diablobih wrote:dembele wrote:Viasat Epic može proći, ali ovo ostalo ništa spektakularno. Još kad vidiš da kombinuju sd+hd za nove kanale a SK4 nema HD, šta reći. Uopće nisam fan pinkovih kanala, ali bih svakako dao prednost Pink Film/Horror/Western u odnosu na Sundance Tv ili ovaj ruski TV 1000 bez titla koji uskoro dolazi.
TOP tv je sasvim dobar kanal isto, pikaboo za djecu, normalni crtici. SK4 i ostali ne mogu u HD, jer ih nema Sport Klub u HDu, kada ih oni stave u HDu onda ce i Telemach.
Ja ne bih, jer znam kakvi su to filmovi, jedni te isti vec godinama.
Sta bi ti jos osim nemoguceg, a to je SK 4,5,6 u HDu ?
Ovako drug: SK4 mogu odraditi u HD kada hoće a ti to proglasio nemogućim.
U bazi naravno(Beograd) jer se tamo odlučuje šta će i nama doći.
Ako neko ne gleda na ove kanale kao neke spektakularne novitete, ne znači da po automatizmu traži pink kanale.
A evo šta bih ne samo ja, već dobar broj članova ovog foruma(nešto od ovog): Klasik Tv, Kino Tv, M1, M1 Gold, Filmbox, Filmbox Plus, Docubox, Doku Tv, Sevdah Tv, Film Klub, Doma Tv, BK TV, RTV 1,2, Nautical TV, Da Vinci Learning, Cinemania, Nat Geo HD, Mini TV, Ultra, Mini Ultra... a ti ho-ruk pa na pinkove. Ne znam kako drugi ali ja bih ovim kanalima dao prednost u odnosu na Prva Kick, Prva World, Pikaboo, Top Tv i vjerovatno vrlo brzo ruskom Tv 1000. Kad smo već kod ovih pink filmskih kanala budući da imam cs vrlo dobro sam upućen šta i koliko se emitira i koliko reprizira.
Ali drug moj pravi doživljaj repriziranja ćeš doživjeti tek sa ovim kanalima, kada shvatiš da neko može potući FTV u repriziranju Vize za budućnost i LZN.
Baci malo pogled na programsku šemu i sve će ti biti jasno.