Problem pasa lutalica
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#5727 Re: Problem pasa lutalica
eee al zaista u narodu sto li je obicaj tj uvreda pasce jedno, pasje vrijema, scene smrdljivo itd itd...dok je za macke, vidi macke jebo bi je, djesi mace, a frajera macak i po itd itd...sto li 
-
pakica_
#5728 Re: Problem pasa lutalica
Nisam clan udruzenja, ali posto pitas za mjau evo da to recem da dodjes na bjelave, imamo cca 40 macketina, pa proberi i vodi kuci kad su ti zabremedetpici wrote:
ovo samo govnjivim motkama rascerat...dje su vam te mjau allaha vam...nidje macke u sarajevu ko ptica dodo istrebljena...
- pici
#5729 Re: Problem pasa lutalica
imam dvije i oko kuce deset...jedna kona se je zalila kako joj kopaju po cvijecu i seru...dok izjutra od copora nemre do granapa da kupi hljeba...zato pici sekirce i u lov ko Ke(o)nan...pakica_ wrote:Nisam clan udruzenja, ali posto pitas za mjau evo da to recem da dodjes na bjelave, imamo cca 40 macketina, pa proberi i vodi kuci kad su ti zabremedetpici wrote:
ovo samo govnjivim motkama rascerat...dje su vam te mjau allaha vam...nidje macke u sarajevu ko ptica dodo istrebljena...
-
5 0 5
#5730 Re: Problem pasa lutalica
ima. ali puno manje nego prije. ali kad nestane av, razmnozit ce se mjau dok kaze keks. a onda ce se na forumu pocet' pisat k'o picijeva kona. usrase, ovo ono. ja isto imam dvije koje redovno hranim, a jos je bar 5-6 redovnih musterija na terasi.pakica_ wrote:Nisam clan udruzenja, ali posto pitas za mjau evo da to recem da dodjes na bjelave, imamo cca 40 macketina, pa proberi i vodi kuci kad su ti zabremedetpici wrote:
- pici
#5731 Re: Problem pasa lutalica
yesyesyesyes al niko nema interesa od macki i ne uklapaju se u budjet, dok od pascadije jedino imaju hajra keroljubci, dogmoney, politicari i kinezi...
-
5 0 5
#5732 Re: Problem pasa lutalica
lobirale su cuke kod nacelnika da se mace ne kastriraju.pici wrote:yesyesyesyes al niko nema interesa od macki i ne uklapaju se u budjet, dok od pascadije jedino imaju hajra keroljubci, dogmoney, politicari i kinezi...
-
pakica_
#5733 Re: Problem pasa lutalica
Meni ni macketine ne smetaju, ali ih nisam ljubitelj pretjeran.. Koni reci nek nabavi pasce i nece joj mjaui kopat po basci
-
5 0 5
#5734 Re: Problem pasa lutalica
a ovima sto smetaju cuke neka nabave tigrove.pakica_ wrote:![]()
Meni ni macketine ne smetaju, ali ih nisam ljubitelj pretjeran.. Koni reci nek nabavi pasce i nece joj mjaui kopat po basci
- All Apologies
#5735 Re: Problem pasa lutalica
Sto je kud cuka eutanazija humana, a metak u glavu nije? Brza smrt, ne pati se, nema cuko razum da zna sta iz cijevi izlazi.

- japin_mutapi
- Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#5736 Re: Problem pasa lutalica
kako je krenulo to će se promijeniti tj. zamijeniti od strane ovih poštovalaca kulta psapici wrote:eee al zaista u narodu sto li je obicaj tj uvreda pasce jedno, pasje vrijema, scene smrdljivo itd itd...dok je za macke, vidi macke jebo bi je, djesi mace, a frajera macak i po itd itd...sto li
-
The BEN10
#5737 Re: Problem pasa lutalica
Opa la, Sandrica kupila auto. Nakapalo donacija dovoljno...Sandra ****** added 3 new photos.
14 hrs .....
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, I fell in love
yeeeeeeeeeeeeeeees -- I have looked, sat, drove the car , I JUST PAID THE DOWN PAYMENT AND RESERVED " MY CAR "" FINALLY ..
- japin_mutapi
- Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#5738 Re: Problem pasa lutalica
sada može da gazi male kučićeThe BEN10 wrote:Opa la, Sandrica kupila auto. Nakapalo donacija dovoljno...Sandra ****** added 3 new photos.
14 hrs .....
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, I fell in love
yeeeeeeeeeeeeeeees -- I have looked, sat, drove the car , I JUST PAID THE DOWN PAYMENT AND RESERVED " MY CAR "" FINALLY ..
-
haos1
#5739 Re: Problem pasa lutalica
nema bolan miroljubivih pasa, psima prosto nije mjesto na ulici da slobodno lutaju, ali dzaba govorit. nisu oni agresivni, nego su teritorijalni psi koji brane svoj teritorij, zapisavaju ulicu, laju na koga stignu, itd... to treba ustrijeliti, nista hvatati, mreza i te gluposti. kako ljudima to nije jasno vise.MJAU - da wrote: De ba, šta ga dižeš u zvijezde, samo zato jer je platio papke da hvataju miroljubive pse, a agresivnim ne smiju primirisati.
