RUSIJA
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#5726 Re: RUSIJA
Znaci i ti si preko granice 
- BHCluster
#5727 Re: RUSIJA
Ma ne ja sam u krajini, samo za razliku od nekih ja ne krivim diJasporu za sve probleme u BiH nego pametnjakovice sto prodaju muda pod bubrege po forumima a zapravo su chorak._BataZiv_0809 wrote:Znaci i ti si preko granice
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#5728 Re: RUSIJA
Pa zar nije onda šizofreno da te raduje zastoj na putu ka EU?BHCluster wrote: Ma ne ja sam u krajini, samo za razliku od nekih ja ne krivim diJasporu za sve probleme u BiH nego pametnjakovice sto prodaju muda pod bubrege po forumima a zapravo su chorak.
P.S. Vidi ga sto dvaput edituje, e kud te ne kvotah
- BHCluster
#5729 Re: RUSIJA
Ne nego kad BiH moze ne postovati odluke medjunarodnih sudova sto to ne bi i Rusija._BataZiv_0809 wrote:Pa zar nije onda šizofreno da te raduje zastoj na putu ka EU?BHCluster wrote: Ma ne ja sam u krajini, samo za razliku od nekih ja ne krivim diJasporu za sve probleme u BiH nego pametnjakovice sto prodaju muda pod bubrege po forumima a zapravo su chorak.
- BHCluster
#5730 Re: RUSIJA
Omaklo ti se._BataZiv_0809 wrote:Pa zar nije onda šizofreno da te raduje zastoj na putu ka EU?BHCluster wrote: Ma ne ja sam u krajini, samo za razliku od nekih ja ne krivim diJasporu za sve probleme u BiH nego pametnjakovice sto prodaju muda pod bubrege po forumima a zapravo su chorak.
P.S. Vidi ga sto dvaput edituje, e kud te ne kvotah
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#5731 Re: RUSIJA
Moze jer potpisuje sve sto na memorandumu ima rijec Evropa. Tako smo sami potpisali dokument na osnovu kojeg su nas Sejdic i Finci dobili na sudu.BHCluster wrote:
Ne nego kad BiH moze ne postovati odluke medjunarodnih sudova sto to ne bi i Rusija.
- Putnik ali stvarno
#5732 Re: RUSIJA
Vidju odje redneck interventions are getting regular
Nakon intenzivne prepiske tipa
Sergej, brate, sanjam te često i
mislim na te.
Evo ti pišem iz kamenjara guskinim perom.
Divno li šara!
Dođi na ručak u moju logu, požuri samo,
ne žali nogu....
ali ispade na kraju da je Brkanova zuca u guzvi kupila Dzonu kartu cak do Carigrada.
Nu kada nece breg Muhamedu onda ce Muhamed bregu te tako I nas zmaj John stize na noge Sergiju, citam danas.
I ne samo to nego se namerio I da dobije prijem kod Cara, te shodno tomu izjavi :
"Mislim da svet ima koristi kad dve moćne nacije sa dugačkom istorijom međusobnih odnosa mogu da nađu zajedničko stajalište. Nadam se da ćemo danas uspeti da nađemo zajedničko stajalište", istakao je ovom prilikom brother John.
Sergije mu obeca da ce preneti vec sto je John imao naglasati, te mu pozeleo dobru srecu u zivotu I radu.
Early warning says : Pocelo se pricati, sta god I kako god dogovore u Carigradu ili kasnije u Sioux falls u, odje treba da bude mir, red, rad, postovanje & izvoz pre svega.
Nakon intenzivne prepiske tipa
Sergej, brate, sanjam te često i
mislim na te.
Evo ti pišem iz kamenjara guskinim perom.
Divno li šara!
Dođi na ručak u moju logu, požuri samo,
ne žali nogu....
ali ispade na kraju da je Brkanova zuca u guzvi kupila Dzonu kartu cak do Carigrada.
Nu kada nece breg Muhamedu onda ce Muhamed bregu te tako I nas zmaj John stize na noge Sergiju, citam danas.
I ne samo to nego se namerio I da dobije prijem kod Cara, te shodno tomu izjavi :
"Mislim da svet ima koristi kad dve moćne nacije sa dugačkom istorijom međusobnih odnosa mogu da nađu zajedničko stajalište. Nadam se da ćemo danas uspeti da nađemo zajedničko stajalište", istakao je ovom prilikom brother John.
Sergije mu obeca da ce preneti vec sto je John imao naglasati, te mu pozeleo dobru srecu u zivotu I radu.
Early warning says : Pocelo se pricati, sta god I kako god dogovore u Carigradu ili kasnije u Sioux falls u, odje treba da bude mir, red, rad, postovanje & izvoz pre svega.
- BHCluster
#5733 Re: RUSIJA
Znaci nije diJaspora kriva? Kako to?_BataZiv_0809 wrote:Moze jer potpisuje sve sto na memorandumu ima rijec Evropa. Tako smo sami potpisali dokument na osnovu kojeg su nas Sejdic i Finci dobili na sudu.BHCluster wrote:
Ne nego kad BiH moze ne postovati odluke medjunarodnih sudova sto to ne bi i Rusija.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#5734 Re: RUSIJA
Klusteru ba, stavio si link za nesto sto sustinski ne razumijes, ali mi se ne da tebi objasnjavati principe medjunarodnog prava i njegov odnos sa domacim pravom. Niti navoditi primjere drugih drzava koje rade nesto slicno, tipa Čemerike. Halali.BHCluster wrote:
Znaci nije diJaspora kriva? Kako to?
