FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga / Konferencijska liga

Sve o FK Sarajevo...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#5701 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by Velkoski »

Ka'e Husref da je povoljan rezultat, vjerujmo mu.
Mračajski proto

#5702 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by Mračajski proto »

Napušio se.
north

#5703 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by north »

Mi samo znamo odigrati i to ponekad kad sami sebe otpišemo i kad se puno ne nadamo: Genk, Levski, Helsingborg, Trnava...ali čim si kao neki favoriti mi si qrac i to na kvadrat od ekipe: Zeta ,Kuksi, Smederevo, Radnik, Gradina, Zvijezda, Travnik...e to se zove biti mentalno poremećen i biti psishički totalno nestabilan....ovakva tri gola da jedna ekipa primi na jednoj utakmici bih volio da neko kaže kad su se dogodila ne jednoj međunarodnoj utakmici...možda u nekim petim ligama u iranu ili bog zna gdje, a ito je upitno....mislim da se golman zajebava ko na terminu i primi jedan gol, desi se i to nerijetko, ali da tri gola haman sam sebi zabiješ zbog tvog retardiranog mozga, e to nije zapamćeno...zato je tu Sarajevo....

U revanšu će biti još gore za živce, jer veze nemamo kad smo pod pritiskom i kad moramo dobiti..prolazili smo kad smo se malo ili nimalo nadali, sve tekme koje smo morali dobiti smo redovno remizirali ili gubili....bliska istorija to govori....tako će biti i u naredni četvrtak....
JOINT_1921
Vozim: odlično

#5704 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by JOINT_1921 »

Sreca je makar da mogu igrati i Suljic i Tadejevic... Ipak su 3 zuta za suspenziju potrebna...
BegA_

#5705 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by BegA_ »

mleetavi wrote:Ka'e Husref da je povoljan rezultat, vjerujmo mu.
I Husref prolup'o. Sta sam docekao da moram piti jebene Apaurine radi kretena, jebem im familiju.
north

#5706 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by north »

Husref sere da se ovako izrazim, ne dešava se u fudbalu da u jednoj utakmici 3 gola sam sebi zabiješ, jedan da, ali ne tri.......pa da je jedan pao iz neke akcije koja se ne brani, ili da je lola zavukao pod prečku, pa manje bi bolilo, ali hej pratim fudbal dvadeset i kusur godina, ovakva tri gola da jedna ekipa primi na utakmici, to ni amateri ne primaju...oni barem prime po petardu jer ih protivnici nadigraju pa golovi padaju iz smislenih akcija, ali ne daju sami sebi tri gola, za mene je prvi gol haman bio autogol, s obzirom kako je reagovao retardirani Radulović, kao i drugi Bandović umjesto da razgrne sve oko sbe on ko pičkica plašljivo ide u duel i očekuje faul..treći gol je već špica za Monthy Payton-a :lol:
internazionale

#5707 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by internazionale »

north wrote:Mi samo znamo odigrati i to ponekad kad sami sebe otpišemo i kad se puno ne nadamo: Genk, Levski, Helsingborg, Trnava...ali čim si kao neki favoriti mi si qrac i to na kvadrat od ekipe: Zeta ,Kuksi, Smederevo, Radnik, Gradina, Zvijezda, Travnik...e to se zove biti mentalno poremećen i biti psishički totalno nestabilan....ovakva tri gola da jedna ekipa primi na jednoj utakmici bih volio da neko kaže kad su se dogodila ne jednoj međunarodnoj utakmici...možda u nekim petim ligama u iranu ili bog zna gdje, a ito je upitno....mislim da se golman zajebava ko na terminu i primi jedan gol, desi se i to nerijetko, ali da tri gola haman sam sebi zabiješ zbog tvog retardiranog mozga, e to nije zapamćeno...zato je tu Sarajevo....

U revanšu će biti još gore za živce, jer veze nemamo kad smo pod pritiskom i kad moramo dobiti..prolazili smo kad smo se malo ili nimalo nadali, sve tekme koje smo morali dobiti smo redovno remizirali ili gubili....bliska istorija to govori....tako će biti i u naredni četvrtak....
ovo podvučeno potpisujem
uzvratna utakmica će biti patnja živa (otprilike kao protiv travnika na afh par kola prije kraja prošle sezone)

prvenstveno iz razloga što je ova ekipa karakterno gomila pi.kurina
ovi igrači ne mogu podnijeti pritisak jedne malo važnije utakmice, pa prave početničke greške
nemaš vođe ekipe niti igrača koji zna zabiti go pa zamaskirati neke stvari

treba vidjeti sa husrefom ima li on puni autoritet nad igračima
jer je najlakše trenera zamijeniti
Arteta

