koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Moderator: anex
- Rugafet
#5701 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
A cuj, koliko para toliko muzike je li. Za 11 KM meni stvarno bolje ne treba
Nisam znao da ih ima i u cm to mi je novost
- konektovan
- Vozim: Francusku kantu
#5702 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Pardon, didaco shop.Rugafet wrote:A cuj, koliko para toliko muzike je li. Za 11 KM meni stvarno bolje ne treba
- Rugafet
#5703 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
E taman si me bio obradovo, ovaj u Gracanici cm mi bas na ruku, znam da ih nisu drzali reko da nisu nabavili
- konektovan
- Vozim: Francusku kantu
#5704 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Cm fura la rive, meni licno bolji od lamisa.Rugafet wrote:E taman si me bio obradovo, ovaj u Gracanici cm mi bas na ruku, znam da ih nisu drzali reko da nisu nabavili
- KB9
#5705 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
bez problema 6-7 sati tokom dana, odlican za toplo vrijemekabal1337 wrote:Kakav je, traje li ?KB9 wrote:
- alibaba_i_30_godina
#5706 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Ovo je jedan od brojnih koje koristim ljetnim danima. Onako, meni nije loš.

- male_okice
#5707 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
https://www.fragrantica.com/perfume/Ben ... 42566.html
na akciji je u cm-u 33 KM, mene zanima jel neko probao, kakva je postojanost?
na akciji je u cm-u 33 KM, mene zanima jel neko probao, kakva je postojanost?
- KB9
#5708 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
pretezak je on za ljeta, bas onako davi na vrucinialibaba_i_30_godina wrote:Ovo je jedan od brojnih koje koristim ljetnim danima. Onako, meni nije loš.![]()
ps. za petinu, mozda i sestinu, cijene tog parfema mozes uzet ovaj
https://www.fragrantica.com/perfume/Zar ... 40450.html
dok CH traje nekih 6-8 sati od ovog zarinog dobijes garantovano 4-5 (a mozda i vise, zavisno od tipa koze) dok je sam parfem preslikan skoro pa perfektno
- Plavo-bijeli
#5709 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Imal gdje ovaj Zarin kupiti :
https://www.fragrantica.com/perfume/Zar ... 40449.html
Il neko da bi prodao
Il neko da bi prodao
- KB9
#5710 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
ponovo su se pojavili u zarinim buticima, bas sam prosle sedmice vidio u tuzli eto konkretnoPlavo-bijeli wrote:Imal gdje ovaj Zarin kupiti :
Il neko da bi prodao
- Plavo-bijeli
#5711 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Ok hvala, baš ću otići u Sa da vidim ima li.KB9 wrote:ponovo su se pojavili u zarinim buticima, bas sam prosle sedmice vidio u tuzli eto konkretnoPlavo-bijeli wrote:Imal gdje ovaj Zarin kupiti :
Il neko da bi prodao
-
klopan
#5712 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
https://www.fragrantica.com/perfume/Acq ... -3108.html
Ako je neko iz Sarajeva zainteresovan,nek se javi na pp 65/75ml-90KM.
Ako je neko iz Sarajeva zainteresovan,nek se javi na pp 65/75ml-90KM.
-
channel10
#5713 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
To sa pika, parfemizavas?
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#5714 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Je li se to Acqua di gio essenza vise ne proizvodi 
-
klopan
#5715 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Ne proizvodi se, povučena je, ali još uvijek se može naći online,možda ćeš je malo više platiti, ali bolje i sad nego za 2 god.kad bude skočila cijena ko i svim diskontima._BataZiv_0809 wrote:Je li se to Acqua di gio essenza vise ne proizvodi
-
klopan
#5716 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Ne, ovo ja svoju prodajem.channel10 wrote:To sa pika, parfemizavas?
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#5717 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Da, online je jos uvijek ima po normalnoj cijeni. Znaci da sad kupim da iscejfim dok nije nestaloklopan wrote:Ne proizvodi se, povučena je, ali još uvijek se može naći online,možda ćeš je malo više platiti, ali bolje i sad nego za 2 god.kad bude skočila cijena ko i svim diskontima._BataZiv_0809 wrote:Je li se to Acqua di gio essenza vise ne proizvodi
- Ramzess Veliki
#5718 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Kupim Chanel Egoiste u Importanne centru, ne moze da izdrzi dva sata ni da se okupas u njemu. Miris nekakav pederast ... na cimet i vanilu.
Kupim ga radi jedne zgodne kolegice, kaze "Kad osjetim Egoiste trnci prodju kroz mene ..." I reko haj' da vidim taj efekat. Pa jesam je mjesec dana vozio u autu ujutru na posao i ni za mjesec dana nije provalila miris. Znaci sponza nema pojma, samo laprda skupe parfeme.

