pa ja se slažem s tobom i thomasom, generalno. također, slažem se da je besmisleno i nevjerovatno koliko fudbaleri zarađuju. međutim, osim zdravorazumskog posmatranja te priče, postoji i ekonomska. tačnije rečeno, koliko ti igrači zarađuju para klubovima za koje igraju, adekvatno su plaćeni. druga je stvar što je kompletno društvo nakaradno i što status polubožanstava imaju fudbaleri, a ne ljudi koji rade neke poslove od opšteg dobra za čovječanstvo._BataZiv_0809 wrote:Ne bih se slozio da je u pitanju predrasuda.rumenige_brajtner wrote: možda je lako naučit jezike, al je sigurno teško oslobodit se predrasuda.
U krajnoj liniji odosmo od teme. Izrazio sam svoje nekontanje spram cinjenice da se fudbalere dize na pijadestal polubogova i ilustrovao izjavom Bazdarevica. Pjanic je u toj recenici objekat i ti si se zakacio za njega, a ne Thomas ili ja, koji smo govorili u globalu.
Pjanicu svaka cast za sve. Ali da je njegov ili doprinos bilo kojeg fudbalera ekvivalentan grdnim parama koje dobijaju, vala nije.
Popularne stvari koje ne kontam
- rumenige_brajtner
#5726 Re: Popularne stvari koje ne kontam
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#5727 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Eh to je torumenige_brajtner wrote: pa ja se slažem s tobom i thomasom, generalno. također, slažem se da je besmisleno i nevjerovatno koliko fudbaleri zarađuju. međutim, osim zdravorazumskog posmatranja te priče, postoji i ekonomska. tačnije rečeno, koliko ti igrači zarađuju para klubovima za koje igraju, adekvatno su plaćeni. druga je stvar što je kompletno društvo nakaradno i što status polubožanstava imaju fudbaleri, a ne ljudi koji rade neke poslove od opšteg dobra za čovječanstvo.
- Dr Kova
#5728 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Patriotska_Liga wrote:Klikno da vidim šta ima ovdje kad i ovdje o kmečanju.
- Tabhana
#5729 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Neko napiše neku istinu, pet ljudi ne poznaje materiju oko koje se radi i onda napadaju u čoporu iznoseći potpune laži. Tako prosječan klix čitatelj dođe na forum i lista teme koje ga zanimaju i pomisli da je tih pet ljudi u pravu. Onda on to svoje stečeno znanje širi na kahvama, tako da imamo lančano prenošenje zablude koja doprinosi tome da je čovjek još veća neznalica na tom polju nego što je bio.
Teme na koje mislim su historija, politika, tu ima štiva za knjigu pod nazivom "Mitomanija u savremenom dobu".
I tema jest za "kmečiti", ne znam što oni najaktivniji na ovoj temi upravo spominju to kmečanje"
Teme na koje mislim su historija, politika, tu ima štiva za knjigu pod nazivom "Mitomanija u savremenom dobu".
I tema jest za "kmečiti", ne znam što oni najaktivniji na ovoj temi upravo spominju to kmečanje"
- Logovan
#5730 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ne kontam kako su na temi "Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student" uspjeli napisati 40 stranica za dva dana. 
- Tabhana
#5731 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Frajer raskopčao košulju kao da je Mile Kitić i onda plače okolo kao malo dijete.
- radiša
#5732 Re: Popularne stvari koje ne kontam
http://www.klix.ba/sport/ljubav-bosanke ... /151113011
vazda neka preseravanja,sta me briga za anonimnu bosanku i irca,sad zbog utakmice treba pisat o njima textove i stavljat ih u prve planove.
zaboli me kita za njih
vazda neka preseravanja,sta me briga za anonimnu bosanku i irca,sad zbog utakmice treba pisat o njima textove i stavljat ih u prve planove.
zaboli me kita za njih
- Tabhana
#5733 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Hype oko statusa, pisma itd. Znam na desetine ljudi koji su završili fakultet sa visokim prosjekom, a nemaju dana posla iz svoje struke. Sada bi svi trebali pisati poeziju da je portali objave. Hype je upravo toliki radi hiljada ljudi koji su u istoj situaciji. Na ulici se bori za svoja prava, ne na buka.com, klixu, faktoru itd...Lakša verzija, od prve godine fakulteta guraj se u stranku, asocijacije.
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#5734 Re: Popularne stvari koje ne kontam
ne kontam zašto ljudi pamte ime prezime struku izgled "lezbače" koja te odbila 1999.
u slozi i koja isto danas sa curama izlazi po gradu
(ništa se nije promijenilo)
a s druge strane ne pamte ništa o nekoj kvalitetnoj osobi s kojom si bio 10 godina kasnije

