogatim dužnicima dugovi prema državi se jednim potpisom opraštaju, običnom narodu dižu se porezi.

Eto malo realnosti kako susjedi ne bi pomislili kako je nama Hrvatima najvažnije uspostavljanje naše, citiram "katoličke :?: džamarhije :? "

PS. Zaostali Švicarci. Balkanska fukara. :oops:
http://www.vecernji.hr/za-i-protiv/u-sv ... rak-905454
benderr

#5733 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by benderr »

S malim zakašnjenjem. Izgleda kako i naši domaći Bošnjaci jednako percipiraju Hrvate poput i vas u BiH.

Nedžad Hodžić:
Ova država je nastala na antifašizmu koji nije bio društveni sustav i o tome ne može biti rasprave. Prizivanja NDH stoga nisu dopuštena. Ja sam već rekao, hrvatsko društvo je bolesno, boluje od opake bolesti i treba terapiju. U Sarajevu se društvo dijeli na raju i papke, a meni se čini da je u hrvatskom društvu sve više papaka, kazao je Hodžić.

Gospodin je prozvao sve Hrvate za bolestan narod. Ne brine me taj stav ima na njega pravo. Jedino me zanima terapija koju bi on propisao.
Nešto poput ovog? Spasiti ugrožene od pomahnitalih ustaša.
dječak sa šibicama

#5734 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by dječak sa šibicama »

http://www.vreme.com/cms/view.php?id=866498

ko je i sta je Miljenko Jergovic, i koliko je dresova promijenio... danas mu je i Draza Mihajlovic "trodimenzionalna licnost" odnosno i pozitivac i negativac.

Novinarska prostitutka, da ne kazem kurvetina, kakvih je hrvatsko novinarstvo prepuno, nebi me cudilo da je i on kao i Kuljis, na Dodikovoj platnoj listi.
dječak sa šibicama

#5735 Re: Desavanja u Hrvatskoj

benderr wrote:S malim zakašnjenjem. Izgleda kako i naši domaći Bošnjaci jednako percipiraju Hrvate poput i vas u BiH.

Nedžad Hodžić:
Ova država je nastala na antifašizmu koji nije bio društveni sustav i o tome ne može biti rasprave. Prizivanja NDH stoga nisu dopuštena. Ja sam već rekao, hrvatsko društvo je bolesno, boluje od opake bolesti i treba terapiju. U Sarajevu se društvo dijeli na raju i papke, a meni se čini da je u hrvatskom društvu sve više papaka, kazao je Hodžić.

Gospodin je prozvao sve Hrvate za bolestan narod. Ne brine me taj stav ima na njega pravo. Jedino me zanima terapija koju bi on propisao.
Ta terapija im nije uspjela, ebase im "ustase" majku `95.

Morace nesto novo smisliti.
kakavdanakneiskustvu

#5736 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by kakavdanakneiskustvu »

Dabba wrote:Gospon Raos radi kaos.. :mrgreen:
http://www.novilist.hr/Vijesti/Crna-kro ... e-suzavcem

zna li se šta je razlog?
Dabba

#5737 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Dabba »

godina 2008. samba-rumba-chachacha
CITAT: Da imam sina, ne znam, majke mi, šta bih radio..
http://zaslike.com/files/msrejxkm1f7u0r0us785.jpg
shmizlica

#5738 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by shmizlica »

sherbett wrote: a tko je Chmoljo? :cry:
:D
pa draga šerbe :facepalm:
It_is_a_Leclerc

#5739 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by It_is_a_Leclerc »

dječak sa šibicama wrote:

ko je i sta je Miljenko Jergovic, i koliko je dresova promijenio... danas mu je i Draza Mihajlovic "trodimenzionalna licnost" odnosno i pozitivac i negativac.

Novinarska prostitutka, da ne kazem kurvetina, kakvih je hrvatsko novinarstvo prepuno, nebi me cudilo da je i on kao i Kuljis, na Dodikovoj platnoj listi.
Da si pročitao "Dvori od oraha", Miljenka Jergovića shvatio bi da jest prikazao Dražu Mihajlovića kao trodimenzionalu ličnost, ali ne kao pozitivca, već kao kukavicu koji s jedne strane strelja najbliže saradnike, a s druge izigrava velikog vojskovođu i lidera. Nažalost, nisi čitao knjigu, već si negdje naletio na mišljenje književnih propaliteta tipa Aralica, pa ti je ravno do mora.

