pa moze se desiti da i oni bankrotiraju,mozda nasa unucad budu vlasnici nekad u buducnostiJThomas wrote:neće, nego radončićevoj djeci, al' eto.
jbm mu misa hajmo malo pozitive kupio sam bingo listic prvi put u zivotu
uzimam repa veceras
pa moze se desiti da i oni bankrotiraju,mozda nasa unucad budu vlasnici nekad u buducnostiJThomas wrote:neće, nego radončićevoj djeci, al' eto.
Lud i ponosan wrote:Kako ce Fahro da razvali konkurenciju na izborima...![]()
Od mene nece dobiti glas, ali je armija onih koji mu se priklanjaju i definitivno ce da preuzme primat u FBIH u bliskoj buducnosti, ima sve resurse za to.
Eh, sto me nasmija uz kafu...Hahahahaha...to je kredit koji se vraca koliko sam ja uspio skontati? i nemoj biti seljak postoji smiley za smijehvidis
koliko ja znam u Twist toranj je ulozeno preko 100 miliona KM. bar sam ja citao tako
Mozdazahvalan wrote:pa moze se desiti da i oni bankrotiraju,mozda nasa unucad budu vlasnici nekad u buducnostiJThomas wrote:neće, nego radončićevoj djeci, al' eto.
jbm mu misa hajmo malo pozitive kupio sam bingo listic prvi put u zivotu![]()
![]()
uzimam repa veceras
fahro opet konkretanFahrudin Radončić uplatio 20.000 KM za troškove registracije Srebreničana
Predsjedništvo SBB BiH je podržalo i pozdravilo odluku predsjednika Saveza Fahrudina Radončića, koji je kao fizičko lice uplatio 20.000 KM Asocijaciji studenata Srebrenice, na ime pomoći za troškove registracije građana Srebrenice za lokalne izbore 2012. godine.
Novi udarac Fahre ...Dragan Vikić pristupio Savezu za bolju budućnost BiH
Proslavljeni ratni komandant Specijalne jedinice policije i heroj odbrane Sarajeva Dragan Vikić danas je, u prisustvu predsjednika SBBBiH Fahrudina Radončića, zvanično pristupio ovoj stranci, saopćeno je iz Pres-službe SBBBiH.
Vikić je istakao da je u Savezu prepoznao političku snagu koja ovu zemlju može zaista povesti naprijed te da može i želi dati puni doprinos u izgradnji bolje države BiH i budućnosti za sve njene građane.
Vikić je rođen u Sarajevu 1955. godine, a njegova biografija je iznimno bogata. Čitav svoj radni vijek proveo je u policijskim strukturama gdje je obavljao visoke funkcije.
Na čelu Specijalne jedinice MUP-a RBiH bio je od 1982. do 1994., a zatim je prešao na poziciju načelnika Odjela za borbu protiv terorizma pri FMUP-u te obavljao funkciju savjetnika ministra FMUP-a.
Na čelo Specijalne jedinice FMUP-a vratio se 2002. i sve do 2011. bio je njen komandant.
Dragan Vikić je bio državni reprezentativac u karateu bivše Jugoslavije, evropski prvak u karateu te trostruki prvak bivše Jugoslavije.
Dobitnik je brojnih vrijednih priznanja i nagrada za svoj rad u policiji kako u vrijeme bivše Jugoslavije tako i u ratnom i poratnom periodu.
Dobitnik je "Zlatnog ljiljana" i "Zlatne policijske značke". Također on, kao i Specijalna jedinica policije kojom je komandovao, dobitnici su Šestoaprilske nagrade Grada Sarajeva.
Murisno1 wrote:
Novi udarac Fahre ...
Pa zar i ti Dragane?Murisno1 wrote:Novi udarac Fahre ...Dragan Vikić pristupio Savezu za bolju budućnost BiH
Proslavljeni ratni komandant Specijalne jedinice policije i heroj odbrane Sarajeva Dragan Vikić danas je, u prisustvu predsjednika SBBBiH Fahrudina Radončića, zvanično pristupio ovoj stranci, saopćeno je iz Pres-službe SBBBiH.
Vikić je istakao da je u Savezu prepoznao političku snagu koja ovu zemlju može zaista povesti naprijed te da može i želi dati puni doprinos u izgradnji bolje države BiH i budućnosti za sve njene građane.
Vikić je rođen u Sarajevu 1955. godine, a njegova biografija je iznimno bogata. Čitav svoj radni vijek proveo je u policijskim strukturama gdje je obavljao visoke funkcije.
Na čelu Specijalne jedinice MUP-a RBiH bio je od 1982. do 1994., a zatim je prešao na poziciju načelnika Odjela za borbu protiv terorizma pri FMUP-u te obavljao funkciju savjetnika ministra FMUP-a.
Na čelo Specijalne jedinice FMUP-a vratio se 2002. i sve do 2011. bio je njen komandant.
Dragan Vikić je bio državni reprezentativac u karateu bivše Jugoslavije, evropski prvak u karateu te trostruki prvak bivše Jugoslavije.
Dobitnik je brojnih vrijednih priznanja i nagrada za svoj rad u policiji kako u vrijeme bivše Jugoslavije tako i u ratnom i poratnom periodu.
Dobitnik je "Zlatnog ljiljana" i "Zlatne policijske značke". Također on, kao i Specijalna jedinica policije kojom je komandovao, dobitnici su Šestoaprilske nagrade Grada Sarajeva.
Tiha voda bregove valja
Ah da mene budale tad smo svi bili u jednoj državi kad je on rodjen.gradskadjeca wrote:Tiha voda bregove valja![]()
Kako ministar sigurnosti MOJE DRŽAVE moze biti neko ko je rođen u drugoj državi.
PROSVIJETLITE ME JER JE MANI FAKAT TOTALNI MRAK PAO NA OČI KAD SAM OVO VIDIO
Kakve crne cestitke :SBlack swan wrote:Čestitke Fahri
samo nek nije SDA
Makar on ko novinar zna sta se sve desava u nasoj zemlji-gradu za razliku od ovih dosadasnjih mudraca.ibizza wrote:Kakve crne cestitke :SBlack swan wrote:Čestitke Fahri
samo nek nije SDA
Pa novinar ti ministar sigurnosti??? Gdje to ima??
Opet malo kada pogledam ipak je on uspjesan covjek ( nisam sarkastican ). Treba covjeku ipak dati sansu, mislim da ima dovoljno i da nije jado koji je dosao na vlast da klepa a to je najbitnije. Hajde de vidjet cemo iako bi mi bilo draze da je ministar u nekom drugom sektoru gdje se sposobnosti mogu bolje pokazati, saobracaj ili sl...plejka2 wrote:Makar on ko novinar zna sta se sve desava u nasoj zemlji-gradu za razliku od ovih dosadasnjih mudraca.ibizza wrote:Kakve crne cestitke :SBlack swan wrote:Čestitke Fahri
samo nek nije SDA
Nadat se dobrom gore nemoze bit
Itekako moze gore ....plejka2 wrote:Makar on ko novinar zna sta se sve desava u nasoj zemlji-gradu za razliku od ovih dosadasnjih mudraca.ibizza wrote:Kakve crne cestitke :SBlack swan wrote:Čestitke Fahri
samo nek nije SDA
Nadat se dobrom gore nemoze bit