Milorad Dodik ALL ABOUT

Locked
Maraschino

#57126 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Maraschino »

Povuci ga Dodo, povuci...sudiju.

:lol: :lol:
skupljac_zeljeza

#57127 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by skupljac_zeljeza »

Osveta odlazeće administracije. Neće da se rukuje sa Dodikom nego samo sa srpskim izdajicama.

Image
ljevoruki

#57128 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by ljevoruki »

skupljac_zeljeza wrote:Osveta odlazeće administracije. Neće da se rukuje sa Dodikom nego samo sa srpskim izdajicama.

Image
Kauboj Ivanic :mrgreen: i Cirilicar u odijelu, nidje Bakira i njegove hanume.
archi_a

#57129 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by archi_a »

Image

Jjjjjiiiiiiiiihhhhhhhaaaaaaaaaaa
Hhahahahahaha. Ma jel moguće ovo?!? A ti se milorade tuširaj. :izet:
Dođe gicko odlazećoj. Ovdje gicko, u srbiji vlažna usnica. Svuda neki prijemi a samo milorad sjedi kući u vuče sudije. Hahahaha
skupljac_zeljeza

#57130 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

ljevoruki wrote:
Bio je čak i Bake sa hanumom, ali Dodika nigdje.

Image
archi_a

#57131 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by archi_a »

ljevoruki wrote:
skupljac_zeljeza wrote:Osveta odlazeće administracije. Neće da se rukuje sa Dodikom nego samo sa srpskim izdajicama.

Image
Image

Čuj ovog nema hanume i Bakira?!? Pa oni su i doveli ovog gicka, dvorsku ludu. To i jest njihov poklon iznenađenja odlazećoj gospođi Kormak. :izet:

P.s. Nek se zna ko se za toku kaiša drži. Hahhahahah
skupljac_zeljeza

#57132 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Bevanda nema skalpa, sumnjiva mi Sebija u ovoj indijanskoj tunici.
ljevoruki

#57133 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by ljevoruki »

Hrkljus, do mene je. Baka zgur'o mahramu u dzep a Ivanicu svezali zastavu oko vrata, malehna mu mahrama. :oops:
problemnatravunu

#57134 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by problemnatravunu »

skupljac_zeljeza wrote:Bevanda nema skalpa, sumnjiva mi Sebija u ovoj indijanskoj tunici.
:lol:
Image
prljavi Hare
Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi

#57135 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by prljavi Hare »

Kakav je samo izdajnik i ulizica onaj Ivanić,a vamo nešto glumi patriotu.... :-) :-) :-) Maskirao se u kauboja i to onog kalibra kojeg ubiju u
prvih 20 minuta filma! :? Kako ga nije stid? :roll:

Zato je naš Guardian pod sankcijama,jer da je on bio pozvan došao bi maskiran u nekog od indijanskih poglavica i podsjetio NATO bandu
da nije zaboravljen genocid nad američkim indijancima.Naš Guardian bi se vjerovatno maskirao u rahmetli poglavicu Ludog Konja((1840-1877)
i onako stasit zasijenio sve na prijemu i time gurnuo prst u oko imperijalistima. :izet:

Image

A ovaj Ivanić bi ga sigurno potkazao još na ulazu i NATO banditi bu mu oduzeli tomahavk,luk i strijelu... :sad:
mayab

#57136 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by mayab »

prljavi Hare wrote:Kakav je samo izdajnik i ulizica onaj Ivanić,a vamo nešto glumi patriotu.... :-) :-) :-) Maskirao se u kauboja i to onog kalibra kojeg ubiju u
prvih 20 minuta filma!
:? Kako ga nije stid? :roll: .
.
.

