BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
cvrčak_na_hedonizmu

#5701 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by cvrčak_na_hedonizmu »

U redu, možemo mi to objasniti i na drugi način.

Safet Sušić je odradio vrhunski posao što se tiče potencijalnih reprezentativaca. Toliko se slomio od posla, razgovora i gledanja utakmica da par mladih nada dolazi na okupljanje u Sloveniju da se upoznaju sa A timom i stručnim štabom. Kompletna akcija je urađena na Sušićevo insistiranje. Čelnici NS BiH su se bunili zbog ovih dolazaka jer nisu bili upoznati sa istim.

Ring a bell ?

AKo ovo ne upali, spremio sam kist i bojice :mrgreen:
Mikady

#5702 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by Mikady »

Safet Sušić je odradio vrhunski posao što se tiče potencijalnih reprezentativaca
Safet Susic nije selektor rep. U 21 a nije ni selektor BH dijaspore (stranim papirima).
cvrčak_na_hedonizmu

#5703 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Zato je Otmar U21 selektor ili sam nešto propustio ?

Ah, te žene i fudbal, nenadjebiva kombinacija :oops: Srce, da ti nisi fulila temu ? Nije ti ovo hortikultura ili moda :skoljka:
Logovan

#5704 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by Logovan »

MOSALJOZE wrote:Sesar osjetio jaku bol u leđima na treningu: Ne dolazi u Ljubljanu
Jebi ga... :roll:
Mikady

#5705 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by Mikady »

cvrčak_na_hedonizmu wrote:Zato je Otmar U21 selektor ili sam nešto propustio ?

Ah, te žene i fudbal, nenadjebiva kombinacija :oops: Srce, da ti nisi fulila temu ? Nije ti ovo hortikultura ili moda :skoljka:
Ne Otmar je placen 5 mill eura a pored kosovara, afro, talijana, francuza pa et da se malo pojaca sa Izmetom i Seferom.. jer oni ipak imaju i dan danas njihovo drz. i nogometno drz. zar ne :roll:

Sva sreca pa ovaj potencijal od brata Izmeta nije skupio vise od 10 nastupa za Barnet F.C. u Eng. 4 ligi :roll:

Kad ne znas sta ces napisati onda oftopic o zenama :oops: hortikultura ili moda.
Sesar osjetio jaku bol u leđima na treningu: Ne dolazi u Ljubljanu
Cim malo jaci trening na turskim pasnjacima odma bol u ledjima, dobro se Ibricic i Medunjanin drze 8)
cvrčak_na_hedonizmu

#5706 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Image

Ko indijanac kada sakrije tragove, jednostavno neuhvatljiv :oops:
Mikady

#5707 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by Mikady »

Cvrcak jesi me dirno :lol:

Bicu objektivan nisi kompetentan za nogomet.
jeza u ledja

#5708 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by jeza u ledja »

Nije jedini Susic odgovoran za pozivanje potencijalnih igraca sa stranim pasosima za neku od nasih reprezentacija.. Cak sta vise, ne bih rekao ni da je on najodgovorniji. Primarna odgovornost (pored samog igraca) lezi na savezu.

Da se radi o afirmisanom igracu koji moze odmah u tim ILI da se radi o igracu koji nema dvojno drzavljanstvo onda je to druga prica.

Ovako, njima treba da se pozabavi prvenstveno savez i selektori juniorskih reprezentacija. U tome je i bit cijele rasprave.
jeza u ledja

#5709 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by jeza u ledja »

Vidi fakat Corolla obukao suknju da ga ne prepoznaju. :lol: :lol: :lol: :lol:
denimb

#5710 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by denimb »

Mikady wrote:
cvrčak_na_hedonizmu wrote:Zato je Otmar U21 selektor ili sam nešto propustio ?

Ne Otmar je placen 5 mill eura a pored kosovara, afro, talijana, francuza pa et da se malo pojaca sa Izmetom i Seferom.. jer oni ipak imaju i dan danas njihovo drz. i nogometno drz. zar ne :roll:

Sva sreca pa ovaj potencijal od brata Izmeta nije skupio vise od 10 nastupa za Barnet F.C. u Eng. 4 ligi :roll:

Kad ne znas sta ces napisati onda oftopic o zenama :oops: hortikultura ili moda.
Sesar osjetio jaku bol u leđima na treningu: Ne dolazi u Ljubljanu
Cim malo jaci trening na turskim pasnjacima odma bol u ledjima, dobro se Ibricic i Medunjanin drze 8)

