Slike vaših kućnih ljubimaca

Za sve koji vole ta divna stvorenja...

Moderator: anex

Post Reply
Chuckie

#5701 Re: Slike vaših kućnih ljubimaca

Post by Chuckie »

1.8 puna četiri mjeseca. :D

Image
opa22

#5702 Re: Slike vaših kućnih ljubimaca

Post by opa22 »

:) :) :)
Image
aux

#5703 Re: Slike vaših kućnih ljubimaca

Post by aux »

Image
Image

Evo mojih vukova :)
Pasiflora

#5704 Re: Slike vaših kućnih ljubimaca

Post by Pasiflora »

@oppa22 - to je onaj susjedov? Prekrasan :-D
@aux - također svi komplimenti! Koliko ih imas (pisao si u mnozini)?
Pasiflora

#5705 Re: Slike vaših kućnih ljubimaca

Post by Pasiflora »

Ovo su Bela i Cupo. Njihovu pricu, koga zanima, mozete pronaci na temi "Psi, poklanjanje, udomljavanje i pomoc"
Image
aux

#5706 Re: Slike vaših kućnih ljubimaca

Post by aux »

Imam muzjaka i zenku i nedavno sam imao 6 malih ali su svi otisli osim ovog kojeg ce pokupiti covjek koji trenutno nije ovdje pa kad dođe on ode a ja trenutno uzivam u njemu :kiss:
jasmina_mo

#5707 Re: Slike vaših kućnih ljubimaca

Post by jasmina_mo »

Ih sto sam nacitana......hehehe

Image
iz dna duše

#5708 Re: Slike vaših kućnih ljubimaca

Post by iz dna duše »

aux wrote:Imam muzjaka i zenku i nedavno sam imao 6 malih ali su svi otisli osim ovog kojeg ce pokupiti covjek koji trenutno nije ovdje pa kad dođe on ode a ja trenutno uzivam u njemu :kiss:
Ljepotan pravi!
Pasiflora

#5709 Re: Slike vaših kućnih ljubimaca

Post by Pasiflora »

jasmina_mo wrote:Ih sto sam nacitana......hehehe

Image
:lol: :lol: nadam se da nije sama te knjige tu dovukla :kiss:
febo_acm

#5710 Re: Slike vaših kućnih ljubimaca

Post by febo_acm »

Ne znam da li sam je već stavio, ali evo šta nas je zatkelo prije desetak dana u stanu :D :D

Image
-danTe-

#5711 Re: Slike vaših kućnih ljubimaca

Post by -danTe- »

Zhìxin wrote:Ne znam da li sam je već stavio, ali evo šta nas je zatkelo prije desetak dana u stanu :D :D

Image
pa sta fali, malo se igrala (jastukom cini mi se) :mrgreen:
febo_acm

#5712 Re: Slike vaših kućnih ljubimaca

Post by febo_acm »

Bilo joj dosadno :D

Otkopčala jastuk, izvadila perje i šta sve ne i onda lijepo zakopčala da mi ne primjetimo :D :D
-danTe-

#5713 Re: Slike vaših kućnih ljubimaca

Post by -danTe- »

Zhìxin wrote:Bilo joj dosadno :D

Otkopčala jastuk, izvadila perje i šta sve ne i onda lijepo zakopčala da mi ne primjetimo :D :D
hahahahahaha
hajde Bgt, najlakse ovo unutra napuniti :mrgreen:
Critty Bo

#5714 Re: Slike vaših kućnih ljubimaca

Post by Critty Bo »

Zhìxin wrote:Ne znam da li sam je već stavio, ali evo šta nas je zatkelo prije desetak dana u stanu :D :D

Image
Jel ovaj prekrivač opet bio na akciji u Jysku :D
febo_acm

#5715 Re: Slike vaših kućnih ljubimaca

Post by febo_acm »

Moram pitati mater :P Dobio sam dva komada i ne znam nista vise :D

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 2
Critty Bo

#5716 Re: Slike vaših kućnih ljubimaca

Post by Critty Bo »

Zhìxin wrote:Moram pitati mater :P Dobio sam dva komada i ne znam nista vise :D

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 2
Šta je s mamama i ovim prekrivačem :?

