@saro kako je to pitanje majketi ?prljavi Hare wrote:Sara03 wrote: Izvini što pitam, al'... Bacil' se kad?![]()
![]()
![]()
Da probamo ovako objasniti...Ima neki lik koji redovno komentariše na BNTV portalu i kada god je članak vezan za Dušanku M.,
lik napiše gotovo uvijek isti komentar.Kako ju je vidio u nekoj ćevabdžinici u Banja Luci gdje je Dušanka proždirala ćevape kao da su joj zadnji,
gurala nove u već puna usta masnim prstima i kako ništa gadnije nije vidio.Još kaže da je ona njegova majka,da bi je držao u
podrumu i hranio samo da ne crkne od gladi,sve dok ne bi ponovo poprimila ljudski oblik.![]()
![]()
![]()
Čista erotika!![]()
Nego eno vidim u Kanadi premijeru Željku nude koliko god hoće para za šumsku ako im otkrije Sveti Gral šumske,recept za produženje
života najmanje 4 godine u prosjeku!
Milorad Dodik ALL ABOUT
- mO k3
#56876 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
- Sara03
#56877 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Čuj kakvo?
A sve to dok trpa ćevape u usta. 
Ma haj(de)te molim vas...
Ma haj(de)te molim vas...
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#56878 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
jel to propo bizMis su jabukmaJa sam 1989. godine u Beogradu imao sedam stanova, ostala su mi dva u užem centru Beograda i duže vrijeme je trajala procedura prodaje, desilo se da se to prodalo i ništa drugo, šta sad, volio bih da nisam, ali bio sam pritisnut nekim porodičnim obavezama i to je razlog zbog kojeg smo prodali te stanove.
- bingov buraz
#56879 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Žena topovsko đule,Marvel plače za njom 
- skupljac_zeljeza
#56880 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Evo dokaza da lažu na Predsjednika...
Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik istakao je danas u Banjaluci da RS podržava evropski put BiH i da je sve zadatke koji su postavljeni na tom putu do sada uspješno završila.
Dodik je u razgovoru sa zamjenikom generalnog sekretara Evropske službe za spoljne poslove Žan-Kristofom Belijarom naglasio da je Republika Srpska zadovoljna činjenicom da je usvojen mehanizam koordinacije u BiH koji je kreiran prema najboljim evropskim praksama, saopšteno je iz kabineta predsjednika Republike Srpske.
On je naveo da Republika Srpska očekuje da taj mehanizam u najskorije vrijeme postane operativan.
Dodik je ocijenio da je Vlada Republike Srpske bila veoma aktivna i u sprovođenju svih reformskih zadataka koje je pred BiH postavio Međunarodni monetarni fond, navodi se u saopštenju.
-
hhaarree
#56881 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Kljucne rijeci su na kraju paragrafa, MMF drugovi i drugarice

- skupljac_zeljeza
#56882 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Razmišljao sam da to boldiram, ali onda bi neko mogao pomisliti da predsjednik voli BiH zbog para. Ima on para puno. Priča i Mektić o tome.hhaarree wrote:Kljucne rijeci su na kraju paragrafa, MMF drugovi i drugarice![]()
- Maraschino
#56883 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
MMF je dosao kao slag na tortu dok je ispricao sve o EU integracijama ali je ipak naglasak na Mehko. To je mehanizam koji moze blokirati i dnevnu vremensku prognozu a izmisljen je upravo za takvu svrhu, da se nikada ne udje u EU.hhaarree wrote:Kljucne rijeci su na kraju paragrafa, MMF drugovi i drugarice![]()
Mehko je vjecan a EU dok mora.
- prljavi Hare
- Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi
#56884 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Naravno da lažu na Guardiana!!Od početka!Guardiana nisu iz neke zabave prozvali "Lokomotivom regiona",već zato što se znalo ko je sposobanskupljac_zeljeza wrote:Evo dokaza da lažu na Predsjednika...
Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik istakao je danas u Banjaluci da RS podržava evropski put BiH i da je sve zadatke koji su postavljeni na tom putu do sada uspješno završila.
Dodik je u razgovoru sa zamjenikom generalnog sekretara Evropske službe za spoljne poslove Žan-Kristofom Belijarom naglasio da je Republika Srpska zadovoljna činjenicom da je usvojen mehanizam koordinacije u BiH koji je kreiran prema najboljim evropskim praksama, saopšteno je iz kabineta predsjednika Republike Srpske.
On je naveo da Republika Srpska očekuje da taj mehanizam u najskorije vrijeme postane operativan.
Dodik je ocijenio da je Vlada Republike Srpske bila veoma aktivna i u sprovođenju svih reformskih zadataka koje je pred BiH postavio Međunarodni monetarni fond, navodi se u saopštenju.
da tzv BiH povede u bolje sutra i sve moguće integracije!I MMF i sve to....
Da nije neko očekivao da će nas Bakir nedgje odvesti?
Guardian viđen očima umjetnika!!!

