Logosoft
Moderator: Benq
-
emcha13
#5702 Re: Logosoft ALL ABOUT
nek srede oni da svako jutro ne moram restartovati modem i svaku vecer jer inace ne radi tv , a internet gura nekako !
-
coolkid
#5703 Re: Logosoft ALL ABOUT
Samo zamijeni taj resiver za STB HD MAG250 i nečeš imati nakakvih problema.Izričito zahtjevaj samo taj stbHD
- dadoj007
#5704 Re: Logosoft ALL ABOUT
Svaki dobar igrac ima period pada forme, al i kad se pocne vracati. Samo da mi je znati koji to ISP nudi bolje il toliko bolje da ovaj lik ovako njanjke...???bankok wrote:Bitno da su oni tacni u slanju sms poruka za napomenu o placanju racuna..to im radi bez greske i redovno![]()
Firma koja zaposljava nekvalifikovane rodjake, prijatelje, rodbinu itd. nije ni zaluzila da postoji, prije sam LoL postovao i smatrao ih ogledalom uspijesnog poslovanja sad ih gledam kao jednu prciju...ovo sto trenutno rade i kako rade jedino se moze oznaciti sa tablicom ZAOBILAZITI U SIROKOM LUKU..Mozda zvuci malo pretjerano ali nazalost je tako trenutno, sami su sebi iskoplali jamu, sto trazis to i dobijes..Damir i svi uposleni moraju da znaju i da shvate da ljudi nisu ovce i da ih se ne moze do vijeka sisati i guliti, na kraju krajeva to ce i shvatiti kad zavrse na birou za nezaposljavanje, ne znaju da cijene i cuvaju ono sto imaju..posao.
-
Sakazulu
#5705 Re: Logosoft ALL ABOUT
Niko ne spori da LOL ima najxxxx (x=dodaj bilo šta). Ali problem je što ne rastu kvantitetom, i odmah kvalitet opada... Ali naravno, svi želimo povratak u formu i uživanje u tehnologijama!
- bankok
#5706 Re: Logosoft ALL ABOUT
Kao prvo mojne da vrijedjas Kukanjac..a zasto Kukanjac, zato jer lupas gluposti i obrces stvari.dadoj007 wrote:Svaki dobar igrac ima period pada forme, al i kad se pocne vracati. Samo da mi je znati koji to ISP nudi bolje il toliko bolje da ovaj lik ovako njanjke...???bankok wrote:Bitno da su oni tacni u slanju sms poruka za napomenu o placanju racuna..to im radi bez greske i redovno![]()
Firma koja zaposljava nekvalifikovane rodjake, prijatelje, rodbinu itd. nije ni zaluzila da postoji, prije sam LoL postovao i smatrao ih ogledalom uspijesnog poslovanja sad ih gledam kao jednu prciju...ovo sto trenutno rade i kako rade jedino se moze oznaciti sa tablicom ZAOBILAZITI U SIROKOM LUKU..Mozda zvuci malo pretjerano ali nazalost je tako trenutno, sami su sebi iskoplali jamu, sto trazis to i dobijes..Damir i svi uposleni moraju da znaju i da shvate da ljudi nisu ovce i da ih se ne moze do vijeka sisati i guliti, na kraju krajeva to ce i shvatiti kad zavrse na birou za nezaposljavanje, ne znaju da cijene i cuvaju ono sto imaju..posao.
Boli me neka stvar sta drugi imaju i sta nude (nigdje nisu spomenti ti drugi), ja znam da za ovu lovu sto trenutno dajem LoL-u ne dobijam adekvatnu i potpunu uslugu, a vecina tih stvari je vec opsirno tu na forumu pojasnjena tako da ih ja necu ponavljati..i da nauci satrovacki
- Qler
#5707 Re: Logosoft ALL ABOUT
A i sega mi ovo za sms za placanje racuna... cun to je kao lose, sto te podsjecaju da platis sta si koristio...
