Safet Susic - Pape, selektor BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
ganjeta

#56926 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by ganjeta »

Da i sam ne kontaš da si plićak?!

Sav njegov nerad i hinjaluk je sad došao do izražaja, i to je ništa šta nas čeka u budućnosti. Ti i slični tebi ste sve to podržavali i sad se lafo nešto čudite :lol: ?
Mustang1

#56927 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Mustang1 »

Ja samo cekam izjavu da ce Fejzic igrati u spicu zbog svoje visine !
HB_BHF

#56928 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by HB_BHF »

Nemamo špica i čovjek zove Zorana Kvržića... Viva la HNL...
vryzas

#56929 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by vryzas »

Podrska za struĆnjaka :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih:

Prava raja zna... :oops:

:bih: :bih: :bih: :bih:
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#56930 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by JoseMujica »

bingov buraz wrote:Ne znam da li je ko primjetio ali vise se ne organizuju press konferencije kad se objavljuje spisak,postoji mogucnost da se opet usulja onaj sa indexa ili neki drugi novinar koji zna postaviti podpitanje.

naravski jer i sam zna da će morati objašnjavati kako selektori San Marina, Andore, Lihtenštajna i ostalih minjona nađu 25-26 igrača, a selektor zemlje koja ima više profi fudbalera u inostranstvu nego ovi ukupno stanovnika nemre :-)

ili kako da elaborira ulogu Tinky-Winkyija kao ključnog igrača sa fizičkim sposobnostima rekreativca s terminas i 0 učinkom u tri utakmice

vako mu je najlakše samo Slavici daju saopštenje da prekuca i pusti...imaju svoje novinarčiće kojima obećaju mjesto u avionu i loži, intervju itd. da mu svako malo izbace neki pozitiva tekst (ala ko ovo sad s onim sudijom kojem eto žao što je načinio grešku - mamu mu hebem sad je našo da žali-).

Imam nekad osjećaj da Papke prati ovaj forum. Npr. priča o Germaniji nikad nije bila medijska priča već forumska. Ona debilna, lizoguzačka saopštenja što ih neko za Papketa štanca redovno su išla kad se ovdje zakuha oko neke Papketove nebuloze.
OldMayor

#56931 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by OldMayor »

Potapšimo Papeta po ramenu!

Normalna raja zna da ce Dzeko igrat, bez obzira na sve!!!
ultima_palabra

#56932 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by ultima_palabra »

bingov buraz wrote:Ne znam da li je ko primjetio ali vise se ne organizuju press konferencije kad se objavljuje spisak,postoji mogucnost da se opet usulja onaj sa indexa ili neki drugi novinar koji zna postaviti podpitanje.
Valja doći u Sarajevo, kad bi se nekako iz Pariza mogao video link postaviti... ali Slavici je to veliki zahmet :mrgreen:
Tomahawk11
Globalni moderator

#56933 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Tomahawk11 »

Veli naš Anel, on lijevi stoper do Spahića
On ce biti prije stoper, nego Sunjic? Ne vjerujem :shock: Zar on nije bio na toj poziciji samo zato sto je to bilo nuzno, povreda Spahica? Sad da izgura Sunjica.....jos ako ne bude Dzeke, pa nece se znati odakle smo vise suplji, naprijed ili nazad :(
AhmetShabo

#56934 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by AhmetShabo »

kritike upucujemo na pogresnu adresu, Odavno se zna da su safet susic i selektroski posao nebo i zemlja. Treba savezu opet je**t mater. Savez je za sve kriv
OldMayor

#56935 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by OldMayor »

Ne budite iznenadjeni kad izgubimo od Izraela!

Masoni odradjuju jos jedan prljavi posao za svoje kolege iz Izraela!!!

Džeko povrijedio ložu / masonska loža - ring a bell!!!

Jos jedan dokaz!!!

Image
almirony

#56936 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by almirony »

I na šta dođosmo za pola godine? :sad: Od mogućeg iznenađenja prvenstva do skoro već izvjesnog kraha u nikad lakšim kvalifikacijama. Nikome ko je pročitao barem Ježevu kućicu ne treba objašnjavati razloge. Fuj :(

Seoska varalica s dna kace !
incognito071

#56937 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by incognito071 »

da....

al za Izrael otpada svakako, hoce jos da ustanove tezinu povrede, drugim rijecima hoce li biti out 3, 4, 5 sedmica ili vise nedaj Boze
Tomahawk11
Globalni moderator

#56938 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Tomahawk11 »

AhmetShabo wrote:kritike upucujemo na pogresnu adresu, Odavno se zna da su safet susic i selektroski posao nebo i zemlja. Treba savezu opet je**t mater. Savez je za sve kriv
To za savez je davno ispricana prica. Yebavacemo mi mater ovima iz saveza i poslije Safeta, naci ce oni jos goreg, a podobnijeg kandidata ;-)
Tomahawk11
Globalni moderator

#56939 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Tomahawk11 »

incognito071 wrote:
da....

al za Izrael otpada svakako, hoce jos da ustanove tezinu povrede, drugim rijecima hoce li biti out 3, 4, 5 sedmica ili vise nedaj Boze
Ma ne treba da igra. Sta sad treba, da rizikuje karijeru zbog jedne utakmice, jer selektor nije trazio rezervnog napadaca, iako mu je prije Dzeke povrijeden Vedo kao drugi napadac?!
ultima_palabra

