Hoćeš reći da F.R. ovdje nema pravo ?Maraschino wrote: ↑23/04/2020 15:51 https://www.klix.ba/vijesti/bih/radonci ... /200423137
Vezite ovo majmunce dok nam nije jos vise stete nanio ili to radi namjerno.
Upropastice i ono malo dobrih odnosa sto imamo.
Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
-
Novak20
#5701 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
- Maraschino
#5702 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
kojo?Novak20 wrote: ↑23/04/2020 16:41Hoćeš reći da F.R. ovdje nema pravo ?Maraschino wrote: ↑23/04/2020 15:51 https://www.klix.ba/vijesti/bih/radonci ... /200423137
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#5703 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
Nek prvo sebe protjera iz BiH i nek se vrati odakle je dosao.Novak20 wrote: ↑23/04/2020 16:41Hoćeš reći da F.R. ovdje nema pravo ?Maraschino wrote: ↑23/04/2020 15:51 https://www.klix.ba/vijesti/bih/radonci ... /200423137
-
Novak20
#5704 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
plain vanilla wrote: ↑23/04/2020 17:55Nek prvo sebe protjera iz BiH i nek se vrati odakle je dosao.Novak20 wrote: ↑23/04/2020 16:41Hoćeš reći da F.R. ovdje nema pravo ?Maraschino wrote: ↑23/04/2020 15:51 https://www.klix.ba/vijesti/bih/radonci ... /200423137
Pa onda neka povede sa sobom i drugu raju podrijetlom s one strane Drine.
Šalim se, nisam toliko isključiv prema ex - Jugoslavenima.
Jb mi se za Pakistan. Sve ove migrante iz Pakistana treba riješiti po Fahrinom receptu.
- malakh
- Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/
- Grijem se na: ćumur
- Vozim: opel vektru
#5705 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
radončić hoće da izbaci migrante iz države, a sda mu stavlja etiketu dodikovca... da li to sda želi da migranti ostanu u bosni i hercegovini do kada god oni žele?
- Kolinda
#5706 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
https://www.klix.ba/vijesti/bih/radonci ... /200423137
Svaka riječ ti se pozlatila, odavno jedan političar nije konkretnije iznio način kako se riješiti bezpotrebnog balasta koji nam je netko nemetnuo. Bravo, ovakvih ljudi nam treba što više na pozicijama vlasti.
Svaka riječ ti se pozlatila, odavno jedan političar nije konkretnije iznio način kako se riješiti bezpotrebnog balasta koji nam je netko nemetnuo. Bravo, ovakvih ljudi nam treba što više na pozicijama vlasti.
-
Novak20
- malakh
- Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/
- Grijem se na: ćumur
- Vozim: opel vektru
#5708 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
zato što želim da znam jesam li jedini koji je to primijetio...
-
Škobo Habu
#5709 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
Aha. Tako znači. Radončić zagovara metode koje su najsličnije onim Orbanovim ili one budaletine iz Češke, Zemana, od kojih se prosječnom Bošnji dizala kosa na glavi dok je po FB profilima šer'o slike sa uplakanom djecom i majkama po grčkim ostrvima, i zazivao Erdogana da se sa Orijenta ukaže kao evlija.Kolinda wrote: ↑23/04/2020 19:06 https://www.klix.ba/vijesti/bih/radonci ... /200423137
Bolesno.
Last edited by Škobo Habu on 23/04/2020 19:12, edited 1 time in total.
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#5710 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
Kaze se bespotrebnog.Kolinda wrote: ↑23/04/2020 19:06 https://www.klix.ba/vijesti/bih/radonci ... /200423137
Ambasador je sigurno ovdje dosao legalno. Za ministra ne znamo.
- Maraschino
#5711 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
Kolinda wrote: ↑23/04/2020 19:06 https://www.klix.ba/vijesti/bih/radonci ... /200423137
hajd' sto je autor lud sa idejama pa zabavlja narod ali sto se raja hvata...
- Maraschino
#5712 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
To da se rjesava sa ambasadorima, prva Grcka ne bi imala ni jednog stranog ambasadora. Sve bi ih protjerala.Kolinda wrote: ↑23/04/2020 19:06 https://www.klix.ba/vijesti/bih/radonci ... /200423137
Jarane, poruci tornjaku da ambasadori sa time nemaju veze a drugo, poslije se cudite kako nas svi zaobilaze.
Zaobilazice nas jos dugo dok je takvih kao ti i tornjaka. Niko vam ne valja.