Pored toga sto definitivno ubijas sve na forumu argumentima, i odgoj ti je na zavidnom nivou...svaka cast... :thumbup:
jeza u ledja

#5711 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by jeza u ledja »

Nije dugo izdrzao. :D
cindrlimindrli

#5712 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by cindrlimindrli »

Edin H. wrote:Stvarno ce se Asmir na ljeto izgleda sloziti kod svakome pravom navijacu najmrzem klubu.
Uopste mi nije jasno zasto pokusavam, al` nakon sto sam ovu recenicu procitao tacno 72 puta jos uvijek
nisam ni blizu da shvatim sta si ti ustvari rekao. Ko ce kome, sta i gdje sloziti?
:x
shalla

#5713 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by shalla »

cindrlimindrli wrote:
Edin H. wrote:Stvarno ce se Asmir na ljeto izgleda sloziti kod svakome pravom navijacu najmrzem klubu.
Uopste mi nije jasno zasto pokusavam, al` nakon sto sam ovu recenicu procitao tacno 72 puta jos uvijek
nisam ni blizu da shvatim sta si ti ustvari rekao. Ko ce kome, sta i gdje sloziti?
Nisi jedini :mrgreen:
buzzer

#5714 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by buzzer »

shalla wrote:
cindrlimindrli wrote:
kad ga edo mahne, "skrasiti" postane "sloziti", "u" postane "kod"....svakom pravom ljubitelju dobre kapljice jasno. :D
MOSALJOZE

#5715 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by MOSALJOZE »

Izet Hajrović zbog želje za dolaskom u Ljubljanu odbio Hitzfeldov poziv!
Švicarski selektor Ottmar Hitzfeld pozvao je za prijateljski meč protiv Grčke koji je na rasporedu 6. februara Harisa Seferovića napadača Novare, a sa spiska je "otpao" Izet Hajrović.
Zanimljivo, iako je Izet Hajrović bio na spisku za posljednji prijateljski meč Švicarske protiv Tunisa sada je izostavljen na listi igrača pozvanih za utakmicu u Atini.
Kako saznaje Reprezentacija.ba portal, Hajrović je želio zajedno sa svojim bratom Seadom doći u Ljubljanu na utakmicu između Slovenije i Bosne i Hercegovine, pa je zato odbio Hitzfeldov poziv.
- Izet Hajrović je želio doći u Ljubljanu i zajedno sa svojim bratom Seadom upoznati se sa čelnicima Nogometnog saveza BiH, kao i selektorom Sušićem i to je jedini razlog zašto nije na Hitzfeldovom spisku za Grčku. Nažalost, zbog obaveza u klubu njegov dolazak u Sloveniju je upitan, no Sead sigurno dolazi. - govori za Reprezentacija.ba Jusuf Bečirović, kućni prijatelj Hajrovićevih.
- Kada je riječ o Harisu Seferoviću, imam informaciju da on sigurno dolazi u Ljubljanu kao gost Nogometnog saveza BiH. - dodaje Bečirović.

Podsjetimo, Nogometni savez BiH pozvao je u Ljubljanu kao svoje goste Harisa Seferovića, Seada Hajrovića, Alena Halilovića i Seada Kolašinca, a svoj dolazak potvrdili su Hajrović i Seferović.
:dance: :dance: :dance:
shalla

#5716 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by shalla »

C/P sa index.hr:

DAVID DE GEA ima još samo četiri mjeseca da uvjeri Alexa Fergusona da ne dovede Asmira Begovića, tvrdi The Sun.

Španjolski vratar je pod sve većim pritiskom u Manchester Unitedu nakon nekoliko smiješno primljenih pogodaka, a Begović je na izlaznim vratima iz Stokea budući da je ta klub iz Birminghama doveo Jacka Butlanda, koji bi trebao odlaskom Begovića na ljeto postati prvi vratar.

I na posljednoj utakmici Uniteda protiv Southamptona, britanski mediji okrivili su De Geu za primljeni pogodak. Ipak, Carrick je stao u njegovu obranu.

"To je moja pogreška bila i ja preuzimam odgovornost za primljeni gol", rekao je Carrick.
MOSALJOZE

#5717 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by MOSALJOZE »

shalla wrote:C/P sa index.hr:

DAVID DE GEA ima još samo četiri mjeseca da uvjeri Alexa Fergusona da ne dovede Asmira Begovića, tvrdi The Sun.

