Nije, nego nikad ih nisu ni dobili. Nisu htjeli dati novca dovoljno.djama wrote:Sta se desava sa sada SP ? je li BHT prodao svoja prava kao sto su govorili ?
BHTelecom All About
Moderator: Benq
- diablobih
#56926 Re: BHTelecom All About
- Fudo Bosna
#56927 Re: BHTelecom All About
Par pitanja u vezi ugovora/paketa , BH Telecoma?
1.Uskoro mi istice dvogodisnji ugovor , "moja tv full", da li imam pravo, ako nastavim biti korisnik, na neke bonuse, tj. pogodnosti, kupovina mob , po povlastenoj cijeni, laptop ili slic. ?
2. Korisnik sam , takodje i postpaid mob paketa , " moj mini 15", pa ako predjem na , "extra paket 20", da li imam za to neki bonus?(Procitao sam negdje da se za potpis postpaid ugovora za ovaj paket dobiva neki slabiji android mob , po povlastenim uslovima za 1 km, cini mi se ?)
1.Uskoro mi istice dvogodisnji ugovor , "moja tv full", da li imam pravo, ako nastavim biti korisnik, na neke bonuse, tj. pogodnosti, kupovina mob , po povlastenoj cijeni, laptop ili slic. ?
2. Korisnik sam , takodje i postpaid mob paketa , " moj mini 15", pa ako predjem na , "extra paket 20", da li imam za to neki bonus?(Procitao sam negdje da se za potpis postpaid ugovora za ovaj paket dobiva neki slabiji android mob , po povlastenim uslovima za 1 km, cini mi se ?)
- phillie
#56928 Re: BHTelecom All About
1. Naravno da mozes. Nakon isteka ugovora, ti ostajes korisnik MojaTV (mislim da ne potpisujes neki novi ugovor). Tek kupovinom nekog uredjaja sa pogodnostima za tvoj paket obavezujes se na koristenje ovog paketa na godinu odnosno dvije (u zavisnosti koji ugovor zelis).
2. Ne znam
2. Ne znam
- Cossack
#56929 Re: BHTelecom All About
Naravno da imas. Obavezno aktiviraj Bonus plus i uvezi post paid paket u MojaTV Moj Izbor. Svaki drugi mjesec bi trebao stediti cca 10 KM preko Bonus plus programa a preko ove druge usluge imas dodatnih 500Mb interneta plus ostale pogodnosti. Kada ti istekne ugovor mozes uzeti mob po povoljnijoj cijeni na rate. Bude i dodatnih akcija svako malo pa i to prati.Fudo Bosna wrote:Par pitanja u vezi ugovora/paketa , BH Telecoma?
-
jarobot
#56930 Re: BHTelecom All About
Ja sranja. Hebo vas otac vaš šta je sa internetom večeras. Nema ni 0,5 Mb/s downloada.
-
nidjeveze1
#56931 Re: BHTelecom All About
Prekid optike prema Izačiću.Zato je internet spor.
- arnes_king
#56932 Re: BHTelecom All About
U pravu si, dosli su iz BHT, za par minuta rijesili problem. Napolju na onoj kutijici odakle ide kabal do modema zice popucale, dobro je ikako i radilo, valjda od vlage. Stavili su sad neke silikonske stopice i evo ga zakucano opet.ing-ecc wrote:jeste, treba biti isto ako je sve okeyarnes_king wrote:Ja danas cini mi se kad god udjem ponovo u postavke modema imam drugi downrate![]()
zar to nije nesto sto bi trebalo da je stalno na istom?
očigledno kod tebe ima neki problem, crko modem, parica, mikroutikač na priključnom kablu, možda i port ne valja, ...
-
Shark 11
#56933 Re: BHTelecom All About
Pozdrav
Innbox v44,neka iskustva sa ovim modemom.
Hvala
Innbox v44,neka iskustva sa ovim modemom.
Hvala
-
ing-ecc
#56934 Re: BHTelecom All About
Haman isti kao.V50 (starija serija), nema opticki interfejs, nema POTS portove, ostalo isto 
-
isx
#56935 Re: BHTelecom All About
Druze ima li telekom jos v50 modema?
-
ing-ecc
#56936 Re: BHTelecom All About
Trebalo bi.da ima
nisu nabavljani novi ali ima sa raskida usluga, radi ko da.je.nov
Jel proradio paket I? .....zajwdno.s.PLC-om
-
zrakomlat
#56937 Re: BHTelecom All About
Imam mob, DS kupljen u BHT. Ovdje sam čitao da je i sim 2 zaključan na Telecom, a probao nisam staviti drugu karticu, niti je imam. E sad, zanima me mogu li ja tražiti da mi se otključa sim2 ili ne daju tu opciju. Kontam, odem van države, imam dual sim telefon a ne mogu ubaciti neku "turističku" karticu lokalnog operatera.
