BHTelecom All About
Moderator: Benq
- MTV
#57051 Re: moja TV, bh telecom - molim pomoć
Ne od CI 1,4+ mozes samo preko koaksijalnog kabla, kablovska, imati usluge VOD i vracanje sadrzaja unazad.
A od IPTV bi mogao samo ako operater ima aplikaciju prilagodjenu TV. Gdje lan kabl ustekas u TV i onda instaliras aplikaciju uneses svoje podatke i gledas. Ali posto ima milion razlicitih TV najbolje je rjesenje resiver.
A od IPTV bi mogao samo ako operater ima aplikaciju prilagodjenu TV. Gdje lan kabl ustekas u TV i onda instaliras aplikaciju uneses svoje podatke i gledas. Ali posto ima milion razlicitih TV najbolje je rjesenje resiver.
-
emric
#57052 Re: moja TV, bh telecom - molim pomoć
Meni je najbolje rješenje jedan daljinski i raspored kanala po mojoj želji. Žao mi je, bht, ništa od te ljubavi.
-
hipija
#57053 Re: BHTelecom All About
Što se zadeverah...ima li neko ideju kako doći do ovog dijela za aktivaciju Mojaweb TV?
trebao bih dobiti ovo prema uputstvu

a ja dobijem ovo nakon prijave na korisnički portal

-
ing-ecc
#57054 Re: BHTelecom All About
Imas dole ispod AKTIVIRANO link, klikni i probaj pokrenuti web moja tv 
-
kakaljin
#57055 Re: BHTelecom All About
ti si se logovao kao korisnik mobilne pa si dobio ovu sliku dole, a da bi dobio sliku gore trebas se lovati sa podacima od moja tv ili od adsl-ahipija wrote:Što se zadeverah...ima li neko ideju kako doći do ovog dijela za aktivaciju Mojaweb TV?![]()
-
hipija
#57056 Re: BHTelecom All About
A tako je @kakaljin..

