FC Barcelona
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Crvena Tifoza
#56901 Re: FC Barcelona
Messijev 50. hattrick 
- Logovan
#56902 Re: FC Barcelona
Messi

-
Korovjev
#56903 Re: FC Barcelona
Prvo ‘nako kao i niz posljednih tekmi, u drugom puno bolje. Očigledno su izašli puno nabrijaniji sa poluvremena. Dobro je i Valverde mjenjao. Neću reći velika tekma ali vrlo bitna pobjeda naročito zbog preokreta kako u igri, tako i u rezultatu, održavanja prednosti u ligi i tekmi koje slijede. Jedino je loše što su svi najbitniji igrači odigrali cijelu tekmu. Buske je prehodao zadnjih 15 minuta.
-
Korovjev
#56904 Re: FC Barcelona
A potez utakmice nije ni jedan od Mesijevih golova, ni asistencija Suarezu, nego Pikeov trk i driblinzi kad ga je Mesi uposlio. Ne zna čovjek jel bi plako il se smijo.
- B6Redhell
#56905 Re: FC Barcelona
Ja došo da pročitam bukvar dugu @korovjevu analizu a on škrtari danas. 
- Distortion
#56906 Re: FC Barcelona
650 golova
50-ti hattrick
Messi nastavlja da reseta i asistira saigracima. Ispromasivali su se protiv Lyona, danas su uvalili 4 gola.
Danas sva 3 gola majstorska, prvi volej strasan, drugi gol prelijep desnom nogom
treci rutinerski...
Nadam se da je Valverdeu jasnije da ova postava sa 3 defanzivna vezna. Spor vezni red bez kreacije (Ivan, Buske, Vidal) sa preofanzivnim Albom kojeg nije bilo u odbrani. Umtiti se vratio nakon 3 mjeseca i vidjelo se da nije u ritmu. Nije bio na nivou, bacen je u vatru da Lenglet ne fasuje peti karton koji bi ga izbacio iz klasika. Vidjelo se da je odbrana visila...
Jako bitna pobjeda za ulazak u sljedeca dva meca protiv Reala.
50-ti hattrick
Messi nastavlja da reseta i asistira saigracima. Ispromasivali su se protiv Lyona, danas su uvalili 4 gola.
Danas sva 3 gola majstorska, prvi volej strasan, drugi gol prelijep desnom nogom
Nadam se da je Valverdeu jasnije da ova postava sa 3 defanzivna vezna. Spor vezni red bez kreacije (Ivan, Buske, Vidal) sa preofanzivnim Albom kojeg nije bilo u odbrani. Umtiti se vratio nakon 3 mjeseca i vidjelo se da nije u ritmu. Nije bio na nivou, bacen je u vatru da Lenglet ne fasuje peti karton koji bi ga izbacio iz klasika. Vidjelo se da je odbrana visila...
Jako bitna pobjeda za ulazak u sljedeca dva meca protiv Reala.
-
_someone
#56908 Re: FC Barcelona
Hvala
razbio ih Real prvo poluvrijeme, i drugo je krenulo u tom ritmu ali onda se ukazao Suarez, ne znaju ni oni sami kako su ovo dobili.Ovaj mali Vinicius ce biti dobar igrac ako nastavi ovako, igrac za sljedecih 10, 15 godina, izgleda da su uboli sa njim.Kod Barcelone nemas koga izdvojiti osim Suareza zbog ta 2 gola i Ter Stegena koji ih je opet spasio, ostalo da Bog sacuva.
- mbenz
#56909 Re: FC Barcelona
Dobar onaj mali vinicius samo vidi se da je neiskusan, s druge strane semedo ocajan i sad neznam jeli vinicius onoliko dobar ili je prividno radi ocajnog semeda, uglavnom dembele mi djeluje zreliji , nije toliko pokusavao proci i driblati ali prodje 3 puta a od ta 3 puta 2 asistencije

- Tomahawk11
- Globalni moderator
#56910 Re: FC Barcelona
Pokušavao je Dembele, ali nije mogao proći Carvajala, kasnije se ovaj umorio i onda ga je Dembele počeo probijati.
-
_someone
#56911 Re: FC Barcelona
Ma Dembele osim te dvije asistencije nista nije uradio, naravno sad kad ovako napises da je imao dvije asistencije to zvuci super ali daleko je bilo od toga.Izgubio pun krc lopti, podsjetio me na onaj period sa pocetka sezone kad je izgledao ko amater.Ona povreda ga je izbacila iz ritma skroz, steta, taman kad je usao u formu.
-
Crvena Tifoza
#56912 Re: FC Barcelona
_someone wrote:Ma Dembele osim te dvije asistencije nista nije uradio, naravno sad kad ovako napises da je imao dvije asistencije to zvuci super ali daleko je bilo od toga.Izgubio pun krc lopti, podsjetio me na onaj period sa pocetka sezone kad je izgledao ko amater.Ona povreda ga je izbacila iz ritma skroz, steta, taman kad je usao u formu.
Malo je i uradio, riješio lik utakmicu. Šta se očekivalo od njega? Da zabije hattrick kao Messi? Polahko, nadoći će Dembele opet.
-
Nadzorna_ploca
#56913 Re: FC Barcelona
Joj sta pojedini pisu mene sramota majke mi.
- Charuga
- Globalni moderator
#56914 Re: FC Barcelona
E čuj Dembele nije ništa uradio ... 
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#56915 Re: FC Barcelona
Dembele je prelomio utakmicu, to je jasno.