-
lider
#5708 Re: Logosoft ALL ABOUT
Što neko ovdje jednom reče, da sam znao da se plaća vala ga ne bih ni uvodio 
- Red Wolf
#5709 Re: Logosoft ALL ABOUT
LOL JE OBAMA I PUTIN ZAJEDNO.BAhube wrote:I tito je bio na vrhuncu a sada je metar pod zemljomRed Wolf wrote:LOL JE TITO BA!!
- Red Wolf
#5710 Re: Logosoft ALL ABOUT
Promjeni dobavljaca mojne tirada,ima tm bh hs ps ds ls,izaberi sambankok wrote:Kao prvo mojne da vrijedjas Kukanjac..a zasto Kukanjac, zato jer lupas gluposti i obrces stvari.dadoj007 wrote:Svaki dobar igrac ima period pada forme, al i kad se pocne vracati. Samo da mi je znati koji to ISP nudi bolje il toliko bolje da ovaj lik ovako njanjke...???bankok wrote:Bitno da su oni tacni u slanju sms poruka za napomenu o placanju racuna..to im radi bez greske i redovno![]()
Boli me neka stvar sta drugi imaju i sta nude (nigdje nisu spomenti ti drugi), ja znam da za ovu lovu sto trenutno dajem LoL-u ne dobijam adekvatnu i potpunu uslugu, a vecina tih stvari je vec opsirno tu na forumu pojasnjena tako da ih ja necu ponavljati..i da nauci satrovacki
-
Naslovnica
#5711 Re: Logosoft ALL ABOUT
Popravite snimalicu!
Ili je ukinite.
Svejedno je, neupotrebljiva je!
Govorite mjesecima da ste svjesni bug-ova u snimalici, ali bugovi još nisu otklonjeni!
Ili je ukinite.
Svejedno je, neupotrebljiva je!
Govorite mjesecima da ste svjesni bug-ova u snimalici, ali bugovi još nisu otklonjeni!
-
Sakazulu
#5712 Re: Logosoft ALL ABOUT
Mislim da bi bio fer odnos LOL-a prema nama kad bi umanjili račun svaki mjesec jer ne radi snimalica, jer ne radi ovo ili ono...
Ako već plaćamo za usluge gdje neke rade od 40 do 80% kapaciteta, onda bi bio red da malo smanje cijenu, zar ne?
Ako već plaćamo za usluge gdje neke rade od 40 do 80% kapaciteta, onda bi bio red da malo smanje cijenu, zar ne?
- Red Wolf
#5713 Re: Logosoft ALL ABOUT
ne kontriram,al meni snimalica radi ok,alpacino poljeSakazulu wrote:Mislim da bi bio fer odnos LOL-a prema nama kad bi umanjili račun svaki mjesec jer ne radi snimalica, jer ne radi ovo ili ono...
-
Sakazulu
#5714 Re: Logosoft ALL ABOUT
Hajde što snimalica zajebava, ali gledanje aktivnog kanala i pritiskom na pauzu nije sigurno da će se timeshift nastaviti, često vrati unazad par minuta... A nije aktivirano snimanje!
- afannedim
#5715 Re: Logosoft ALL ABOUT
Takođe, Čengić vila.Red Wolf wrote:ne kontriram,al meni snimalica radi ok,alpacino poljeSakazulu wrote:Mislim da bi bio fer odnos LOL-a prema nama kad bi umanjili račun svaki mjesec jer ne radi snimalica, jer ne radi ovo ili ono...
- LiP again
#5717 Re: Logosoft ALL ABOUT
Vozdra mala i velika raja...
Čitao sam vas povremeno, mada vrlo rijetko od trenutka kada sam se odjavio sa foruma.
Po nick-u ce mnogi skontati o kome se radi.
E, sto se tice Logosofta..
Snimalica je savrseno radila i ne znam razlog zasto su je dirali.