A ovaj Ivanić bi ga sigurno potkazao još na ulazu i NATO banditi bu mu oduzeli tomahavk,luk i strijelu... :sad:
:pisnuo: :pisnuo:
Tomahawk11
Globalni moderator

#57137 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Tomahawk11 »

archi_a wrote:Image

Jjjjjiiiiiiiiihhhhhhhaaaaaaaaaaa
Hhahahahahaha. Ma jel moguće ovo?!? A ti se milorade tuširaj. :izet:
Dođe gicko odlazećoj. Ovdje gicko, u srbiji vlažna usnica. Svuda neki prijemi a samo milorad sjedi kući u vuče sudije. Hahahaha
Samo lagano, kako je PreCjednik futurista :mrgreen: evo jedna iz buducnosti, negdje kod Bakinaca korala :oops:

Image

PreCjednik pravi sacekusu ovom izdajniku :izet:
Šunj

#57138 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Šunj »

Image
Last edited by Šunj on 07/07/2017 09:49, edited 1 time in total.
Dozer

#57139 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Dozer »

archi_a wrote:
Image
Nenadjebiva slika :D

Praseci mrmonja u kaubojskoj odjeci/stilu, Ridjobradi poglavica u pozi k'o Kapetan Miki, a moze i Kit Teller, a bolnicka skvo u poncu od kravlje koze i izgleda k'o Zalosna Sova :lol: :lol: :lol: :lol:
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#57140 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by pici »

Image
Acid25

#57141 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Acid25 »

Dozer wrote:
archi_a wrote:
Image

Praseci mrmonja u kaubojskoj odjeci/stilu, Ridjobradi poglavica u pozi k'o Kapetan Miki, a moze i Kit Teller, a bolnicka skvo u poncu od kravlje koze i izgleda k'o Zalosna Sova :lol: :lol: :lol: :lol:
Nešto nam Čova i Bake nisu bili raspoloženi za navući kostim. :lol:

Šteta! Baš bi im ovo pasalo. :mrgreen:
Image

I đe onaj izdajnik NATO Mektić? Kako je ovo moglo proći bez njega?
archi_a

#57142 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by archi_a »

Dozer wrote:
archi_a wrote:
Image

HuuuuHuuuuu :lol: :lol: :lol:
Point.

#57143 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Point. »

Ne poredite ovu Bakirovu kucku sa plemenitim likom Zalosne Sove.
archi_a

#57144 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by archi_a »

Acid25 wrote:
Šteta! Baš bi im ovo pasalo. :mrgreen:
Image

I đe onaj izdajnik NATO Mektić? Kako je ovo moglo proći bez njega?
To kad bude proslava sa fokusom na Lucky Luk-a.

Image

Kad malo bolje razmislimo, zato i nema ministra nesigurnosti. Čeka ovu tematiku pa da se pojavi. Nafuro se. :-D
Last edited by archi_a on 07/07/2017 10:24, edited 1 time in total.
skupljac_zeljeza

#57145 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Dozer wrote:
archi_a wrote:
Image

Slika je antologijska. Šteta što na njoj nema i Mileta da upotpuni poznatu priču obračuna kod OK korala. Ionako je Mile ustao juče na lijevu nogu i cijeli dan maler za malerom.

Image
Šunj

#57146 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Šunj »

