REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE
- Banksy
#5726 Re: REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE
...odustajem
-
KENJAC
#5727 Re: REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE
Politicka odluka kao i ona o nevinosti Nasera Orica , Vojislava Seselja i jos mnogo drugih! Okrenimo se buducnosti !
-
dudevitz
#5728 Re: REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE
Oni koji su bili protiv revizije sad puni sebe, ko da su dobili Nobelovu nagradu
evo krenulo je mjerenje i ko je i u kojoj mjeri patriota.
Meni je potpuno jasno zašto je ovo ovako urađeno - jer je tako najmanje bolno. Srbija se mogla osuditi i prije 20 godina, da je to bio cilj i da je Sud uistinu radio svoj posao, a svi znamo kakvu igru su igrali od početka. Pravda ostaje nedosanjani san. O pravu uopće neću da pričam, jer je ova lakrdija s prepiskama i postupkom registra i Suda pokazala sve.
Šteta što se izgubljeni životi ne mogu vratiti po ovako brzom i kratkom postupku i što nam niko ne može vratiti izgubljene godine i sve ono što je u svima nama umrlo od 92-95. A od 95 do danas svakako živimo na apratima.
A vi se i dalje prepirite ko je bio u pravu, a ko nije. Dječurlija
Meni je potpuno jasno zašto je ovo ovako urađeno - jer je tako najmanje bolno. Srbija se mogla osuditi i prije 20 godina, da je to bio cilj i da je Sud uistinu radio svoj posao, a svi znamo kakvu igru su igrali od početka. Pravda ostaje nedosanjani san. O pravu uopće neću da pričam, jer je ova lakrdija s prepiskama i postupkom registra i Suda pokazala sve.
Šteta što se izgubljeni životi ne mogu vratiti po ovako brzom i kratkom postupku i što nam niko ne može vratiti izgubljene godine i sve ono što je u svima nama umrlo od 92-95. A od 95 do danas svakako živimo na apratima.
A vi se i dalje prepirite ko je bio u pravu, a ko nije. Dječurlija
- It_is_a_Leclerc
#5729 Re: REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE
Netačno.gospodja profiterka wrote: Nisu tražili sazivanje sjednice da bi se razgovaralo, već da bi i službeno preglasali Bakira i razvlastili Sakiba. I to je svakome jasno. Kriza u zemlji traje od 9. januara, kad je dio vojske izveden na ulicu da obilježava protuustavan praznik. Ne pišem ovo radi tebe, sigurna sam da ti to sve znaš.
Od 9.1. do jučer sjednice najviše zakonodavne instance u BiH su se održavale sasvim regularno. Jučer je sve to stalo jer predstavnici jednog entiteta nisu htjeli da glasaju. To je kriza.
A sve i da su sazvali sjednicu, pa preglasali Izetbegovića, i to je legalno, legitimno i u skladu sa zakonom. Donošenje jednostrane odluke, potpuno vaninstitucionalno, praktično paradržavno, zato nije niti legalno, niti legitimno, i današnja odluka Registra MSP-a to potvrđuje.
- gospodja profiterka
#5730 Re: REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE
Pa znate li vi išta o bilo čemu?? Zahtjev za reviziju se temelji na prikupljenim dokazima, na čemu drugome? Istim onim dokazima u koje je Nice dugo pokušavao virnuti da vidi čovjek malo šta ima, jelde. Ali sud nije ni pogledao materijal, već je tražio uvjerenje da su se svi članovi predsjedništva suglasili sa podnošenjem zahtjeva. To se danas dogodilo. Je li sada barem jasnije o čemu se radi?JoseMujica wrote:gospodja profiterka wrote:[
Kako bolan nije dobra kad se upravo to dogodilo?? Znate li vi čitati? Slučaj se gradio jako dugo, ali je sve ovisilo o tome hoće li ga sud prihvatiti bez odluke predsjedništva. Obzirom da su iz suda poslali tri pisma, a ne jedno adresirano na predsjedništvo, jasno je da su insistirali na konsenzusu. I kako onda Banksy nije u pravu?
i onda meni napišete da ne razumijem![]()
![]()
![]()
kakav ba slučajradi se o postupku revizije tužbe države protiv države
referiram i tebi da pročitaš onaj dio posta koji Banksy nije citirala ..... vi ne da ne želite da razumijete stvarnost, vi je odbijate, negirate, samim time i ne živitefeel sorry for you, al iskreno
![]()
koliko vas razčarenja još čeka
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#5731 Re: REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE
Banksy wrote:Ama, bolan ne bi bio, odbio nas je jer na žalbi za klanje nemamo dželatov muhur, pa šta je vama...JoseMujica wrote:
pričam o tome da je nas sud odbio u startu jer smo pravno nepismeni, nesposobni
Alija, Dayton
al ako ti je lakše da je vazda neko drugi kriv...
