Aktuelnosti: FK Sarajevo

Sve o FK Sarajevo...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
samo_ovaj_put

#5726 Re: FK Sarajevo

Post by samo_ovaj_put »

posjete na utakmicama protiv travnika i rudara ce zavisiti od igre nasih momaka i rezultata u gostima
PriNc_ba

#5727 Re: FK Sarajevo

Post by PriNc_ba »

samo da u banovicima ne bude kakvog divljanja aBd i da momci odrade zadano i aBd neporazeni se vracamo :)
ne znam kakva ce ruta biti al drotovi bi se trebali pobrinuti da niko ne moze proci s vozilima prema gradu tj prema centru jer je dovoljno do stadiona i prije stadiona da se moze doci i onda pjehaka zadat :) jer uvijek ce biti budala koje traze belaj jos pogotovo ako se naleti na kojeg banovickog kabadahiju zeljnog "krvi" :D a ima ih par vala koji samo traze "sarajlijcu" kakvog da zabelajisu... zbog toga mislim da se treba sprijeciti bilo kakav kontakt sa ljudima iz banovica. nikakvih ispijanja kafica po banovicima preko dana do tekme :D

i jel zna neko imal sta organizovano ili je parola snadji se ?

s obzirom da u jutarnjim satima imaju samo 2 busa za tuzlu i kasnije jos 2 koliko ja znam i jos jedan za banovice al on kasno polazi a iz zivinica onda se moze pichit gradskim prevozom do banovica :) s tim presjedanjem povratak izadje oko 25-26 km :)

Drzimo se samo FK Sarajeva
Obuca9

#5728 Re: FK Sarajevo

Post by Obuca9 »

A kakve veze imaju željezničari s ovom temom? Ne znam ni što ih spominjete uopšte... :roll:
Reglan

#5729 Re: FK Sarajevo

Post by Reglan »

[quote="PriNc_ba"]samo da u banovicima ne bude kakvog divljanja aBd i da momci odrade zadano i aBd neporazeni se vracamo :)
ne znam kakva ce ruta biti al drotovi bi se trebali pobrinuti da niko ne moze proci s vozilima prema gradu tj prema centru jer je dovoljno do stadiona i prije stadiona da se moze doci i onda pjehaka zadat :) jer uvijek ce biti budala koje traze belaj jos pogotovo ako se naleti na kojeg banovickog kabadahiju zeljnog "krvi" :D a ima ih par vala koji samo traze "sarajlijcu" kakvog da zabelajisu... zbog toga mislim da se treba sprijeciti bilo kakav kontakt sa ljudima iz banovica. nikakvih ispijanja kafica po banovicima preko dana do tekme :D

i jel zna neko imal sta organizovano ili je parola snadji se ?

s obzirom da u jutarnjim satima imaju samo 2 busa za tuzlu i kasnije jos 2 koliko ja znam i jos jedan za banovice al on kasno polazi a iz zivinica onda se moze pichit gradskim prevozom do banovica :) s tim presjedanjem povratak izadje oko 25-26 km :) quote

ima organizovano 20km za clanove UNFKS a 25 za one koji nisu clanovi
odes na ciglane i sve se raspitas :thumbup:

[
PriNc_ba

#5730 Re: FK Sarajevo

Post by PriNc_ba »

hz__semir wrote:A kakve veze imaju željezničari s ovom temom? Ne znam ni što ih spominjete uopšte... :roll:
kad bude zabranjeno i kad glavnina posta bude usmjerena na komsije i kad ti budes moderator onda mozes nesto i uciniti po tom pitanju ;)

meni nije kompleks ako nesto napisem o komsijama sto ih po meni ismijava pa onda oni dodju i prokomentarisu kako samo o njima pricamo ;) ti ako se tako osjecas nemoj ih ni spominjati a pusti druge da imaju slobodu pisanja ;)

na uefinoj stranici sam naletio na par clanaka o nasoj ligi i uglavnom prve dvije recenice se vide i u ovom o zelji su napisali Amir Osim pa sam morao kliknuti da procitam i procitah vala samo ovaj glavni dio :)

@arshavin hvala na info ;)
nazarenko

#5731 Re: FK Sarajevo

Post by nazarenko »

Big Mama House pametnjaković je fascinantan :-)
Alkos

#5732 Re: FK Sarajevo

Post by Alkos »