-
isx
#56938 Re: BHTelecom All About
Nije još, čekam montere da "detaljno ispitaju pristupne linije".ing-ecc wrote:Trebalo bi.da imanisu nabavljani novi ali ima sa raskida usluga, radi ko da.je.nov
![]()
- thekupus
#56939 Re: BHTelecom All About
ja sam koristio Go Free u drugom slotu na Honoru 9 kupljenom u telekomu.zrakomlat wrote:Imam mob, DS kupljen u BHT. Ovdje sam čitao da je i sim 2 zaključan na Telecom, a probao nisam staviti drugu karticu, niti je imam. E sad, zanima me mogu li ja tražiti da mi se otključa sim2 ili ne daju tu opciju. Kontam, odem van države, imam dual sim telefon a ne mogu ubaciti neku "turističku" karticu lokalnog operatera.
-
Shark 11
#56940 Re: BHTelecom All About
Hvalaing-ecc wrote:Haman isti kao.V50 (starija serija), nema opticki interfejs, nema POTS portove, ostalo isto:D
Dešava se da mi net mnogo varira i slika mi ponekad ledi,pa kontam da nije do modema jer mi prije na zte nije nikad ledila.
-
zrakomlat
#56941 Re: BHTelecom All About
thekupus wrote:ja sam koristio Go Free u drugom slotu na Honoru 9 kupljenom u telekomu.zrakomlat wrote:Imam mob, DS kupljen u BHT. Ovdje sam čitao da je i sim 2 zaključan na Telecom, a probao nisam staviti drugu karticu, niti je imam. E sad, zanima me mogu li ja tražiti da mi se otključa sim2 ili ne daju tu opciju. Kontam, odem van države, imam dual sim telefon a ne mogu ubaciti neku "turističku" karticu lokalnog operatera.
- PlusSA
#56942 Re: BHTelecom All About
Da li je dozvoljeno ovdje napisati više Dzeko
Nekad smo se radovali svakog prvog u mjesecu kad su neke novosti i pogodnosti objavljivali dok je danas totalno drugacija situacija.
Koliko se samo spominjalo povecanje brzine od prvih ADSL paketa pa do danas koji je mnogo brze a uvijek bilo famozno laganje nemogucnosti povecanja zbog instalacija bla bla..
Nevjerovatno je da HD nije u osnovnom paketu, kad je BHT na SP u Brazilu 2014 furao reklamu besplatno gledajte SP u HD-u dok je telekom to pakovao u dodatni paket.
Ovo SP u 2018 nece haman biti ni u SD kanalima na mojaTV
idemo prvi dajemo više 
Nekad smo se radovali svakog prvog u mjesecu kad su neke novosti i pogodnosti objavljivali dok je danas totalno drugacija situacija.
Koliko se samo spominjalo povecanje brzine od prvih ADSL paketa pa do danas koji je mnogo brze a uvijek bilo famozno laganje nemogucnosti povecanja zbog instalacija bla bla..
Nevjerovatno je da HD nije u osnovnom paketu, kad je BHT na SP u Brazilu 2014 furao reklamu besplatno gledajte SP u HD-u dok je telekom to pakovao u dodatni paket.
Ovo SP u 2018 nece haman biti ni u SD kanalima na mojaTV
-
made_in_sarajevo
#56943 Re: BHTelecom All About
zato ti raskidas ugovora i ides na telemach pa samim tim ces postati rahat i najsretniji covjek na svijetu,a mi cemo slaviti taj dan kao drugi rodjendanPlusSA wrote:Da li je dozvoljeno ovdje napisati više Dzeko![]()
Ovo SP u 2018 nece haman biti ni u SD kanalima na mojaTVidemo prvi dajemo više
-
frxy
#56944 Re: BHTelecom All About
Da li mi neko moze reci da li je tacno kako su mi rekli na salteru. Istekao mi je ugovor na mobilnoj telefoniji i zelim ga produziti i trenurni je ova akcija dupli internet. E sad na salteru su mi rekli ako potpisem taj ugovor za dupli internet da necu moci kupovati uredjaje po snizenij cijeni. Zna li neko da li je to tacno ?
-
ing-ecc
#56945 Re: BHTelecom All About
podrazumjeva se da potpisuješ jedan ugovor po jednoj usluzi 
-
frxy
#56946 Re: BHTelecom All About
Ama zena mi je rekla da necu moci nikako uredjaje kupovati , odnosno ako budem htjeo kupoovati uredjaj da cu ga morati platiti po citavoj cijeni da necu moci nikakvo snizenje dobiti bez obzira koji sam paket i na kolilo rata uzmem uredjaj.ing-ecc wrote:podrazumjeva se da potpisuješ jedan ugovor po jednoj usluzi
-
Ali_G
#56947 Re: BHTelecom All About
Ne mozes uzeti pogodnosti duplog interneta i onda po povoljnim cijenamq kupovati aparate. Ili gratis internet, ili mobitel po manjoj cijeni
- Cossack
-
papebih
#56949 Re: BHTelecom All About
Ima li jos neko problema sa mobilnim internetom naseg vrlog Bh Telecoma? Ne moze otvoriti nista
- avaks
#56950 Re: BHTelecom All About
Praznik, opterećenje, ništa neobično