Safet Susic - Pape, selektor BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- O'zone
- Globalni moderator
#57101 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Može li se razmišljati o Štiliću? Ipak je dao više od JEDNOG gola mada nije niti jedan posvetio Sušiću
- A1fa
- Grijem se na: Lsdydon
- Horoskop: **Nepoznato**
#57102 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Dešava se ono što se naziralo, ljudi su izgubili strpljenje i Safet nije iskoristio šansu da sam ode kao čovjek na vrijeme, sad će doživjeti da će ga ljudi govnjivom motkom otjerati.
Frajer u narodu postade omraženiji od Dodika
- AcaLukas
#57103 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Zanimljivo je da imamo 3 igraca (2 prvotimci a i treci ima solidnu minutazu) iz Serije A, a nijedan telecoj glavi nije dovoljanagnostic_front wrote:Hvalospjevke za tekst, samo ne treba sad igrače nazivati "biserima". Pa i mene da pozove u reprezentaciju, ja bih otišao, nije do mene
-
Mirza007
#57104 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Ako vec ides na 4-4-2, nije li logicnije da u spicu igraju dva napadaca (Djuric - Mahmutovic) umjesto dva krila (Visca - Hajrovic).Rob_Atl wrote:
![]()
Moze se kritizirati da ova prva dvojica nisu isprobani (tacno) i da je utakmica jako bitna (tacno) ali zar do sada nije bilo prilika da se isproba makar jedan od njih dvojice? Ako bi trebali igrati Visca i Hajrovic, bolje je posloziti formaciju u 4-2-3-1 tako da ova dvojica makar igraju na svojim prirodnim pozicijama pa da se riskira samo sa jednim neisprobanim napadacem (Djuric). E samo sto u tom slucaju amidzic ispada iz ekipe - a to nece moci preko amidze zivog.
-
internazionale
#57105 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Podrska forumasima Luckylaka i Cindrlimindrli
- JThomas
#57106 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
po papetovom spisku ispadoše i HNL i BiH premijer liga jači od serie A.
- House
#57107 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Najebali smo k'o žuti
-
The BEN10
#57108 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Ja nikako ne mogu da vjerujem šta Pape radi ovo sa repkom. Fkt mi sve ovo djeluje ko san.JThomas wrote:po papetovom spisku ispadoše i HNL i BiH premijer liga jači od serie A.
-
SSemir
#57109 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
ne u narodu, nego na forumu. od ljudi sa kojima sam ja u konktaktu i imam priliku da komentarisem reprezentaciju i susica, nijednom nisam cuo da mu neko psuje, vrijedja ga, naziva telecom glavom...doduse, ja sam u kontaktu sa odraslim i zrelim osobama, za razliku od 90% forumasa sa ove temeA1fa wrote:Dešava se ono što se naziralo, ljudi su izgubili strpljenje i Safet nije iskoristio šansu da sam ode kao čovjek na vrijeme, sad će doživjeti da će ga ljudi govnjivom motkom otjerati.
- It_is_a_Leclerc
#57110 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Safet Sušić je ljudska, sportska, trenerska i svaka druga sramota. Koliko bi koštao jedan medijski "tretman" od strane gospodina Zdravka Mamića da ovu ublehu i neprijatelja BiH izuje iz obuće ?
- AcaLukas
#57111 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Problem je sto igrac iz Serie A ima potencijal da se dokaze kao solidan reprezentativac (kao sto je se Zukanovic dokazo jos prije nego sto je otiso u Italiju).JThomas wrote:po papetovom spisku ispadoše i HNL i BiH premijer liga jači od serie A.
Sta da pozove Martica ili Djurica pa nedo Bog Djuric zabije gol smjesnom Izraelu, sta onda? Kako napraviti mjesto germanskom otpadu pred Francusku 2016?
Ove turiste je lahko otpisati..
- House
#57112 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Zamisli odgovora Đuriću
Pape,vrati se u Zavidoviće i čuvaj ovce...
Pape,vrati se u Zavidoviće i čuvaj ovce...
-
lakilaka
#57113 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
ja sam u kontaktu sa ljudima koji prate fudbal preko 30-tak godina. niko, ali bukvalno niko nema pozitivno misljenje o selektoru i njegovim potezima unazad 5-6 mjeseci. a sve ozbiljni ljudi. svi se pitaju zasto mu sve ovo treba. kazu ni 75.000 razloga nije vrijedno ovoga. sve sto je stekao kao fudbaler pogazio je zadnjim potezima. cak ga neki i sazaljevaju.

- A1fa
#57114 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
....I osobama koje pojma nemaju o reprezebtaciji i fudbalu i uzgred su garant u nekoj budzetskoj instituciji pa im nerad, javashluk, lopovluk idu uz karakterSSemir wrote:ne u narodu, nego na forumu. od ljudi sa kojima sam ja u konktaktu i imam priliku da komentarisem reprezentaciju i susica, nijednom nisam cuo da mu neko psuje, vrijedja ga, naziva telecom glavom...doduse, ja sam u kontaktu sa odraslim i zrelim osobama, za razliku od 90% forumasa sa ove temeA1fa wrote:Dešava se ono što se naziralo, ljudi su izgubili strpljenje i Safet nije iskoristio šansu da sam ode kao čovjek na vrijeme, sad će doživjeti da će ga ljudi govnjivom motkom otjerati.
