Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
MarlboroGold wrote: ↑31/01/2024 15:42
To je zato sto De Zerbi nema plan b.
Samo ljepse je svakako njih gledati nego neke bunkerase.
Gdje je Zooka? Danas Nunez tricu zabija.
To svakako. Sinoć je Nottingham igrao bunker cijelu utakmicu. Na kraju kad nismo prosuli pobjedu bezveze zbog Salibine gluposti.
I onda bi neko reko Arsenal jedva dobio, a pregazili smo ih u svim segmentima igre.
I fucking konačno da ESR dobije šansu da igra od starta. Bio je dobar pravo.
Da. 90% ekipa protiv Arsenala sada ulazi isto kao u meceve protiv Citya. Rice je strasno pojacanje. Koliko su srece imali sto je Chelsea poletio za malim crnim koji je duplo slabiji fudbaler.
Nije mi jasno kako Arteta, kao Pepov ucenik, jako malo rotira. Saku je ostavljao 90 minuta i kada su bili odluceni mecevi i totalno ga premorio i sjebao.
Samo ljepse je svakako njih gledati nego neke bunkerase.
Gdje je Zooka? Danas Nunez tricu zabija.
To svakako. Sinoć je Nottingham igrao bunker cijelu utakmicu. Na kraju kad nismo prosuli pobjedu bezveze zbog Salibine gluposti.
I onda bi neko reko Arsenal jedva dobio, a pregazili smo ih u svim segmentima igre.
I fucking konačno da ESR dobije šansu da igra od starta. Bio je dobar pravo.
Da. 90% ekipa protiv Arsenala sada ulazi isto kao u meceve protiv Citya. Rice je strasno pojacanje. Koliko su srece imali sto je Chelsea poletio za malim crnim koji je duplo slabiji fudbaler.
Nije mi jasno kako Arteta, kao Pepov ucenik, jako malo rotira. Saku je ostavljao 90 minuta i kada su bili odluceni mecevi i totalno ga premorio i sjebao.
Rice je stub ove ekipe i možda najbolja investicija nakon Alexisa Sancheza i Santija, ali mislim da je velika greška što smo pustili Xhaku. On je bio jedan od ključnih igrača prošle sezone na novoj poziciji i ulozi. I to je jedan od razloga zašto se više mučimo naprijed, ali devetka je najveći i to me baš brine. Odgovorno tvrdim da mi imamo Halanda u ekipi imali bismo minimalno 5 bodova više, ali tako je kako je i to mora biti prioritet kod narednog investiranja. Napadač koji zabija cca 30 golova u sezoni, koji povuče jednog nekad dvojicu odbrambenih na sebe kako bi ostali imali više prostora. Mi nemamo takvog napadača i to Jesus nije bez obzira što sinoć zabi. A zabio je nešto što u preko 90% slučajeva neće zabiti, a fulao je strašne zicere samo ove sezone.
A Arteta mora više rotirati. To mu je najveća mana što se mene tiče. Saku mora više odmarati. Hajd sad je bila malo veća pauza s obzirom da smo ispali iz oba kupa, ali već nakon 3-4 utakmice kroz 3-4 dana Saka će opet potonuti. Nadam se da će i onaj sinoćnji okršaj Whitea i Zinchenka ostati samo to i da neće biti nekih većih sranja i varnica u ekipi.
Najsigurnijih 1,70 svih vremena. Zreo celsi za petaka minimum, mozda i 7 bude I sa 11 igraca nece zavrsiti tekmu.
Timo izgleda kao fino pojacanje za spurse. U manci bi se garant odronio.