Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ultima_palabra wrote:Joj vas, ko da prvi put Zebu gledate... drag mi je i sve, ali onakvi igrači izumiru, i ima razlog za to.
za nase uslove...premier kokuruz..on je odlican..
ovi na baterije trkaci,istrci kontru 30 metara i boga moli da ga neko pipne da ima razlog ko ljubisa samrdziic prcmeknut...
ultima_palabra wrote:Joj vas, ko da prvi put Zebu gledate... drag mi je i sve, ali onakvi igrači izumiru, i ima razlog za to.
za nase uslove...premier kokuruz..on je odlican..
ovi na baterije trkaci,istrci kontru 30 metara i boga moli da ga neko pipne da ima razlog ko ljubisa samrdziic prcmeknut...
Ma znam, ali svaka ekipa u kojoj on igra previše ovisi od njega. Kvalitetnija ekipa ga zatvori i kapak.
leškarenje wrote:Hajmo znalci,ko se popicketo na treningu u Novom Sarajevu,cija je majka cetnikusa,ko je popio samare,koliko je kome odbijeno od plate (ako je ima ),ima li kakav mali Alihodzic da igra kod vas......sta ste se usutili misevi,a kad se kod nas desi nesto pa priblizno ovome novinari povampire ko ce prije sta objaviti,kako hinje kriju
imas li sliku, snimak kao dokaz? i takodjer transkript razgovora da je ovjeren?
leškarenje wrote:Stokic i ovaj neki mali Alihodzic,jebo mu malac mamu cetnicku...navodno su jos upetljani Kokot i Uzelac,odbijanja od plate bila od 80-100% ,samar koji pao i to
hajde ba, šta dramiš i prepadaš narod
momci se malo zaigrali, sve je to OK u žaru borbe, žestok trening pod nadzorom islamske sablje, želja za nametanjem pred trenerom i sl.
ali yebo i Mossad i CIA i KBG i MI6....kako to pitarluk odmah sazna
pa i treba im igrac na njegovoj poziciji. ne bih se ja smijao, on je, KAD HOCE, jedan od najboljih u ligi na svojoj poziciji. a mogao bi mahsuz zapet, da nam zabiberi nakon sto smo ga otjerali.
Raigor Stonehoof wrote:pa i treba im igrac na njegovoj poziciji. ne bih se ja smijao, on je, KAD HOCE, jedan od najboljih u ligi na svojoj poziciji. a mogao bi mahsuz zapet, da nam zabiberi nakon sto smo ga otjerali.
Ja bih volio da se ta info ispostavi tačnom (mada nešto ne vjerujem u istu) samo da vidim kako se pojedine kone ovdje jedu od muke jer su istoga pljuvali i nazivali "četnikom" kada je dolazio kod nas!
Maharadza wrote:Ja bih volio da se ta info ispostavi tačnom (mada nešto ne vjerujem u istu) samo da vidim kako se pojedine kone ovdje jedu od muke jer su istoga pljuvali i nazivali "četnikom" kada je dolazio kod nas!