Miljenko Jergović je najbolji hrvatski kolumnista.
It_is_a_Leclerc

#5740 Re: Desavanja u Hrvatskoj

benderr wrote:S malim zakašnjenjem. Izgleda kako i naši domaći Bošnjaci jednako percipiraju Hrvate poput i vas u BiH.

Nedžad Hodžić:

Nema vam druge nego poslati još koje prijeteće pismo gospodinu Hodžiću. Valjda svakom istaknutijem Bošnjaku u HR takva pisma u kojima se spominje Srebrenica, vrijeđa Islam i BiH, stižu na sedmičnoj bazi.
benderr

#5741 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by benderr »

Ne bih se složio za Jergovića jer on kroz svoje tekstove uvijek slijedi jedan svoj pravac. Neukusno ga je uspoređivati s nekim ostalim, poput Dežulovića.
It_is_a_Leclerc wrote: Nema vam druge nego poslati još koje prijeteće pismo gospodinu Hodžiću.
Eto da se i ja spustim na tu razinu.
Nema ni vama druge nego poslati još koju tenkovsku postrojbu na Hrvatsku.
Valjda svakom istaknutijem Bošnjaku u HR takva pisma u kojima se spominje Srebrenica, vrijeđa Islam i BiH, stižu na sedmičnoj bazi.
http://balkans.aljazeera.net/vijesti/ha ... ama-evrope

Islam =/= BiH
Bošnjaci =/= Islam
Ovi temelji možda jesu vezani za vas Bošnjake u BiH ali u Hrvatskoj nemaju prolaz. Svoje generalizacije ostavi u svojoj državi.
U Zagrebu možeš svakodnevno vidjeti žene obučene u tradicionalnoj muslimanskoj odjeći s maramama na glavi i ne pamtim niti jedan incident ili problem ne samo u Zagrebu nego i čitavoj Hrvatskoj. Pročitaj što pripadnici Islama sami govore o svom statusu u Hrvatskoj. Hrvatska je primjer zemljama Europe.

Neslaganja na nacionalnoj osnovi nećeš poistovjetiti s religijom jer Bošnjaci nisu jedini pripadnici Islama u Hrvatskoj.
Rudi33

#5742 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Rudi33 »

Severina kao moralna vertikala i obiteljska žena savjetuje ljude na RTL-u da glasaju PROTIV!
Stvarno divno, a sa pozornice čujemo Milu Kekina koji govori; "Recite onima koji kažu ja sam ZA - fuck off!
Gdje mi to živimo?!?! :roll:
radostan dan

#5743 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by radostan dan »

sherbett wrote: a tko je Chmoljo? :cry:
:D
tmoderador...
Rudi33

#5744 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Rudi33 »

Književnika Predraga Raosa, koji je danas priveden nakon što je u prostorijama Hrvatskog P.E.N.-a sprejem suzavcem pošpricao djelatnicu tog centra, zagrebačka policija prekršajno će prijaviti zbog kršenja Zakona o oružju te remećenja javnog reda i mira.

Policija je izvijestila da 63-godišnjaka obrađuje zbog prekršaja koji se snakcioniraju prema zakonima o oružju te o javnom redu i miru.

Iako nije potrebna dozvola za nošenje i nabavu spreja, zabranjena je njegova uporaba na javnim mjestima te prostorima gdje se može dovesti u pitanje nečija sigurnost.

U zagrebačkoj policiji kažu da će Raosa tijekom večeri odvesti dežurnom prekršajnom sucu kako bi odgovarao za današnji incident tijekom konferencije za novinare kojom su književnici namjeravali odaslati poziv na glasanje "protiv" na nedjeljnom referendumu o braku.
dječak sa šibicama

#5745 Re: Desavanja u Hrvatskoj

benderr wrote:

Ne bih se složio za Jergovića jer on kroz svoje tekstove uvijek slijedi jedan svoj pravac. Neukusno ga je uspoređivati s nekim ostalim, poput Dežulovića.
Sjecam se ja njega iz Nedeljne Dalmacije, fasist 1/1, covjek je otvoreno pozivao na ubijanje Srba u Hrvatskoj.

I on danas nekom mater nacisticku... dvolicnjak. Kako vjetar puse.