Kakav narod takva vlast 07.07.2017
Prvi predsednik vlade RS-a :Kasagić: Milošević je 1995. spasio Banjaluku, on nije kriv za pad RSK. Rajko Kasagić, profesor i prvi premijer Republike Srpske po završetku rata, odlučio je da nakon 20 godina ispriča pojedine manje poznate detalje iz perioda kada je bio predsjednik Vlade RS. “Na mjesto premijera izabrala me je Narodna skupština RS, pošto sam prethodno bio poslanik koji nije imao dlake na jeziku, zbog čega sam uživao ugled i poštovanje u narodu i među poslanicima. Dolaskom na mjesto premijera odmah sam počeo da se suprotstavljam ogromnom kriminalu u samom vrhu tadašnje vlasti RS, što me je kasnije koštalo premijerske funkcije, a umalo i glave”, priča gotovo u dahu Kasagić. Kada je riječ o saradnji sa Slobodanom Miloševićem, pokojnim predsjednikom SRJ, Kasagić kaže: “Na važne sastanke sa međunarodnim predstavnicima Slobodan Milošević je mene vodio. Tako sam sa Miloševićem bio u Rimu 1996. godine na sastanku mini-kontakt grupe, što mi je Radovan Karadžić strašno zamjerio. Meni Karadžić nije dao da idem u Rim, ali ja sam otišao, jer je bilo pitanje hoće li srpski narod opstati u BiH. Tamo se raspravljalo o učvršćivanju mira. Karadžiću nije odgovarala moja popularnost i saradnja sa Miloševićem”, kaze on. Na pitanje kako je spasena Banjaluka, Kasagić odgovara: “Holbruk je 1995. godine došao kod Slobodana Miloševića i rekao mu: Sutra pada Banjaluka! Milošević se sa njim pet sati ubijeđivao i prepirao i rekao da Banjaluka ne smije pasti. Vojska je već pravila pontonske mostove preko Vrbasa. Mi smo pozvali Miloševića i rekli da će 150.000 Banjalučana doći u Beograd ako padne Banjaluka i tražiti gdje će ih smjestiti, da će nastati humanitarna katastrofa u kojoj će stradati 850.000 ljudi. Poslije pet sati ubjeđivanja i svađe, Milošević je rekao da Srbija ulazi u rat. Holbruk kontaktira sa Klintonom, zatim zove Tuđmana i Izetbegovića i kaže im: Bil je rekao da se zaustave dalje ratne aktivnosti i napredovanje Hrvata i muslimana. I tako je spasena Banjaluka.” O ratnoj ulozi Radovana Karadžića, Kasagić ne govori pozitivno. “Borio sam se da zaustavim šverc cigareta, nafte i drugih akciznih roba i ogromnu pljačku, gdje su se vrtjeli milioni maraka, što nije odgovaralo Radovanu Karadžiću. Naftu koju sam obezbijedio od Jevgenija Primakova – 20.000 tona za vojsku i narod, kriminalci su ukrali i prodali. Tražio sam da se ispita šta je sa mašinama koje su iz Sarajeva ukradene i da se ispita kako visoki državni funkcioneri obilaze svjetske kockarnice i kockaju sa Arkanom. Ti moji postupci stvorili su mi ugled i popularnost u narodu, a i kod međunarodne zajednice, zbog čega me je Karadžić smijenio nakon pet mjeseci moga rada”, kaže Kasagić. Na pitanje kako je bilo sarađivati sa Miloševićem, Kasagić kaže: “Milošević je nastojao da Republiku Srpsku promoviše preko mene. Govorio je da je Rajko Kasagić kod međunarodne zajednice priznat.” Kasagić otkriva i kakav je nekadašnji lider SRJ i Socijalističke partije Srbije bio kao političar. “On je bio jedan najpriznatiji lider na ovim prostorima. Međutim, on nikad posao nije završio do kraja i tu je njegov problem. Jednostavno, kad je nuđen završetak rata, on to nije prihvatio na vrijeme”, kaže Kasagić i dodaje da Milošević nije kriv za pad Republike Srpske Krajine. Kasagić kaže da je tadašnje državno i vojno rukovodstvo Republike Srpske krivo za pad 12 opština Visoke Krajine i tragediju naroda sa tog područja.
Toffee karamela

#57147 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Toffee karamela »

pa draga ambasadorice, organizovala country fair ilitiga seoski vašar a najvećeg seljaka u državi nije pozvala :shock: :lol:

pa to je omaška zbog koje se gubi služba, njeno je bilo da pozove a njegovo hoće li se rukovati ili odmah zgrabiti mikrofon

kakva kriva procjena :zid:

Image
Maraschino

#57148 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Maraschino »

Opozicija pitala Vladu RS: Zbog čega je narušen životni standard građana
Koji su ovo nezahvalnici. Malo im cetiri godine produzenje zivotnog vijeka pa bi da podignu na cetrnaest. :oops:

Toffee karamela

#57149 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Toffee karamela »

Dozer wrote:
archi_a wrote:
Image

mene ona na ovoj slici podsjeća na križanca Markove Beti i pljačkašice Bepe Džozef iz Alana Forda :lol:

Image
Dozer

#57150 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Dozer »

A vidi joj nevine face :lol:

A Bake, k'o kakav veliki gazda (al' ne onaj iz Bruce Leejevog filma :D)
Locked