Safet Susic - Pape, selektor BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
vryzas

#56976 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by vryzas »

Nemate vi pojma...VI STE NEPRIJATELJI REPREZENTACIJE!

Podrska za struĆnjaka! :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih:

A sad malo ozbiljno...vjerujem da ce FSBiH reagovati u slucaju poraza ili osvojenog boda. Nadam se pobjedi jer bi bilo lijepo da ostvarimo kontunuitet sto se tice odlazaka na prvanstva, pogotovo sto ce nekim reprezentativcima to EP vjerovatno biti zadnje veliko takmicenje.
Bez obzira na krajnji rezultat, celni ljudi saveza bi se poslije raznoraznih selektorovih "egzibicija" trebali zamisliti kome su dali da vodi ovu reprezentaciju.
Cinjenica je da od nastanka reprezentacije pa do danas nikada nije postojao ovoliki animozitet prema selektoru...

Vjerovatno su i neki talovi unutar saveza ali vrijeme je za damage control. Ponestace bodova, digitrona, kaseta itd. i ode sve u 3pm.
Šibicar

#56977 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Šibicar »

Šta treba da pozove nekog igrača umjesto Tine,pa da ovaj odigra dobro pa da mu ugrozi bratićevu poziciju nezamjenjivog?!Pa nije lud,nego krpi se ovim što imaš dok se okosnice reprezentacije ne oporave.
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#56978 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by hrasno38 »

Šibicar wrote:Šta treba da pozove nekog igrača umjesto Tine,pa da ovaj odigra dobro pa da mu ugrozi bratićevu poziciju nezamjenjivog?!Pa nije lud,nego krpi se ovim što imaš dok se okosnice reprezentacije ne oporave.
Ha pa i Tino je pod znakom pitanja
JThomas

#56979 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by JThomas »

a pošto je i avdija otpao, možda ćemo igrati i da izgubimo.
groove

#56980 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by groove »

halilhodzic je od danas slobodan trener.
sigurno je otkaz dobro naplatio pa mu sad pare nisu problem.
leo karan

#56981 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by leo karan »

Vazno je ucestvovati :!:

Nek se samo zivi vrate.
Šibicar

#56982 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Šibicar »

hrasno38 wrote:
Šibicar wrote:Šta treba da pozove nekog igrača umjesto Tine,pa da ovaj odigra dobro pa da mu ugrozi bratićevu poziciju nezamjenjivog?!Pa nije lud,nego krpi se ovim što imaš dok se okosnice reprezentacije ne oporave.
Pa zato i kažem,ako npr. neko na njegovoj poziciji odigra dobro,znači da mu je bratićeva pozicija ugrožena.
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#56983 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by JoseMujica »

hrasno38 wrote:

Amidži nije nikad pod znakom pitanja jer

Papke is football genius! :bih:
rage_guy

#56984 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by rage_guy »

Je li ovo pozvao naknadno Kvrzica, a napadaca nije nijednog?
Šibicar

#56985 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Šibicar »

JThomas wrote:a pošto je i avdija otpao, možda ćemo igrati i da izgubimo.

:mrgreen:

Sviju mi pogodio si Safetovu logiku i način razmišljanja. :thumbup:
RtrnOfSalisbury

#56986 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by RtrnOfSalisbury »

posto djeko ne igra nece biti potrebe za nekakvijem proigravanjima i nabijanjem prema nj. isto tako otpalo je lazno desno krilo sto nam je igrac vise. ako vezni red nadje nacina da loptu docera do 25-30 metara ondak treba naci nekog ko bi makar probo neki dribling (hajrovic) ili prodor al prema naprijed ne prema nazad i ondak u zavisnosti od situacije: il se prostro ko fosna il procero loptu polukoso, dje bi lulic il vrsajkovic il centrirali il odadirali djile po golu. u varijanti prostiranja ko fosna a sudija svirne faul, vrijeme je da pjanic pogodi iz slobodnog. sve skupa ne vidi se razlog da ne pobijedimo ovu tekmu unatoc sajketu. izraelcani nemaju razloga igrat vabank sto nasoj cesto smotanoj obrani godi i njima je zbogradi dobrog starta i bod dovoljan a nama sta ostane.
Tomahawk11
Globalni moderator

#56987 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Tomahawk11 »

@vryzas
vjerujem da ce FSBiH reagovati u slucaju poraza ili osvojenog boda.
Ja ne vjerujem. Oni su zadovoljni i nece nista poduzeti. Zato nam i jeste ovako. Bice prica tesko gostovanje, dobicemo ih kuci, povrede, bla, bla.
alphonse kauders

#56988 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by alphonse kauders »

Ja sam duboko ubijeđen da Pape do prije par dana nije imao pojma niti je u životu pogledao Milana Đurića, a tako je bilo sa većinom drugih fudbalera.

