Haha ne treba , hvalaMTV wrote:Ne znam![]()
![]()
Ozbiljan sam hos i ti?! Potreban je VLC Player
Da si mu prijatelj , ne bi mu to nudio , smrsat ce toliko da nece napolje izaci da ga vjetar ne odnese
Moderator: Benq
Haha ne treba , hvalaMTV wrote:Ne znam![]()
![]()
Ozbiljan sam hos i ti?! Potreban je VLC Player
----ma pravo ne znam kako ste se pretrgli da i to pustite velika je marka ko kuća po pretplatniku mada nisi ni ti kriv i tebe tvoji šefovi programiraju šta smiješ a šta ne smiješ pisati tako da ti ne zamjeramTelemach wrote:Kako nema, imakokikol wrote:Zašto nema pinkova jel Telemach ,ili kod vas samo bajdalije prolazi a znate nabijati cijene pretplate ,(ovo ću pitati svaki u Boga dan odgovorili vi ili ne)
Pink BH, Pink Plus, Pink Extra, Pink Kids i Pink Music
kokikol wrote:----ma pravo ne znam kako ste se pretrgli da i to to pustite velika je marka ko kuća po pretplatniku mada nisi ni ti kriv i tebe tvoji šefovi programiraju šta smiješ a šta ne smiješ pisati tako da ti ne zamjeramTelemach wrote:Kako nema, imakokikol wrote:Zašto nema pinkova jel Telemach ,ili kod vas samo bajdalije prolazi a znate nabijati cijene pretplate ,(ovo ću pitati svaki u Boga dan odgovorili vi ili ne)
Evo jedan free za sve dobne skupineBenq wrote:Haha ne treba , hvalaMTV wrote:Ne znam![]()
![]()
Ozbiljan sam hos i ti?! Potreban je VLC Player![]()
Da si mu prijatelj , ne bi mu to nudio , smrsat ce toliko da nece napolje izaci da ga vjetar ne odnese

Počelo je, odnosno imaš 3 serije u folderu AXN Klub, a na portalu ti piše (ako ga imaš u paketu), da ti je AXN Now trenutno dio paketa televizijskih usluga.Radar71 wrote:Šta bi s onim AXN Now?
Druže @MTV ne loži ovaj napaćeni narodMTV wrote:Evo jedan free za sve dobne skupineBenq wrote:Haha ne treba , hvalaMTV wrote:Ne znam![]()
![]()
Ozbiljan sam hos i ti?! Potreban je VLC Player![]()
http://92.60.230.199:3025/udp/239.1.1.103:22103
Otvoriti preko VLC-a, pa dok radi radi...
Ne brini , sigurnosna situacija je zadovoljavajucahipija wrote: Druže @MTV ne loži ovaj napaćeni narod![]()
Sad kad skoči @supercali iz zasjede, pa se onda i @crni priključi biće![]()
Eno Incko već priprema saopštenje u kome izražava zabrinutost zbog izjava pojedinih forumaša
Kontaktiran sam, uradili su neki reset koliko skontahTelemach wrote:@Rosso,Rosso wrote:Kako sam uzeo ovaj trio paket imam bas velikih problema sa netom. Jesam dobio vecu brzinu, ali sta mi znaci kad mi se internet non stop gubi, pa dolazi i tako u krug, od jutros nepodnosljivo.
Dostavite nam korisničke podatke u pp. Izvršit ćemo provjere.
Nemoj da radi tih pinkova odrzavanje dizu na 19KM ili ti ga kojim slucajen zaokruze na 20KM..kokikol wrote:----ma pravo ne znam kako ste se pretrgli da i to pustite velika je marka ko kuća po pretplatniku mada nisi ni ti kriv i tebe tvoji šefovi programiraju šta smiješ a šta ne smiješ pisati tako da ti ne zamjeramTelemach wrote:Kako nema, imakokikol wrote:Zašto nema pinkova jel Telemach ,ili kod vas samo bajdalije prolazi a znate nabijati cijene pretplate ,(ovo ću pitati svaki u Boga dan odgovorili vi ili ne)
Benq wrote:Ne brini , sigurnosna situacija je zadovoljavajucahipija wrote: Druže @MTV ne loži ovaj napaćeni narod![]()
Sad kad skoči @supercali iz zasjede, pa se onda i @crni priključi biće![]()
Eno Incko već priprema saopštenje u kome izražava zabrinutost zbog izjava pojedinih forumaša
tražim jaRadar71 wrote:Niko i ne traži pinkove
Heh moj drug, ništa od toga, iako je prijedlog za Sevdah TV odličan. Slabo će Hanifa na Trace Urban Iconcerts i kamarom MTV kanala naći Safeta Isovića, Himzu Polovinu, Seju Pitića i ostalu sevdah ekipu. Ovaj momak što vedri i oblači oko ubacivanja kanala je stasao izgleda u Bronxu a ne na Balkanu.odmor wrote:
Nemoj da radi tih pinkova odrzavanje dizu na 19KM ili ti ga kojim slucajen zaokruze na 20KM..
