Telemach - ALL ABOUT 4

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Locked
Benq

#56976 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Benq »

MTV wrote:Ne znam :lol: :lol:

Ozbiljan sam hos i ti?! Potreban je VLC Player :mrgreen:
Haha ne treba , hvala :mrgreen:

Da si mu prijatelj , ne bi mu to nudio , smrsat ce toliko da nece napolje izaci da ga vjetar ne odnese :lol:
kokikol

#56977 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by kokikol »

Telemach wrote:
kokikol wrote:Zašto nema pinkova jel Telemach ,ili kod vas samo bajdalije prolazi a znate nabijati cijene pretplate ,(ovo ću pitati svaki u Boga dan odgovorili vi ili ne) :D
Kako nema, ima :)
Pink BH, Pink Plus, Pink Extra, Pink Kids i Pink Music
----ma pravo ne znam kako ste se pretrgli da i to pustite velika je marka ko kuća po pretplatniku mada nisi ni ti kriv i tebe tvoji šefovi programiraju šta smiješ a šta ne smiješ pisati tako da ti ne zamjeram
kokikol

#56978 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by kokikol »

kokikol wrote:
Telemach wrote:
kokikol wrote:Zašto nema pinkova jel Telemach ,ili kod vas samo bajdalije prolazi a znate nabijati cijene pretplate ,(ovo ću pitati svaki u Boga dan odgovorili vi ili ne) :D
----ma pravo ne znam kako ste se pretrgli da i to to pustite velika je marka ko kuća po pretplatniku mada nisi ni ti kriv i tebe tvoji šefovi programiraju šta smiješ a šta ne smiješ pisati tako da ti ne zamjeram
MTV

#56979 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by MTV »

Benq wrote:

Da si mu prijatelj , ne bi mu to nudio , smrsat ce toliko da nece napolje izaci da ga vjetar ne odnese :lol:
Evo jedan free za sve dobne skupine :wink:
http://92.60.230.199:3025/udp/239.1.1.103:22103
Image
Otvoriti preko VLC-a, pa dok radi radi...
Radar71

#56980 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Radar71 »

Šta bi s onim AXN Now?
crnivrag

#56981 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by crnivrag »

Radar71 wrote:Šta bi s onim AXN Now?
Počelo je, odnosno imaš 3 serije u folderu AXN Klub, a na portalu ti piše (ako ga imaš u paketu), da ti je AXN Now trenutno dio paketa televizijskih usluga.
hipija

#56982 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by hipija »

MTV wrote:
Benq wrote:

Evo jedan free za sve dobne skupine :wink:
http://92.60.230.199:3025/udp/239.1.1.103:22103
Otvoriti preko VLC-a, pa dok radi radi...
Druže @MTV ne loži ovaj napaćeni narod :D
Sad kad skoči @supercali iz zasjede, pa se onda i @crni priključi biće :hitna:
Eno Incko već priprema saopštenje u kome izražava zabrinutost zbog izjava pojedinih forumaša :D
Benq

#56983 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Benq »

hipija wrote: Druže @MTV ne loži ovaj napaćeni narod :D
Eno Incko već priprema saopštenje u kome izražava zabrinutost zbog izjava pojedinih forumaša :D
Ne brini , sigurnosna situacija je zadovoljavajuca :lol:
Rosso

#56984 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Rosso »

Telemach wrote:
Rosso wrote:Kako sam uzeo ovaj trio paket imam bas velikih problema sa netom. Jesam dobio vecu brzinu, ali sta mi znaci kad mi se internet non stop gubi, pa dolazi i tako u krug, od jutros nepodnosljivo.
@Rosso,
Dostavite nam korisničke podatke u pp. Izvršit ćemo provjere.
Kontaktiran sam, uradili su neki reset koliko skontah :D zasad je ok, pa javim i za par dana jel sve uredu, hvala. :)
odmor

#56985 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by odmor »

kokikol wrote:
Telemach wrote:
----ma pravo ne znam kako ste se pretrgli da i to pustite velika je marka ko kuća po pretplatniku mada nisi ni ti kriv i tebe tvoji šefovi programiraju šta smiješ a šta ne smiješ pisati tako da ti ne zamjeram
Nemoj da radi tih pinkova odrzavanje dizu na 19KM ili ti ga kojim slucajen zaokruze na 20KM..
Meni je jedino zao sto sam Hanifi spomeno da bi ubrzo trebo doci kanal Sevdah TV. Zena se obradovala i cesto bi me upitaj ima li ga.. al zaboravila je il je i sama skontala da od tog nema nista. Sto je zanimljivo, jel insan predje 60 godina sevdah mu je najjaci zanr muzike haha
Radar71

#56987 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Radar71 »

Niko i ne traži pinkove :-)
MTV

#56988 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by MTV »

Benq wrote:
hipija wrote: Druže @MTV ne loži ovaj napaćeni narod :D
Ne brini , sigurnosna situacija je zadovoljavajuca :lol:
:lol: :lol:
kokikol

#56989 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by kokikol »

