Sandzacka gej zajednica poznata diljem svijetadetroit-mercy wrote: ↑17/03/2022 18:45Jel to i u Sandzaku ima pederaSarajmen wrote: ↑17/03/2022 17:40 Ugljanin našao "rješenje" i za istospolne zajednice
On je na čelu SDA 32 godine.
Sulejman Ugljanin, predsjednik Stranke demokratske akcije Sandžaka, prezentirao je javnosti program ove partije za predstojeće izbore u Srbiji.
Govoreći novinarima on je rekao da se na dokumentu "radilo godinama".
Iz nekog razloga govorio je i o istospolnim zajednicama, prenio je Sandzakpress.net.
Pogledajte u ovom videu, šta on predlaže:
https://www.youtube.com/watch?v=QzCqWhja_D8&t=2s
Izborna kampanja u Srbiji prepuna je "originalnih" spotova i istupa.
Predsjednik Srbije iskače iz frižidera (bukvalno!), novinarka izbacuje gosta iz studija jer joj se ne sviđa šta priča...
Ugljanin je 32 godine na čelu SDA...
Građani Srbije 3. aprila birat će predsjednika države, poslanike noog saziva parlamenta i gradske vlasti Beograda.![]()
Dešavanja u Srbiji
- Manual
#57176 Re: Dešavanja u Srbiji
-
noviforumas
#57177 Re: Dešavanja u Srbiji
Mirotvorac
Mozda na ove cudne informacije misli:
https://ba.n1info.com/vijesti/vucic-dob ... -cemo-mir/Vučić: Dobio sam neke čudne informacije o regionu, ali sačuvat ćemo mir
Mozda na ove cudne informacije misli:
- Riddle
#57180 Re: Dešavanja u Srbiji
Bože dragi ove Ćirilice... Pa ja očito živim u nekom drugom svijetu. 
- vatrogasac
#57181 Re: Dešavanja u Srbiji
Rusi i Srbi imaju antiislamsku tradiciju zato ih ovo snašlo. Pa onda kako dovode Čečene i Sirijce da im ubijaju pravoslavnu braću.
- Hajvan
#57182 Re: Dešavanja u Srbiji
takozvana republic of srpska
takozvana yugoslavia
-
toska
#57183 Re: Dešavanja u Srbiji
nema šansi da su ove parole na transparentima navijačka pamet, 0%
dosta umjerene, sa poznatim kvazi-argumentima, a šta Amerika radi...
mlađi bi mogli pomisliti da je anti-zapadni sentiment nastao Nato intervencijom, netačno.
nakon toga je uslijedio 5. oktobar, pad Miloševića i dolazak prozapadnog Zorana Đinđića.
to je donele držalo vodu sve do unazad 10, 15 godina i opet Jovo-nanovo
dosta umjerene, sa poznatim kvazi-argumentima, a šta Amerika radi...
mlađi bi mogli pomisliti da je anti-zapadni sentiment nastao Nato intervencijom, netačno.
nakon toga je uslijedio 5. oktobar, pad Miloševića i dolazak prozapadnog Zorana Đinđića.
to je donele držalo vodu sve do unazad 10, 15 godina i opet Jovo-nanovo
-
Bobi
- Forum administrator
- Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
- Vozim: TDI sve crveno
#57184 Re: Dešavanja u Srbiji
Hajvan, primiri malo
.
- Str0nz
- Grijem se na: Hodza > marfi
#57187 Re: Dešavanja u Srbiji
https://politicki.ba/vijesti/anesa-imam ... enje/22068Anesa Imamović: Mom ocu oduzeta su prava na fer i pravično suđenje
"Mislim da ne postoji pravni sistem u svijetu u kom bi neko mogao biti osuđen na način kako je to danas presuđeno mom ocu".
Viši sud u Beogradu danas je Osmanu Osmanoviću iz Brčkog, bivšem pripadniku Armije RBiH, nakon dvije i po godine od njegovog pritvaranja, izrekao kaznu zatvora od 5 godina.