Sad mi samo stoji u regalu.
Kupim ga radi jedne zgodne kolegice, kaze "Kad osjetim Egoiste trnci prodju kroz mene ..." I reko haj' da vidim taj efekat. Pa jesam je mjesec dana vozio u autu ujutru na posao i ni za mjesec dana nije provalila miris. Znaci sponza nema pojma, samo laprda skupe parfeme.

Sad mi samo stoji u regalu.
- Plavo-bijeli
#5719 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
-
klopan
#5720 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Pametno, najbolje je testirati prije kupovine.I to ne špricom na ruku jednom, dva puta, čak ni mali sempl,rijetko će ustanoviti pravo stanje.Plavo-bijeli wrote:![]()
jednostavno nemaju svi parfemi isti efekat na svačijoj koži. Ja sam imao taj peh da niko nikad ne komplimentariše sa moje kože ni Dior Sauvage, ni Chanel Allure Homme Extreme, JPG Ultra male, pa čak ni Creed AVentus. Zato cure budu oduševljene sa Prada Carbon, CDNI, BVLGari MIB ... helem od sad moram dosta pametnije i po mogućnosti prvo dekante kupovat prije zvanične kupovine nekog parfema.
Iz iskustva, najbolje testiraš parfem tek kad ideš sa 3,4 prska na vrat-tek tad imaš pravi uvid o jačini i trajnosti parfema.
Kad smo već kod dekanata
- Michun
#5721 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Slazem se...ja bi tako zelila neki chanel ali svaki smrdi na meni.
Probala sve skoro
Obecala mi drugarica jedna da cemo ubos' zajedno.
Probala sve skoro
Obecala mi drugarica jedna da cemo ubos' zajedno.
-
Adoxxx
#5722 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Imas li spisak da mi posaljes u pp?klopan wrote:Pametno, najbolje je testirati prije kupovine.I to ne špricom na ruku jednom, dva puta, čak ni mali sempl,rijetko će ustanoviti pravo stanje.Plavo-bijeli wrote:![]()
jednostavno nemaju svi parfemi isti efekat na svačijoj koži. Ja sam imao taj peh da niko nikad ne komplimentariše sa moje kože ni Dior Sauvage, ni Chanel Allure Homme Extreme, JPG Ultra male, pa čak ni Creed AVentus. Zato cure budu oduševljene sa Prada Carbon, CDNI, BVLGari MIB ... helem od sad moram dosta pametnije i po mogućnosti prvo dekante kupovat prije zvanične kupovine nekog parfema.
Iz iskustva, najbolje testiraš parfem tek kad ideš sa 3,4 prska na vrat-tek tad imaš pravi uvid o jačini i trajnosti parfema.
Kad smo već kod dekanata, javi se pp-om ako si zainteresovan, ja dekantujem preko 60 parfema.
- alibaba_i_30_godina
#5723 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Imam par tih stvarčica iz Zare, nisu loši, ali nikako ne mogu da pronađem ono što mi baš odgovara. Pogledat ću da vidim da li ima ovaj što si preporučio. Ja volim ove jake/teške, kad već miriše, neka miriše kako treba.KB9 wrote:pretezak je on za ljeta, bas onako davi na vrucinialibaba_i_30_godina wrote:Ovo je jedan od brojnih koje koristim ljetnim danima. Onako, meni nije loš.![]()
ps. za petinu, mozda i sestinu, cijene tog parfema mozes uzet ovaj
https://www.fragrantica.com/perfume/Zar ... 40450.html
dok CH traje nekih 6-8 sati od ovog zarinog dobijes garantovano 4-5 (a mozda i vise, zavisno od tipa koze) dok je sam parfem preslikan skoro pa perfektno
Inače, po meni neki od najboljih parfema dolaze od Tom Forda.
- alibaba_i_30_godina
#5724 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Meni također, bitte.Adoxxx wrote:Imas li spisak da mi posaljes u pp?klopan wrote:Pametno, najbolje je testirati prije kupovine.I to ne špricom na ruku jednom, dva puta, čak ni mali sempl,rijetko će ustanoviti pravo stanje.Plavo-bijeli wrote:![]()
Kad smo već kod dekanata, javi se pp-om ako si zainteresovan, ja dekantujem preko 60 parfema.
-
housetent
#5725 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Imas grupu na fb gdje se prodaju dekanti.PERFUME LOVERS BIH PRODAJA DEKANATAklopan wrote:Pametno, najbolje je testirati prije kupovine.I to ne špricom na ruku jednom, dva puta, čak ni mali sempl,rijetko će ustanoviti pravo stanje.Plavo-bijeli wrote:![]()