Dres reprezentacije BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Mustang1
#5701 Re: Dres reprezentacije BiH
Ma pusti ba ne vrijedi se raspravljati .. Sve vrsni znalci fudbala,mode,biznisa,proizvodnje i cega sve ne !
- MOSALJOZE
#5702 Re: Dres reprezentacije BiH
Ja kad sam vidio kakvih avionskih stručnjaka ima na ovom forumu,sve mi je bilo jasno(onaj što se srušio u Indijskom,pa sve struĆnjaci)Mustang1 wrote:Ma pusti ba ne vrijedi se raspravljati .. Sve vrsni znalci fudbala,mode,biznisa,proizvodnje i cega sve ne !
- denimb
#5703 Re: Dres reprezentacije BiH
LEGEA otisla dosao adidas...o cemu ba raspravljate, pa fakat niste normalni...
To neko ocekivao svemirski dizajn samo za BiH?
Svaka cast...gledate li fudbal inace?
To neko ocekivao svemirski dizajn samo za BiH?
Svaka cast...gledate li fudbal inace?
- MOSALJOZE
#5704 Re: Dres reprezentacije BiH
Ljudi fino rekli nema vremena da se dizajnira dres,ovom ništa ne fali
-
Mustang1
#5705 Re: Dres reprezentacije BiH
Pa je'l vidis da Bosnjo zna da nije tesko dizajnirati dres i da bi to mnogi sa foruma mogli za 10.ak minuta osmisliti,prenijeti na dres i pustiti u proizvodnju
Kazem ti ja sve vrsni ponzavaoci svega a sjede kuci i glade muda ispod tastature !
Kazem ti ja sve vrsni ponzavaoci svega a sjede kuci i glade muda ispod tastature !
- Šveđanin
#5706 Re: Dres reprezentacije BiH
Šta mislite kako će ići prodaja originalnih dresova u Bosni? S obzirom da stanje nije baš dobro, a dres će držati cijenu..
Znaju li se neke cifre, koliko ljudi bi ovo moglo kupiti?
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk
- Kal El
#5707 Re: Dres reprezentacije BiH
Sta tebe to zanima...za dres se ima uvijek!
-
ado1230
#5708 Re: Dres reprezentacije BiH
Vi "dizajneri" sto se sikirate za cc 500 000 navijaca, de ba dizajnirajte sebi po volji i ostavite nas na miru mozete se konsultovati i sa Emerikom. Treba da nam je fudbal na prvom mjestu a ne sminkanje itd. kakve su dresove imali Zidane, Pele, Maradona... ljudi koji su zlatnim slovima upisani u povijest ovog sporta nisu imali klime, picke materine a najbolji su u povjesti!! daj da postignemo neki rezultat a dresova se za 10 godina ionako niko nece sjecati isto sto se vecina ne sjeca sta smo imali prije legea-e! Najvaznije je da je dres dostupan svima!
-
frenkoza
#5709 Re: Dres reprezentacije BiH
u BiH, 85% omladine ima mobitel koji vrijedi vise od 300KM ... tako da nece biti sigurno problema da kupi original dres od 70-100km.,Šveđanin wrote:Šta mislite kako će ići prodaja originalnih dresova u Bosni? S obzirom da stanje nije baš dobro, a dres će držati cijenu..
- and
#5710 Re: Dres reprezentacije BiH
naravno,a od adidasa očekujemo dostojan shop i ponudu autentičnih dresova sa brojevima,imenima,grbovima takmičenja...frenkoza wrote:u BiH, 85% omladine ima mobitel koji vrijedi vise od 300KM ... tako da nece biti sigurno problema da kupi original dres od 70-100km.,Šveđanin wrote:Šta mislite kako će ići prodaja originalnih dresova u Bosni? S obzirom da stanje nije baš dobro, a dres će držati cijenu..
- velikibrnjo
#5711 Re: Dres reprezentacije BiH
Dresom sam zadovoljan i to prvo iz 2 razloga
1. sto nije neka sklj marka
2. sto su ostali PLAVO BIJELI!
bice vremena za redizajn, sta nas za to briga, da hoce nam biti nafakali, da prodjemo grupu u njima
ha ja!
nek im boss sredi odjela, pa kad slete u brazil da budu sik i ulickani a na terenu zna se sta im je raditi
cuj sad polemisat valjal ili ne valja dizajn dresa
pa ne idu na fashion week tamo
1. sto nije neka sklj marka
2. sto su ostali PLAVO BIJELI!
bice vremena za redizajn, sta nas za to briga, da hoce nam biti nafakali, da prodjemo grupu u njima
ha ja!
nek im boss sredi odjela, pa kad slete u brazil da budu sik i ulickani a na terenu zna se sta im je raditi
cuj sad polemisat valjal ili ne valja dizajn dresa
pa ne idu na fashion week tamo
- MOSALJOZE
#5712 Re: Dres reprezentacije BiH
Tom Tailor je ja msm.sluzbeni sponzor što se tiče odjela i ostalog
-
miki.ba
#5713 Re: Dres reprezentacije BiH
Koliko sam skontao, na onim slikama dresova, 3-4 repke imaju iste dresove kao mi, iste kragne iste rukave, ma isti dres, samo kombinacije boja druge.
