Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
turbofolk wrote:Na digitalnom imam još da zalijepim Neymara i Keisuke Hondu. Imam ih obadvije po dva put ali nisu još zalijepljene. Kontam da se, kad popuniš album više ne dobijaju paketići i ne mogu se otvarati, pa zato sad skupljam duple Ima li neko da mi potvrdi, kad popuniš album, dobijaju li se i dalje paketići?
Pametan si, pametniji od mene Ne dobija se apsolutno ništa kad popuniš. Evo sad otvorih nakon nekoliko dana neaktivnosti stranicu, može se skinuti pdf kompletnog albuma konačno, ali nem nikakvih onih zezancija tipa podataka o svakom igraču, što si imao jednim klikom na samoj stranici
Muhamed Đakmić wrote:
Ne dobija se apsolutno ništa kad popuniš. Evo sad otvorih nakon nekoliko dana neaktivnosti stranicu, može se skinuti pdf kompletnog albuma konačno, ali nem nikakvih onih zezancija tipa podataka o svakom igraču, što si imao jednim klikom na samoj stranici
Ja jesu stručnjaci majko moja
Hvala na informaciji. I pitao sam to jer znam da je slično bilo prije 4 godine. Puno bolje je to urađeno za Euro 2016. Mala aplikacija koju pokreneš slično kao i na stranici. Vjerovatno drugi tim ljudi radi ovo za Fifu. Šteta, ništa onda, neću ovu dvojicu lijepiti do 31.08. da nakupim 500-600 - duplih
A izazove ću haman uvijek imat sve završene
na ovom digitalnom mi samo ostala francuska navijacka, al popunio sam cijeli album ,nema sanse da je dobijem sad, a pise mi da je album 99 posto popunjen. Sta sad? Ispocetka sve ili ima neka caka
Rob_Atl wrote:na ovom digitalnom mi samo ostala francuska navijacka, al popunio sam cijeli album ,nema sanse da je dobijem sad, a pise mi da je album 99 posto popunjen. Sta sad? Ispocetka sve ili ima neka caka
Navijacku dobijes kad u razmjeni dobijes igraca ili grb iz neke zemlje. Dakle samo postavi svoje duple i ovamo da trazis francuze, bilo koje, i oznaci allow duplicates da ti dodje bilo koji francuz. Cim dodje, dobijes navijacku.
Trenutno stanje - oko 160 sličica... Počeo sam dobivat Portugalce i Argentice polako... Zasad najgore stojim sa Rusima - samo dvojica... Meščini i Egipat isto tako...
Zanimljivo je da nemam nešto puno Kolumbijaca i Islanđana, ali sam Aguilara i Gunnarsona dobio već 4-5 puta
Otkad sam se zadnji put pohvalio - više nisam dobio nijednu zlatnu
cyprus wrote:Trenutno stanje - oko 160 sličica... Počeo sam dobivat Portugalce i Argentice polako... Zasad najgore stojim sa Rusima - samo dvojica... Meščini i Egipat isto tako...
Zanimljivo je da nemam nešto puno Kolumbijaca i Islanđana, ali sam Aguilara i Gunnarsona dobio već 4-5 puta
I meni si pehirao, i ja na svojih šest stojim
Definitivno će raditi ove godine Široki Brijeg i naručivanje za zlatne, ne vidim kako se isplati drugačije
cyprus wrote:Trenutno stanje - oko 160 sličica... Počeo sam dobivat Portugalce i Argentice polako... Zasad najgore stojim sa Rusima - samo dvojica... Meščini i Egipat isto tako...
I meni si pehirao, i ja na svojih šest stojim
Definitivno će raditi ove godine Široki Brijeg i naručivanje za zlatne, ne vidim kako se isplati drugačije
Vidjeh na fb da i Jergović skuplja, popunio sve osim 10 zlatnih. Izgleda da su fakat zabiberili ovaj put sa tim malo rjeđim slibama
Danas dobio 30 paketića, zasad stojim na 253 / 700, tj 1/3. Imam nekih tridesetak duplih... Francuska najgore ide, samo 4 sličice dok npr. Maroko fali samo 6... Zasad dvije zlatne i tjt. Sljedeće sedmice ako neko bude da se mjenjamo, nek samo kaze...