Farma

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Locked
Igbala

#5701 Re: Farma

Post by Igbala »

A što su se posvađali Karana i Danijel?

Ko je kome tu šta rekao, pa Danijel govori da je svi na ignore :-)
Neradnik

#5702 Re: Farma

Post by Neradnik »

nije mu dala picke :lol: :lol:
Matijevic_Vlado
Location: Da sam prazna glava, potpuno zdrava, ne bih više ništa učio za badava..

#5703 Re: Farma

Post by Matijevic_Vlado »

Igbala wrote:A što su se posvađali Karana i Danijel?

hajmo mi spavati Igbala :wink: , nek Ekrem pije, ima on vremena
Igbala

#5704 Re: Farma

Post by Igbala »

Matijevic_Vlado wrote:

ne mogu četiri mi sina :evil:
Matijevic_Vlado
Location: Da sam prazna glava, potpuno zdrava, ne bih više ništa učio za badava..

#5705 Re: Farma

Igbala wrote:
Matijevic_Vlado wrote:

ne mogu četiri mi sina :evil:
ne-mooj zajbavat :mrgreen: :mrgreen:
ma nece Eki saznati, slobodno :wink: . nego znas sta, ovaj memo je tetka :mrgreen:
Igbala

#5706 Re: Farma

Post by Igbala »

Evo mi Eki šalje nekog lika u posjetu, da me obiđe :mrgreen:
Hakiju nekog, ako sam dobro čula :mrgreen:
Matijevic_Vlado

#5707 Re: Farma

Igbala wrote:Evo mi Eki šalje nekog lika u posjetu, da me obiđe :mrgreen:
Hakiju Koljenovica tvoga brata bona ne bila, on ce da upali auto i da dodje, da malo proseta sa Seadom, kod vas je cist zrak.. :mrgreen: :mrgreen:
DooWhy

#5708 Re: Farma

Post by DooWhy »

Listam neke SRB forume, nevjerovatno koliko podržavaju ušljivu Vesnu... A jedini razlog Memo. Krepali svi, jutra ne čekali.
Igbala

#5709 Re: Farma

Post by Igbala »

Matijevic_Vlado wrote:
Igbala wrote:Evo mi Eki šalje nekog lika u posjetu, da me obiđe :mrgreen:
Hakiju Koljenovica tvoga brata bona ne bila, on ce da upali auto i da dodje, da malo proseta sa Seadom, kod vas je cist zrak.. :mrgreen: :mrgreen:
:zrikav: :trep:

hahaha :thumbup:
DoZeN

#5710 Re: Farma

Post by DoZeN »

Neko je rekao da je Memo plitak?
Slazem se 100% :thumbup:
kisni indijanac

#5711 Re: Farma

Post by kisni indijanac »

danijel mi je noćas briljirao u svađi, raspravi sa saškom, govoreći joj da je ista vesna rivas u svakom pogledu, da je preuzela ulogu žrtve i da će najviše profitirati onom frkom između goce i vesne.....inače me nervira samo zbog bezuslovne podrške stanojki i manekenu i onih preseravanja sa kume, kumo itd.

znam da memi nije lako, ali treba biti svjestan gdje je došao i gledajući opet snimak incidenta, reakcija mu je katastrofa, normalna bi bila da je prišao goci odmah poslije da vidi šta je sa ženom umjesto onog skakanja i urlanja....

dalje, slušao sam malo reakciju akija, pričao je sa mikijem i optužio memu za sve negativne čokove na farmi, pričao mu kako su memo i ša slavili vesnin izlazak kao da je reprezentacija srbije pobijedila negdje na nekom prvenstvu.....

eru da ne komentarišem.....

lično bih volio da se ovo prekine, prejak je nacionalistički naboj i otišlo je predaleko, ne smijem ni da pomislim u šta bi se moglo izroditi.....
DoZeN

#5712 Re: Farma

Post by DoZeN »

posle one sramote sinoc,Ekrem mi je favorit,mnogo je posteniji i bolji covjek od 95% osoba tamo :)
leki hz