Ja sam prezadovoljan, ovaj jedan cu kupiti samo da stoji na zidu kao sjecanje na prvi plasman na veliko takmicenje.
Ja sam prezadovoljan, ovaj jedan cu kupiti samo da stoji na zidu kao sjecanje na prvi plasman na veliko takmicenje.
Last edited by miki.ba on 06/04/2014 12:24, edited 1 time in total.
- velikibrnjo
#5714 Re: Dres reprezentacije BiH
MOSALJOZE wrote:Tom Tailor je ja msm.sluzbeni sponzor što se tiče odjela i ostalog
Ugovor sa ovom kompanijom N/FS BiH potpisao je u trajanju od dvije i po godine, a saradnja Tom Tailora i A reprezentacije BiH počela je u Innsbrucku uoči prijateljske utakmice sa Egiptom odigrane 5. marta.
Predstavnici Tom Tailora tada su uzeli mjere za casual i formalne modne kombinacije koje će nositi fudbalski reprezentativci u narednom periodu, tako i na predstojećem Svjetskom prvenstvu u Brazilu, koje će se održati od 12. juna do 13. jula ove godine.
Ekspedicija reprezentacije BiH nosit će i odjela modne kuće Boss. Prvi put to će učiniti prilikom svečanog odlaska na Svjetsko prvenstvo u Barzilu, a potom i na ostalim zvaničnim pojavljivanjima.
- MOSALJOZE
- legionar2010
#5716 Re: Dres reprezentacije BiH
Officialinsomnia78 wrote:U francuskoj 80€
Eno sklonio Dzekson sliku sa twit i instagrama
OBAVJEŠTENJE JAVNOSTI
U cilju pravovremene i istinite informacije, a prevashodno zbog dobrih poslovnih običaja, NS/FS BiH obavještava javnost da je zaključenjem ugovora sa ADIDAS-om koji stupa na snagu 01.06.2014. godine stupio u međusobni odnos kojim su definisane prava i obaveze obje strane. Stoga želimo istaći da niti jedna druga strana, osim ADIDAS-a i NS/FS BiH, neće moći koristiti logotip Saveza i prodavati originalnu sportsku opremu naše nacionalne selekcije. Ovim želimo istaći da je oglašavanjem putem web strana pojedinih on-line kompanija o prodaji nove sportske opreme marke ADIDAS, postavljanjem informacija na društvenim mrežama o mogučnosti kupovine istih artikala, nelegalno i zakonom zabranjeno, čime dolazi do širenja lažnih informacija o mogučnosti kupovine originalne robne marke. Kako nas u narednom periodu očekujemo izlazak na tržište novih sportskih proizvoda sa originalnim znakom ADIDAS-a, distribucija tih artikala će biti izvršena putem prodajnih kanala novog dobavljača sportske opreme i njegovih franšiznih partnera.
NS/FSBiH je u cilju zaštite svoga žiga od nelegalnog korištenja isti registrovao u Institutu za intelektualno vlasništvo Bosne i Hercegovine. Štiteći svoja prava, integritet i zaštitu legitimnosti svoga rada, Savez je obavezan zakonom preduzeti sve radnje u cilju zaštite od nelegalnog korištenja svoga zaštitčenog znaka na tržištu. Nelegalnom prodajom proizvoda za znakom NS/FS BiH i nepoštivanjem prava koje Savez crpi iz Zakona o žigu Bosne i Hercegovine, Savez će upozorenjem promptno obavjestiti sve nelegalne korisnike na takvu vrstu prodaje, a ako ni tada ne prestanu takve aktivnosti, Savez će koristiti sve zakonom raspoložive mjere putem nadležnih inspekcijskih službi u Bosni i Hercegovini. Takođe, ove će mjere biti poduzete i protiv svih onih koji koriste znak Svjetskog prvenstva u Brazilu pošto je isti zaštičen, sa potpunim pravom raspolaganja FIFA-e.
izvor: http://www.nfsbih.ba/bih/vijest.php?id=9995
- Herr Flick
#5717 Re: Dres reprezentacije BiH
Novi dresovi pušteni u prodaju ima par dana.Ko zivi u Americi ili EU može kupiti

- Dirty_Eastwood
#5718 Re: Dres reprezentacije BiH
ver iz det..?Herr Flick wrote:Novi dresovi pušteni u prodaju ima par dana.Ko zivi u Americi ili EU može kupiti![]()
- Herr Flick
#5719 Re: Dres reprezentacije BiH
Chicago,USADirty_Eastwood wrote: ver iz det..?
- Dirty_Eastwood
#5720 Re: Dres reprezentacije BiH
E jbga.. EU marka a vi prvi...not fair..Herr Flick wrote:Chicago,USADirty_Eastwood wrote: ver iz det..?
- noiserr
#5721 Re: Dres reprezentacije BiH

Navodno kupljeno u Adidas prodavnici u Njemackoj.
- Mračajski proto
#5723 Re: Dres reprezentacije BiH
Bit će na pijaci isti za cenera.
- House
#5725 Re: Dres reprezentacije BiH
Šta svi kupuju plavi dres