Ubijeđen sam da nijednog reprezentativca (osim svojih pulena) on sam nije otkrio već mu je (nekad dobronamjerno, nekad sa interesom) suflirano da ih treba pozvati. Tako je bilo i sa Lulićem i sa Bičakčićem i sa Kolašincom i sa Bešićem, u to sam sada gotovo siguran. On nove igrače prvi put u životu vidi kada dođu na okupljanje, jer ih dotad najvjerovatnije nije gledao na tv-u.

U pauzi između utakmica, ja njega zamišljam kako u potkošulji, zavaljen u fotelju sa nogama na tabureu, blago zainteresovano prati pregled francuske lige i HNL (tu je očigledno ekspert :D ), onda 15 dana pred utakmicu se probudi iz dubokog sna, obavi par poziva da se ponovi spisak od prošli put, raspita se usput s kim uopšte igramo i je li legla krvavo stečena plata, smisli pokoji izgovor za nedosljednost u pozivanju igrača i eventualni naredni gubitak bodova da ga novinari ne zateknu nespremnog, spakuje videorekorder i pravac prema Sarajevu.

Šta će biti kada se povrijedi Begović - nemamo nikoga njegove kvalitete, ne treba nikoga ni zvati da brani, pa ima klubova u kojima su poneki igrači sasvim solidno branili nakon što bi njihov tim ostao bez golmana i mogućnosti izmjene igrača.

Safet Sušić je oličenje tapkanja u mjestu i neprofesionalizma spram funkcije koju obavlja, i ne mogu da vjerujem da nas je doveo do toga da priželjkujemo loš rezultat reprezentacije samo da ga neko napokon nabije nogom u gu.zicu u Anonimuspor da ga naše oči više ne gledaju.

A NSBIH se pravi lud i ne vidi slona u sobi, mediji su naravno krivi za sve što izmišljaju priče i huškaju navijače. Ako 90% ljudi u komentarima (s razlogom) bijesno reaguje na svaki njegov potez, izjavu, pojavu onda ne vidim svrhe u tome da se čovjek pravi lud i nastavlja bičevati mrtvog konja u nadi da će se sve nekako prevagnuti i vratiti u normalu, mada je jasno da bi time sami sebi skočili u usta jer su glupavo produžili ugovor sa čovjekom koji nema više nikakav autoritet u reprezentaciji, što je jasno budući da mu niko od reprezentativaca ne pruža podršku.

Idi Safete, idi više, nemam ti se na čemu zahvaljivati, neko je dobro napisao da smo se ne zbog tebe, nego UPRKOS tebi plasirali na SP, sad si zas.rao do kraja, shebali smo i atmosferu i tim i rezultat, nema više pravdanja, a i dosta si se provlačio...
spinel_

#56989 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by spinel_ »

ako ima trunke morala ova spodoba, smecar, krmak i drzavni neprijatelj broj 1 bi sljedeci ponedjeljak sam dao ostavku. haram mu svaka marka bila od reprezentacije kojom unistava nasu svetinju.. odlazi travaj te sprcio
incognito071

#56990 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by incognito071 »

:twisted: :twisted: al kako je to papanski podmuklo, vec na sve strane daje izjave i samim tim stvara sebi alibi da nije do njega ako utakmicu u Izraelu izgubimo ili odigramo nerjeseno :twisted: :twisted:

pa covjece gdje to jos ima na svijetu....
A1fa
Grijem se na: Lsdydon
Horoskop: **Nepoznato**

#56991 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by A1fa »

Da našoj moralnoj gromadi od Selektora kod Djurića ovo nije razlog što ga ne zove?? :D :D

https://www.youtube.com/watch?v=ucJHjN0M21E
jasko_ba

#56992 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by jasko_ba »

Tema za nabijanje postova :lol: Covjek bi pomislio da ce se drzava raspasti zbog naredne utakmice. Panika, frustacije, cir na zelucu itd :-)
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#56993 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by hrasno38 »

Imam nekakav osjecaj da ce Edin ipak igrati:)
vryzas

#56994 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by vryzas »

breaking news

Anel Hadzic u vrhu napada protiv Izraela.