Meni je jedino zao sto sam Hanifi spomeno da bi ubrzo trebo doci kanal Sevdah TV. Zena se obradovala i cesto bi me upitaj ima li ga.. al zaboravila je il je i sama skontala da od tog nema nista. Sto je zanimljivo, jel insan predje 60 godina sevdah mu je najjaci zanr muzike haha
Rosso wrote:
Kontaktiran sam, uradili su neki reset koliko skontahzasad je ok, pa javim i za par dana jel sve uredu, hvala.
Nadamo se da ste poslali e-mail s Vašim prijedlogom.kokikol wrote:tražim jaRadar71 wrote:Niko i ne traži pinkove![]()
Zdravo hipija & odmor,hipija wrote:Heh moj drug, ništa od toga, iako je prijedlog za Sevdah TV odličan. Slabo će Hanifa na Trace Urban Iconcerts i kamarom MTV kanala naći Safeta Isovića, Himzu Polovinu, Seju Pitića i ostalu sevdah ekipu. Ovaj momak što vedri i oblači oko ubacivanja kanala je stasao izgleda u Bronxu a ne na Balkanu.odmor wrote:
Nemoj da radi tih pinkova odrzavanje dizu na 19KM ili ti ga kojim slucajen zaokruze na 20KM..
Meni je jedino zao sto sam Hanifi spomeno da bi ubrzo trebo doci kanal Sevdah TV. Zena se obradovala i cesto bi me upitaj ima li ga.. al zaboravila je il je i sama skontala da od tog nema nista. Sto je zanimljivo, jel insan predje 60 godina sevdah mu je najjaci zanr muzike haha
https://www.youtube.com/watch?v=bhrOG_bsNuwTelemach wrote:Nadamo se da ste poslali e-mail s Vašim prijedlogom.kokikol wrote:tražim jaRadar71 wrote:Niko i ne traži pinkove![]()
Telemach wrote:Zdravo hipija & odmor,hipija wrote:Heh moj drug, ništa od toga, iako je prijedlog za Sevdah TV odličan. Slabo će Hanifa na Trace Urban Iconcerts i kamarom MTV kanala naći Safeta Isovića, Himzu Polovinu, Seju Pitića i ostalu sevdah ekipu. Ovaj momak što vedri i oblači oko ubacivanja kanala je stasao izgleda u Bronxu a ne na Balkanu.odmor wrote:
Obećavamo da ćemo nadležnim prenijeti Hanifine želje, nećemo obećati da ćemo udovoljiti njenom zahtjevu ali daćemo sve od sebe.
Možete joj reći da radimo na tome.
Istina je, ali ne na analognoj, nego na digitalnoj. Signal Nove TV možeš pratiti preko digitalne otključan jedino ukoliko imaš CAM Modul ili resiver.Grof wrote:@Telemach,
Drug mi reče da mu je od danas kodiran signal nove tv na analognoj pa me zanima je li to istina.
I dalje pitanje stoji za analognu na kojoj je do sada nova tv nije bila zaključana odnosno kodirana.chakany wrote:Istina je, ali ne na analognoj, nego na digitalnoj. Signal Nove TV možeš pratiti preko digitalne otključan jedino ukoliko imaš CAM Modul ili resiver.Grof wrote:@Telemach,
Drug mi reče da mu je od danas kodiran signal nove tv na analognoj pa me zanima je li to istina.
P.S. Izvini, nisam Telemach, ali eto ipak sam ti odgovorio na pitanje
Ne može nikako biti kodiran neki kanal na analognoj, može biti samo zatamnjen, a Telemach zatamnjuje Novu TV i putem analogne i putem digitalne ponude u sljedećim terminima:Grof wrote:@Telemach,