Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
duminjo wrote:Ja cu izbjegavati malo ove sto igraju Evropu. U 20-ak dana, odigrace 6 utakmica. Malo li je
Vise cu gledati ove sto se bore za opstanak. Npr hofenhajm - Augsburg. Granica za kartone 3.5 trebalo bi biti kartona bruka. Jest kvota 1.55 al uhar. Biće na live vise opcija
Bravo premijer. Nema ponuda za kornere i za kartonone ni za njemačku ni za spansku ligu. Hofenhajm i Augsburg već 3 žuta na poluvremenu a ja nisam htio igrati granicu 3.5 sa kvotom 1.55 jer sam ćeko LIVE da odigram granicu 4.5 i Bayern zbroj kornera domaćina 7+. Fala premijer. Umjesto da uzmem pare, ja popusim lovu da ce lopovi iz minhena izjednačiti u prvom pol. A oni ce opet prelaz odradit. U prvom primili go pa onda ribery i roben sami sebe počeli podapinjati. Svima kpizavo ko da na ledu igraju a u drugom ce orat onu livadu
radiša wrote:koji su ti od ovih sto si stavio najizgledniji za proci?
Kud me ranije nisi pitao odmah bi ti rekao Galata jer ovo im je bas bitna tekma i evo vec vode...A za ostale hmm rekao bi oba gol west ham i oba gol city...Bilbao preko 2.5 i hoffeinhem preko 2.5...A sto se tice fixeva , Schalke i Herta i Borusija M...
Ja se nadam da pratite ovo da ne stavljam beze fixevi prosli i oba para gdje sam igrao preko 2.5 golove..
postavljaj oko što da ne, kladara se igra na duge staze, još bih te zamolio da izdvojis kad postavljas 2-3 najsigurnija para za jaci ulog... od ovih 13 parova sto si postavio do sad si samo 4 pao tako da imas smisla, samo naprijed
maler me prati u zadnje vrijeme pa ne postavljam prijedloge, pun qrac listica sve na jednom pad
danas me galata obori za 170KM jucer kemba jebeni walker za 220KM, veceras sam sav depozit podigao sa premiera i prebacio na racun kod dr kladare ha ja.. jebo vam porez mater
e cuj za titulu tekma nisu oni ni blizu titule drug
hvala qrcu da ubodem i ja neki fudbalski danas sve sto sam pomislio onako iole sigurnije proslo je... zao mi samo sto ne dodah west ham daje gol al nema veze izbjegao se arsenal kojeg sam ionako imao kontrahendikep x2 na swansea na drugim listicima i izbjegao se bajern sto je najvaznije u svim kombinacijama
gladbah, salke, atletik, sevilja, herta i united kecevi i real i dortmund dvice.. jebo majku kako jednostavno izgleda i zvuci