#5708 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by Arteta »

north wrote:Husref sere da se ovako izrazim, ne dešava se u fudbalu da u jednoj utakmici 3 gola sam sebi zabiješ, jedan da, ali ne tri.......pa da je jedan pao iz neke akcije koja se ne brani, ili da je lola zavukao pod prečku, pa manje bi bolilo, ali hej pratim fudbal dvadeset i kusur godina, ovakva tri gola da jedna ekipa primi na utakmici, to ni amateri ne primaju...oni barem prime po petardu jer ih protivnici nadigraju pa golovi padaju iz smislenih akcija, ali ne daju sami sebi tri gola, za mene je prvi gol haman bio autogol, s obzirom kako je reagovao retardirani Radulović, kao i drugi Bandović umjesto da razgrne sve oko sbe on ko pičkica plašljivo ide u duel i očekuje faul..treći gol je već špica za Monthy Payton-a :lol:
Ne znam, meni se onaj drugi gol ne cini kao cist Bandovicev jer nisu njegovi suigraci smjeli dopustiti da mu protivnicki napadac onako smeta, mada opet i on cak i kod njeg snosi veliki dio krivice.
Arteta

#5709 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by Arteta »

JOINT_1921 wrote:Sreca je makar da mogu igrati i Suljic i Tadejevic... Ipak su 3 zuta za suspenziju potrebna...
jel igraju sigurno?
vozač

#5710 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by vozač »

mislim da su igrači sarajeva tek kad je počela tekma skontali protiv kakvih levata igraju, pogubili se ljudi totalno

onaj radulović, kad sam mu vidio glavu i par centaršuteva protiv libertasa, sve mi je bilo jasno, pa on nije ni za druge lige federacije

bandović, nemam riječi, mada mislim da je gol popovića poslije faula, jebi ga zabio se u golmana, nismo na hokeju

kondicija ... očajna

sve u svemu, tri najbolja detalja sa utakmice su

1. kad su suljića gađali fišekom košpica :-)

2. autogol centarfora domaćeg tima što samo pokazuje protiv kakvih idiota je sarajevo izgubilo

3. marjanov komentar "slobodan udarac za sarajevo, čekamo opet lazara" :lol: :lol: :lol:
lider

#5711 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by lider »

Alaime vrati se, sve ti je oprošteno :(
JOINT_1921
Vozim: odlično

#5712 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by JOINT_1921 »

Arteta wrote:
JOINT_1921 wrote:Sreca je makar da mogu igrati i Suljic i Tadejevic... Ipak su 3 zuta za suspenziju potrebna...
jel igraju sigurno?
99% moras imati 3 zuta do grupne faze da ne bi igrao, u prvoj nije niko dobio zuti karton...
Arteta

#5713 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by Arteta »

lider wrote:Alaime vrati se, sve ti je oprošteno :(
Comor, vrati se sve ti je oprosteno (Radulovic na desnom beku). :D
internazionale

#5714 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by internazionale »

Arteta wrote:
lider wrote:Alaime vrati se, sve ti je oprošteno :(
Comor, vrati se sve ti je oprosteno (Radulovic na desnom beku). :D
Čomor je Cafu za ovog crnogorskog teletabisa
ledeni_caj

#5715 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by ledeni_caj »

Ne znam ni ja dze gonim, na pogresnoj temi pisem. :oops: :D

Dejo i Radulovic ne bi smjeli poceti u revansu. Sva 4 gola ove sezone su Dejina, doduse par puta uz velikodusnu pomoc odbrane. Culov na beka, mada kontam da ce Radan, Mair od pocetka. I opet cemo da se napatimo iako cemo vjerovatno proci.
omega369

#5716 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by omega369 »

limeni wrote:uprava je najveci krivac za ovakvo stanje, bave se glupostima kao sto je fan-shop i nekakve bezvrijedne ugovore prave sa malejzicima, dok nismo imali goru ekipu od ove danas..pa jebem mu sve jel tesko bilo zadrzati torlaka, dovesti kajkuta iz celika i kojasevica?moze i novog golmana umjesto ovog nestretnika na golu. nista, sada nam "srecu" u klubu kroji menadjer irfan, koji dovodi svoje propale talente kao sto je melunovic koji moraju igrati. mrs iz svetinje!
kao prvo ne **** i ne siri lazi i nebuloze ovdje. kakv crni irfan, kakve trice?! je li irfan izjavio da ce od sad dovoditi samo igrace koji ce donositi prevagu kvalitetom ili husref? I onda on dovede "prekvalitetnog" radulovica koji blago receno veze nema sa loptom, sto se vidi iz aviona. ali bitno je da raja pada na te glupe izjave i podrzava husrefa slijepo. za mene je najbitnije sarajevo a koliko vidim ono se BRUKA i to iskljucivo nebuloznom postavkom igraca, katastrofalnom i bezvoljnom igrom i to protiv AMATERA i POLUAMATERA. Imali smo i gorih igraca u sastavu ali ovako lose nismo igrali i to, sad se to moze reci, u kontinuitetu. Ne daj Boze 3. pretkola i ekipe poput Stutgarta, fasovali bi 15 komada