Premotavanje u ovom trenutku uopste ne funkcionise i nisam zadovoljan ni reprodukcijom snimljenog, jer cesto zna sve da stane i onda haj' ti opet ubodi minutazu u kojoj je prekid nastao (kao sto rekoh, premotavanje ne funkcionise).
I ovaj problem je vec predugo prisutan i ne dopada mi se sto se ne radi na sanaciji istog.
Drugo, jos jedna boljka koja nije prije bila prisutna jeste da se odredjeni kanali zalede (ako ne i svi) i nakon 10ak sekundi ponovo krenu. To se obicno desava par minuta nakon prebacivanja na zeljeni kanal, a i tokom samog gledanja. Neko je vec ranije napisao, ukoliko se prebaci na sljedeci kanal i opet vrati na prethodni, sve je ok. Ako se ostavi, treba se cekati 10ak - 15 sekundi da se on uhaviza. I desi se to nekoliko puta dnevno.
Trece, ima li Logosoft u planu da sredi ovaj USB media player, tj. software koji je zaduzen za reprodukciju sadrzaja? Ja sam ocekivao napredak po tom pitanju, odavno, ali sada je samo stanje gore nego ranije (kao i sa snimalicom), jer nije vise moguce premotavati niti jedan video format, a prisutni su i problemi sa zvukom, te standardno los title (velicina, bez ruba, problem sa ucitavanjem nasih karaktera).
Ja zaista ne trebam nove kanale, vece brzine interneta i vise besplatnih impulsa, vec samo da se navedeni servisi dovedu u red. I naravno, ne za godinu dana.
Istina, nema vise problema sa prekidima optike odavno, sve funkcionise u najboljem redu (internet, telefonija savrseno), ponuda kanala je i dalje najbolja, ali ovo ocekujem da se ispegla.
P.S. Prica o propadanju, gasenju, zaposlenicima koji su tu preko stele i ne znaju apsolutno nista da rade... je smijesna. Hajmo malo biti objektivni i ne mlatiti praznu slamu.
P.P.S. Bilo bi lijepo da se Logosoft aktivira na drustvenim mrezama, da ova web stranica ne sluzi samo za najavu popravki radova i sl., moze i mora to daleko bolje.
Moram da pohvalim reklame koje se vrte u pozadini dok cekamo operatera da se javi na telefon, nedavno sam ih sve naucio napamet i odlicne su.
Čitao sam vas povremeno, mada vrlo rijetko od trenutka kada sam se odjavio sa foruma.
E, sto se tice Logosofta..
Snimalica je savrseno radila i ne znam razlog zasto su je dirali.
Premotavanje u ovom trenutku uopste ne funkcionise i nisam zadovoljan ni reprodukcijom snimljenog, jer cesto zna sve da stane i onda haj' ti opet ubodi minutazu u kojoj je prekid nastao (kao sto rekoh, premotavanje ne funkcionise).
I ovaj problem je vec predugo prisutan i ne dopada mi se sto se ne radi na sanaciji istog.
Drugo, jos jedna boljka koja nije prije bila prisutna jeste da se odredjeni kanali zalede (ako ne i svi) i nakon 10ak sekundi ponovo krenu. To se obicno desava par minuta nakon prebacivanja na zeljeni kanal, a i tokom samog gledanja. Neko je vec ranije napisao, ukoliko se prebaci na sljedeci kanal i opet vrati na prethodni, sve je ok. Ako se ostavi, treba se cekati 10ak - 15 sekundi da se on uhaviza. I desi se to nekoliko puta dnevno.
Trece, ima li Logosoft u planu da sredi ovaj USB media player, tj. software koji je zaduzen za reprodukciju sadrzaja? Ja sam ocekivao napredak po tom pitanju, odavno, ali sada je samo stanje gore nego ranije (kao i sa snimalicom), jer nije vise moguce premotavati niti jedan video format, a prisutni su i problemi sa zvukom, te standardno los title (velicina, bez ruba, problem sa ucitavanjem nasih karaktera).