@ing...aktivirao bih kad bih došao do tog dijela
...ofulao sam na ovome što je @kakaljin naveo
@ing...aktivirao bih kad bih došao do tog dijela
-
allem_77
#57057 Re: BHTelecom All About
Kada zamijenim šifru za Wi-Fi na modemu, hoću li je morati ponovo dva puta upisivati u mobitel? Barem je tako do sada kod mene bilo. Moram 20 slova, brojeva itd.upisivati. Mislim na onu gdje na portalu nudi promjenu, a ne kada uđem u postavke modema. Ta se izbriše kada resetujem modem.
-
kakavdanakneiskustvu
-
hipija
#57059 Re: BHTelecom All About
Kad se ovako javno traži savjet kako prevariti nekoga, onda smo kao društvo totalno zglajzali 
-
Heller
#57060 Re: BHTelecom All About
Ma meni je ovo smiješnom, ohanite malo s moralom.
-
made_in_sarajevo
#57061 Re: BHTelecom All About
Druga kartica mi ultra broj i svako par dana me izludi navece "nema usluge, nema mreze". Ja otvorim stavim 3g ono opet i sve dok ne restartujem mob nece da registruje mrezu.
-
duffy_duck
#57062 Re: BHTelecom All About
Ljudi uopste nisu kupili opremu za 4G VEC kupili pojacane bazne stanice i unaprijedili 3Gmade_in_sarajevo wrote:Znaci telekom kupio 4g opremu, dali milione i onda to ostavili u podrum jer nema digitalizacije. Dodje lik i napise da oni lazu, da moze i analogni sistem to izdrzati i da je telekom eto onako kupio prvi u drzavi opremu za 4g. Pa jebem mu mater zar mtel tl ne bi davno uradio da naguzi telekom, eronet pogotovo. Znaci svi budale i svi kupili opremu samo da bi se hvalili na kafama? Sta li je tek za evropske operatere, svi budale znaci.
Ovaj sad ubjedjuje da je haloo bolji sa ili ili ponudom od ponude 500mb, 100min razgovora.
Joj pameti, treba fakat cekicem slupati internet.
-
made_in_sarajevo
#57063 Re: BHTelecom All About
Joj kako sam mogao zivjeti bez takve informacije,a znam da su testirali za sebe 4G.duffy_duck wrote:made_in_sarajevo wrote:Znaci telekom kupio 4g opremu, dali milione i onda to ostavili u podrum jer nema digitalizacije. Dodje lik i napise da oni lazu, da moze i analogni sistem to izdrzati i da je telekom eto onako kupio prvi u drzavi opremu za 4g. Pa jebem mu mater zar mtel tl ne bi davno uradio da naguzi telekom, eronet pogotovo. Znaci svi budale i svi kupili opremu samo da bi se hvalili na kafama? Sta li je tek za evropske operatere, svi budale znaci.
Ovaj sad ubjedjuje da je haloo bolji sa ili ili ponudom od ponude 500mb, 100min razgovora.
Ljudi uopste nisu kupili opremu za 4G VEC kupili pojacane bazne stanice i unaprijedili 3G
http://avaz.ba/vijesti/232926/bh-teleco ... -u-regionu
Usput ako je avaz nesto dobro za telekom.napisao onda je istina bez ikakve sumnje
-
ing-ecc
#57064 Re: BHTelecom All About
Ne bi smjela ta sifra, nakon zamjene, da se brishe kada resetujesh modemallem_77 wrote:Kada zamijenim šifru za Wi-Fi na modemu, hoću li je morati ponovo dva puta upisivati u mobitel? Barem je tako do sada kod mene bilo. Moram 20 slova, brojeva itd.upisivati. Mislim na onu gdje na portalu nudi promjenu, a ne kada uđem u postavke modema. Ta se izbriše kada resetujem modem.
-
ing-ecc
#57065 Re: BHTelecom All About
Sta znaci 'pojacane bazne stanice'?duffy_duck wrote: Ljudi uopste nisu kupili opremu za 4G VEC kupili pojacane bazne stanice i unaprijedili 3G
- Benq
#57066 Re: BHTelecom All About
Overclockovane bazne stanice sa vodenim hladjenjeming-ecc wrote: Sta znaci 'pojacane bazne stanice'?I djes vidio kineze s reklamom Huawei da unapredjuju 3G
To je nas Adra, nije mu zamjerit
-
papebih
#57067 Re: BHTelecom All About
Mozes svaki port nastimat po svojoj zelji, recimo kod mene je lan4 za moju tv, ostali za internetShark 11 wrote:Pozdrav
Da li je moguce i kako na modemu lan 4 (voip) namjestit da bude kao i lan 1 (internet)
-
sencobih
#57068 Re: BHTelecom All About
Meni se čini da je ovaj članak star dvije godinemade_in_sarajevo wrote:Joj kako sam mogao zivjeti bez takve informacije,a znam da su testirali za sebe 4G.duffy_duck wrote:made_in_sarajevo wrote:Znaci telekom kupio 4g opremu, dali milione i onda to ostavili u podrum jer nema digitalizacije. Dodje lik i napise da oni lazu, da moze i analogni sistem to izdrzati i da je telekom eto onako kupio prvi u drzavi opremu za 4g. Pa jebem mu mater zar mtel tl ne bi davno uradio da naguzi telekom, eronet pogotovo. Znaci svi budale i svi kupili opremu samo da bi se hvalili na kafama? Sta li je tek za evropske operatere, svi budale znaci.
Ljudi uopste nisu kupili opremu za 4G VEC kupili pojacane bazne stanice i unaprijedili 3G
Usput ako je avaz nesto dobro za telekom.napisao onda je istina bez ikakve sumnje
-
allem_77
#57069 Re: BHTelecom All About
Misliš na šifru kada uđem u postavke modema gdje je moguće zamijeniti i naziv modema? E ta mi se šifra zajedno sa nazivom modema, nakon reseta vrati na postavke Telekoma.ing-ecc wrote:Ne bi smjela ta sifra, nakon zamjene, da se brishe kada resetujesh modemallem_77 wrote:Kada zamijenim šifru za Wi-Fi na modemu, hoću li je morati ponovo dva puta upisivati u mobitel? Barem je tako do sada kod mene bilo. Moram 20 slova, brojeva itd.upisivati. Mislim na onu gdje na portalu nudi promjenu, a ne kada uđem u postavke modema. Ta se izbriše kada resetujem modem.mozda ne napravish Save ili Apply i ne memorishe se
onda je modem crko ako ne prihvata komande
-
made_in_sarajevo
#57070 Re: BHTelecom All About
[quote="sencobih"
Meni se čini da je ovaj članak star dvije godine[/quote]
Ima aljezira od prosle godine slican clanak. Stavio sam avaz namjerno jer znam da se avaz prepucava sa telekomom radi politike.
Znam i to da sam cuo negdje da imaju opremu da idu na 4g, eto nemaju opremu imaju pare da zavrse za heftu sve
Meni se čini da je ovaj članak star dvije godine[/quote]
Ima aljezira od prosle godine slican clanak. Stavio sam avaz namjerno jer znam da se avaz prepucava sa telekomom radi politike.
Znam i to da sam cuo negdje da imaju opremu da idu na 4g, eto nemaju opremu imaju pare da zavrse za heftu sve
-
sencobih
#57071 Re: BHTelecom All About
Ima aljezira od prosle godine slican clanak. Stavio sam avaz namjerno jer znam da se avaz prepucava sa telekomom radi politike.made_in_sarajevo wrote:[quote="sencobih"
Meni se čini da je ovaj članak star dvije godine
Politika je garant umiješala prste sa frekvencijama , a gdje se politika umiješa to se uspori maksimalno, kao i sve ostalo
-
duffy_duck
#57072 Re: BHTelecom All About
A ti fkt vjerujes ovim uhljebima?Joj kako sam mogao zivjeti bez takve informacije,a znam da su testirali za sebe 4G.
-
duffy_duck
#57073 Re: BHTelecom All About
Pomocu tih stanica imas 3G svuda u gradu i imas mogucnost sa raznim paketima imati koliko toliko dobar internet za mobilne uređaje. Pomocu tih stanica npr imas opciju svugdje u gradu koristiti 3G da nije tih opcija internet bi bio spor i totalno ne koristen.ing-ecc wrote:Sta znaci 'pojacane bazne stanice'?duffy_duck wrote: Ljudi uopste nisu kupili opremu za 4G VEC kupili pojacane bazne stanice i unaprijedili 3GI djes vidio kineze s reklamom Huawei da unapredjuju 3G
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#57074 Re: BHTelecom All About
Daj nek' ga neko banuje opet

-
made_in_sarajevo
#57075 Re: BHTelecom All About
Da ne vjerujem direktoru telekoma koji ne smije bas lupati gluposti i da ne vjerujem raji sto radi u telekomu na jakim pozicijama, ali da vjerujem tebi kako su pojacali bazne stanice inace ni interneta ne bi imali. Hajde dobro, evo vjerovat cu tebi, hocu majke mi.duffy_duck wrote:A ti fkt vjerujes ovim uhljebima?Joj kako sam mogao zivjeti bez takve informacije,a znam da su testirali za sebe 4G.
De oca ti, mogu li mobitel pojacati da dobijem 8gb rama?