Španjolski vratar je pod sve većim pritiskom u Manchester Unitedu nakon nekoliko smiješno primljenih pogodaka, a Begović je na izlaznim vratima iz Stokea budući da je ta klub iz Birminghama doveo Jacka Butlanda, koji bi trebao odlaskom Begovića na ljeto postati prvi vratar.

I na posljednoj utakmici Uniteda protiv Southamptona, britanski mediji okrivili su De Geu za primljeni pogodak. Ipak, Carrick je stao u njegovu obranu.

"To je moja pogreška bila i ja preuzimam odgovornost za primljeni gol", rekao je Carrick.
:dance: :dance: :dance:
Edin H.

#5718 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by Edin H. »

shalla wrote:
cindrlimindrli wrote:
Mislim da ovo znaci da ce Asmir na ljeto u (mrski) Manchester United kad se oni kotarisu De Gea-e, jer je Stoke kupio Butlanda, mladog engleskog reprezentativca, ali ce ga ostaviti u Birminghamu na posudbi do kraja sezone.

Ako do toga ne dodje cini se da su u igri jos eventualno Chelsea i Liverpool.
Logovan

#5719 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by Logovan »

buzzer wrote: kad ga edo mahne, "skrasiti" postane "sloziti", "u" postane "kod"....svakom pravom ljubitelju dobre kapljice jasno. :D
Evo otrijeznio se. :mrgreen:
Edin H.

#5720 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by Edin H. »

zlo87 wrote:
buzzer wrote: kad ga edo mahne, "skrasiti" postane "sloziti", "u" postane "kod"....svakom pravom ljubitelju dobre kapljice jasno. :D
Evo otrijeznio se. :mrgreen:
:D ma zar ne vidis da ne znaju koji je svakom pravom :dance: navijacu najomrazeniji klub :mrgreen: , kao sto rece stari Mancunian Dzeko - klub za koji navijaju ljudi iz predgradja :D

I sad se ovaj nas Svabokanadjanin napenalio da za njih igra :x
nihoniho

#5721 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by nihoniho »

"Pa, meni je taj poziv za Seferovića logičan. On je igrao čitave kvalifikacije za U-21 reprezentaciju Švajcarske i to je njegova stvar. Znao je kao i ostali igrači da smo mi zainteresovani za njega, ali on je prošao sve selekcije Švajcarske, tako da je poziv u A tim logičan slijed događaja", dodao je Sušić.

nastavlja se grcevita borba nseg selektora po pitanju dijaspore , nijedan potencijalni eprezentativac nece biti prepusten drugoj selekciji
Last edited by nihoniho on 01/02/2013 13:23, edited 1 time in total.
denimb

#5722 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by denimb »

Ja skonto da je Chelsea u pitanju :D

Nema veze ba, bitan je napredak u karijeri, da mi je neko pricao prije 5 godina da cemo imati golmana koji bi mogao braniti u MUFC, samo bih se nasmijao :D
Edin H.

#5723 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by Edin H. »

denimb wrote:Ja skonto da je Chelsea u pitanju :D

Nema veze ba, bitan je napredak u karijeri, da mi je neko pricao prije 5 godina da cemo imati golmana koji bi mogao braniti u MUFC, samo bih se nasmijao :D
Koliko ja razumijem i Chelsea je ozbiljno zainteresovan, ali nisam siguran kakve su mu sanse da izbaci Cecha.
Liverpool bi mu bio najbolja opcija, jer izgleda da Brendon ne gotivi Reinu koji ima najvecu tupla poslije Gerrarda, tako da on najvjerovatnije ide na ljeto, a Bradley mu realno ne bi bio konkurencija.
Edin H.

#5724 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by Edin H. »

nihoniho wrote:"Pa, meni je taj poziv za Seferovića logičan. On je igrao čitave kvalifikacije za U-21 reprezentaciju Švajcarske i to je njegova stvar. Znao je kao i ostali igrači da smo mi zainteresovani za njega, ali on je prošao sve selekcije Švajcarske, tako da je poziv u A tim logičan slijed događaja", dodao je Sušić.

nastavlja se grcevita borba nseg selektora po pitanju dijaspore , nijedan potencijalni eprezentativac nece biti prepusten drugoj selekciji
Pape je fudbalski Mahatma Gandhi, nije vazno sta je dobro za njegovu selekciju, nego prije svega sto je pravedno :dance:
ultima_palabra

#5725 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by ultima_palabra »

I ja mislim da bi mu Liverpool bio najbolji... Cech će još braniti, a Fergie se neće tako lako odreći De Gee.
Post Reply