Radar71 wrote:Niko i ne traži pinkove :-)
tražim ja :-D :D
hipija

#56990 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by hipija »

odmor wrote:
Nemoj da radi tih pinkova odrzavanje dizu na 19KM ili ti ga kojim slucajen zaokruze na 20KM..
Meni je jedino zao sto sam Hanifi spomeno da bi ubrzo trebo doci kanal Sevdah TV. Zena se obradovala i cesto bi me upitaj ima li ga.. al zaboravila je il je i sama skontala da od tog nema nista. Sto je zanimljivo, jel insan predje 60 godina sevdah mu je najjaci zanr muzike haha
Heh moj drug, ništa od toga, iako je prijedlog za Sevdah TV odličan. Slabo će Hanifa na Trace Urban Iconcerts i kamarom MTV kanala naći Safeta Isovića, Himzu Polovinu, Seju Pitića i ostalu sevdah ekipu. Ovaj momak što vedri i oblači oko ubacivanja kanala je stasao izgleda u Bronxu a ne na Balkanu.
Telemach

#56991 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Telemach »

Rosso wrote:
Kontaktiran sam, uradili su neki reset koliko skontah :D zasad je ok, pa javim i za par dana jel sve uredu, hvala. :)
:thumbup:
Telemach

#56992 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Telemach »

kokikol wrote:
Nadamo se da ste poslali e-mail s Vašim prijedlogom.
Telemach

#56993 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Telemach »

hipija wrote:
odmor wrote:
Heh moj drug, ništa od toga, iako je prijedlog za Sevdah TV odličan. Slabo će Hanifa na Trace Urban Iconcerts i kamarom MTV kanala naći Safeta Isovića, Himzu Polovinu, Seju Pitića i ostalu sevdah ekipu. Ovaj momak što vedri i oblači oko ubacivanja kanala je stasao izgleda u Bronxu a ne na Balkanu.
Zdravo hipija & odmor,
Obećavamo da ćemo nadležnim prenijeti Hanifine želje, nećemo obećati da ćemo udovoljiti njenom zahtjevu ali daćemo sve od sebe.
Možete joj reći da radimo na tome.
kokikol

#56994 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by kokikol »

Telemach wrote:
kokikol wrote:
Nadamo se da ste poslali e-mail s Vašim prijedlogom.
https://www.youtube.com/watch?v=bhrOG_bsNuw
Grof

#56995 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Grof »

@Telemach,

Drug mi reče da mu je od danas kodiran signal nove tv na analognoj pa me zanima je li to istina.
hipija

#56996 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by hipija »

Telemach wrote:
hipija wrote:
odmor wrote:
Zdravo hipija & odmor,
Obećavamo da ćemo nadležnim prenijeti Hanifine želje, nećemo obećati da ćemo udovoljiti njenom zahtjevu ali daćemo sve od sebe.
Možete joj reći da radimo na tome.

Hajde da isprobamo i to. :thumbup: Budući da nadležni sektor ne pika ništa što ova muška populacija traži, možda će biti džentlmen, pa da ispuni želju Hanifi i njenom dilberu @odmoru. :-D

Molim forumaše da maknu sve oštre, staklene i lomljive predmete u blizini.
Samo za društvo na telemach temi :-D
Last edited by hipija on 12/12/2017 22:03, edited 1 time in total.
chakany

#56997 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by chakany »

Grof wrote:@Telemach,

Drug mi reče da mu je od danas kodiran signal nove tv na analognoj pa me zanima je li to istina.
Istina je, ali ne na analognoj, nego na digitalnoj. Signal Nove TV možeš pratiti preko digitalne otključan jedino ukoliko imaš CAM Modul ili resiver.

P.S. Izvini, nisam Telemach, ali eto ipak sam ti odgovorio na pitanje :D
chakany

#56998 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by chakany »

Izašala je i zvanična web stranica novog kanala iz Viasat grupe, Epic Drama.

http://epicdrama.hr/
Grof

#56999 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Grof »

chakany wrote:

Istina je, ali ne na analognoj, nego na digitalnoj. Signal Nove TV možeš pratiti preko digitalne otključan jedino ukoliko imaš CAM Modul ili resiver.

P.S. Izvini, nisam Telemach, ali eto ipak sam ti odgovorio na pitanje :D
I dalje pitanje stoji za analognu na kojoj je do sada nova tv nije bila zaključana odnosno kodirana.
crnivrag

#57000 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by crnivrag »

Ne može nikako biti kodiran neki kanal na analognoj, može biti samo zatamnjen, a Telemach zatamnjuje Novu TV i putem analogne i putem digitalne ponude u sljedećim terminima:

(pon. - pet.) 10:50 - 12:10 (Serija: Bit ćeš moja);
(pon. - pet.) 15:10 - 16:00 (Serija: Lud, zbunjen, normalan);
(pon. - pet.) 16:00 - 17:00 (Serija: Čista ljubav);
(pon. - pet.) 20:15 - 21:20 (Serija: Čista ljubav);
(pon. - pet.) 21:20 - 22:30 (Serija: Bit ćeš moja);
(sub.) 11:10 - 12:10 (Serija: Čista ljubav);
(sub.) 20:10 - 21:30 (Serija: Lud, zbunjen, normalan);
(ned.) 09:15 - 12:15 (Serija: Čista ljubav).
Locked