-
Dead Man Walking
#57115 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Samo tako pasa moj, druzi se sa zrelim ljudima, normalnom rajom, kakav si i sam. Stipu nas levate.SSemir wrote:ne u narodu, nego na forumu. od ljudi sa kojima sam ja u konktaktu i imam priliku da komentarisem reprezentaciju i susica, nijednom nisam cuo da mu neko psuje, vrijedja ga, naziva telecom glavom...doduse, ja sam u kontaktu sa odraslim i zrelim osobama, za razliku od 90% forumasa sa ove temeA1fa wrote:Dešava se ono što se naziralo, ljudi su izgubili strpljenje i Safet nije iskoristio šansu da sam ode kao čovjek na vrijeme, sad će doživjeti da će ga ljudi govnjivom motkom otjerati.
- cyprus
#57116 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Kad ovako nešto pročitam, Safet mi automatski postane dražiAcaLukas wrote:"Sušić o Milanu Đuriću: Ne možemo zvati svakog igrača čim postigne gol"
Safete jebem ti sve zivo, da Bog da ti za lijeka trebalo...
Bratic ti nije mogao ni ugovor dobiti u Serie B, a da ne pricamo o golovima u prvoj talijanskoj ligi mater mu sto mu dade seljacko ime...
FUJ
Ni Hrgota, Seferovic, Tankovic ni Halilovic nisu imali dovoljan kvalitet telecoj glavi..
Jebli te Sead i Darko Smoljan u supak ********************
- Bilki
#57117 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
frajer upisao neki minut za tamo neku cezenu i ispade kalibar za repku, pa ta cezena nije nista jaca od jednog sarajeva ili zelje
- A1fa
#57118 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Izjava jednog drugog trenera koji je na SP vodio ekipu dosta slabiju od nase (po imenima)
"Mislim da nema šanse da se vratim u Dinamo. Uostalom, ja sam sada, nakon uspjeha s Alžirom na SP-u, jako skup trener."
Ali, niste bili jeftini ni kada ste bili u Dinamu?
"A ne ne, sada sam preskup."
Našeg stručnjaka neće niko ni da ga umotamo svog u eure, zato smo i prinudjeni da ga trpimo...
"Mislim da nema šanse da se vratim u Dinamo. Uostalom, ja sam sada, nakon uspjeha s Alžirom na SP-u, jako skup trener."
Ali, niste bili jeftini ni kada ste bili u Dinamu?
"A ne ne, sada sam preskup."
Našeg stručnjaka neće niko ni da ga umotamo svog u eure, zato smo i prinudjeni da ga trpimo...
- phillie
#57119 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Aferimi dosli na naplatu moj Safete....
-
Dead Man Walking
#57120 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
De bilki, stipu levate ba, vidis da su navrli na Serie A ko mutavi. U HNL je spas.Bilki wrote:frajer upisao neki minut za tamo neku cezenu i ispade kalibar za repku, pa ta cezena nije nista jaca od jednog sarajeva ili zelje
- House
#57121 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Telad su mnogo korisnija i humanija bića od Sušića.
- soccerfan88
#57122 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Ma ljudi moji mili nama vise ni svi Bogovi ovog svijeta pomoci nemogu. Fraer komediju pravi od repke, a sto je najgore jos uvijek ima onih sto ga tapsu po ledima i vele "Aferim sine Safete. Aferim. Ti si nas na Svjesko odveo". Kakav Safet takva i drzava. Kakva drzava takva i repka. Zali Boze Pjanica, Dzeke, Momciluka, Besica i ostalih normalnih i talentovanih reprezentativaca koji zive za ovu repku. Da prostite, popisa im se Safet u cejf. 
- shalla
#57123 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Neka neka, kao što već nekoliko puta napisah, daBogda ostao selektor još cca 15 godina, sve dok i ovi najžešći "branitelji" ne uvide ono što su neki od nas uvidjeli prije 2-3 godine...
Jebi i ne vadi selektore, jebi kad možeš...
- It_is_a_Leclerc
#57124 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Bilki wrote:frajer upisao neki minut za tamo neku cezenu i ispade kalibar za repku, pa ta cezena nije nista jaca od jednog sarajeva ili zelje
A da ne kažem da je isti taj Milan Đurić sam razvalio U21 Njemačke na Koševu. I tad je bio - "nedokazan".
- soccerfan88
#57125 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Bas tako. Kad mu se moze, sto ne bi. Jos i dobre pare za to prima. Pa nije budala da ode. A obraza smo vec davno zakljucili da nema.shalla wrote:Neka neka, kao što već nekoliko puta napisah, daBogda ostao selektor još cca 15 godina, sve dok i ovi najžešći "branitelji" ne uvide ono što su neki od nas uvidjeli prije 2-3 godine...