Safet Susic - Pape, selektor BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
RtrnOfSalisbury

#57026 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by RtrnOfSalisbury »

jebemti tek sam sad vidio da se sajke inspirise ne samo narodnjacima. bijelo dugme ima pjesmu: mlada lijepa i okretna mlada brza i okretna ... sto je sajketa inspirisalo da zove tog kvrzevica. sad smo ga tekar najebali
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#57027 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by JoseMujica »

naše komšije igraju u srijedu protiv Argentine, znaći u terminu kome nama ne treba prijateljska utakmica, prije kvalčifikacijske sa Italijom
Širok spisak imena pripremio je Niko Kovač za utakmice sljedećeg tjedna. Na popisu se našlo 33 imena, dakle više nego dvije postave reprezentacije za dvije utakmice. Razlog je dogovorena utakmica s Argentinom u Londonu koja se igra samo četiri dana prije derbija kvalifikacijske skupine s Italijom.
a kasnije zbog povrede onog Shinefielda Kovač opet zove momka za kojeg nikad čuo nisam...iskreno
Izbornik Niko Kovač odlučio je, stoga, reprezentaciji priključiti mladog braniča Rijeke, Mateja Mitrovića. 20-godišnjak je do sada je nastupao za hrvatske U-19, U-20 i U-21 selekcije, a po prvi puta će na okupljanje hrvatske A reprezentacije doći baš na svoj 21. rođendan.
a Kovač je manje plaćen od našeg Papketa jer Papke is football genius! :bih: kome uopće ne trebaju igrači na terenu da bi se igrao fudbal
Protiv Argentine na put vodite rezervnu momčad, koliko je to riskantno, hoće li poremetiti momčad i pripreme? Ili zaista vjerujete da je dobar potez dati priliku mladima?

"Znate da naši momci igraju svaki treći dan europske kupove. Napor je velik, ne samo zbog 90 minuta na terenu, već zbog putovanja a to je segment koji se zanemaruje. Ne vodim na put drugu ekipu, sve je to reprezentacija Hrvatske. Pratimo te momke, a sada se mogu dokazati nama i drugima, mogu sebe staviti u izlog za druge klubove. Smatram da imamo velike kvalitete u našoj ligi i najbolje što smo mogli napraviti je uvođenje Lige 10. Sada u HNL-u igraju svi najbolji, vidi se prema Dinamu i Rijeci da imamo dobre momke koji se mogu suprotstaviti ekipama iz jačih liga", odgovara Kovač.
taće djecu vodat ko Niko jer Papke is football genius! :bih:
Capajebo

#57028 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Capajebo »

Mustang1 wrote:Nema ni Avdije ? Auuuuuuu to je rec pravi hendikep !
Nema Avdije, nema bratica... mislim da nema smisla ova utakmica, sto je igramo uopste :D
Zastozato

#57029 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Zastozato »

U situaciji u kojoj se trenutno nalazimo ja bih izasao sa ovakvim sastavom:

Begovic
Mujdza Sunjic Spahic Bicakcic
Besic Medunjanin
Pjanic
Hajrovic Lulic Visca
Iago

#57030 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Iago »

Zastozato wrote:U situaciji u kojoj se trenutno nalazimo ja bih izasao sa ovakvim sastavom:

Begovic
Mujdza Sunjic Spahic Bicakcic
Besic Medunjanin
Pjanic
Hajrovic Lulic Visca
To bi ti. Al' za Papeta je to previše normalno. Đe ti je Hadžić?
House

#57031 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by House »

Đurić nakon prvijenca u Seriji A: Gol sam posvetio Sušiću
Iago

#57032 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Iago »

House wrote:
:lol: :lol: :lol:
Capajebo

#57033 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Capajebo »

House wrote:
Sad kad mu odgovori pape "lahko mu je dati go kad igra protiv Zukanovica" :lol:
House

#57034 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by House »

ovo postaje komično jbt :D
Capajebo

#57035 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Capajebo »

House wrote:ovo postaje komično jbt :D
kako ono ide "perac cucavaca u Frankfurtu"? :lol: :lol: :lol:
House

#57036 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by House »

Capajebo wrote:
House wrote:ovo postaje komično jbt :D
kako ono ide "perac cucavaca u Frankfurtu"? :lol: :lol: :lol:

:lol: :lol:

spusti ga dijasporcima samo tako
spinel_

#57037 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by spinel_ »

posvetio gol necovjeku koji za njega do danas nije cuo. idi imbecilu i dacemo ti jos milion, samo idi.
Stargate Punk

#57038 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Stargate Punk »

Begović
Mujdža - Šunjić - Bičakčić - Lulić
Bešić - Medunjanin
Kvržić - Pjanić - Višća
Hajrović

Ova formacija i sastav su viša matematika za Papeta.

Ja mislim da će Spahić u par narednih dana da povrijedi mali prst na nozi i da neće igrati protiv Izraela.
ado1230

#57039 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by ado1230 »

Molim vas, al vas molim po jedan mali na adresu nsbih izrazite negodovanje za ovakve izjave i ovaj način odabira igrača u reprezentaciju. Ja sam cak i zaprijetio protestiMa ispred nsbih. Uci ćemo u Ginisovu knjigu kao reprezentacija koja nastupa bez napadača.
Point.

