Biće, biće, sabura malopecpec wrote: A gdje ti nađe taj info da ce biti free od sutra kad na njihovoj stranici nista nema?
Vjerovatno će prvo otključati kanale pa onda ide obavijest kao i za ubačene kanale od sinoć.
Moderator: Benq
Biće, biće, sabura malopecpec wrote: A gdje ti nađe taj info da ce biti free od sutra kad na njihovoj stranici nista nema?
oldtajmer wrote:http://www.index.hr/sport/clanak/arena- ... 13676.aspx
ovo nam ode liga prvaka sa arenesport
Valja li čemu ovaj program? I da neJmaš kakvu informaciju kad će se otključati svi kanalicrnivrag wrote:Za 5 minuta počinje TOP TV počinje sa emitiranjem programa serijom Most u 18:00.
Edit: 18:00 - Počeo TOP TV sa emitiranjem programa.
Od svih članica United Grupe, jedino je SBB na svojoj web stranici najavio otključavanje kanala od 15.12. do 15.01.rodjeni_95 wrote:
Valja li čemu ovaj program? I da neJmaš kakvu informaciju kad će se otključati svi kanali
kokikol wrote:ma ni na tim što budu otključali nemaš što vidjeti
Njemu BHT neće ništa otključatidembele wrote:kokikol wrote:ma ni na tim što budu otključali nemaš što vidjeti![]()
Pa nije baš da nema:Cinestar Premiere, HBO, Cinemax, H2, BBC Earth, Arena Sport, Discovery Science, D.Showcase.
ja sam još u maju produžio ugovor tako da to sve osim HBO i Cinemaxa imam na 2 godine besplatnodembele wrote:kokikol wrote:ma ni na tim što budu otključali nemaš što vidjeti![]()
Pa nije baš da nema:Cinestar Premiere, HBO, Cinemax, H2, BBC Earth, Arena Sport, Discovery Science, D.Showcase.
Mi na CAM Modulu dobili EPG samo na Pikaboo HDcrnivrag wrote:Novosti:
Kanali "TOP TV HD", "Pikaboo HD", "Viasat Epic Drama HD" i "TV USK" dobili EPG putem resivera.
Pa nemoguće je da stavi telemach sk 4 u HD kada nije uradio to SK. Ja mislim da ce to uraditi kada budu uveli sve od sk1-10, ali dotad će ovako biti.dembele wrote:Ovako drug: SK4 mogu odraditi u HD kada hoće a ti to proglasio nemogućim.diablobih wrote:TOP tv je sasvim dobar kanal isto, pikaboo za djecu, normalni crtici. SK4 i ostali ne mogu u HD, jer ih nema Sport Klub u HDu, kada ih oni stave u HDu onda ce i Telemach.dembele wrote:Viasat Epic može proći, ali ovo ostalo ništa spektakularno. Još kad vidiš da kombinuju sd+hd za nove kanale a SK4 nema HD, šta reći. Uopće nisam fan pinkovih kanala, ali bih svakako dao prednost Pink Film/Horror/Western u odnosu na Sundance Tv ili ovaj ruski TV 1000 bez titla koji uskoro dolazi.
Ja ne bih, jer znam kakvi su to filmovi, jedni te isti vec godinama.
Sta bi ti jos osim nemoguceg, a to je SK 4,5,6 u HDu ?
U bazi naravno(Beograd) jer se tamo odlučuje šta će i nama doći.
Ako neko ne gleda na ove kanale kao neke spektakularne novitete, ne znači da po automatizmu traži pink kanale.
A evo šta bih ne samo ja, već dobar broj članova ovog foruma(nešto od ovog): Klasik Tv, Kino Tv, M1, M1 Gold, Filmbox, Filmbox Plus, Docubox, Doku Tv, Sevdah Tv, Film Klub, Doma Tv, BK TV, RTV 1,2, Nautical TV, Da Vinci Learning, Cinemania, Nat Geo HD, Mini TV, Ultra, Mini Ultra... a ti ho-ruk pa na pinkove. Ne znam kako drugi ali ja bih ovim kanalima dao prednost u odnosu na Prva Kick, Prva World, Pikaboo, Top Tv i vjerovatno vrlo brzo ruskom Tv 1000. Kad smo već kod ovih pink filmskih kanala budući da imam cs vrlo dobro sam upućen šta i koliko se emitira i koliko reprizira.
Ali drug moj pravi doživljaj repriziranja ćeš doživjeti tek sa ovim kanalima, kada shvatiš da neko može potući FTV u repriziranju Vize za budućnost i LZN.
Baci malo pogled na programsku šemu i sve će ti biti jasno.
Taman. Pet premium filmskih kanala na mjesec dana je više nego ok.kokikol wrote:ja sam još u maju produžio ugovor tako da to sve osim HBO i Cinemaxa imam na 2 godine besplatnodembele wrote:kokikol wrote:ma ni na tim što budu otključali nemaš što vidjeti![]()
podrška dembelovom prijedlogu ko se slaže???dembele wrote:@diablobih
Izgleda da se ne razumijemo baš najbolje![]()
Kad kažem da se SK4 može odraditi u HD, ne mislim da Telemach u Sarajevu to tehnički odradi, već UG u Beogradu za potrebe SBB/Telemach, odnosno kablovskih televizija u regiji.
Telemach kao sestrinska firma u okviru UG bi mogao samo prenijeti taj prijedlog na višu instancu, tj. u Beograd a onda oni za korisnike u BiH, Srbijii, Sloveniji to i odrade.
Odraditi SK4 u HD-u nije nikakva viša matematika i to je samo stvar dobre volje. Zašto spominjem samo SK4?
Pa zato što on ima cjelodnevni program i treba da ide u hd dok SK5, SK6 i ne trebaju jer vrlo malo vremena emituju sportski program i to uglavnom za vikend. Eto nadam se da smo se sada razumjeli.
Šta veliš za ovo?MTV wrote:Onda se nebi vidio onako moderan logo i capnuta slova.Vidio sam slike na rtv forumu.