- uglavnomja
#5740 Re: Problem pasa lutalica
MJAU - da wrote: De ba, šta ga dižeš u zvijezde, samo zato jer je platio papke da hvataju miroljubive pse, a agresivnim ne smiju primirisati.
priznati da je clan lopovske stranke uradio jednu jedinu dobru stvar nije dizanje u zvijezde
dalje, znas da samo papci rade u lokomu
i uz to imas pregled nad citavim gradom i svim uhvacenim psima
de ba ...
- MJAU - da
#5741 Re: Problem pasa lutalica
Ima miroljubivih pasa, ti ako misliš da treba, uzmi strijelu, pa strijeljaj.haos1 wrote:nema bolan miroljubivih pasa, psima prosto nije mjesto na ulici da slobodno lutaju, ali dzaba govorit. nisu oni agresivni, nego su teritorijalni psi koji brane svoj teritorij, zapisavaju ulicu, laju na koga stignu, itd... to treba ustrijeliti, nista hvatati, mreza i te gluposti. kako ljudima to nije jasno vise.MJAU - da wrote: De ba, šta ga dižeš u zvijezde, samo zato jer je platio papke da hvataju miroljubive pse, a agresivnim ne smiju primirisati.
-
Nefs-i Mulhima
#5742 Re: Problem pasa lutalica
Sandra Husejnović FOR MY ENEMIES -------- Što me više ukopavate , to mi stranci više pomažu, što više lažete o meni , to me ljudi više prate i upoznaju istinu , ŠTO ME VIŠE POKUŠAVATE UNIŠTITI , JA VIŠE SPAŠAVAM I DAJEM SEBE.. -- dakle ima Boga , to je to
Anyway, dugo citam temu. Definitivno podrska LOKOM
Anyway, dugo citam temu. Definitivno podrska LOKOM
- Eleonora
#5743 Re: Problem pasa lutalica
Vidim na FB profilu te Sandre Husejnović novo auto leglo!
Odakle joj auto???? Nije valjda da su joj ti stranci kupili i auto?!
Ne mogu da vjerujem... Koji licemjeri
Odakle joj auto???? Nije valjda da su joj ti stranci kupili i auto?!
- uglavnomja
#5744 Re: Problem pasa lutalica
valjda ce skoro i kucica leci, ono mala kuca sa velikom dvoristem, u prirodi, ali blizu grada ... 
- MJAU - da
#5745 Re: Problem pasa lutalica
Priznati da je član lopovske stranke, tj. lopov uradio bilo šta "za narod" i to na ovakav način je za osudu, a ne pohvalu. Dalje nije vrijedno spomena.uglavnomja wrote:MJAU - da wrote: De ba, šta ga dižeš u zvijezde, samo zato jer je platio papke da hvataju miroljubive pse, a agresivnim ne smiju primirisati.
![]()
priznati da je clan lopovske stranke uradio jednu jedinu dobru stvar nije dizanje u zvijezde![]()
dalje, znas da samo papci rade u lokomuimas to crno na bijelo, svaki ima papir na kojem pise dipl. papak ?
i uz to imas pregled nad citavim gradom i svim uhvacenim psima![]()
![]()
de ba ...
- Eleonora
#5746 Re: Problem pasa lutalica
Nafatala izopačene strance kojima je ker bitniji od insana, pa od njih kamči... Većina tih ''stranaca'' je bolesna za psima, mačkama, a vidim taj trend se prenosi i kod nas.
Postoji i onaj psihološki poremećaj : sakupljanja životinja, u razne svrhe, ova i bruka njih ga očito imaju. E šta nam rade, psihički nestabilne osobe.
Još će se danas skupiti ispred Općine...DA PROTESTUJU...Joj kuda ide ovaj grad.... 
Postoji i onaj psihološki poremećaj : sakupljanja životinja, u razne svrhe, ova i bruka njih ga očito imaju. E šta nam rade, psihički nestabilne osobe.
- MJAU - da
#5747 Re: Problem pasa lutalica
A da malo posmatraš stvari racionalnije? Možda i ti stranci imaju dobru lovu od toga? Psihički nestabilna osoba nije ona koja voli životinje i ima ljubimce, nije ona koja hrani gladnu životinju. Psihički nestabilna osoba nije ova žena sakupljačica, vrlo je racionalna, bolje ona živi od većine građana koji su psihički stabilni, ali nemaju posla. Kapiraš? 
- Eleonora
#5748 Re: Problem pasa lutalica
Nećemo se raspravljati, jer sve mi tvoj nickname govori.MJAU - da wrote:A da malo posmatraš stvari racionalnije? Možda i ti stranci imaju dobru lovu od toga? Psihički nestabilna osoba nije ona koja voli životinje i ima ljubimce, nije ona koja hrani gladnu životinju. Psihički nestabilna osoba nije ova žena sakupljačica, vrlo je racionalna, bolje ona živi od većine građana koji su psihički stabilni, ali nemaju posla. Kapiraš?
- MJAU - da
#5749 Re: Problem pasa lutalica
Ah te predrasude...
-
5 0 5
#5750 Re: Problem pasa lutalica
pa jesu li psihicki nestabilni ili su pronicljivi profiteri? odlucite se.