Samo dopuni 2 KM minimalno, na bilo koji nacin.pepeljara wrote:Raja, deaktivirana mi kartica (ultra ofksroz ), i kazu mi jedini nacin je da grebalicom "aktiviram".
Jel to fakat istina, zar ne mogu klasicnom dopunom reakitivrati broj (koji je na mrezi, samo ne mogu zvat/primat pozive).
tnx.!
BHTelecom All About
Moderator: Benq
- Hyperthalamus
#57126 Re: BHTelecom All About
-
hairlija_sa
#57127 Re: BHTelecom All About
Pozdrav svima,
Majka zeli da predje sa Moja tv net na Moja tv full, pa me interesuje da li znate koliko se dugo ceka na prelazak sa paketa na paket? Takodjer me interesuje da li ce od telekoma dobiti na koristenje fiksni telefon?
Majka zeli da predje sa Moja tv net na Moja tv full, pa me interesuje da li znate koliko se dugo ceka na prelazak sa paketa na paket? Takodjer me interesuje da li ce od telekoma dobiti na koristenje fiksni telefon?
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#57128 Re: BHTelecom All About
došla poruka istekao ugovor
produžite i dobivate duplo interneta
jok kako sam potrčao u telekom na obali da potpisujem
daaaaj još megabajta
sad imam gigu

daaaaj još megabajta
sad imam gigu
- pepeljara
#57129 Re: BHTelecom All About
Hyperthalamus wrote:Samo dopuni 2 KM minimalno, na bilo koji nacin.pepeljara wrote:Raja, deaktivirana mi kartica (ultra ofksroz ), i kazu mi jedini nacin je da grebalicom "aktiviram".
Jel to fakat istina, zar ne mogu klasicnom dopunom reakitivrati broj (koji je na mrezi, samo ne mogu zvat/primat pozive).
tnx.!
Sjo tnx, a support mi kaze da samo na nacin grebalice to mogu uraditi.
Treba im reci da moze i na ove
- diablobih
#57130 Re: BHTelecom All About
Je li se zajebavas?Black swan wrote:došla poruka istekao ugovor
daaaaj još megabajta
sad imam gigu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
kakaljin
#57131 Re: BHTelecom All About
A sto nebi to uradio ako vec koristi uslugu.diablobih wrote:Je li se zajebavas?Black swan wrote:došla poruka istekao ugovor
daaaaj još megabajta
sad imam gigu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- diablobih
#57132 Re: BHTelecom All About
Zato sto joj/mu je istekao ugovor i on se poveza opet zbog pola gige vise.kakaljin wrote:
A sto nebi to uradio ako vec koristi uslugu.
-
kakaljin
#57133 Re: BHTelecom All About
Pa takva mu pretplata, men je midi 30 i dobio bi 3 + 3 GBdiablobih wrote:Zato sto joj/mu je istekao ugovor i on se poveza opet zbog pola gige vise.kakaljin wrote:
A sto nebi to uradio ako vec koristi uslugu.
- Truba
#57134 Re: BHTelecom All About
ne shvaćam foru
ionako bih koristio uslugu
za 500 mb
da nisam dobio poruku ne bih ništa znao i dalje bih imao 500 mb
nit sam sklon mijenjanju mobitela ni brojeva
naime imam isti od 2004.
a i tad ga ne bih kupio da mi nisu poklonili
za diplomiranje 
za 500 mb
naime imam isti od 2004.
a i tad ga ne bih kupio da mi nisu poklonili
- diablobih
#57135 Re: BHTelecom All About
Postoji prenosenje broja na drugu mrezu.Black swan wrote:ne shvaćam foru
za 500 mb
naime imam isti od 2004.
a i tad ga ne bih kupio da mi nisu pokloniliza diplomiranje
-
Muuky
#57136 Re: BHTelecom All About
Može li mi ing-ecc pomoći ili neko ??
Uključio sam i podesio moj ruter na Innbox model ( povezani su mrežnim kablom ) na kec je uključen .. novi koji sam dobio od telekoma , eh da li ima opcija da innbox i moj ruter ne moraju biti povezani kablom i da postavim moj ruter na drugi sprat i da dobija signal od innboxa i da moj ruter šalje dalje tj da imam wifi od mog rutera ??
Uključio sam i podesio moj ruter na Innbox model ( povezani su mrežnim kablom ) na kec je uključen .. novi koji sam dobio od telekoma , eh da li ima opcija da innbox i moj ruter ne moraju biti povezani kablom i da postavim moj ruter na drugi sprat i da dobija signal od innboxa i da moj ruter šalje dalje tj da imam wifi od mog rutera ??
-
Dr_Help
- BHTelecom podrška
#57137 Re: BHTelecom All About
Poštovani ,hairlija_sa wrote:Pozdrav svima,
1.Ta vrsta promjene paketa ide veoma jednostavno i aplikativno. tako da moguće da tehničar dodje do vas samo da poptišete ugovor ili eventualno promjeni modem budel bilo potrebe i ta procedura ide do 2-3 dana o dana prijave.
2. Prije 2-3 godine su se djelili telefoni ali zbog promjene paketa tj ponuda više se ne dijeli nego se daju popusti na račun. Jedino prilikom potpisa da uzmete neki fiksni telefon na rate koja je minimalna pa da vam ide po tom ugovoru.
