jarane, pa mi protiv neke zvijezde odbrojavamo minuteZlocin&Kazna wrote:jedva čekam da počne, pa da zagalamim
Željo, Željo, Željo to je moj tim...
još 504 minuta![]()
cc 10.000 ocekujem danas.. iako nije subota
Moderators: Charuga, Tomahawk11
jarane, pa mi protiv neke zvijezde odbrojavamo minuteZlocin&Kazna wrote:jedva čekam da počne, pa da zagalamim
još 504 minuta![]()
Jarane, ne brojim ja za Zvijezdu, nego za Želju, nije mi vazno s kim igra (moze i sa nizerazrednim Vratnikom igrat, nije vazno)... Sve sto ja vidim je ŽELJO.... ljubav mojaARmAn1i wrote:jarane, pa mi protiv neke zvijezde odbrojavamo minuteZlocin&Kazna wrote:jedva čekam da počne, pa da zagalamim
još 504 minuta![]()
![]()
![]()
cc 10.000 ocekujem danas.. iako nije subota
Fakat, još kad javi da Borac gubiŠibicar wrote:prava šampionska atmosfera je vladala...
Bez uvrede, nije. Kada budeš mogao da prohodaš u Z. Mostaru da dresom BiH a da ti neko ne otkine glavu, onda će Mostar biti jedan, do tada, činjenice govore nešto drugo.elSaik wrote:Bez uvrede, ali Mostar je jedan.
Prije nekoliko dana sam poslom bio na Palama i iznenadio se kad sam vidio lika sa trenerkom "Bosna i Hercegovina",a ne vidjeh da ga je neko zaskočio sa mačetomnikad_izvini wrote:Bez uvrede, nije. Kada budeš mogao da prohodaš u Z. Mostaru da dresom BiH a da ti neko ne otkine glavu, onda će Mostar biti jedan, do tada, činjenice govore nešto drugo.elSaik wrote:Bez uvrede, ali Mostar je jedan.
Pa nisam uopšte bio okrutannikad_izvini wrote:U redu, što se ko pirane, izvinjavam se![]()
Next stop: Mostar
Veceras je Bogicevic bio vrlo dobar, mislim da je iz svakog duela izašao kao pobjednikganjeta wrote:kad se vrati Lazo ma nema sanse da izgubimo u mostaru,jedino neke sudiske bi mogle biti kobne..ali nebojim se ja dok je brko tu...auuu ovaj bogicevic mnogo dobar,meni bar ljudi...