Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Najbolji i najgori filmovi, serije, sve o sedmoj umjetnosti...

Moderator: _BataZiv_0809

Post Reply
Malle973

#5701 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by Malle973 »

Tito_i_Partija wrote:Ona "borba" sa Sand Snakes je nesto dosad najsmotanije uradjeno sto sam ikad vidio na TV-u. Mozda zato sto sam navik'o na to da ova serija ima visok nivo produkcije od samog pocetka, ali ne mogu da vjerujem kako iko od filmske ekipe, kamermana, rezisera, pa na kraju HBO-sefova mog'o ono da pogleda i da kaze: "dobro, u redu je, moze proc'."

Totalni, ama bas totalni promasaj. Stid me bilo gledat' jbt.
Baš tako - totalno bez veze, prosto nisam vjerovao
ulazak u rezidenciju, pa nazovi borba na zivot i smrt (grohotom se smijem)
Tito_i_Partija

#5702 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by Tito_i_Partija »

Jon ode na sjever, a onaj gadni ridjo iz Knights Watch jedva ceka da mu zabije noz u ledja. Ma super planirano, nema sta. :lol:

Ja mislim da ce Brienne sasjec' Ramiza napola na kraju sezone, a Bolton senior ce da rikne od Davos-a il' Stannis-a. Imam pouzdanu dojavu, stavite milju slobodno. :D
omar little

#5703 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by omar little »

Tito_i_Partija wrote:Jon ode na sjever, a onaj gadni ridjo iz Knights Watch jedva ceka da mu zabije noz u ledja. Ma super planirano, nema sta. :lol:

Ja mislim da ce Brienne sasjec' Ramiza napola na kraju sezone, a Bolton senior ce da rikne od Davos-a il' Stannis-a. Imam pouzdanu dojavu, stavite milju slobodno. :D
joj, to bi bilo super da ga ona iz jednog zamaha maca rastavi na pola. <3

a, theon? on ce puci, pitanje je dana, a da bi nekakvu katarzu dozivio mora mucitelju svom nauditi. mogao bi i on ramseyu svasta napraviti. to bi bilo vise ocekivano i logicno nekako pa mozda se zato nece desiti. :D
karanana

#5704 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by karanana »

je li remzo odsjeko chunu teonu? ne sjecam se je li mu je odsjeko ili se samo igro oko nje?
Tito_i_Partija

#5705 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by Tito_i_Partija »

omar little wrote: a, theon? on ce puci, pitanje je dana, a da bi nekakvu katarzu dozivio mora mucitelju svom nauditi. mogao bi i on ramseyu svasta napraviti. to bi bilo vise ocekivano i logicno nekako pa mozda se zato nece desiti. :D
Ma to je to, sad svi ocekuju da on "kazni" Ramiza za ono sto mu je ovaj sve uradio, al' k'o sto sama znas, rijetko se u ovoj seriji desi ono sto mi ocekujemo.

Tako da mislim da ce se njegova katarza vise odvijat' u smislu pomaganja Sansi. Al' da je on taj koji ce dohakat' Ramizu, u to sumnjam.
Tito_i_Partija

#5706 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by Tito_i_Partija »

karanana wrote:je li remzo odsjeko chunu teonu? ne sjecam se je li mu je odsjeko ili se samo igro oko nje?
Theon ti je sad k'o Unsullied. Znaci nista :izet: , samo :skoljka: .
karanana

#5707 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by karanana »

teon mi je mrzak ko i ovaj prisvojeni bolton. on se naso uzimat winterfell. jesu li mu starkovi cinili zlo?

posto nam scene i kamera pokazuju njega kao da se u njemu skuplja bijes i kao da ce on dohakati remzi, velike su sanse da se to nece desiti.
Juliuscezar

#5708 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by Juliuscezar »

karanana wrote:teon mi je mrzak ko i ovaj prisvojeni bolton. on se naso uzimat winterfell. jesu li mu starkovi cinili zlo?

posto nam scene i kamera pokazuju njega kao da se u njemu skuplja bijes i kao da ce on dohakati remzi, velike su sanse da se to nece desiti.
Ma zaboravila raja sta je Teon sve radio, pa se sada sazali kad vide kako ga ovaj psihopata muci :D.
AleksoMKD

#5709 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by AleksoMKD »

Bas tako, retko ko uspe da se direktno osveti ko Arija onom sto joj je uzeo mac.

Najverovatnije ce Remzija konj udarit nogom u glavu.

A starog Boltona ce nehotice zena ubit u snu kada se bude prevrnula na njega te ga ugusit.