Tužilaštvo za ratne zločine Srbije je Osmanovića teretilo da je 1992. godine vršio mučenja i zlostavljanja srpskih civila u navodnom logoru u Gornjem Rahiću, na području općine Brčko.
„Osmanoviću je danas izrečena kazna od 5 godina zatvora i produžen mu je pritvor.
Kad dobijemo presudu imamo 30 dana roka da uložimo žalbu Apelacionom sudu.
Presuda se zasniva na iskazu samo jednog svjedoka“, kazao je u izjavi za Politicki.ba beogradski advokat Đorđe Dozet – branilac Osmana Osmanovića.
Na pitanje kako je njegov klijent danas podnio izricanje presude, Dozet nam je rekao da „što se tiče spoljnog efekta“ čitanje presude kojom mu je izrečena petogodišnja kazna zatvora i produžen pritvor njegov klijent „podnio sasvim normalno“.
„Ali, kako je njemu, to samo on zna„, kazao nam je kratko Dozet.
Osman Osmanović osuđen je na osnovu izjave izvjesnog Vasiljka Todića, koji je na Sudu tvrdio da je vidio kao je Osmanović ošamario jednog od zatvorenika.
Kako su sudije poklonile povjerenje Todiću, čovjeku za koga se zna da „svjedoči ko god ga pozove“, na to pitanje morat će odgovoriti pravni sistem Srbije, kazala je u izjavi za Politicki.ba Osmanovićeva kćerka Anesa Imamović, inače, pravnica koja živi i radi u Beču.
„Iako sam očekivala da će se ovo dogoditi, ipak, izricanje presude, podnijela sam mnogo teže nego što sam mislila da mogu podnijeti.
Mom ocu oduzeta su sva prava na fer i pravično suđenje.
Znajući da nema ni trun istine u onom zašto se tereti moj otac, nadala sam se da će ljudskost, moral i položena sudačka zakletva, ipak, prevladati kod sudija koje su mu sudile“, kaže u izjavi za naš portal Anesa Imamović.
Kao pravnik, Osmanovićeva kćerka, navodi da je riječ o „poražavajućoj presudi“,, a, što kaže, „može vidjeti svako ko pročita transkripte sa suđenja“.
„Ne mogu shvatiti da je Vijeće sudija, pretpostavljam, najboljih pravnika, uopće moglo izreći ovakvu presudu.
Mislim da ne postoji pravni sistem u svijetu u kom bi neko mogao biti osuđen na način kako je to danas presuđeno mom ocu. Presuđeno mu je na osnovu kazivanja jednog svjedoka koji je govorio o ljudima koji su u miru umrli, koje nikad nije saslušalo ni Tužilaštvo ni Sud koji je donio presudu, niti je moj otac imao priliku da se s njima suoči, a za koje je taj svjedok tvrdio da ih je moj otac, navodno, ošamario
Vjerovala sam da se to, bez obzira šta ko mislio, ne može dogoditi ni u Srbiji, ali, nažalost, vidjela sam da može“, navodi za Politicki.ba kćerka Osmana Osmanovića.
Anesa Imamović, kao i ostali članovi porodica Osmana Osmanovića ne gube nadu da će Apelaciono vijeće u žalbnenom postupku „ipak, suditi na osnovu dokaza“, a ne na osnovu izjave u javnosti značajno kompromitiranog svjedoka.
- Rockefeller
#57189 Re: Dešavanja u Srbiji
Vucicu pederu.
-
noviforumas
#57191 Re: Dešavanja u Srbiji
https://www.klix.ba/vijesti/regija/beli ... /220319051Belivuk: Naša navijačka grupa je formirana za potrebe i po nalogu Aleksandra Vučića
-
Bangalore_
#57192 Re: Dešavanja u Srbiji
O tome su govorili i u SANU memorandumu da treba montirati sudske sporove kako bi se relativizirali srpski zločini i krivica u ratu. Istovremeno tamo slobodno žive zločinci koji izbjegavaju suđenje u BiH, koje Srbiji ne pada na pamet da izruće tamo gdje bi trebalo da im se sudi.