Ja zaista ne trebam nove kanale, vece brzine interneta i vise besplatnih impulsa, vec samo da se navedeni servisi dovedu u red. I naravno, ne za godinu dana.
Istina, nema vise problema sa prekidima optike odavno, sve funkcionise u najboljem redu (internet, telefonija savrseno), ponuda kanala je i dalje najbolja, ali ovo ocekujem da se ispegla.
P.S. Prica o propadanju, gasenju, zaposlenicima koji su tu preko stele i ne znaju apsolutno nista da rade... je smijesna. Hajmo malo biti objektivni i ne mlatiti praznu slamu.
P.P.S. Bilo bi lijepo da se Logosoft aktivira na drustvenim mrezama, da ova web stranica ne sluzi samo za najavu popravki radova i sl., moze i mora to daleko bolje.
Moram da pohvalim reklame koje se vrte u pozadini dok cekamo operatera da se javi na telefon, nedavno sam ih sve naucio napamet i odlicne su.
-
Naslovnica
#5718 Re: Logosoft ALL ABOUT
Dugo te nije bilo Šeki, dobro nam se vratio!

- afannedim
#5719 Re: Logosoft ALL ABOUT
OOOOOO Ludi dobro došao

-
Sakazulu
#5720 Re: Logosoft ALL ABOUT
@LiP
Svaka čast na trudu za veliki post! Ali, samo si nabrojao već x puta napisano kroz ranije postove. I ne slažem se sa idejom napravite ovo što trenutno radi, a noviteti neka ne dolaze?!?!?!?????? Moraju noviteti da se ubacuju u ponudu, ali naravno i da trenutno stanje radi kako treba. Jer, ako naprave ovo sadašnje da radi kako treba, postavlja se pitanje hoće li opet zezati kad nešto novo ubace, pa ćemo reći, e sad ovo novo napravite kako treba, i tako svaki put.
PS i PSS
Dobro došao, ponovo!
Svaka čast na trudu za veliki post! Ali, samo si nabrojao već x puta napisano kroz ranije postove. I ne slažem se sa idejom napravite ovo što trenutno radi, a noviteti neka ne dolaze?!?!?!?????? Moraju noviteti da se ubacuju u ponudu, ali naravno i da trenutno stanje radi kako treba. Jer, ako naprave ovo sadašnje da radi kako treba, postavlja se pitanje hoće li opet zezati kad nešto novo ubace, pa ćemo reći, e sad ovo novo napravite kako treba, i tako svaki put.
PS i PSS
Dobro došao, ponovo!
- LiP again
#5721 Re: Logosoft ALL ABOUT
Samo napisah u svoje ime, sto ne znaci da armija drugih ljudi ne prizeljkuje vise HD kanala, vecu upload brzinu i sl.Sakazulu wrote:@LiP
PS i PSS
Dobro došao, ponovo!
Da nije sve tako sivo dovoljno je pogledati IPTV M:tela, na primjer, koji u ponudi nema niti jednog HD kanala, snimalica naravno ne postoji, a ponudu kanala da ne spominjem.
Valjda nam se i LOL-ovci uskoro probude, vakat je.
Živi mi i zdravi bili.
- afannedim
#5722 Re: Logosoft ALL ABOUT
Proradio titl na MGM, jbg zna biti poneki dobar film al bez titla gledati užas.
-
Sakazulu
#5723 Re: Logosoft ALL ABOUT
Jes' ako je audio kineski 
- afannedim
#5724 Re: Logosoft ALL ABOUT
Pojma nemam to sam slučajno jutros vidio kad sam na posao trebao krenuti, abio je neki film kinezi, karateSakazulu wrote:Jes' ako je audio kineski
-
Sakazulu
#5725 Re: Logosoft ALL ABOUT
Da hoće ubaciti titl na FTV da znam o čemu onoliko pričaju, pogrešno!
PS
Snimalica jutros radi bez greške..., super!
PS
Snimalica jutros radi bez greške..., super!