Don Neonko, 27. februar, dakle prije 10 dana
On smatra da, prema pravnom poretku BiH, nije neophodna nikakva nova odluka Predsjedništva BiH kojom se Softić ponovo imenuje za agenta BiH pred Međunarodnim sudom pravde u Hagu za postupak revizije.
Izetbegović navodi da Predsjedništvo BiH treba da kaže da su gore navedene činjenice u vezi sa statusom i legitimitetom agenta Softića neupitne.
"Kolega Ivanić ne želi da na dnevni red Predsjedništva BiH staviti osporavanje legitimiteta agenta Softića, jer zna da Predsjedništvo BiH ne bi usvojilo odluku o razrješenju agenta, budući da se odluke donose konsenzusom i da bi time, u formalnom smislu, potvrdio činjenicu da Softić ima legitimitet", naveo je, između ostalog, Izetbegović.
-
zenit dozic
#5732 Re: REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE
Slusaj dezerteru idi na đikanski forum pa izjednacavaj one koji su branili i oni koji su napadali ovu zemlju.KENJAC wrote:Politicka odluka kao i ona o nevinosti Nasera Orica , Vojislava Seselja i jos mnogo drugih! Okrenimo se buducnosti !
Sram te bilo jado jadni
- Banksy
#5733 Re: REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE
Suljagić jadno i bijedno pokušava profitirati iz ove nesreće, svi su to primjetili. Sklon je tome, nije mu prvi put, platiće političku cijenu tog lešinarenja. Nemam ti više šta reći, pozdrav.Capsicum wrote:Čekaj, zašto bi uopšte bilo bitno da je Nice govorio u javnosti o tome. Bakir je lično bio upoznat sa sadržajem pisma najmanje 2 mjeseca prije nego je isto objavljeno. Čak se spominje informacija da je sve to Bakir znao već u aprilu 2016 godine i da je svjesno odlučio da ne iskoristi svoju poziciju i spriječi da uopšte dođe u pitanje Softićeva legitimacija pred sudom.Banksy wrote:Da požurim prije nego salonci navale s likovanjem...Capsicum wrote: Jeffrey Nice npr. Jel dovoljno relevantan? Bakir je znao da Sakib nije mogao podnijeti zahtjev i pravio se lud.
Iskoristio je žrtve za svoje političke poene.
Daj mi citat u kojem Nice, prije prdaje zahtjeva, kaže da je Softić postao nevrijedan pred sudom. Naknadni papiri i naknadna pamet me ne zanima.
Bakir je uradio ono što bi uradio svako na njegovom mjestu člana Predsjedništva.
Suljagić, recimo, koristi žrtve za svoje političke poene, kad danas tvrdi da zahtjev nije trebalo predati, iako je do jučer tvrdio drugačije.
Njegov pokušaj da nepravdu, koja je Bosni i Hercegovini danas nanijeta po ko zna koji put, iskoristi za sopstveni politički obračun s Izetbegovićem je kukavički, sramotan i providan, i glasači su to prepoznali. Ja, prva.
A Suljagić ima puno pravo da spočitava Bakiru svu nesposobnost i politikanstvo u vezi revizije. Prvo zato što je i sam žrtva genocida, a drugo jer je jedan od rijetkih koji su upozoravali javnost da će se desiti ovo što se desilo. On i GS su skoro pa stavljeni na stub srama jer su narodu ukazali da se Bakir i SDA igraju njihovim osjećanjima i da će na najgrublji način iskoristiti žrtve genocida i poniziti ih. I sad treba Emiru adresirati prikupljanje političkih poena? Ma hajte molim vas... Čovjeku treba odati priznanje za iskrenost i javno iznošenje stavova, bez obzira što se možda ne sviđaju većini. Sve što je danas rekao i sve što već mjesecima govori vezano za reviziju presude je apsolutna istina. Ovo danas je samo kulminacija nesposobnosti SDA i njihove spremnosti da iskoriste žrtve za svoje mafijaške ciljeve.
