Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ako Vettel bude prvi na kvalifikacijama bice skoporo pa nemoguce. Varijante kako Alonso moze pobjediti poredano po vjerovatnoci:
1. Kisa
2. Neko izbaci Vettela
3. Vettel zbog kvara odustane
P.S. samo ne kontam sto bi Alonso trebo biti veci rain man od Vettela pa prva pobjeda Vettela je bila kisna. Ako bude kisa ja bi stavio pare na Buttona .
Staza super, toliko mjesta za preticanje, pogotovo prva krivina
Ja se sjecam one utrke kad je Renault harao, Alonso i Fisichela vozili za Renault, ma ludnica na stazi, jedan bas zestok sudar bio na ciljnoj ravnini. Mislim da je to ta godina i utrka o kojoj i Radosni prica. Ne sjecam se ko je dobio, ali je bilo dijelova na sve strane.
fizikela dobio, trka prekinuta nakon strašnog udesa na ciljnoj ravni ili na ravni poslije prve krivine nakon starta, ulijevo, jer se vozi naopako, kao i ova današnja...
al sam zaboravio godinu jbg.
dedu ne volem, ali kapa dole za oproštajnu trku u brazilu prije par godina.
nije se proslavio plasmanom zbog pehova sa gumama, ali je pravio ludilo na stazi, ako se sjećate...
zato i ovaj put očekujem da se pretvori u mad max-a.
radostan dan wrote:
jeste li čuli, poslije prošle trke, naručio 500 majica i podjelio timu. na istim piše - leave me alone.
Sinoć pita Kimi svog inžinjera nešto za Ricciarda radio-vezom (valjda da li je bio u boxu), kaze komentator na RTLu, "da mu hoće sada inžinjer reći - leave me alone"
BHF_Manijak wrote:Hahaha koja bi ludnica bila da naloze Massu da se zabije u Vettela. Samo vidis iduci krug Webber namjerno zaostaje za citav krug - pravi ceku Alonsu!
Negdje sam cuo da se na nekom sajtu pusta snimak utrke, cini mi se bbc ili nesto slicno, treba mi hitno ta stranica jer vec sada znam da iducu utrku necu moci gledati kompletnu, sem prvih 15-20 minuta! 'Bem ti poso i majku...
Bio bih zahvalan na toj stranici koja snimak utrke pusta.
BHF_Manijak wrote:Hvala buraz!
Otprilike koliko vremenski nakon utrke puste snimak, odmah poslije ili sat-dva nakon live prenosa?
Odeš na pregled programa na sky f1 kada repriziraju. Sada gledam da ne vrte snimku kao BBC nonstop nego ima i nekih dodatnih sadržaja pa bi trebao viditi kad je tačno repriza http://tv.sky.com/tv-guide