Image
Tito_i_Partija

#5710 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by Tito_i_Partija »

AleksoMKD wrote:
A starog Boltona ce nehotice zena ubit u snu kada se bude prevrnula na njega te ga ugusit.
Jebla sebe, izgleda mi isto k'o Samwell ocam'. :D

Al' nije losa, vidi je, ma k'o puslica. :D
johnlock071

#5711 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by johnlock071 »

karanana wrote:je li remzo odsjeko chunu teonu? ne sjecam se je li mu je odsjeko ili se samo igro oko nje?
Image
johnlock071

#5712 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by johnlock071 »

johnlock071 wrote:
Image
Nije mu ono ćuna, da se razumijemo. :D
omar little

#5713 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by omar little »

paz' ovo. mozda ce ramsey iz ljubomore i kompleksa (koji su vidljivi i coravom) nauditi frau bolton, ubiti dijete i nasljednika, pa ce ga onda rodjeni otac zadaviti ili nekako vec eliminirati sa ove planete? :D
karanana

#5714 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by karanana »

a debela je walder freyova unuka.
hahaha, a vidi razloga zbog kojeg je roose bolton odabrao nju hehehe: Lord Walder Frey, offered Roose his prospective bride's weight in silver for her dowry. He chose the fattest available female member of House Frey
AleksoMKD

#5715 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by AleksoMKD »

karanana wrote:a debela je walder freyova unuka.
hahaha, a vidi razloga zbog kojeg je roose bolton odabrao nju hehehe: Lord Walder Frey, offered Roose his prospective bride's weight in silver for her dowry. He chose the fattest available female member of House Frey
:lol: :lol: :lol:

Praktican covek je Roose.
Inace u knjigama Roose i Walda imaju redovan i zestok seks na obostrano veliko zadovoljstvo, cak je i Roose prijatno iznenadjen.
Tito_i_Partija

#5716 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by Tito_i_Partija »

karanana wrote:a debela je walder freyova unuka.
Pa pametan covjek, ne ganja kojekakve medicinske sestre k'o Robb, pa na svadbi zhik.

Sad ima vlast, pare, i zenu da ne zulja vec samo ljulja...zavidim mu. :D
AleksoMKD wrote: :lol: :lol: :lol:

Praktican covek je Roose.
Inace u knjigama Roose i Walda imaju redovan i zestok seks na obostrano veliko zadovoljstvo, cak je i Roose prijatno iznenadjen.
Pa to ja i govorim. Ovdje vade neke koscate trebe iz naftalina, a 'vam kod Boltona treba i po. :izet:
karanana

#5717 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by karanana »

Pa pametan covjek, ne ganja kojekakve medicinske sestre k'o Robb, pa na svadbi zhik.

Sad ima vlast, pare, i zenu da ne zulja vec samo ljulja...zavidim mu
+ tonu srebra vise.

e ako prikazu njihov sex, to ce preliti casu ovim gadostima incestu, silovanju, gay sexu, threesomima i sl.
Tito_i_Partija

#5718 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by Tito_i_Partija »

Eh jebiga sad.

Iskreno receno, meni je ona debeljuca simpaticna, i ne bi se bunio da je vidim golu. Makar znam da joj nece ispast' kuk u po scene.
karanana

#5719 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by karanana »

pa nece se kuk ni vidjeti od sisa
AleksoMKD

#5720 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by AleksoMKD »

karanana wrote:
e ako prikazu njihov sex, to ce preliti casu ovim gadostima incestu, silovanju, gay sexu, threesomima i sl.
Zasto mislis tako?
Zamisli pokazu ih onako zaljubljene, srce/duso.......pa njeznosti, pa stenjanje od zadovoljstva. :izet:

Jedino da Walda opase stap-onn :lol: :lol:
omar little

#5721 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by omar little »

cura je bucmasta, lijepa i slatka. fotogenicna je i voli je kamera, ima nesto.
annoy

#5722 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by annoy »

karanana wrote:teon mi je mrzak ko i ovaj prisvojeni bolton. on se naso uzimat winterfell. jesu li mu starkovi cinili zlo?

A nije ni njemu bilo lako, kao dijete ga otrgnuli iz njegovog doma, i koliko god se Starkovi dobro odnosili prema njemu, opet je bio njihov "zarobljenik". I onda se vratio ćaći koji ga praktički više ne priznaje kao svog sina, i čitav njegov narod ga uopće ne voli nego mu govore da je Stark i da se tamo vrati, a i on je isto klinac, htio se dokazati, napravio pogrešku... Meni je on više tragičan lik.
Juliuscezar

#5723 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by Juliuscezar »

annoy wrote:

A nije ni njemu bilo lako, kao dijete ga otrgnuli iz njegovog doma, i koliko god se Starkovi dobro odnosili prema njemu, opet je bio njihov "zarobljenik". I onda se vratio ćaći koji ga praktički više ne priznaje kao svog sina, i čitav njegov narod ga uopće ne voli nego mu govore da je Stark i da se tamo vrati, a i on je isto klinac, htio se dokazati, napravio pogrešku... Meni je on više tragičan lik.
I jos ga rodjena sestra navukla da je pohvata kada se vracao na one otoke :D
omar little

#5724 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by omar little »

eee da, gdje je njegova sestra? zadnje sto je se sjecam je kada je pobjegla od ramsey i kera mu :D u neuspjelom spasavanju theona? jel se pojavljivala naknadno a da sam ja zaboravila?
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#5725 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by pici »

ove debele su najboljšHe...nema da žulja, jedino nedo bog u pogrešnu rupu stavit petarda ti ne gine...provjereno :mrgreen:
Post Reply