Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
duminjo wrote:Dva proso ( na cetiri pao po jedan, od ta cetiri dva puta po pola kosa). Uduplo. Onaj sto me nagovorio I nije budala. Fala mu.
Prva noc 3/11, druga 2/11, treca 2/11.
Dobar 300
Ako mi ne bude mrsko slikati, u toku Dana, uslikacu ti. bar ovako ko sinoc sto Sam postavio tek odigrane
Sad sam zbunjen
Zar nisi rekao da igra 11 listica po marku sa po 4 igraca? I s jednim dobitnim vracas ulog a sa dva si dobar duplo? Ili si nas slagao da si 22 markice samo uplatio za pocetak ?
Al neka mashala, dok ide igraj jbg. Ja znam ako bih poceo da bih se u najboljem slucaju samo vrtio oko nule.
Eh prince. Valjda je sad jasnije I nije bitno koliko Sam uplatio prvu noc. Stavio Sam bio na racun maksuz 22KM za ovo, al kad Sam krenuo igrati, kontam, stavicu po dvije markice na svaki a odigracu bruku parova, necu imat ozbiljan tiket i zato podebljam uplatu.
Kako god, bitno je ono sto si napiso da jedan prolaz stavlja na nulu a dva dupla. Tri su vec premija.
Prva noc 3/11. Drugs 2/11 I treca 2/11.
Veceras nesto I nema utakmica. Valja izvuci parove
Prva noc https://scontent-cdg2-1.xx.fbcdn.net/hp ... JpIjoidCJ9
Joj ovih supaka sa evroliginog sajta,prvo napisu Sved da je dao 20 poena,pa mu izbrisu poslije,i vrate na 17.Sva sreca dao 19 kos u zadnjim sekundama utakmice.
PriNc_ba wrote:Duminjo, vcrs je belaj hehee mada mozes kad je malo tekmi da odigras 6 listica sa 3 igraca i svedes se na isto otprilike.
Ma na silu odigro 11, radi reda I stavio uplatu po 4. samo da mi je jedan proci, da bude nula. Mogo kombinacija sa istim parovima. NPR ako oba konja iz Toronto budu over, padam odma na tri a bice oba, samo oni I zabijaju
joj ibake brata za 15 minuta ispuco 6 faulova i 0 bobaka
za danas
inter nije uzeo 3 sezone bolonju na svom terenu, potencijalna bomba i atletiko bajern 2+ u prvom poluvremenu, sarajevo 2, psv 3+ i everton daje gol...
eh sad samo mi je diskutabilno x2 na bolonju ili 1 na inter