:mrgreen:
Frank Sinatra

#5733 Re: FK Sarajevo

Post by Frank Sinatra »

samo_ovaj_put wrote:
limeni wrote:sarajevo lagano postaje institucija :D
ima li neko informacija koliko je do sada prodato godisnjih ulaznica?
pravo da ti kazem da me nesto zaboli za te godisnje
Potpuno pogresno. Klub je trenutno u pravom skripcu sa finansijama. Potrebna je finansijska injekcija odmah a ne na rate da bi se mogli pokrenuti planirani projekti. Puno je vaznije sad zaraditi 100 000 nego za godinu milion. Pare su jednostavno prijeko potrebne. Drugi razlog zasto se insistira na sto vecem broju clanova je marketing. Ukoliko uspijemo skupiti 10000 clanova onda ce se sa sponzorima puno drugacije razgovarati. Zato se uclanjujte u klub i uclanjujte svoje najblize jer tako cete direktno pomoci. Cijene karata su namjerno dignute da bi se ljudi odlucili da kupe godisnje i uclane u klub.
BiH-x

#5734 Re: FK Sarajevo

Post by BiH-x »

hz__semir wrote:Image

Image

:D
Ah, lijepe nase hordasice 8-)

Image
north

#5735 Re: FK Sarajevo

Post by north »

Nakon 14 dana teškog rada u Rudniku Banovići, gdje sam otišao isključivo izrevoltiran provokacijom sa druge strane, da se malo oglasimo.....

Ali eto nećemo o tome, , šta nam se novo dešava u Instituciji? Hoćemo li u minut do 12 dovesti napadača?
Još je 5 dana prelaznog roka, i dobar napadač bi došao ko budali šamar.....

Evo presidente govori da je obavljen razgovor sa menadžerom Kučukovića i da će sutra biti sve jasnije, mada sam ja popriličan skeptik kada je ovo u pitanju, mislim, realno bi možda čovjek i došao, samo nisam siguran da imamo dovoljno para za njega....

Na kraju, malo o HZ, a o kome bi drugo, ono u prošlu subotu je bila čista PERVERZIJA i BEZOBRAZLUK, na zapadu sam pričao sa jednim starijim hordašem, i fakat je zaključak da od osnivanja HZ, nikada navijanje nije bilo bolje i luđe!!! Na čemu si dragi SJEVERU????

Svača čast momci!!!!
VenOM__

#5736 Re: FK Sarajevo

Post by VenOM__ »

Pozdrav,
imal' ko 2 slobodna mjesta u kombiju ili autu za put u Banovice?

HITNO
samo_ovaj_put

#5737 Re: FK Sarajevo

Post by samo_ovaj_put »

Pozivamo sve bordo navijače da sutra (petak) u 14,30 časova prisustvuju svečanom ispraćaju igrača, s najboljim željama za nastup u Banovićima. Svečanost će sutra biti upriličena na sjevernoj tribini stadiona Koševo, te na platou stadiona, odakle će autobus sa fudbalerima i stručnim štabom krenuti na put do Banovića.
cunga lunga

#5738 Re: FK Sarajevo

Post by cunga lunga »

samo_ovaj_put wrote:Pozivamo sve bordo navijače da sutra (petak) u 14,30 časova prisustvuju svečanom ispraćaju igrača, s najboljim željama za nastup u Banovićima. Svečanost će sutra biti upriličena na sjevernoj tribini stadiona Koševo, te na platou stadiona, odakle će autobus sa fudbalerima i stručnim štabom krenuti na put do Banovića.
:thumbup: :thumbup: :thumbup:
cunga lunga

#5739 Re: FK Sarajevo

Post by cunga lunga »

U Banoviće po pobjedu, navijači obećavaju ogromnu podršku

Ekspedicija bordo tima sutra u 14.30 sati kreće put Banovića. Naime, suparnik lidera prvenstvene tabele u okviru 5. kola Premijer lige BiH je “Budućnost“. Koliko u timu sa Koševa ozbiljno pristupaju ovoj utakmici, najbolje pokazuje podatak da će boraviti u karantinu kako bi u potpunom miru dočekali dvoboj sa novajlijom u elitnom razredu.

Kako su nam rekli čelni ljudi kluba, pred igrače je postavljen jasan cilj – pobjeda, koja će ih ostaviti na poziciji na kojoj su trenutno. Planirano je da se nakon ovog okrašaja, kada slijedi pauza zbog nastupa reprezentacije, FK “Sarajevo“ uputi na mini pripreme. Najvjerovatnije da će destinacija biti Međugorje.

Najvatrenije pristalice bordo boje obećali su da će sutra doći na plato ispred stadiona “Koševo“ i zaželiti sretan put igračima.

Najavljuju da će dan poslije u velikom broju doputovati u Banoviće i pružiti ogromnu podršku svojim ljubimcima.

Svi navijači FK "Sarajevo", koji žele organizovano putovati na utakmicu u Banoviće, mogu rezervisati svoja mjesta i izvršiti uplate u prostorijama Udruženja navijača FK "Sarajevo", u četvrtak i petak od 17 do 22 sata
cunga lunga

#5740 Re: FK Sarajevo

Post by cunga lunga »

Na put s podrškom najvatrenijih navijača

Piše: A. Beganović
Četvrtak, 26.08.10. 15:33.