ako ce on svoju strucnost dokazivati sa ekipom koja ima vuleta, kajkuta, maletica i njima slicne onda mogu reci da se slobodno prestane baviti trenerskim poslom. mi imamo to sto imamo, pokusavamo dovesti kvalitetnije igraca koliko se moze. ako ne umijes sa slabijim igracima nista napraviti, pa ni protiv ovakvih seljackih ekipa, onda ovo vise nije za tebe... dosta vise sartida, drinovaca, banovica, leotara, travnika, zvijezda, libertasa, kukaca i slicnih bruka..DOSTA
Last edited by omega369 on 18/07/2013 23:54, edited 1 time in total.
internazionale

#5717 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by internazionale »

omega369 wrote:
limeni wrote:uprava je najveci krivac za ovakvo stanje, bave se glupostima kao sto je fan-shop i nekakve bezvrijedne ugovore prave sa malejzicima, dok nismo imali goru ekipu od ove danas..pa jebem mu sve jel tesko bilo zadrzati torlaka, dovesti kajkuta iz celika i kojasevica?moze i novog golmana umjesto ovog nestretnika na golu. nista, sada nam "srecu" u klubu kroji menadjer irfan, koji dovodi svoje propale talente kao sto je melunovic koji moraju igrati. mrs iz svetinje!
kao prvo ne seri i ne siri lazi i nebuloze ovdje. kakv crni irfan, kakve trice?! je li irfan izjavio da ce od sad dovoditi samo igrace koji ce donositi prevagu kvalitetom ili husref? I onda on dovede "prekvalitetnog" radulovica koji blago receno veze nema sa loptom, sto se vidi iz aviona. ali bitno je da raja pada na te glupe izjave i podrzava husrefa slijepo. za mene je najbitnije sarajevo a koliko vidim ono se BRUKA i to iskljucivo nebuloznom postavkom igraca, katastrofalnom i bezvoljnom igrom i to protiv AMATERA i POLUAMATERA. Imali smo i gorih igraca u sastavu ali ovako lose nismo igrali i to, sad se to moze reci, u kontinuitetu. Ne daj Boze 3. pretkola i ekipe poput Stutgarta, fasovali bi 15 komada

ako ce on svoju strucnost dokazivati sa ekipom koja ima vuleta, kajkuta, maletica i njima slicne onda mogu reci da se slobodno prestane baviti trenerskim poslom. mi imamo to sto imamo, pokusavamo dovesti kvalitetnije igraca koliko se moze. ako ne umijes sa slabijim igracima nista napraviti, pa ni protiv ovakvih seljackih ekipa, onda ovo vise nije za tebe... dosta vise sartida, drinovaca, banovica, leotara, travnika, zvijezda, libertasa, kukaca i slicnih bruka..DOSTA
opet ovaj plačko
imaš materijala sada pa opleti do sehura
omega369

#5718 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by omega369 »

naravno da imam. sve se samo servira, bruka za brukom. mislim da nikada vecu bruku nismo dozivjeli i tome se vise mora stati u kraj
pinokio04

#5719 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by pinokio04 »

Sarajevo1946 wrote:Nemojte Boga vam o nezalaganju, nema ovo veze sa nezalaganjem nego isključivo sa neznanjem.
Upravo tako :)

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
van helsing

#5720 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by van helsing »

Bruka i sramota. Jad i cemer. Mozda je i bolje da ne prodjemo u trece pretkolo. Btw,zasto je Kemo popio ban?

Tapatalk 2
omega369

#5721 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by omega369 »

za one koji ne znaju i one koji eventualno nece, ima jedno pravo jednostavno rjesenje a zove se klupa!

radulovic je morao "poceti" sa klupe, nema niti jedan afinitet da bi igrao u pocetnom sastavu. dejo je morao biti kaznjen klupom jer je evidentno imao los dan. ne volim brku spominjati u kontestima trenerskog posla uopste ali sam siguran da bi on deju izvadio mozda vec u prvom poluvremenu, a nakon one lakrdije milion posto bi usao rezervni golman, sto bi bio jasan signal i drugim igracima da se ne ********ju. i da ne nabrajam dalje...
Hedg

#5723 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by Hedg »

Tuga, jad, čemer...
Havatar

#5724 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by Havatar »

Koshpa wrote:www.pik ba/artikal/7820114/alen-melunovic-dejan-bandovic/ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ne moze da se otvori link
Koshpa

#5725 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by Koshpa »

Havatar wrote:
Koshpa wrote:www.pik ba/artikal/7820114/alen-melunovic-dejan-bandovic/ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ne moze da se otvori link
ma samo kucaj melunovic :)
Post Reply