Novinski naslov je pomalo senzacionalisticki, i ti si vidio priliku da istreses zuc na Rusiju, i to je sasvim legitimno. Ali nema potrebe da prelazis na uvrede kada ti neko ukaze na to.
- BHCluster
#5735 Re: RUSIJA
Nidje veze._BataZiv_0809 wrote:Klusteru ba, stavio si link za nesto sto sustinski ne razumijes, ali mi se ne da tebi objasnjavati principe medjunarodnog prava i njegov odnos sa domacim pravom. Niti navoditi primjere drugih drzava koje rade nesto slicno, tipa Čemerike. Halali.BHCluster wrote:
Znaci nije diJaspora kriva? Kako to?
Novinski naslov je pomalo senzacionalisticki, i ti si vidio priliku da istreses zuc na Rusiju, i to je sasvim legitimno. Ali nema potrebe da prelazis na uvrede kada ti neko ukaze na to.
- nosara
#5736 Re: RUSIJA
I mi bi, ali ne smemo...BHCluster wrote:Zablokirati nego sta!_BataZiv_0809 wrote:Smije se neko ciju drzavu zablokirase zbog presude Evropskog Suda.Pa nece BiH politicari odobriti zakon koji Ustav BiH stavlja iznad međunarodnih sudova pa da bude sve OK.
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
- Domaci izdajnik
- Horoskop: Vodokotlić
#5738 Re: RUSIJA
Da slično je kad nekoga upozoriš na vrijeme i rokneš ga bez upozorenja...Avetinho wrote:
Tacno. A sjecas se kako se nekidan mlada putincad raskmecala kad su im Turci sjebali ratni avion i to iznad Turske.
- Mlohavi
#5739 Re: RUSIJA
Lajavikrelac wrote:Da slično je kad nekoga upozoriš na vrijeme i rokneš ga bez upozorenja...Avetinho wrote:
Tacno. A sjecas se kako se nekidan mlada putincad raskmecala kad su im Turci sjebali ratni avion i to iznad Turske.
Tako je majstore, nisu im vec nekoliko puta slali upozorenja nakon narusavanja zracnog prostora Turske, a vjerovat cemo Rusima da nisu i tad dobili upozorenje zbog cega?
- General War
#5740 Re: RUSIJA
...opste poznato je da rusi nemaju sistem upozorenja, od politike generalno do samoljota, nit slusaju politicka upozorenja nit im sistemi detektuju lansiranje rakete ili jednostavno; Slijepi i gluhi kod ociju i usiju.Mlohavi wrote:Lajavikrelac wrote:Da slično je kad nekoga upozoriš na vrijeme i rokneš ga bez upozorenja...Avetinho wrote:
Tako je majstore, nisu im vec nekoliko puta slali upozorenja nakon narusavanja zracnog prostora Turske, a vjerovat cemo Rusima da nisu i tad dobili upozorenje zbog cega?
-
Avetinho
#5741 Re: RUSIJA
Medjunarodne vode = zracni prostor suverene drzave._BataZiv_0809 wrote:Hici upozorenja=rušenje aviona.Avetinho wrote:
Avetinjo logika
Ribarski brodic = ratni avion.
Logika Bate Zivojinovica.
- General War
#5743 Re: RUSIJA
Avetinho wrote:Medjunarodne vode = zracni prostor suverene drzave._BataZiv_0809 wrote:Hici upozorenja=rušenje aviona.Avetinho wrote:
Avetinjo logika
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#5744 Re: RUSIJA
Medjunarodne vode=svako moze ploviti kako mu qrtzu cejf.General War wrote:Avetinho wrote:
Medjunarodne vode = zracni prostor suverene drzave.
Ribarski brodic= turska podmornica
Sverc nafte sa ISIS-om = normalna stvar
"Putinko kretenko u svakoj recenici=opsesija"
Logika Avetinja
-
Fudo387
#5745 Re: RUSIJA
_BataZiv_0809 wrote:Ribarski brodic= turska podmornica
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#5746 Re: RUSIJA
http://www.index.hr/vijesti/clanak/pono ... 59612.aspxFudo387 wrote:_BataZiv_0809 wrote:Ribarski brodic= turska podmornica
-
Fudo387
#5747 Re: RUSIJA
Ne sumnjam da na ruskim radarima te dvije plovilice isto izgledaju._BataZiv_0809 wrote:http://www.index.hr/vijesti/clanak/pono ... 59612.aspxFudo387 wrote:_BataZiv_0809 wrote:Ribarski brodic= turska podmornica
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#5748 Re: RUSIJA
A jesi se zaletioFudo387 wrote:
Ne sumnjam da na ruskim radarima te dvije plovilice isto izgledaju.
- Mlohavi
#5749 Re: RUSIJA
Jos jedan ostar odgovor Rusije na rusenje bombardera. Logistickim brodovima susrecu podmornice._BataZiv_0809 wrote:
http://www.index.hr/vijesti/clanak/pono ... 59612.aspx
-
Fudo387
#5750 Re: RUSIJA
Nisam ja Putin._BataZiv_0809 wrote:A jesi se zaletioFudo387 wrote:
Ne sumnjam da na ruskim radarima te dvije plovilice isto izgledaju.