#56940 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by ultima_palabra »

Eh, da mi je marka za svaki put kad sam napisao da nam treba treći napadač... nerad i javašluk će doći na naplatu kad je najgore.
incognito071

#56941 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by incognito071 »

Pa naravno da ne treba a i nece. Ko je rekao da treba igrati? Citaj prijatelju, citaj....
ganjeta

#56942 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by ganjeta »

ultima_palabra wrote:Eh, da mi je marka za svaki put kad sam napisao da nam treba treći napadač... nerad i javašluk će doći na naplatu kad je najgore.
ON nas je odveo u Brazil, i može da radi šta hoće?! Zapamti ti i svi slični tebi koji pišete gluposti i dižete negativnu atmosferu :kiss: .

Samo prava raja je znala u čemu je trik... :oops:
Tomahawk11
Globalni moderator

#56943 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Tomahawk11 »

incognito071 wrote:Pa naravno da ne treba a i nece. Ko je rekao da treba igrati? Citaj prijatelju, citaj....
Navija se ovdje na forumu, al nije realno ocekvivati.
rime80

#56944 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by rime80 »

:izet:
eh da su sad barem seferovic i tankovic tu... dodje djavo po svoje i kad tad se javasluk naplati.
ja sam se iskreno ovog vise pribojavao pred brazil ali ovo sad dodje u nekako najgori trenutak kad smo bas pod imperativom pobjede. ljudi ovo se je moralo jednom desiti, kad tad. ali ima i jos goreg od ovog - da npr. spahica uhvate sinusi a pjanic na treningu u subotu istegne damu i onda smo fakat dibidus. mozda je i ovo prava prilika za ekipu a i za nas da vidimo koliko vrijedimo i na cemu smo bez udarne igle.
u glavnom bice zanimljivo :bih:
O'zone
Globalni moderator

#56945 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by O'zone »

Čovjek je kompletnu ekipu bazirao na jednom čovjeku :kiss:
- Ako Džeko ne bude mogao igrati, morat ćemo se pomiriti s tim da u Izrael više ne idemo pobijediti, već da idemo pokušati ne izgubiti utakmicu. Nakon toga ćemo u proljeće, nakon što se igrači oporave i ekipa kompletira tražiti naše šanse za plasman na EP. Morat ćemo pobijediti u pet od šest kvalifikacionih susreta - rekao je Sušić. -
Znači formacija 5-5-0 ili računajući da poziva opet veznog igrača možda formacija 4-6-0

Malo je reći da je ograničen.
cyprus

#56946 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by cyprus »

ganjeta wrote:Da i sam ne kontaš da si plićak?!

Sav njegov nerad i hinjaluk je sad došao do izražaja, i to je ništa šta nas čeka u budućnosti. Ti i slični tebi ste sve to podržavali i sad se lafo nešto čudite :lol: ?
Podržavao sam i podržavaću svakog selektora dok ima rezultat... Papeta sam podržavao dok je imao rezultat, sada kada ga nema - ne podržavam... Prosto ko pasulj... Da mi je otac rođeni, istom bih se logikom vodio... Tako je valjda i normalno... Al eto, ne daj se ti smesti, besmisleno ironiši dokle god hoćeš...
LSD

#56947 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by LSD »

bingov buraz wrote:Sad ce selektor da aktivira plan B

“Ne mogu sada pozvati nekog ko nikada nije bio u reprezentaciji i odmah ga staviti da igra. To mi ne pada na pamet! Koga ću staviti u vrh napada? Za sada je to Džeko. Neću uopšte da razmišljam o tome da neće biti spreman za meč u Haifi.”

:oops:

Samo zadnja recenica je dovoljna za otkaza.

:lol: :lol: :lol: dobro je neko napisao...Pape urinira po citavoj javnosti :izet:
Šibicar

#56948 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Šibicar »

Raja opustite se ba,još je puno bodova u igri,sve je pod kontrolom. :thumbup:

Image
bingov buraz

#56949 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by bingov buraz »

LSD wrote:
bingov buraz wrote:Sad ce selektor da aktivira plan B

“Ne mogu sada pozvati nekog ko nikada nije bio u reprezentaciji i odmah ga staviti da igra. To mi ne pada na pamet! Koga ću staviti u vrh napada? Za sada je to Džeko. Neću uopšte da razmišljam o tome da neće biti spreman za meč u Haifi.”

:oops:

Samo zadnja recenica je dovoljna za otkaza.

:lol: :lol: :lol: dobro je neko napisao...Pape urinira po citavoj javnosti :izet:
Zamisljam komandira vatrogasne jedinice kako daje izjavu "necu uopste da razmisljam sta ako dodje do pozara" ili nekog generala "necu da razmisljam sta ako dodje do rata" dezurnog meteorologa "necu uopste da razmisljam kakvo ce vrijeme biti sutra" itd
Diwan

#56950 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Diwan »

Safetu treba pred facu staviti novi ugovor ako je več toliko uporan da vodi repku jer još uvijek naravno ima dovoljno bodova u igri :))

Dakle treba mu ponuditi ugovor da ako se ne uspije plasirati na Euro da fino vrati jedan dio para koje je dobio na račun plate - barem pola, pa da vidimo onda koliko če tada ostati bodova u igri :D
Locked