Fudbaleri Sarajeva sutra će u 15 sati krenuti za Banoviće, a oni najvatreniji navijači bordo momčadi pola sata prije polaska okupit će se na Koševu kako bi dali podršku svojim ljubimcima.

"Momčad sutra putuje u Banoviće, a pola sata prije polaska naši vjerni navijači okupit će se kako bi dali podršku svojim ljubimcima. Atmosfera u klubu i oko kluba nikad nije bila bolja, a utakmica protiv Budućnosti od ogromnog nam je značaja i nadam se da ćemo se u Sarajevo vratiti sa tri boda", rekao je za SportSport.ba predsjednik bordo momčadi Zijad Blekić.

U posljednje vrijeme kao nova akvizicija Sarajeva spominje se i Mustafa Kučuković koji je za naš portal priznao da je navijač bordo momčadi.

"Još uvijek vam ništa ne mogu konkretno reći što se tiče Kučukovića, odnosno kontaktirao me je njegov menadžer, a sutra će najvjerovatnije mnogo toga biti jasnije", istakao je Blekić.
leo karan

#5741 Re: FK Sarajevo

Post by leo karan »

opa
ide se u karantin pa na mikrociklus u medjugorje :-D
kad su ovo hamo granov i pirija radili, blekic nije znao sta je ofsjad :)

neka neka, dosta vise amaterizma :thumbup:
cunga lunga

#5742 Re: FK Sarajevo

Post by cunga lunga »

leo karan wrote:opa

Blekic se svaku vecer poslije iftara intenzivno druzi sa Hamom Granovom :-D
leo karan

#5743 Re: FK Sarajevo

Post by leo karan »

cunga lunga wrote:

sad je sve jasno :D
cunga lunga

#5744 Re: FK Sarajevo

Post by cunga lunga »

leo karan wrote:
cunga lunga wrote:

sad je sve jasno :D
;-)
upaljac83

#5745 Re: FK Sarajevo

Post by upaljac83 »

Ne sumnjam da cemo u grupnoj fazi lige prvaka nositi granof odijela :D
north

#5746 Re: FK Sarajevo

Post by north »

Čujem da će Kučuković gotovo sigurno doći na pregovore danas-sutra, ali ponavljam na PREGOVORE, e sad, mislim da njegov dolazak znači dobru volju, i nadam se da će uprava u punom kapacitetu iskoristiti svu svoju pregovaračku moć, i postići dogovor sa ovim fudbalerom. Ovaj dečko bi nam došao ko u priči. Kvalietete za ovu ligu ima više nego dovoljno, samo bi trebalo možda malo vremena da se adaptira.

Zato, Uprava učinite sve što je u vašoj moći, ali dovedite nam Kučukovića!!!
north

#5747 Re: FK Sarajevo

Post by north »

Ipak u utorak pregovori, ali bitno je da do njih dođe.....

"Kučuković u utorak dolazi na
pregovorePiše: A. Beganović
Petak, 27.08.10. 13:46.

Fudbaleri Sarajeva sjajno su otvorili novu sezonu, no uprkos dobrim rezultatima čelni ljudi bordo momčadi ne miruju, odnosno tim žele dodatno pojačati.

Jedan od onih koji bi mogao pojačati Sarajevo je napadač Mustafa Kučuković, a prema riječima predsjednika bordo momčadi Zijada Blekića ovaj fudbaler i njegov menadžer u utorak će se pojavit u našem glavnom gradu.

"Upravo sam razgovarao sa menadžerom Mustafe Kučukovića. Obavili smo jedan kraći razgovor, a u utorak on i Kučuković dolaze u Sarajevo. Obavit ćemo razgovor nakon kojeg ćemo znati da li će ovaj fudbaler pojačati naš tim", rekao je za SportSport.ba Zijad Blekić".
Baltazar_khan

#5748 Re: FK Sarajevo

Post by Baltazar_khan »

Nije mi jasno da Sarajevo u ovom trenutku ima više pristalica na Koševu od nas. Možda je stvar u promjenama, a ne u rezultatima”, kazao je u svom stilu menager Plavih Amar Osim
north

#5749 Re: FK Sarajevo

Post by north »

Baltazar_khan wrote:
Nije mi jasno da Sarajevo u ovom trenutku ima više pristalica na Koševu od nas. Možda je stvar u promjenama, a ne u rezultatima”, kazao je u svom stilu menager Plavih Amar Osim
Rekao je samo ISTINU, i zbog toga respect, iako namazanko ovim izjavama hoće da "probudi" košpe....

Samo gdje bi nam kraj tek bio da se zaredaju pravi rezultati koje svi očekuju, zato sutra 3 bobe, i protiv Borca 10-15 milja....
bordo gandalf
Grijem se na: Gree Hansol 12

#5750 Re: FK Sarajevo

Post by bordo gandalf »

Ajde fino bez vrijeđanja moze?
Locked