-
Dr_Help
- BHTelecom podrška
#57138 Re: BHTelecom All About
Da postoji opcija, jedino ako vaš ruter ima opciju Repeater Mode . tj da se putem wifi-a povezuje na innbox modem i da taj signal šalje dalje. tj pojačava.Muuky wrote:Može li mi ing-ecc pomoći ili neko ??
-
ing-ecc
#57139 Re: BHTelecom All About
Da naravnoMuuky wrote:Može li mi ing-ecc pomoći ili neko ??
Zar josh nisi provjerio mogucnosti svog routera
-
Muuky
#57140 Re: BHTelecom All About
Koliko sam provjerio možee .. oznaka je TP LINK WR543 G ..ing-ecc wrote:Da naravnoMuuky wrote:Može li mi ing-ecc pomoći ili neko ??
Uključio sam i podesio moj ruter na Innbox model ( povezani su mrežnim kablom ) na kec je uključen .. novi koji sam dobio od telekoma , eh da li ima opcija da innbox i moj ruter ne moraju biti povezani kablom i da postavim moj ruter na drugi sprat i da dobija signal od innboxa i da moj ruter šalje dalje tj da imam wifi od mog rutera ??moze i ta opcija
...... ako imash takav router da moze raditi takvu f-ju
![]()
Zar josh nisi provjerio mogucnosti svog routera
eh sad ako to nije izvodljivo , da li je izvodljivo onda da samo ima signal sa ovog mog rutera* tj. da bude brzina na jednom ruteru a ne ovako da imam sad dva signala ? Da li bi na mom ruteru bila veća brzina ako bi se wifi isključio na innbox ?
-
Muuky
#57141 Re: BHTelecom All About
Ima opcija WISP Client Router i Wireless broadband router ? trenutno je na ovoj drugoj opcijiDr_Help wrote:Da postoji opcija, jedino ako vaš ruter ima opciju Repeater Mode . tj da se putem wifi-a povezuje na innbox modem i da taj signal šalje dalje. tj pojačava.Muuky wrote:Može li mi ing-ecc pomoći ili neko ??
- Del_Boy1
#57142 Re: BHTelecom All About
Pojavila su se 3 nova net radio kanala na Moja TV a broj ukupnih kanala je ostao isti (312), je li neko skontao koja onda 3 kanala nedostaju?
-
hairlija_sa
#57143 Re: BHTelecom All About
Hvala na odgovoru.Dr_Help wrote:Poštovani ,hairlija_sa wrote:Pozdrav svima,
1.Ta vrsta promjene paketa ide veoma jednostavno i aplikativno. tako da moguće da tehničar dodje do vas samo da poptišete ugovor ili eventualno promjeni modem budel bilo potrebe i ta procedura ide do 2-3 dana o dana prijave.
2. Prije 2-3 godine su se djelili telefoni ali zbog promjene paketa tj ponuda više se ne dijeli nego se daju popusti na račun. Jedino prilikom potpisa da uzmete neki fiksni telefon na rate koja je minimalna pa da vam ide po tom ugovoru.
Iskreno malo je glupo da se mora kupiti uredjaj ako korisnik zeli preci na veci paket. Na stranici stoji za fiksne da su za marku, osim za full paket. Da li mi mozete napisati, da li ovaj Panasonic ide za 1 KM na full paketu?
-
Dr_Help
- BHTelecom podrška
#57144 Re: BHTelecom All About
Mogu provjeriti , ali mislim da ide.hairlija_sa wrote:Hvala na odgovoru.Dr_Help wrote:Poštovani ,hairlija_sa wrote:Pozdrav svima,
Iskreno malo je glupo da se mora kupiti uredjaj ako korisnik zeli preci na veci paket. Na stranici stoji za fiksne da su za marku, osim za full paket. Da li mi mozete napisati, da li ovaj Panasonic ide za 1 KM na full paketu?
- Cossack
- Cossack
- Truba
#57147 Re: BHTelecom All About
a što će mi to u životu?diablobih wrote: Postoji prenosenje broja na drugu mrezu.
-
made_in_sarajevo
#57148 Re: BHTelecom All About
ja tebe, sad si ispo levat ocam. pa trebo si uzeto go free,haloo sve u jednom i odjebat telekom jer ovaj strucnjak vremena i vremena provodi ubjedjivajuci ljude da telekom ne valja, da valja go free i haloo jer ipak on najbolje zna,a pogotovo najbolje zna kako ti i koliko koristis mobitelBlack swan wrote:a što će mi to u životu?diablobih wrote: Postoji prenosenje broja na drugu mrezu.
bolan on ti je ko macija guza, mogo te zik za ovo sto nisi znao da si trebo telekom odjebati
-
duffy_duck
#57149 Re: BHTelecom All About
a koji je ustvari operater najbolji, treba mi da ima dobar paket interneta.
- Truba
#57150 Re: BHTelecom All About
nisam ja ljubomoran na novce koje dajem za uslugu
ne interesira me kakve su plate telekomovcima
kad broj prestane raditi kupit ću novi
i to je to
ne interesira me kakve su plate telekomovcima
kad broj prestane raditi kupit ću novi