http://www.kicker.de/news/fussball/bund ... tmund.html
@pizarro, je li dosta ovih 20 miliona što se spominju?
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Za te pare još i stadion da datepizarro wrote:a brate, naravno da nije dosta kad imate jos dovoljno onih para iz barcelone
mislis u bayernpizarro wrote:uglavnom dobar i inteligentan igrac.
ne bih se iznenadio da za jedno dvije godine produzi za englesku sa cijenom od 50+ miliona.
Čim se pojavi dobar gif Delaneya u žutom dresuAmiĐa_Idriz wrote:Višse skidaj avatar, piši propalo
Bio je krajem 90tih i pocetkom 2000tih igrac ovog prezimena u Bundesu. Jelde jest?vicious wrote:Da malo rezimiramo dosadasnje novosti
dosli: Marwin Hitz, Marius Wolf, Thomas Delaney, Abdou Diallo, Achraf Hakimi (posudba iz Reala na 2 godine)
Passlack se vraca sa posudbe, a mislim da i Burnicu i Merinu zavrsavaju posudbe. Burnic se nije bas iskazao u Stuttgartu, sumnjam da ce imati mjesta. Merino je interesantan igrac, mogao bi biti dobar, ali nisam bas upratio kakvu je imao sezonu u Newcastlu. EDIT: nadjoh da je prodat u Real Sociedad, steta. Moglo je biti nesto od njega.
otisli: Sokratis (Arsenal), Castro (Stuttgart), Yarmolenko (West Ham)
Mislim da moraju dovesti bar jos jednog klasnog napadaca, a i lijevi bek bi valj'o.
Bio je Paßlack. Ja ga pamtim iz Minhena 1860, krajem devedestih..._BataZiv_0809 wrote:
Bio je krajem 90tih i pocetkom 2000tih igrac ovog prezimena u Bundesu. Jelde jest?
Jeste Minken 1860Mišo_Kovač wrote:Bio je Paßlack. Ja ga pamtim iz Minhena 1860, krajem devedestih..._BataZiv_0809 wrote:
Bio je krajem 90tih i pocetkom 2000tih igrac ovog prezimena u Bundesu. Jelde jest?
Nije još, ali tipujem da bi mogao postatipizarro wrote:to delaney postao odmah publikumsliebling
Nisam baš nešto gledao dance, osim sa hrvatskom. Što, kakav je bio?pizarro wrote:jesi li ga pratio na svjetskom?
Fali nam ekstra napadac. Morata recimo.
Ja vala i nisam neki fan Morate, mada ne sumnjam da bi bio dobar za Bundesligu. Lično bih više volio recimo da nađu zajednički jezik sa Chelseaem pa da Batshuayi ostane, ali...fosna2014 wrote:Fali nam ekstra napadac. Morata recimo.vicious wrote:...
Borussia Dortmund: Još nema dogovora oko transfera Axel Witsela.vicious wrote:Ma ne znam vala gdje leti, ali ako neće da produži vjerovatno ni BVB-u nije mrsko da ga proda i uzme lovu dok može.
Nego ima li šta za Witsela?