-
Novak20
#5713 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
Bolesno je krenuti iz Pakistana i odbijati identifikaciju u drugim zemljama ili "pokrivati" ove neidentificirane.Škobo Habu wrote: ↑23/04/2020 19:11Aha. Tako znači. Radončić zagovara metode koje su najsličnije onim Orbanovim ili one budaletine iz Češke, Zemana, od kojih se prosječnom Bošnji dizala kosa na glavi dok je po FB profilima šer'o slike sa uplakanom djecom i majkama po grčkim ostrvima, i zazivao Erdogana da se sa Orijenta ukaže kao evlija.Kolinda wrote: ↑23/04/2020 19:06 https://www.klix.ba/vijesti/bih/radonci ... /200423137
Bolesno.
- freelancerusk
#5714 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
Bolesno je kad gledaš u svom gradu kako migrant guzi psa. Da ti ne pričam o ostalim stvarima...Škobo Habu wrote: ↑23/04/2020 19:11Aha. Tako znači. Radončić zagovara metode koje su najsličnije onim Orbanovim ili one budaletine iz Češke, Zemana, od kojih se prosječnom Bošnji dizala kosa na glavi dok je po FB profilima šer'o slike sa uplakanom djecom i majkama po grčkim ostrvima, i zazivao Erdogana da se sa Orijenta ukaže kao evlija.Kolinda wrote: ↑23/04/2020 19:06 https://www.klix.ba/vijesti/bih/radonci ... /200423137
Bolesno.
Katapult, i hiiijuuuu nazad odakle su i došli.
-
Novak20
#5715 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
freelancerusk wrote: ↑23/04/2020 19:21
Bolesno je kad gledaš u svom gradu kako migrant guzi psa. Da ti ne pričam o ostalim stvarima...
Tko ti je kriv što gledaš ? Okreni glavu.
- JThomas
#5716 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
lik je malo mlađi partner a malo stariji sluga sda neprekinuto od '93. i šta god on sere, to je samo razvlačenje pameti makar bilo i tačno. djeca rođena kad je bakir njega izvukao iz kasarne danas imaju 27 godina, mnoga imaju i svoju djecu. toliko dugo je on šraf u mašini koja je ovo sve napravila.
-
Škobo Habu
#5717 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
Vrlo dobro znam kako stojite sa njima u Bihaću.freelancerusk wrote: ↑23/04/2020 19:21
Bolesno je kad gledaš u svom gradu kako migrant guzi psa. Da ti ne pričam o ostalim stvarima...
Ovi su me zvali da jedem sa njima.
Sigurno da me siluju konzervom tune nakon toga.

-
Škobo Habu
#5718 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
Bolesno je smatrati i svakog emigranta silovateljem, pedofilom, poklonikom zoofilije ili potencijalnim teroristom.
Jesi l' se ikada zadesio u autobusa sa skupinom emigranata?
Ja jesam dosta puta, pa ti mogu reći jednu stvar - emigrante mrze pretežno svi zbog toga što su prljavi, gladi, smrde, pričaju "klingonskim",pa su laka meta za svakog vozača da im jebe mater kao takvim, samo zato što odudaraju o nas.
Zadnji put sam imao priliku da gledam vozača kako iz autobusa izbacuje emigranta, iako je platio kartu, i samo požrtvovanošću putnika koji su se ubjeđivali sa njim - nastavio je dalje.
Na ulazu u USK policija zaustavlja svaki autobus iz pravca Sarajeva, legitimiše emigrante, ako nemaju lične dokumente - izbaci ih na prvom punktu Crvenog Križa. Odatle se emigranti sami prebacuju do Bihaća, većina pješice.
- Roccohljup
#5719 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
Šćepan I Kratki je namirisao krv i krenuo u ofanzivu. Kad je postalo očigledno da SDA ne upravlja krizom i da su građani ogorčeni, hinjski se povukao iz kriznog štaba i krenuo sa povremenim kljucanjem vlasti u kojoj sam učestvuje. Skontao tornjak da mu je ovo idealna a vjerovatno i posljednja šansa da iskoristi da napokon uđe u predsjedništvo i postane prvi u bošnjaka.....neostvareni san koji je sanjao još kao klinjo dok je čuvao ovce na proplancima prokletija.
Ujedno je po uzoru na svoje idole orbana, vučića, dodika, lukashenka, trumpa, asada, MBS, i ostalih bjelosvjetskih diktatora, krenuo sa populističkom pričom i prijedlozima mjera (npr o moratorijima) kao i da širi bazu desno-orjentisanih glasača sa ksenofobičnim izjavama i prijedlozima (ovo sad oko imigranata). Ko da gledam sad će optužiti migrante da će krasti poslove od naših ljudi koji će izgubiti poslove isto kao da su do sada svi radili super poslove a jok bili robovi kod njega i sličnih tajkuna.
Govno treba prije migranata poslati nazad u vukojebinu iz koje je dogmizao.