#5713 Re: Farma

Post by leki hz »

kisni indijanac wrote:danijel mi je noćas briljirao u svađi, raspravi sa saškom, govoreći joj da je ista vesna rivas u svakom pogledu, da je preuzela ulogu žrtve i da će najviše profitirati onom frkom između goce i vesne.....inače me nervira samo zbog bezuslovne podrške stanojki i manekenu i onih preseravanja sa kume, kumo itd.

znam da memi nije lako, ali treba biti svjestan gdje je došao i gledajući opet snimak incidenta, reakcija mu je katastrofa, normalna bi bila da je prišao goci odmah poslije da vidi šta je sa ženom umjesto onog skakanja i urlanja....

dalje, slušao sam malo reakciju akija, pričao je sa mikijem i optužio memu za sve negativne čokove na farmi, pričao mu kako su memo i ša slavili vesnin izlazak kao da je reprezentacija srbije pobijedila negdje na nekom prvenstvu.....

lično bih volio da se ovo prekine, prejak je nacionalistički naboj i otišlo je predaleko, ne smijem ni da pomislim u šta bi se moglo izroditi.....
Ma Memo je sinoć popio malo, a znaš kakav je kad popije. S obzirom na sve uvrede ove krmače ne čudi me njegova reakcija.
iscrtani čovek

#5714 Re: Farma

Post by iscrtani čovek »

kisni indijanac wrote:danijel mi je noćas briljirao u svađi, raspravi sa saškom, govoreći joj da je ista vesna rivas u svakom pogledu, da je preuzela ulogu žrtve i da će najviše profitirati onom frkom između goce i vesne.....inače me nervira samo zbog bezuslovne podrške stanojki i manekenu i onih preseravanja sa kume, kumo itd.

Aki mu je rekao istinu, kao i ranije Radojka.
Memo je jedan skroz kvaran i podmukao lik, račundžija i interesdžija koji manipuliše ljudima, a kada ga provale onda udara na kuknjavu, plač, patetiku i ,,nacionalnu ugroženost''. Najžalosnije je kako tovari onog glupog Ša, za sve od Stanije do Vesne, onda se ovaj povuče i nema kao veze s tom pričom, a Ša se primi ko majmun i nagrabusi.
Memo je zaista odvratan lik.
Herr Flick

#5715 Re: Farma

Post by Herr Flick »

Znaci ispadose četnikusa i zirinovska :-) :-)
kisni indijanac

#5716 Re: Farma

Post by kisni indijanac »

leki hz wrote: Ma Memo je sinoć popio malo, a znaš kakav je kad popije. S obzirom na sve uvrede ove krmače ne čudi me njegova reakcija.
doduše ne znam ni ja kako bi se ponašao na njegovom mjestu........
Lekler

#5717 Re: Farma

Post by Lekler »

Normala ovi Srbi bas,komsije :thumbup:

Bas je Memo iskulirao ovo :lol:
Partijaner

#5718 Re: Farma

Post by Partijaner »

Para nema. :mrgreen:

Zao mi Goce iskreno, ali trebala je iskulirati jbg, oni se jos mrze iz privatnog zivota i garant joj je prekipilo, ali ono Memino urlanje jbt ja se nako nisam derao kad sam bio dijete. :lol: :lol:
Labbtec

#5719 Re: Farma

Post by Labbtec »

Memo me je razocaro u dosta situacija na pocetku kad je tek doso mi je bio gotivan lik a do sad se pokazao kao hinja teza sinoc nes skace fola urla glumi mangupa a kad se Stanija noc prije okomila na njega usutio se ko p... tako da dosta je prmjenljiv namazan ulizuje se i podilazi drugima pa onda poslije traca iza ledja mada nije on jedini 90% ih je takvo na farmi.Sinoc je bilo zestoko al se pomarase jbt :lol: :lol: :lol: a zadruga je na kraju donijela pravilnu odluku jer su obe bile krive.Vidim svi hvale nes Danijela meni taj lik tolko vadi zivce isto mlito kakav samo hoda gore dole i nes filozofira pa onda cuva svijecu ono dvoje debila Silikoniji i keru totalno nezanimljiv lik dosadan.Mali Aki jest deriste al zna mali odgovorit i pogodit u srz problema tako da vidim da su se okomili na njega dosta u zadnje vrijeme valjda nece ispast nadam se da ce to biti Miki ili ker Filip ili jos bolje Silikonija mada je to nemoguce po glasovima...