Isto ko i Mesic, do jucer ustasa, danas antifasist. Karakter nula.
It_is_a_Leclerc

#5746 Re: Desavanja u Hrvatskoj

benderr wrote:

It_is_a_Leclerc wrote: Nema vam druge nego poslati još koje prijeteće pismo gospodinu Hodžiću.
Eto da se i ja spustim na tu razinu.
Nema ni vama druge nego poslati još koju tenkovsku postrojbu na Hrvatsku.
Valjda svakom istaknutijem Bošnjaku u HR takva pisma u kojima se spominje Srebrenica, vrijeđa Islam i BiH, stižu na sedmičnoj bazi.
http://balkans.aljazeera.net/vijesti/ha ... ama-evrope

Islam =/= BiH
Bošnjaci =/= Islam
Ovi temelji možda jesu vezani za vas Bošnjake u BiH ali u Hrvatskoj nemaju prolaz. Svoje generalizacije ostavi u svojoj državi.
U Zagrebu možeš svakodnevno vidjeti žene obučene u tradicionalnoj muslimanskoj odjeći s maramama na glavi i ne pamtim niti jedan incident ili problem ne samo u Zagrebu nego i čitavoj Hrvatskoj. Pročitaj što pripadnici Islama sami govore o svom statusu u Hrvatskoj. Hrvatska je primjer zemljama Europe.

Neslaganja na nacionalnoj osnovi nećeš poistovjetiti s religijom jer Bošnjaci nisu jedini pripadnici Islama u Hrvatskoj.
Budalaštine i same budalaštine. Šetaju i po BiH ljudi sa svačim na glavim, pa to opet ne znači da nisu diskriminarina u ovom ili onom smislu. Ostaje činjenica da je nepoznat neko jedinom Bošnjaku u hrvatskom saboru poslao pismo u kojem piše da ode do svoje Srebrenice i da ne uzima Vukovar u svoja prljava muslimanska usta.
Renta

#5747 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Renta »

Jedno pismo pa smo na pas mater jel??
S ovakvim prozirnim, paušalnim i nedokazanim izlikama i opravdanjima su se ratovi započinjali..... A sve je bila podvala kako bi se opravdao napad na onog drugog...
Zna li se tko je to poslao? Možda je netko slao sam sebi, ha? Možda je smišljena provokacija da se eto svi Hrvati po dobrom starom udbaškom i velikosrpskom receptu etiketiraju još jednom, dugo nisu.
To će onda biti opravdanje za što?? Hrvatskoj sankcije, međunarodni nadzor, uhođenje svih hrvata, povratak milicije i pendrečenje, zabrana isticanja da si hrvat, neki novi goli otoci....
Nemojte misliti da pretjerujem.... ima u Hrvatskoj a bome i u fuckin "regionu" od Beograda, Podgorice do Sarajeva masu onih koji bi za ovakav scenarij desni bubreg dali....

Tražite prvo "Ustaše" u vlastitim nacionalnim redovima pa tek onda komentirajte susjede!!
Dabba

#5748 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Dabba »

Renta wrote:Jedno pismo pa smo na pas mater jel??
S ovakvim prozirnim, paušalnim i nedokazanim izlikama i opravdanjima su se ratovi započinjali..... A sve je bila podvala kako bi se opravdao napad na onog drugog...
Zna li se tko je to poslao? Možda je netko slao sam sebi, ha? Možda je smišljena provokacija da se eto svi Hrvati po dobrom starom udbaškom i velikosrpskom receptu etiketiraju još jednom, dugo nisu.
To će onda biti opravdanje za što?? Hrvatskoj sankcije, međunarodni nadzor, uhođenje svih hrvata, povratak milicije i pendrečenje, zabrana isticanja da si hrvat, neki novi goli otoci....
Nemojte misliti da pretjerujem.... ima u Hrvatskoj a bome i u fuckin "regionu" od Beograda, Podgorice do Sarajeva masu onih koji bi za ovakav scenarij desni bubreg dali....

Tražite prvo "Ustaše" u vlastitim nacionalnim redovima pa tek onda komentirajte susjede!!
Vau. Kada ne(t)ko, 29.11. (na dan republike? haha) u 02:08 ujutro, (lokacija Zagreb), piše o društveno-političko-partizansko-velikosrpskim & ustaškim-c(ij)eli-sv(ij)et-je-protiv-nas-i-gologuzim-otocima, to nije ništa drugo nego nostalgija. Nekome žestoko fali taj i takav "sex" u 2 poslije ponoći... Sretan dan republike!
Bilježim se sa štovanjem
zvonimirov amidža radovan III
ultima_palabra

#5749 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by ultima_palabra »

Nisam pratio, jel EU šta rekla o ovom referendumu? Apsurd je organizovati izjašnjavanja o ljudskim pravima, ili ih ima ili nema.

Doduše, i u nekim američkim državama se organizuju slični referendumi, u Švici se ljudi izjašnjavaju jesu li za izgradnju džamije :-)
shmizlica

#5750 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by shmizlica »

ma 'ta će EU! :D
Post Reply