Ujedno je po uzoru na svoje idole orbana, vučića, dodika, lukashenka, trumpa, asada, MBS, i ostalih bjelosvjetskih diktatora, krenuo sa populističkom pričom i prijedlozima mjera (npr o moratorijima) kao i da širi bazu desno-orjentisanih glasača sa ksenofobičnim izjavama i prijedlozima (ovo sad oko imigranata). Ko da gledam sad će optužiti migrante da će krasti poslove od naših ljudi koji će izgubiti poslove isto kao da su do sada svi radili super poslove a jok bili robovi kod njega i sličnih tajkuna.
Govno treba prije migranata poslati nazad u vukojebinu iz koje je dogmizao.
- JThomas
#5720 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
ja kontam da je on u startu planirao mandat posvetiti borbi sa ljudima koji nemaju ni lične podatke, kamoli šta drugo. lako je, populistički je, a stvarni rezultati (šta god se pokušava uraditi) nisu provjerljivi za širu publiku.
- madner
#5721 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
Jedini nacin da migranti ne dolaze jeste da su uslovi takvi da se procuje da je uzasno. Samo ne znam koliko je to moralno od zemlje koja je sama imala preko miliona izbjeglica.
-
Novak20
#5722 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
Ode ti daleko. Meni su stvari oko ovog problema puno jednostavnije.Škobo Habu wrote: ↑23/04/2020 19:37Bolesno je smatrati i svakog emigranta silovateljem, pedofilom, poklonikom zoofilije ili potencijalnim teroristom.
Jesi l' se ikada zadesio u autobusa sa skupinom emigranata?
Ja jesam dosta puta, pa ti mogu reći jednu stvar - emigrante mrze pretežno svi zbog toga što su prljavi, gladi, smrde, pričaju "klingonskim",pa su laka meta za svakog vozača da im jebe mater kao takvim, samo zato što odudaraju o nas.
Zadnji put sam imao priliku da gledam vozača kako iz autobusa izbacuje emigranta, iako je platio kartu, i samo požrtvovanošću putnika koji su se ubjeđivali sa njim - nastavio je dalje.
Na ulazu u USK policija zaustavlja svaki autobus iz pravca Sarajeva, legitimiše emigrante, ako nemaju lične dokumente - izbaci ih na prvom punktu Crvenog Križa. Odatle se emigranti sami prebacuju do Bihaća, većina pješice.
Što se tiče migranata iz država koje nisu u ratu za mene postoje oni koji su legalno u našoj državi (ušli sa papirima na zvaničnom graničnom prijelazu sa vremenskim ograničenjem boravka) i oni koji su ilegalno u njoj (prešli granicu na crno, nemaju identifikacione dokumente, odbijaju identifikaciju, bježe iz centara).
To što migranti krše zakon boraveći ilegalno u našoj državi ne daje za pravo nama da kršimo zakon ili da se iživljavamo na migrantima. Isto mišljenje bih imao i da sam ja sa rajom emigrirao bez papira u Pakistan na putu za Kinu ili Indiju, npr. Sumnjam da bi me dočekali raširenih ruku.
-
high_volume
-
Škobo Habu
#5724 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
Nije to ništa daleko, već surova realnost koju ti ne vidiš.Novak20 wrote: ↑24/04/2020 00:33
Ode ti daleko. Meni su stvari oko ovog problema puno jednostavnije.
Što se tiče migranata iz država koje nisu u ratu za mene postoje oni koji su legalno u našoj državi (ušli sa papirima na zvaničnom graničnom prijelazu sa vremenskim ograničenjem boravka) i oni koji su ilegalno u njoj (prešli granicu na crno, nemaju identifikacione dokumente, odbijaju identifikaciju, bježe iz centara).
To što migranti krše zakon boraveći ilegalno u našoj državi ne daje za pravo nama da kršimo zakon ili da se iživljavamo na migrantima. Isto mišljenje bih imao i da sam ja sa rajom emigrirao bez papira u Pakistan na putu za Kinu ili Indiju, npr. Sumnjam da bi me dočekali raširenih ruku.
Sve migrante koje sam sreo, pogotovo u Sarajevo one koji su prodavali maramice, ni u jednom trenutku nisu bili nasilni ili su insistirale da moraš od njih kupiti ono što ti nude. Svakako da među migrantima ima onih koji su sumnjive prošlosti, koji možda čak i bježe od krivičnog gonjenja u svojoj zemlji, ali ih promatrati na tako isključiv način je čisto dehumaniziranje onog dijela migranata koji su stavili sve na kocku i odlučili da se otisnu u nepoznato ka boljem životu.
@madner je to već dobro poentirao - ništa mi nismo naučili od vlastitog izbjegličkog iskustva. Ljudi kojima je duldung omogućio da budu ono što su danas, sutra bi da stanu prvi u red da to pravo brane drugom.
- Kejn
#5725 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
Ratne bosanske izbjeglice i ovi ekonomski ilegalni migranti su dvije apsolutno različite kategorije.