Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Tito_i_Partija wrote:Ona "borba" sa Sand Snakes je nesto dosad najsmotanije uradjeno sto sam ikad vidio na TV-u. Mozda zato sto sam navik'o na to da ova serija ima visok nivo produkcije od samog pocetka, ali ne mogu da vjerujem kako iko od filmske ekipe, kamermana, rezisera, pa na kraju HBO-sefova mog'o ono da pogleda i da kaze: "dobro, u redu je, moze proc'."
Totalni, ama bas totalni promasaj. Stid me bilo gledat' jbt.
Baš tako - totalno bez veze, prosto nisam vjerovao
ulazak u rezidenciju, pa nazovi borba na zivot i smrt (grohotom se smijem)
Jon ode na sjever, a onaj gadni ridjo iz Knights Watch jedva ceka da mu zabije noz u ledja. Ma super planirano, nema sta.
Ja mislim da ce Brienne sasjec' Ramiza napola na kraju sezone, a Bolton senior ce da rikne od Davos-a il' Stannis-a. Imam pouzdanu dojavu, stavite milju slobodno.
Tito_i_Partija wrote:Jon ode na sjever, a onaj gadni ridjo iz Knights Watch jedva ceka da mu zabije noz u ledja. Ma super planirano, nema sta.
Ja mislim da ce Brienne sasjec' Ramiza napola na kraju sezone, a Bolton senior ce da rikne od Davos-a il' Stannis-a. Imam pouzdanu dojavu, stavite milju slobodno.
joj, to bi bilo super da ga ona iz jednog zamaha maca rastavi na pola. <3
a, theon? on ce puci, pitanje je dana, a da bi nekakvu katarzu dozivio mora mucitelju svom nauditi. mogao bi i on ramseyu svasta napraviti. to bi bilo vise ocekivano i logicno nekako pa mozda se zato nece desiti.
omar little wrote: a, theon? on ce puci, pitanje je dana, a da bi nekakvu katarzu dozivio mora mucitelju svom nauditi. mogao bi i on ramseyu svasta napraviti. to bi bilo vise ocekivano i logicno nekako pa mozda se zato nece desiti.
Ma to je to, sad svi ocekuju da on "kazni" Ramiza za ono sto mu je ovaj sve uradio, al' k'o sto sama znas, rijetko se u ovoj seriji desi ono sto mi ocekujemo.
Tako da mislim da ce se njegova katarza vise odvijat' u smislu pomaganja Sansi. Al' da je on taj koji ce dohakat' Ramizu, u to sumnjam.
paz' ovo. mozda ce ramsey iz ljubomore i kompleksa (koji su vidljivi i coravom) nauditi frau bolton, ubiti dijete i nasljednika, pa ce ga onda rodjeni otac zadaviti ili nekako vec eliminirati sa ove planete?
a debela je walder freyova unuka.
hahaha, a vidi razloga zbog kojeg je roose bolton odabrao nju hehehe: Lord Walder Frey, offered Roose his prospective bride's weight in silver for her dowry. He chose the fattest available female member of House Frey
karanana wrote:a debela je walder freyova unuka.
hahaha, a vidi razloga zbog kojeg je roose bolton odabrao nju hehehe: Lord Walder Frey, offered Roose his prospective bride's weight in silver for her dowry. He chose the fattest available female member of House Frey
Praktican covek je Roose.
Inace u knjigama Roose i Walda imaju redovan i zestok seks na obostrano veliko zadovoljstvo, cak je i Roose prijatno iznenadjen.
karanana wrote:a debela je walder freyova unuka.
Pa pametan covjek, ne ganja kojekakve medicinske sestre k'o Robb, pa na svadbi zhik.
Sad ima vlast, pare, i zenu da ne zulja vec samo ljulja...zavidim mu.
AleksoMKD wrote:
Praktican covek je Roose.
Inace u knjigama Roose i Walda imaju redovan i zestok seks na obostrano veliko zadovoljstvo, cak je i Roose prijatno iznenadjen.
Pa to ja i govorim. Ovdje vade neke koscate trebe iz naftalina, a 'vam kod Boltona treba i po.
karanana wrote:teon mi je mrzak ko i ovaj prisvojeni bolton. on se naso uzimat winterfell. jesu li mu starkovi cinili zlo?
posto nam scene i kamera pokazuju njega kao da se u njemu skuplja bijes i kao da ce on dohakati remzi, velike su sanse da se to nece desiti.
A nije ni njemu bilo lako, kao dijete ga otrgnuli iz njegovog doma, i koliko god se Starkovi dobro odnosili prema njemu, opet je bio njihov "zarobljenik". I onda se vratio ćaći koji ga praktički više ne priznaje kao svog sina, i čitav njegov narod ga uopće ne voli nego mu govore da je Stark i da se tamo vrati, a i on je isto klinac, htio se dokazati, napravio pogrešku... Meni je on više tragičan lik.
karanana wrote:teon mi je mrzak ko i ovaj prisvojeni bolton. on se naso uzimat winterfell. jesu li mu starkovi cinili zlo?
posto nam scene i kamera pokazuju njega kao da se u njemu skuplja bijes i kao da ce on dohakati remzi, velike su sanse da se to nece desiti.
A nije ni njemu bilo lako, kao dijete ga otrgnuli iz njegovog doma, i koliko god se Starkovi dobro odnosili prema njemu, opet je bio njihov "zarobljenik". I onda se vratio ćaći koji ga praktički više ne priznaje kao svog sina, i čitav njegov narod ga uopće ne voli nego mu govore da je Stark i da se tamo vrati, a i on je isto klinac, htio se dokazati, napravio pogrešku... Meni je on više tragičan lik.
I jos ga rodjena sestra navukla da je pohvata kada se vracao na one otoke
eee da, gdje je njegova sestra? zadnje sto je se sjecam je kada je pobjegla od ramsey i kera mu u neuspjelom spasavanju theona? jel se pojavljivala naknadno a da sam ja zaboravila?