Dobili smo društvo, čuvamo malog trobojnog goniča, Leo mu je prepustio kućicu i ne da nikom da ga dira :)
aux

#5717 Re: Slike vaših kućnih ljubimaca

Post by aux »

Imam i ja problem sa sibircima ne znam sta im je pa rupe kopaju po komsiluku i svoje potrebe uglavnom po komsiluku a kod mene u dvoristu nece pa imam strasnih problema sa komsijama,najgore je kad odu komsiji ispod prozora i zavijaju u glas obadvoje hehehehe
Critty Bo

#5718 Re: Slike vaših kućnih ljubimaca

Post by Critty Bo »

aux wrote:Imam i ja problem sa sibircima ne znam sta im je pa rupe kopaju po komsiluku i svoje potrebe uglavnom po komsiluku a kod mene u dvoristu nece pa imam strasnih problema sa komsijama,najgore je kad odu komsiji ispod prozora i zavijaju u glas obadvoje hehehehe
Moj pas nikad nije obavio nuždu u našoj bašti, ali imamo sreće pa nema komšija nego je park okolo :D. Jedino da probaš sa redovnim šetnjama na isto mjesto da nauče da je to wc, ili tako nešto.
aux

#5719 Re: Slike vaših kućnih ljubimaca

Post by aux »

Critty Bo wrote:
aux wrote:Imam i ja problem sa sibircima ne znam sta im je pa rupe kopaju po komsiluku i svoje potrebe uglavnom po komsiluku a kod mene u dvoristu nece pa imam strasnih problema sa komsijama,najgore je kad odu komsiji ispod prozora i zavijaju u glas obadvoje hehehehe
Moj pas nikad nije obavio nuždu u našoj bašti, ali imamo sreće pa nema komšija nego je park okolo :D. Jedino da probaš sa redovnim šetnjama na isto mjesto da nauče da je to wc, ili tako nešto.
mudar savjet mada mi to nije problem koliko su rupe kako da ih natjeram da ne kopaju rupe ko komsiluku...taman kad sam ih naucio da ne odnose obucu ispred kuca i da ne tamane peradi po komsiluku sad odjednom ovo iskrslo
iz dna duše

#5720 Re: Slike vaših kućnih ljubimaca

Post by iz dna duše »

aux wrote:
Critty Bo wrote:
mudar savjet mada mi to nije problem koliko su rupe kako da ih natjeram da ne kopaju rupe ko komsiluku...taman kad sam ih naucio da ne odnose obucu ispred kuca i da ne tamane peradi po komsiluku sad odjednom ovo iskrslo
Znam da sve nabrojano jeste problematično za tebe, ali meni je, dok sam čitala, izvuklo osmijeh na lice i bilo simpatično...vragolani su to :D
aux

#5721 Re: Slike vaših kućnih ljubimaca

Post by aux »

Jedino iz tog razloga ih ne dam od sebe iako mi cijela familija,drustvo,komsije govore da ih se rijesim ali jok ne dam ja okice plave nema tih para :lol: mozda bi lakse bilo da imam ograđeno dvoriste ali nazalost nemam a oni su pusteni uvijek pa uvijek neki belaj sa njima,evo jedne slike dovoljno je pogledati da se vidi o kakvim se vragolanima radi,ova zenka ima obicaj cesto da plazi jezik i to pretezno dok je slikam

Image
jasmina_mo

#5722 Re: Slike vaših kućnih ljubimaca

Post by jasmina_mo »

Pasiflora wrote:
jasmina_mo wrote:Ih sto sam nacitana......hehehe

Image
:lol: :lol: nadam se da nije sama te knjige tu dovukla :kiss:

hahahha...u toku je bilo raspremanje s moje strane,a njoj su se toliko svidjele da sam je morala uslikati....:)
febo_acm

#5723 Re: Slike vaših kućnih ljubimaca

Post by febo_acm »

Stvarno je nevjerovatno koliko sreće u stan/kuću/dom može unijeti jedno malo stvorenje :)
aux

#5724 Re: Slike vaših kućnih ljubimaca

Post by aux »

Ja sam na nesrecu dozivio da sam se od svojih pasa morao rastati pa je malo falilo da nervni slom dozivim,tezak osjecaj je kad se moras rastati,ali nakon tri dana psi su mi se ponovo vratili jer nisu htjeli jesti,pali su u depresiju pa mi ih je covjek vratio jer to vise nije mogao gledati,mogu reci da sam ih tad poceo gledati drugacijim ocima i vise sam ih poceo cijeniti jer bez obzira koliko covjek bio usamljen uvijek imam njih da mi prave drustvo jer osjecaju to pa mi se sami namecu...
pakica_

#5725 Re: Slike vaših kućnih ljubimaca

Post by pakica_ »

Post Reply