Pokušavao proći zid zvani Carvajal dok nije upalilo.
Kad je upalilo, Real se raspao.
Mislim da je sinoćnjom utakmicom Barsa dobila više od polufinala kupa.
-
Crvena Tifoza
#56916 Re: FC Barcelona
Tomahawk11 wrote:Dembele je prelomio utakmicu, to je jasno.
Zid zvani Carvajal
Šta je onda Dembele ako je ovaj zid?
- mbenz
#56917 Re: FC Barcelona
jbg onda dembele ispade hiltovkaCrvena Tifoza wrote:Tomahawk11 wrote:Dembele je prelomio utakmicu, to je jasno.
Zid zvani Carvajal![]()
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#56918 Re: FC Barcelona
Forumski kolega, ili niste gledali utakmicu ili ste je previše subjektivno gledali.Crvena Tifoza wrote:Tomahawk11 wrote:Dembele je prelomio utakmicu, to je jasno.
Zid zvani Carvajal![]()
Preporučujem da pogledate ponovo prvo poluvrijeme.
Dembele je nekad s početka jednom probio ono kad je poslao loptu na Suareza tamo iza druge stative, poslije nije bilo prolaza.
-
dzipalo
#56919 Re: FC Barcelona
Meni se cini da ga je vise puta Vazquez zaustavio i odnio loptu nego Carvajal.
-
Crvena Tifoza
#56920 Re: FC Barcelona
Tomahawk11 wrote:Forumski kolega, ili niste gledali utakmicu ili ste je previše subjektivno gledali.Crvena Tifoza wrote:Tomahawk11 wrote:Dembele je prelomio utakmicu, to je jasno.
Zid zvani Carvajal![]()
Preporučujem da pogledate ponovo prvo poluvrijeme.
Dembele je nekad s početka jednom probio ono kad je poslao loptu na Suareza tamo iza druge stative, poslije nije bilo prolaza.
Forumski kolega, ne mogu ni zamisliti da je onaj Junior uradio posao kao što je Dembele sinoć. Već bi ga proglasili za najboljeg igrača. Toliko o subjektivnosti.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#56921 Re: FC Barcelona
Ne kontam ti tu priču. Ozbiljno porediš igrača koji igra prvu ozbiljnu seniorsku sezonu i igrača koji je tri godine stariji i igra svoju treću seniorsku sezonu?Crvena Tifoza wrote:
Forumski kolega, ne mogu ni zamisliti da je onaj Junior uradio posao kao što je Dembele sinoć. Već bi ga proglasili za najboljeg igrača. Toliko o subjektivnosti.
Jasno da je Dembele iskusniji i igra mu ima više rutine.
Niko Vinicijusu ništa nije pripisao, svjesni smo svi da njegova igra ima rupa i da je on još uvijek sirovi talent koji može otići i na jednu i na drugu stranu.
Jasno je i da je Dembele sinoć, kad se sve sabere, bio najbolji pojedinac i igrač koji je prelomio utakmicu.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#56922 Re: FC Barcelona
Da, Lucas se dosta vraćao i kombinovano igrao na njemu duplog flastera, u pravu sidzipalo wrote:Meni se cini da ga je vise puta Vazquez zaustavio i odnio loptu nego Carvajal.
-
Crvena Tifoza
#56923 Re: FC Barcelona
Tomahawk11 wrote:Ne kontam ti tu priču. Ozbiljno porediš igrača koji igra prvu ozbiljnu seniorsku sezonu i igrača koji je tri godine stariji i igra svoju treću seniorsku sezonu?Crvena Tifoza wrote:
Jasno da je Dembele iskusniji i igra mu ima više rutine.
Niko Vinicijusu ništa nije pripisao, svjesni smo svi da njegova igra ima rupa i da je on još uvijek sirovi talent koji može otići i na jednu i na drugu stranu.
Jasno je i da je Dembele sinoć, kad se sve sabere, bio najbolji pojedinac i igrač koji je prelomio utakmicu.
Aham...ne uzimaš u obzir da se Dembele tek vraća nakon teške povrede. Ali jok, kako pišete o njemu, Cravajal ga strpao u džep, bio krampa, Itd. Lik odradio dva prodora, i dva gola.
Nastavite sa svojim subjektivnim komentarima.
P.S. Flamengo nije ‘neozbiljan’ klub.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#56924 Re: FC Barcelona
Naravno, mora i treba mu se uzeti u obzir da se vraća nakon povrede.Crvena Tifoza wrote:
Aham...ne uzimaš u obzir da se Dembele tek vraća nakon teške povrede. Ali jok, kako pišete o njemu, Cravajal ga strpao u džep, bio krampa, Itd. Lik odradio dva prodora, i dva gola.
Nastavite sa svojim subjektivnim komentarima.
P.S. Flamengo nije ‘neozbiljan’ klub.
Ja nisam nigdje napisao da je krampa. Ne znam, možda neko jeste. Za Suareza sam napisao da je smiješan kad mu se da lopta na krilu, ne zna šta će s njom
U odnosu na Dortmund, druga liga. I koliko je imao tad godina, 16? De bolan
A vidi, možda smo mi svi manje ili više subjektivni u nekim stvarima.
-
Crvena Tifoza
#56925 Re: FC Barcelona
Pa svi vidimo stvari drugačije. Nebi valjalo da se u svemu slažemo.
Ja samo kažem da Osmana niko nije ni blizu pohvalio onoliko koliko je sinoć zaslužio.
Ja samo kažem da Osmana niko nije ni blizu pohvalio onoliko koliko je sinoć zaslužio.