Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Crvena Tifoza wrote:Dembele opet povreda Kakav baksuz
Nije baksuz, nego nejaka kar.ina. Niko ga dohvatio nije, a on se ozljedio po 100-ti put sam pao, sam se ubio.
Frajer je od stakla, ko da ima 60 godina.
Velika podvala Dortmunda, treba to istaci.
Šteta za njega, imao bi inače strašnu karijeru.
Baš me interesuje šta li oni doktori gledaju kad bude ljekarski nekog igrača.
Crvena Tifoza wrote:Dembele opet povreda Kakav baksuz
Nije baksuz, nego nejaka kar.ina. Niko ga dohvatio nije, a on se ozljedio po 100-ti put sam pao, sam se ubio.
Frajer je od stakla, ko da ima 60 godina.
Velika podvala Dortmunda, treba to istaci.
Ma on ovo sve nije ozbiljno shvatio. Ne znam da li su ga natjerali da ishrana bude kako treba ali ne moze se jest pizza i brza hrana a igrat za Barcu. Ne mozes igrica igrat s jaranima do kasno u noc. Nisam gledao tekmu niti tu situaciju kad se povrijedio al previse povreda u kratkom periodu. Skupa igracka s kojom ce morat imat strpljenja ako ga budu imali...
Ne vjerujem da ce se Barsa zatvoriti. Mislim da ce zapoceti malo oprezno, ali ce sastav biti regularan odnosno kao i dosad. Gledat ce da uvale gol ili dva , da se osiguraju.
Oduvijek je bilo da je napad najbolja odbrana i mislim da Valverde nece zatvoriti utakmicu u startu jer Barsa ne zna bas da se brani.