A što se tiče tvoje "ljubavi" prema Suljagiću, imaš dovoljno postova na forumu, da se ne lažemo, sve se može naći preko Search opcije. Nisi ti stav o njemu formirala danas.
-
VjecitiStudent
#5734 Re: REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE
+1Alfons Kauders wrote: ...
SDA je doslovno ulozila vise truda, vremena, novca i ljudskih resursa u poklapanje Najvrijednije Opshtćine u Galaksiji i izbor kitologa Skake za gradonacelnika, no sto je ulozila u pripremu revizije.
...
Suština.
- Maraschino
#5735 Re: REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE
...a meni brat dodao noz i pomogao mi da te izbodem. ja sam toliko jak(imam instrumente zastite) da ce se mene pitati hoce li policija podnijeti prijavu ili ne a policija(tuzilastvo) obeca bratu da ce sakriti dokaze o nozu i njegovom ucescu.JoseMujica wrote:Banksy wrote:... sud te odbije jer ja nisam supotpisnik.JoseMujica wrote:
kakva je nepravda danas nanesena Bosni i Hercegovini?
uzmimo kao primjer da ti mene zbodeš nožem i ja lametiram kako ću te tužiti, pametujem i šupljiram i mjesto da okupim ljude koji znaju svoj posao, tu svoju tužbu u zadnjim sekundama sam nažvrljam na papiru, bez ikakvih relevantnih dokaza i predam...... i sud to odbije kao neosnovano ili iz bilo kojeg drugog pravnog razloga...
nije ti dobra analogija, al nikako...al nebitnopati kad želiš, al odgovor ti je u onom dijelu mog posta koji nisi citirala
ti bi tuzio a ja svaki dan zovem pa na kraju napisem pismo da se ne slazem sa tuzbom...ti pati a ja cu se smijati.
moze li ovako?
- Ludzak
#5736 Re: REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE
Ne misle samo i SDAovci tako, i većina Bošnja.Alfons Kauders wrote:Jedna stvar, ako cemo vec o religiji...
Ova epizoda bi trebala biti dodatni dokaz da je za politiku potrebno znanje mimo vjerskog... Nikakav problem sa vjerom, ali vjera nije kvalifikacija niti zamjena za struku.
Dzaba minder, dzaba pet namaza, ako nema knjige, rada, discipline. Uostalom, to uci i vjera, samo sto su je u SDA malo iskrivili, pa misle da je njihovo da klanjaju i kukaju, a da ce Allah dragi raditi sve umjesto njih.
- It_is_a_Leclerc
#5737 Re: REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE
Pa nije Refik kriv što je upravu. Da je Bakir umjesto "američkih profesora", "bivših tužitelja" i ostalih profesionalnih savjetodavaca konsultovao njega, danas ne bi bilo ovog likovanja u Srbiji i entitetu RS.Fudo387 wrote:Sto citiras njega?It_is_a_Leclerc wrote:Jedan od rijetkih koji je na vrijeme upozoravao da će se ovo desiti.
A šta su mu pojedinci ovdje na ovom forumu pisali i kako su ga vrijeđali...Odbijanje registrara MSP-a da čak i zaprimi zahtjev za reviziju koju je podnio Sakib Softić je blamaža države nazabilježena pred ovim sudom. Naime, nikada do sada se nije desilo da registrar odbije proslijediti sudijama podnesak zbog nelegitimnosti osobe koja se predstvaila kao zastupnik neke države, rekao je za Vijesti.ba, bivši glasnogovornik Tribunala u Haagu Refik Hodžić.
"Ispalo je da je Sakib Softić iz gepeka iznio gomilu papira i predao ih na pisarnici a da nije bio više ovlašten da to uradi od nekog prolaznika. Za tu blamažu i za njene višestruke destruktivne posljedice neko mora odgovarati", kaže Hodžić.
"Naročito zato što je gospodin Izetbegović od aprila prošle godine, prema dokumentu koji su još početkom februara uputili Geoffrey Nice i Nevenka Tromp, znao za stručnu ocjenu koja je nedvosmisleno utvrdila da Softić ne može podnijeti zahtjev. Uz to, postojali su i drugi načini da se zahtjev podnese prema pravilniku Suda, recimo direktno preko ambasadora, koji ne bi garantovali da bi zahtjev bio usvojen na razmatranju osnovanosti, jer je prilično jasno da ne ispunjava odredbe Člana 61 Statuta, ali se makar ne bismo sramotili na ovaj način i doživjeli da nam registrara, dakle jedan činovnik a ne sudije MSP-a kako to govori gospodin Izetbegović, udari šamar kakav nijedna druga država nije doživjela pred sudom", pojašnjava Hodžić
De sad malo Ivanica, Dacica, Dodika...i oni isto pricaju.