#57040 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Point. »

ado1230 wrote:Molim vas, al vas molim po jedan mali na adresu nsbih izrazite negodovanje za ovakve izjave i ovaj način odabira igrača u reprezentaciju. Ja sam cak i zaprijetio protestiMa ispred nsbih. Uci ćemo u Ginisovu knjigu kao reprezentacija koja nastupa bez napadača.
Kako bolan jedina? Pa igra Bajern, Spanija i Barca, zasto nebi ni mi? :)

Sad mi je nekako i zao sto branioci lika i djela iz St Luisa forumski zaginuse neki dan, bas bi mi prijao koji smijeh na njihove nebuloze. Pozdrav za Lakija i Cindrlimindrlija, znam da citate. :D

Gdje nam je vizionar, Paul F, nesto se umirio, vjerovatno mu je neko podmtnuo. :-D
Dr_dre

#57041 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Dr_dre »

vryzas wrote:Nemate vi pojma...VI STE NEPRIJATELJI REPREZENTACIJE!

Podrska za struĆnjaka! :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih:

A sad malo ozbiljno...vjerujem da ce FSBiH reagovati u slucaju poraza ili osvojenog boda. Nadam se pobjedi jer bi bilo lijepo da ostvarimo kontunuitet sto se tice odlazaka na prvanstva, pogotovo sto ce nekim reprezentativcima to EP vjerovatno biti zadnje veliko takmicenje.
Bez obzira na krajnji rezultat, celni ljudi saveza bi se poslije raznoraznih selektorovih "egzibicija" trebali zamisliti kome su dali da vodi ovu reprezentaciju.
Cinjenica je da od nastanka reprezentacije pa do danas nikada nije postojao ovoliki animozitet prema selektoru...

Vjerovatno su i neki talovi unutar saveza ali vrijeme je za damage control. Ponestace bodova, digitrona, kaseta itd. i ode sve u 3pm.
Samo za boldirano mislim da nisi u pravu,sjeti se koliko je rahimic dao u kvalama i koliko ima zasluga za odlazak na svjetsko prvenstvo i umjesto da mu strucnjak ispuni san da se gdje zasluzuje oprosti od nogometa on ga sutne kao staru krpu.
ado1230

#57042 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by ado1230 »

Point. wrote:
ado1230 wrote:Molim vas, al vas molim po jedan mali na adresu nsbih izrazite negodovanje za ovakve izjave i ovaj način odabira igrača u reprezentaciju. Ja sam cak i zaprijetio protestiMa ispred nsbih. Uci ćemo u Ginisovu knjigu kao reprezentacija koja nastupa bez napadača.

Sad mi je nekako i zao sto branioci lika i djela iz St Luisa forumski zaginuse neki dan, bas bi mi prijao koji smijeh na njihove nebuloze. Pozdrav za Lakija i Cindrlimindrlija, znam da citate. :D

Gdje nam je vizionar, Paul F, nesto se umirio, vjerovatno mu je neko podmtnuo. :-D
Problem je sto mi nemamo igrace kao nijedna od navedenih, nas najbolji igrac-napadac i na nesrecu se povrijedi.
ado1230

#57043 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by ado1230 »

ado1230 wrote:
Point. wrote:

Problem je sto mi nemamo igrace kao nijedna od navedenih, nas najbolji igrac-napadac i na nesrecu se povrijedi.
PS. Dzeko i messi igraju istu poziciju, Bayern igra sa levandovskim ili mullerom, spanija sa costom.
Slo Burner
Grijem se na: Pelet
Vozim: Bembaru

#57044 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Slo Burner »

Kontam da Susic ceka neki znak sa neba kad treba da odustane :D
Iago

#57045 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Iago »

Problem je što Sead Sušić nema na spisku napadača.
Safete, zovi Antona Maglicu.
HB_BHF

#57046 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by HB_BHF »

Slo Burner wrote:Kontam da Susic ceka neki znak sa neba kad treba da odustane :D
“Ne mogu sada pozvati nekog ko nikada nije bio u reprezentaciji i odmah ga staviti da igra. To mi ne pada na pamet! Koga ću staviti u vrh napada? Za sada je to Džeko. Neću uopšte da razmišljam o tome da neće biti spreman za meč u Haifi.”

Zar mu ovo nije dovoljan znak? :D
LSD

#57047 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by LSD »

http://sportsport.ba/ino_fudbal/uric-na ... icu/145146

e moj Đuriću, razocarat ces Safeta i kao igrac i kao čovjek....da igraš u HNL, možda bi ti se i oprostila ova prozivka
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#57048 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by JoseMujica »

Capajebo wrote:
House wrote:
Sad kad mu odgovori pape "lahko mu je dati go kad igra protiv Zukanovica" :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :thumbup:

jer Papke is football genius! :bih:
It_is_a_Leclerc

#57049 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by It_is_a_Leclerc »

Safet Sušić je takva neznalica da ja naprosto ne vidim osnov po kome bi bilo ko, sa elementima prosječnog fudbalskog znanja i zdrave pameti, mogao podržavati tog blesana i neznalicu ! Sušiću - bitango, odlazi !!!
AcaLukas

#57050 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by AcaLukas »

Teleca glava jos jednom pokazuje o kakvom krmku se radi.

Djuric, Mahmutovic, Tankovic, Hrgota, Halilovic, Kolasinac i Zukanovic se jednostavno tjeraju sto dalje od reprezentacije samo da bi Sead mogao gurati svoj otpad. Pa jedva je otjerao Zukanovica, uz to se posro na Rahimica, samo da bi mogao ugurati Seadova govna i vi bi da sada zove nove potencijalne reprezentativce? :shock:

Ako je istina da je Sead Susic bolestan kao sta navode pro-Susic blogovi: Drago mi je, zelim mu da mu pare zatrebaju za lijeka.
Locked