-
hhaarree
#56885 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
prljavi Hare wrote:Naravno da lažu na Guardiana!!Od početka!Guardiana nisu iz neke zabave prozvali "Lokomotivom regiona",već zato što se znalo ko je sposobanskupljac_zeljeza wrote:Evo dokaza da lažu na Predsjednika...
da tzv BiH povede u bolje sutra i sve moguće integracije!I MMF i sve to....![]()
Da nije neko očekivao da će nas Bakir nedgje odvesti?Kad bi mu se pustilo,možda u kakav kalifat..
![]()
Guardian viđen očima umjetnika!!!![]()
- Point.
#56886 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Dodik i kad objasnjava kako se prave cevapi on spomene mehanizam koordinacije.
- mayab
#56887 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Precednik se vidno dosađuje, dok ovaj cvikeraš nešto tupi
Last edited by mayab on 27/06/2017 22:14, edited 1 time in total.
- skupljac_zeljeza
#56888 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Ma misli. Daj čovječe skrati više moram prodati još jednom onaj svoj stan.mayab wrote: Precednik se vidno dosađuje, dok ova cvikeraš nešto tupi
![]()
- argyle
#56889 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Muci ga prostata ili jaja, vjerovatno nije satima oplodio nijednu sretnicu...mayab wrote:
Precednik se vidno dosađuje, dok ova cvikeraš nešto tupi
![]()
doduse nije morao ni cekati dugo

Last edited by argyle on 27/06/2017 21:01, edited 2 times in total.
- salik79
#56890 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Ma jok, to je steceni tik prijeratnih sanera i sibicara, koji nikada nisu usmjereno gledali i vazda su cupkali, spremni da se ufate noge, cim skontaju da bi mogla biti racija. (Prije su racije po pijacama bile cesta pojava.)
- bh.tornjak
#56891 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
jbt....kako je "zakovo" ocima u sifone ....ko da ga je mozdani spuco....argyle wrote:
Muci ga prostata ili jaja, vjerovatno nije satima oplodio nijednu sretnicu...
doduse nije morao ni cekati dugo
mislim da bi u tom momentu i olinjalu kuju zaskocio...
- p206
#56892 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
I treba,svaka mu dala.Point. wrote:Dodik i kad objasnjava kako se prave cevapi on spomene mehanizam koordinacije.
Kad mu je El Bake to dozvolio.
Fadil danas diže 300 miliona kredita, al jebo nas,mi smo zauzeti kontanjem dal na more u Tučepe il Drvenik u sobu sa 5 il 10 žohara.
- problemnatravunu
#56893 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Opet @prljavi hare osta bez odlikovanja , pa doklem to više tako ??!!!Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik odlikovao je povodom obilježavanja 28. juna, Vidovdana – Krsne slave Vojske Republike Srpske:
Za rad i izvanredne zasluge u posljeratnom razvoju Republike Srpske, učvršćenju mira i međunarodne saradnje, i razvoj političkih i prijateljskih odnosa između Republike Srpske i Ruske Federacije, Ordenom zastave Republike Srpske sa srebrnim vijencem:
– ruskog ambasadora pri Ujedinjenim Nacijama Vitalija Čurkina, posthumno;
Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik odlikovao je za izvanredne uspjehe u komandovanju i rukovođenju jedinicama oružanih snaga Vojske Republike Srpske u oružanoj borbi sa neprijateljem, i oslobođenje Republike Srpske
Ordenom Karađorđeve zvijezde Republike Srpske I reda:
– pukovnika Babić Lazu,
Ordenom Karađorđeve zvijezde Republike Srpske II reda:
– pukovnika Milinković Pavla,
Ordenom Karađorđeve zvijezde Republike Srpske III reda:
– majora Milinković Željka,
Predsjednik Republike Srpske odlikovao je za naročito isticanje u afirmaciji ljudskih prava, tolerancije među ljudima i narodima, vladavini prava i sloboda, i priznatom doprinosu u jačanju pravnog sistema i ugleda Republike Srpske, Ordenom časti sa srebrnim zracima:
– uglednog pravnika i bivšeg ministra pravde Republike Srpske Arsović Marka, posthumno,
Predsjednik Republike odlikovao je za posebne zasluge u organizovanju i sprovođenju humanitarnih aktivnosti na prikupljanju materijalnih sredstava za pomoć namjenjenu djeci i omladini sa posebnim potrebama u Republici Srpskoj, Ordenom Krst Milosrđa:
– Fondaciju “Obervalis – Za djecu našeg svijeta“ iz Švajcarske,
Predsjednik Republike Srpske odlikovao je za priznat dugogodišnji rad u zdravstvu i veliki doprinos u razvoju zdravstvenih usluga, kao i liječenje pacijenata sa područja Republike Srpske, Ordenom Krst Milosrđa:
– Prof. dr Marka Bumbaširevića, ortopeda iz Beograda,
Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik odlikovao je za izuzetne podvige u oružanoj borbi i doprinos u odbrani Republike Srpske, Medaljom Petra Mrkonjića:
– Šestu sansku pješadijsku brigadu.
Predsjednik Republike Srpske odlikovao je za zasluge stečene u borbi protiv neprijatelja i oslobađanje Republike Srpske, Medaljom zasluga za narod:
- 200 poginulih boraca Vojske Republike Srpske.