Nemojmo ni zaboraviti da su Mladića i Karađića štitili do samog kraja, kada su ipak postali preveliki teret i moralo se ih uhapsiti.
Dušmani nam i dan danas rade o glavu i bitno je se pripremati da nas ne zadesi slučaj kao što je zadesio Ukrajinu. Oni vjerovatno jesu tolike budale da će prokockati svoju ekonomiju zarad četnički ciljeva koji im svake godine sve više kližu iz ruku. Njima sat kuca i nemaju vremena.
Nemojmo ni zaboraviti da su Mladića i Karađića štitili do samog kraja, kada su ipak postali preveliki teret i moralo se ih uhapsiti.
Dušmani nam i dan danas rade o glavu i bitno je se pripremati da nas ne zadesi slučaj kao što je zadesio Ukrajinu. Oni vjerovatno jesu tolike budale da će prokockati svoju ekonomiju zarad četnički ciljeva koji im svake godine sve više kližu iz ruku. Njima sat kuca i nemaju vremena.
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#57193 Re: Dešavanja u Srbiji
evo ga u svom elementu, umislja da je mali putinVučić: Srbija će odgovoriti Prištini i Podgorici; biće dalekosežne posledice
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da će Srbija sutra odgovoriti i Prištini i Crnoj Gori.
- Haris.ba
#57194 Re: Dešavanja u Srbiji
Je li ijedan medij u Srbiji prenio šta je Belivuk rekao o Vucicu na suđenju?
-
tindbe
#57195 Re: Dešavanja u Srbiji
Kakva je ovo komedija od medija.
A tek ovaj tip mali što o Vučiću medi.
Iskreno, nisam pogledao više od 10-ak minuta, nisam mogao više od momenta kad ga ovaj pita: "Sa čega vi pijete vodu?", i odgovora: "Ja pijem srpsku bistru vodu, onu najbistriju".
-
noviforumas
#57196 Re: Dešavanja u Srbiji
Mitomanija level: Srbin
https://r*aport.ba/srbija-predstavila-novi-grb-pogledajte-sta-su-rekli-o-ljiljanima/Srbija će na SP-u u Kataru igrati s novim grbom. Amblem koji je potvrdio Izvršni odbor tamošnjeg saveza odmah je izazvao polemike. Nije čudno što su na njemu historijski simboli Srbije – dvoglavi bijeli orao, ocili, crveni štit – nego što su se tamo našli ljiljani.
Obrazloženje zašto su ljiljani u novom grbu reprezentacije Srbije objavio je tamošnji Nogometni savez:
"Ljiljan je jedan od najučestalijih motiva u heraldici. Kod nas ih susrećemo iz doba Nemanjića (grbovi, kruna, novac), a njihov simbol oslanja se na stihove iz Starog i Novog zavjeta i na kult Bogorodice. Ljiljane su od nas preuzeli Kotromanići, pa su ih od tamo uveli i u Bosnu. Identični ljiljani s grba reprezentacije nalaze se i na sadašnjoj zastavi i grbu Republike Srbije."
- prasoje
#57197 Re: Dešavanja u Srbiji
Pih to je samo početni nivo, Srbi trebaju još puno, puuuno da rade da bi stigli do bošnjačkog nivoa.
- studiorum_tuzlaensis
#57199 Re: Dešavanja u Srbiji
Dok dođu do 6 ljiljana, proteći će još puno Bosne.
Sprdnja bgmi hahahaha
Sprdnja bgmi hahahaha
- PreWiBa
- Grijem se na: Plin i centralno
- Horoskop: Lav