Selektor fudbalske reprezentacije BiH je nakon detaljne analize dosadasnje karijere, trenutnih fizickih predispozicija i planiranog korigovanog treninga u kampu Zenica, potvrdio da Anel Hadzic moze odgovoriti zahtjevnoj ulozi napadaca u susretu protiv Izraela. Anel Hadzic ce imati veliku podrsku svojih saigraca iz veznog reda, a kljucnu ulogu ce odigrati killer pasovi Tina Susica sa kojim Hadzic ima nevjerovatnu telepatsku vezu.

Inace za one koji ne znaju, a po selektorovim ranijim izjavama, Anel Hadzic je polivalentan igrac koji moze igrati na pozicijama DM, CM, RB, CB, a sada napokon i ST.
Btw. prica se da je u mladjim kategorijama dobro branio u nekoliko utakmica tako da bi se i Amir Begovic trebao zamisliti nakon nekoliko slabih intervencija u proteklom susretu.

:bih:
ultima_palabra

#56995 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by ultima_palabra »

RtrnOfSalisbury wrote:posto djeko ne igra nece biti potrebe za nekakvijem proigravanjima i nabijanjem prema nj. isto tako otpalo je lazno desno krilo sto nam je igrac vise. ako vezni red nadje nacina da loptu docera do 25-30 metara ondak treba naci nekog ko bi makar probo neki dribling (hajrovic) ili prodor al prema naprijed ne prema nazad i ondak u zavisnosti od situacije: il se prostro ko fosna il procero loptu polukoso, dje bi lulic il vrsajkovic il centrirali il odadirali djile po golu. u varijanti prostiranja ko fosna a sudija svirne faul, vrijeme je da pjanic pogodi iz slobodnog. sve skupa ne vidi se razlog da ne pobijedimo ovu tekmu unatoc sajketu. izraelcani nemaju razloga igrat vabank sto nasoj cesto smotanoj obrani godi i njima je zbogradi dobrog starta i bod dovoljan a nama sta ostane.
Pa Pjanić uvijek pogodi iz slobodnjaka u Romi, a nikad u repki... još jedan dokaz zavere i podmetanja protiv Papketa, na koje vizionar Paul F. stalno upozorava :!:
Azrail

#56996 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Azrail »

Dodik se godinama trudi da bude najomraženiji čovjek u BiH i na kraju ga Sušić prestiže za samo 6 mjeseci...
vryzas

#56997 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by vryzas »

Tomahawk11 wrote:@vryzas
vjerujem da ce FSBiH reagovati u slucaju poraza ili osvojenog boda.
Ja ne vjerujem. Oni su zadovoljni i nece nista poduzeti. Zato nam i jeste ovako. Bice prica tesko gostovanje, dobicemo ih kuci, povrede, bla, bla.
U tom slucaju mi imamo male sanse da se plasiramo u baraz. :(
jasko_ba

#56998 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by jasko_ba »

Azrail wrote:Dodik se godinama trudi da bude najomraženiji čovjek u BiH i na kraju ga Sušić prestiže za samo 6 mjeseci...
Izadjem na pivo sa drustvom, a lik je toliko opterecen da govori da nije mogao zaspati zbog Safeta. Kaze cijeli dan jucer sam pisao po forumu i FB-u. A zao mi ga fakat. :roll:
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#56999 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by JoseMujica »

stavite sve igrače na papir, sa čim raspolažemo mi a sa čime Izraelci i vidjećete da imamo jači igrački kadar i bez Džeke

evo npr naša dva igrača koja Papketu i ne trebaju
Milan Đurić 396 Th. £
Ajdin Mahmutović 880 Th. £

glavni napadač Izraela

Omer Damari 1,76 Mill. £

najskuplji odbrambeni igrač Izraela

Rami Gershon 792 Th. £

naš odbrambeni igrač koji ne treba Papketu

Ervin Zukanovic 1,76 Mill. £

ili naš igrač koji nema kluba

Ognjen Vranješ 616 Th. £

po cijenama igrača ekvivalent Izraelu bi bio najbolji tim BH Telecom Premijer lige BiH (ispravite me ako sam puno prećero al mislim da je to tu negdje)
Zmijuga loma

#57000 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Zmijuga loma »

Gdje je nestala "normalna raja"? Ozljede? :D
Locked