- Lakat Jebić
#5738 Re: REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE
ja sam mislio da ti drzis do sebe, nako ko coek... ali ako ti sam sebe poistovjecujes u bilo cemu sa leklerkom... nista onda, do meneAlfons Kauders wrote:Mi smo ćetnici i izdajnici.It_is_a_Leclerc wrote:Gospođo relativizatorko, analogirajte vi do jutra ako želite.gospodja profiterka wrote:Instruktivno je vidjeti koliko samo u ovom gradu ima onih koji su oduševljeni što je sud odlučio da je tužbu zbog genocida nad Bošnjacima moguće voditi samo uz pristanak njegovih izvršitelja i time tom narodu iscrtao metu na leđima. Lijepo je znati da su još uvijek bolna rana stanovi, vikendice, izgubljene ili nikada stečene privilegije, te da ta čežnja opravdava sve. Podiže me s poda činjenica da su neprijatelji ove zemlje za koje se zna i za koje se uglavnom ne zna našli glasnogovornike u ovom gradu, koji su im sedmicama pripremali teren za još jednu sramotu i nepravdu u skoro svim medijima, sve to u zamjenu za poluizgovoreno obećanje da će biti i za njih nafake. Pao je debeli sloj snijega i makar samo zbog toga mislim da je vrijedilo podnijeti zahtjev.
Niko ovdje ne likuje. Samo je grupa ljudi frustrirana jer ih niko nije htio slušati, niko im nije vjerovao i bili su izloženi najstrašnijim uvredama jer su rekli da je ovo Sud, a ne socijalna ustanova, i da će zahtjev biti odbijen, a Bosna i Hercegovina posramljena, ponižena i ismijana.
Niko nije vjerovao takvim ljudima. Dapače, pouzdalo se u sumnjivce tipa Nice, Tromp i sl. koji su debelo naplatili svoje usluge uvjeravajući deluzionog "lidera" Bakira da sve ima smisla.
Ti ljudi, koji su od prvog dana protiv ove sulude, destabilizirajuće revizije su najveće patriote, a ovi što su izlapljelom, destruktivnom Bakiru pljeskali su, zapravo, ti koji su nanijeli štetu i Bošnjacima i BiH.
I pride ćafiri, jer sumnjamo u Bakira a.s.
- 512MB
#5739 Re: REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE
Pustite nesposobnog Bakira, on da je radio 10 godina dan noc na reviziji opet bi na kraju onaj Ustasa bio "neopredjeljen" i sve bi propalo, kao sto se upravo desilo. Glavni krivac sto zrtve genocida nisu mogle traziti pravdu na sudu je Dragan Covic i HDZ! I za vijeke vjekova to treba dizati u nebesa i mlatiti ih po jebenoj kamenjarskoj fasistickoj tintari!! I ko im vise i mrve dadne sta nemora treba mu jebat nanu naninu!
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#5740 Re: REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE
jasno je meni od početka o čemu se ovdje radi...ne bilo ti mrsko otiđi na početak teme, već sam tada jasno rekao da je ovo Neonkov PR u rangu Guardianovog referenduma i Čirilicinog Trećeggospodja profiterka wrote:Pa znate li vi išta o bilo čemu?? Zahtjev za reviziju se temelji na prikupljenim dokazima, na čemu drugome? Istim onim dokazima u koje je Nice dugo pokušavao virnuti da vidi čovjek malo šta ima, jelde. Ali sud nije ni pogledao materijal, već je tražio uvjerenje da su se svi članovi predsjedništva suglasili sa podnošenjem zahtjeva. To se danas dogodilo. Je li sada barem jasnije o čemu se radi?JoseMujica wrote:gospodja profiterka wrote:[
Kako bolan nije dobra kad se upravo to dogodilo?? Znate li vi čitati? Slučaj se gradio jako dugo, ali je sve ovisilo o tome hoće li ga sud prihvatiti bez odluke predsjedništva. Obzirom da su iz suda poslali tri pisma, a ne jedno adresirano na predsjedništvo, jasno je da su insistirali na konsenzusu. I kako onda Banksy nije u pravu?