Izgleda da je Ekrem jedini pozitivan lik ovdje ovo ostalo je sve u 5 deka......
Neradnik

#5720 Re: Farma

Post by Neradnik »

Generalno svi su na svoj nacin smradovi na farmi.Svako ima taktiku,niko nije idealan i svi su ovde radi para a ne druzenja.Zato ce se i igrat igre a memo pokusava na sve nacine da dođe do tih 50 hiljada jer nije mala stvar doci na tuđe i uzet pare.Da je svjestan kako je sve izrezirano sigurno bi se drugacije ponasao ali u krajnjem slucaju kuja ga je vrijeđala a posto nije mogo da je udari tad nista drugo nije preostalo nego da se ovako raduje.Druga je stvar sto ga tamo vecina mrzi pa jedva cekaju da nesto o njemu proseru...
obmana

#5721 Re: Farma

Post by obmana »

Nekada i meni memara ide na onu stvar.
A kamo li ostalim ukucanima.
Upada svakome u riječ pa niko nije dovršio misao a da ga on ne
prekine sa svojim nedorecenim chokovima.
Pa sha mu jednom kaže daj memo molim te.

Hoće kao kameru u kupatilu,pa priča radojki kao
mogli smo se kupati u gacama.
Pito bi ga da mu je i žena na farmi da li bi bio za kameru.
lazni liberal

#5722 Re: Farma

Post by lazni liberal »

Neradnik wrote:Generalno svi su na svoj nacin smradovi na farmi.Svako ima taktiku,niko nije idealan i svi su ovde radi para a ne druzenja.Zato ce se i igrat igre a memo pokusava na sve nacine da dođe do tih 50 hiljada jer nije mala stvar doci na tuđe i uzet pare.Da je svjestan kako je sve izrezirano sigurno bi se drugacije ponasao ali u krajnjem slucaju kuja ga je vrijeđala a posto nije mogo da je udari tad nista drugo nije preostalo nego da se ovako raduje.Druga je stvar sto ga tamo vecina mrzi pa jedva cekaju da nesto o njemu proseru...
Svi komentari ukucana koji su negativni za Mema su posljedica prikrivenog sovinizma posto moze da je Memo najgori nije kriv ni za jednu svadju niti je kako oni tvrde izvor svih zla , nije ni priblizno tome. A da je mene neko vrijedjao vise od 20 dana na nacionalnoj osnovi, dijete retardirano tursko, obrezani itd. i ja bih se radovao da mu se desi bilo sta lose a kad se pogleda koliko u ovoj svadji Srba podrzava Vesnu a protiv su Goce samo zbog onoga sa Memom onda mi je i jasno otkud i ovdje komentari protiv njega a i drazi mi jos deset puta nego do sad.
Neradnik

#5723 Re: Farma

Post by Neradnik »

Ide i meni po nekad memo na zivce al sto da se u prvi plan kad je god nesto on stavlja i samo se o njemu prica negativno a negativaca puna farma.Gledaj ovih bolesnika sto su kontali ko ce sa kim na farmi pa o tome se samo ono vece pricalo a mislim da ima mnogo vecu tezinu nego sto je memo prico sha bilo sta vezano za staniju.U krajnjem slucaju davala je znakove da gotivi sha sto mu nebi memo reko neke stvari ako je primjetio ko je ona da se o njoj ne prica?
Onaj filip se naso pricat o memi a glupan javno pise na svom profilu kako se vraca nazad pa kako je on to mogo znat kad o glasovima imaju uvid ti sto broje i ona cura sto preda kovertu nad se zavrsi glasanje?
Nebi ja pleo samo o memi mnogo gore stvari se desavaju mimo njega...
dzeno123

#5724 Re: Farma

Post by dzeno123 »

Ekrem pravi alkos, kako se posvadja sa Erom u sekundi zbog flase rakije... :-) Ma on je sizofrenicar sreca pa nije onaj agresivni...
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#5725 Re: Farma

Post by KatarinaKosaca »

Šta je to Memo napravio kad je bila tuča?
Locked