a s druge strane ne pamte ništa o nekoj kvalitetnoj osobi s kojom si bio 10 godina kasnije
- Raigor Stonehoof
#5735 Re: Popularne stvari koje ne kontam
ja ne kontam, a garant je bilo rasprave o ovome, jebeno guranje engleskih rijeci gdje treba i gdje ne treba
kad vidim ono RIP hoce mi nesto bit, eto kao "pocivaj u miru" ne postoji i valjda nije kul!?!?
kad pocnu spominjat "respect" umjesto postovanje, ospem se
nedavno sam na tv cuo kako neko "to nije mogao ISHENDLATI" i tacno mi je doslo da bacim tv s balkona
jebem vas nepismene
kad vidim ono RIP hoce mi nesto bit, eto kao "pocivaj u miru" ne postoji i valjda nije kul!?!?
nedavno sam na tv cuo kako neko "to nije mogao ISHENDLATI" i tacno mi je doslo da bacim tv s balkona
jebem vas nepismene
- Logovan
#5736 Re: Popularne stvari koje ne kontam
A nedavno bio tekst Bosanac i Irkinja.radiša wrote:http://www.klix.ba/sport/ljubav-bosanke ... /151113011
zaboli me kita za njih
- annoy
#5737 Re: Popularne stvari koje ne kontam
I mene ovo nervira, iako se i meni slučajno omakneRaigor Stonehoof wrote:ja ne kontam, a garant je bilo rasprave o ovome, jebeno guranje engleskih rijeci gdje treba i gdje ne treba
jebem vas nepismene
- Tabhana
#5738 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ljudi koji i dalje misle da je pravedan svijet, pa nisu shvatili Svjetsko licemjere da jedan život pojedinca u određenim zemljama vrijedi više od stotinu života u drugim zemljama.
Jedna te ista tema prežvakana hiljadu puta.
-
kakavdanakneiskustvu
#5739 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Raigor Stonehoof wrote:ja ne kontam, a garant je bilo rasprave o ovome, jebeno guranje engleskih rijeci gdje treba i gdje ne treba
jebem vas nepismene
- Dr Kova
#5740 Re: Popularne stvari koje ne kontam
....ne kontam ove, njih 10 za stolom i naruče brod... svakom po čašica i ode flaša... 
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#5741 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ne kontaju moroni da brod tako gubi smisao.Buckethead wrote:....ne kontam ove, njih 10 za stolom i naruče brod... svakom po čašica i ode flaša...
- ho oponopono
#5742 Re: Popularne stvari koje ne kontam
...kada ljube ne ljube, te kada ljube glavu gube ali ne ljube...kada misle ne misle, kada misle oni misle ali ne misle...kada cuju ne cuju, kada vide ne vide... 
- ultima_palabra
#5743 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Dječije-šabanska furka.Buckethead wrote:....ne kontam ove, njih 10 za stolom i naruče brod... svakom po čašica i ode flaša...
- Tabhana
#5744 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Šokantno: Pogledajte kakve sve psihe pišu na forumu, video.

- supercali
#5745 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Izaslo njih 10 svako po cenera i naruce brodBuckethead wrote:....ne kontam ove, njih 10 za stolom i naruče brod... svakom po čašica i ode flaša...
Ispadnu lafci pred trebama a ionako bi potrosili tih 10 maraka na 3 pive i kifle u pekari
Ostatak veceri casti onaj sa najvise para
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#5746 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Sta imas kontati, covjek je po prirodi destruktivno bice. Cast izuzecima, no sve je vise onih koji dokazuju da smo najgora vrsta na svijetu. Toliko pameti, a ulupano u destruktivizam i negativu.Tabhana wrote:Ljudi koji i dalje misle da je pravedan svijet, pa nisu shvatili Svjetsko licemjere da jedan život pojedinca u određenim zemljama vrijedi više od stotinu života u drugim zemljama.
- Tabhana
#5747 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Šokantno, svako svoje stavove nameće, a fura se kao liberal, pravi Evropejci.
Dva dijela foruma koji su najgori na klixu su politika i religija, koji biseri se tamo pišu. Nadam se da to niko sa strane otvara i čita, stid me pojedinaca.
Dva dijela foruma koji su najgori na klixu su politika i religija, koji biseri se tamo pišu. Nadam se da to niko sa strane otvara i čita, stid me pojedinaca.
- Raigor Stonehoof
#5748 Re: Popularne stvari koje ne kontam
boga nema, pa se ti stidi

- Tabhana
#5749 Re: Popularne stvari koje ne kontam
To je tvoje mišljenje, ne mogu ti nametnuti drugi stav, mogu te samo upitati šta ako ima, ti umreš a sve to postoji, ono spreman si cijeli eternity imati ulti od dooma bez hilanja na sebi
4Head
4Head
- TDK-90
#5750 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ne kontam zasto ozbiljan, stariji covjek nosi oko ruke komad crvene kanafe
http://www.klix.ba/fotka-dana/2015-11-17
http://www.klix.ba/fotka-dana/2015-11-17