i onda meni napišete da ne razumijem![]()
![]()
![]()
kakav ba slučajradi se o postupku revizije tužbe države protiv države
referiram i tebi da pročitaš onaj dio posta koji Banksy nije citirala ..... vi ne da ne želite da razumijete stvarnost, vi je odbijate, negirate, samim time i ne živitefeel sorry for you, al iskreno
![]()
koliko vas razčarenja još čeka
al i jasno ponavljam još jednom da je od momenta predaje prve tužbe ovo bio smišljeni PR al nebitno evo nek ti Bakir svojim riječima kaže:
Don Neonko, 27. februar, dakle prije 10 dana
a na kraju tužba ni jebenog pisara nije prošlaOn smatra da, prema pravnom poretku BiH, nije neophodna nikakva nova odluka Predsjedništva BiH kojom se Softić ponovo imenuje za agenta BiH pred Međunarodnim sudom pravde u Hagu za postupak revizije.
Izetbegović navodi da Predsjedništvo BiH treba da kaže da su gore navedene činjenice u vezi sa statusom i legitimitetom agenta Softića neupitne.
"Kolega Ivanić ne želi da na dnevni red Predsjedništva BiH staviti osporavanje legitimiteta agenta Softića, jer zna da Predsjedništvo BiH ne bi usvojilo odluku o razrješenju agenta, budući da se odluke donose konsenzusom i da bi time, u formalnom smislu, potvrdio činjenicu da Softić ima legitimitet", naveo je, između ostalog, Izetbegović.
jebote, pa šta je ovaj kloc mislio, da u Hagu sjedi Suada Paravlić
- gospodja profiterka
#5741 Re: REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE
Pa šta tebi govori činjenica da kršenje odluke ustavnog suda nije dovelo do paralize institucija (iako jeste do političke krize) a da podnošenje zahtjeva za reviziju jeste? Šta iz toga zaključuješ?It_is_a_Leclerc wrote:Netačno.gospodja profiterka wrote: Nisu tražili sazivanje sjednice da bi se razgovaralo, već da bi i službeno preglasali Bakira i razvlastili Sakiba. I to je svakome jasno. Kriza u zemlji traje od 9. januara, kad je dio vojske izveden na ulicu da obilježava protuustavan praznik. Ne pišem ovo radi tebe, sigurna sam da ti to sve znaš.
Od 9.1. do jučer sjednice najviše zakonodavne instance u BiH su se održavale sasvim regularno. Jučer je sve to stalo jer predstavnici jednog entiteta nisu htjeli da glasaju. To je kriza.
A sve i da su sazvali sjednicu, pa preglasali Izetbegovića, i to je legalno, legitimno i u skladu sa zakonom. Donošenje jednostrane odluke, potpuno vaninstitucionalno, praktično paradržavno, zato nije niti legalno, niti legitimno, i današnja odluka Registra MSP-a to potvrđuje.
Današnja odluka registra je politička i ništa više. Lako je mogla biti drugačija da je to bila volja međunarodne zajednice. Međutim, Bošnjaci su morali podnijeti zahtjev makar bio i odbijen, sve drugo je sekundarno.
- Point.
#5742 Re: REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE
Kenjac, nemoj ni u snu da stavljas Vojvodu sa Oricem u istu recenicu. Tu svoju srpsku mantru da su svi podjednako krivi ostavi na srpskom forumu. Licemjeru.KENJAC wrote:Politicka odluka kao i ona o nevinosti Nasera Orica , Vojislava Seselja i jos mnogo drugih! Okrenimo se buducnosti !
Nije problem okrenuti se buducnosti, no srbi trebaju prvo da se suoce sa proslosti. Prica ko nas bre zavadi i negiranje sopstvenih nedjela ne vodi ka buducnosti.
Last edited by Point. on 09/03/2017 19:25, edited 1 time in total.
-
mario001
#5743 Re: REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE
Kakve veze ima kad je predato, razlozi za odbijanje su isti danas kao i prije 10 godina..JoseMujica wrote:gospodja profiterka wrote:Instruktivno je vidjeti koliko samo u ovom gradu ima onih koji su oduševljeni što je sud odlučio da je tužbu zbog genocida nad Bošnjacima moguće voditi samo uz pristanak njegovih izvršitelja i time tom narodu iscrtao metu na leđima. Lijepo je znati da su još uvijek bolna rana stanovi, vikendice, izgubljene ili nikada stečene privilegije, te da ta čežnja opravdava sve. Podiže me s poda činjenica da su neprijatelji ove zemlje za koje se zna i za koje se uglavnom ne zna našli glasnogovornike u ovom gradu, koji su im sedmicama pripremali teren za još jednu sramotu i nepravdu u skoro svim medijima, sve to u zamjenu za poluizgovoreno obećanje da će biti i za njih nafake. Pao je debeli sloj snijega i makar samo zbog toga mislim da je vrijedilo podnijeti zahtjev.
ma standing ovation![]()
svi su krivi sem konja koji je deset godina drkao kitu o našem trošku i onda se sjetio u zadnjim momentima da bi ko trebalo nešta uraditi![]()
da su se među njima pare rastaljivale nešto sumnjam da bi propalo ko ovo što se tiče svih nas
-
BISCANIN2
#5744 Re: REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE
Najveci gubitnici Srbski narod, izgubio sansu da se dodje do istine. Ovako ce biti zrtve vlastitih krojitelja istorije a tim samo produzavaju agoniju. Ali to je vec njihov problem. Mi smo probali medjutim sud je rekao drukcije.
-
VjecitiStudent
#5745 Re: REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE
Mogao se zahtjev pokrenuti dok je Komšić bio član Predsjedništva, no to opet ne rješava pitanje obezbjeđenje barem suzdržanog trećeg glasa.512MB wrote:Pustite nesposobnog Bakira, on da je radio 10 godina dan noc na reviziji opet bi na kraju onaj Ustasa bio "neopredjeljen" i sve bi propalo, kao sto se upravo desilo. Glavni krivac sto zrtve genocida nisu mogle traziti pravdu na sudu je Dragan Covic i HDZ! I za vijeke vjekova to treba dizati u nebesa i mlatiti ih po jebenoj kamenjarskoj fasistickoj tintari!! I ko im vise i mrve dadne sta nemora treba mu jebat nanu naninu!
Last edited by VjecitiStudent on 09/03/2017 19:24, edited 1 time in total.
-
Fudo387
#5746 Re: REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE
Sto bas Refika?It_is_a_Leclerc wrote:Pa nije Refik kriv što je upravu. Da je Bakir umjesto "američkih profesora", "bivših tužitelja" i ostalih profesionalnih savjetodavaca konsultovao njega, danas ne bi bilo ovog likovanja u Srbiji i entitetu RS.
Mozda je Dodik jeftiniji, mozda je trebao njega?
Mislim, ista im je prica i stav.
-
statixx
#5747 Re: REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE
Nije sud kriv sto imamo naopak ustav sa troclanim predsjednistvom i konstitutivnim narodima. Analogija nije dobra jer ne traze saglasnot Banksy, vec Mujicinog alter ega.gospodja profiterka wrote:
Mi vec zivimo 25 godina sa tim, i ne mozemo da rijesimo niti jedno krucijalno pitanje za ovu drzavu. To da je MZ licemjerna i da pokazuje kako sve sve manje vjeruje u pozitivan ishod dejtonskog ekserimenta nije bas neka novost.
-
lakilaka
#5748 Re: REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE
u zadnjem ratu ( agresiji ) 92-95 nije niko kapitulirao, na zalost.Prpa.ba wrote:Prirodna posljedica kapitulacije u ratu.lakilaka wrote:samo budale mogu misliti da vlada pravda u svijetu.
zalosno je i glupo da oni koje placa drzava bih ( predsjednistvo ) rade protiv iste.
- Grean
#5749 Re: REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE
Niste vi izdajnici, samo beskicmenjaci.
Kakva je to sad kao sramota sto nas je sud odbio i u cemu bi bila manja sramota da nismo ni pokusali vec kupili zdravo za gotovo da ne treba pokusavati jer izvrsioci zlocina nisu za to da mu se sudi.
Mislim na ove 'jesmol' vam rekli'
Kakva je to sad kao sramota sto nas je sud odbio i u cemu bi bila manja sramota da nismo ni pokusali vec kupili zdravo za gotovo da ne treba pokusavati jer izvrsioci zlocina nisu za to da mu se sudi.
Mislim na ove 'jesmol' vam rekli'
-
PM72
#5750 Re: REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE
Budali džaba i crtat'...