- Sara03
#56894 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Gdje je tu pravda, ona koja nam svakodnevno dolazi od Guardiana? Šta se desilo? 
- prljavi Hare
#56895 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Iskren da budem i ja sam se nadao kakvoj diplomi,zahvalnici,potvrdi,priznanici....ali ništa ni ovaj puta.
Možda problem leži u činjenici da
sam cijeli rat proveo kao pripadnik tzv ARBiH,a bio sam premlad,zaveden a mozak ispran "Islamskom deklaracijom" ali niko to izgleda ne
uvažava....
Ima i drugih primjera i to starijih ljudi koji su dobro znali šta rade.Eno onaj Gatalo bio isto u tzv ARBiH,a danas uredno vodi emisiju na
šumskoj digital TV.Pa naša legenda Dževad,bio je čak oficir iste te tzv ARBiH,što ga ne spriječava da se danas bori za pravdu,raskrinkava
teroriste i đihatlije.
Još Dževad,uz svo uvažavanje,prima i platu od nekih 3K KM,a ja radim besplatno samo zbog uzvišenih ciljeva koji inspirišu moj rad.
Moj život se iz temelja preokrenuo poslije Guardianovog govora o porodičnom životu i permanentnoj ljubavi ljudi prema šumskoj i tog
momenta shvatio sam da sam zaveden,prevaren,indoktriniran...
Šta sad da radim?
Što bi rekao Ilija Čvorović:"A bio si mlad,prirodno je,hoćeš da jedeš,hoćeš da jebeš a to košta brate,pa onda droga....,
pa "Islamska deklaracija"....
Ali ne predajem se ja,još koliko u januaru,za rođendan šumske,kada naš Guardian bude pravio paradu policije,poštara i komunalaca,možda
tada bude momenat da i moj trud i rad bude priznat i ozvaničen!
P.S.Makar ova medalja Petra Mrkonjića....
sam cijeli rat proveo kao pripadnik tzv ARBiH,a bio sam premlad,zaveden a mozak ispran "Islamskom deklaracijom" ali niko to izgleda ne
uvažava....
Ima i drugih primjera i to starijih ljudi koji su dobro znali šta rade.Eno onaj Gatalo bio isto u tzv ARBiH,a danas uredno vodi emisiju na
šumskoj digital TV.Pa naša legenda Dževad,bio je čak oficir iste te tzv ARBiH,što ga ne spriječava da se danas bori za pravdu,raskrinkava
teroriste i đihatlije.
Još Dževad,uz svo uvažavanje,prima i platu od nekih 3K KM,a ja radim besplatno samo zbog uzvišenih ciljeva koji inspirišu moj rad.
Moj život se iz temelja preokrenuo poslije Guardianovog govora o porodičnom životu i permanentnoj ljubavi ljudi prema šumskoj i tog
momenta shvatio sam da sam zaveden,prevaren,indoktriniran...
Šta sad da radim?
pa "Islamska deklaracija"....
Ali ne predajem se ja,još koliko u januaru,za rođendan šumske,kada naš Guardian bude pravio paradu policije,poštara i komunalaca,možda
- bh.tornjak
#56896 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
ja mislim da si u najmanju ruku zasluzio "Zlatnu tastaturu Vuka Karadzica s zlatnim zracima"prljavi Hare wrote:Iskren da budem i ja sam se nadao kakvoj diplomi,zahvalnici,potvrdi,priznanici....ali ništa ni ovaj puta.Možda problem leži u činjenici da
uvažava....![]()
teroriste i đihatlije.
Još Dževad,uz svo uvažavanje,prima i platu od nekih 3K KM,a ja radim besplatno samo zbog uzvišenih ciljeva koji inspirišu moj rad.![]()
momenta shvatio sam da sam zaveden,prevaren,indoktriniran...![]()
Šta sad da radim?Što bi rekao Ilija Čvorović:"A bio si mlad,prirodno je,hoćeš da jedeš,hoćeš da jebeš a to košta brate,pa onda droga....,
pa "Islamska deklaracija"....![]()
![]()
![]()
- MOSALJOZE
#56897 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Kakva nagrada kad mjesečno uzima 5000 ojra,precjenikov poltron.
- prljavi Hare
#56898 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Hvala,kolega!Hvala!bh.tornjak wrote: ja mislim da si u najmanju ruku zasluzio "Zlatnu tastaturu Vuka Karadzica s zlatnim zracima"
- prljavi Hare
#56899 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
MOSALJOZE wrote:Kakva nagrada kad mjesečno uzima 5000 ojra,precjenikov poltron.
To te onaj Mektić naučio da tako proturaš priče!
- mayab
#56900 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Ti si pravi pregaoc, i Guardian je sigurno ponosan na tebe,prljavi Hare wrote:Iskren da budem i ja sam se nadao kakvoj diplomi,zahvalnici,potvrdi,priznanici....ali ništa ni ovaj puta.Možda problem leži u činjenici da
uvažava....![]()
teroriste i đihatlije.
Još Dževad,uz svo uvažavanje,prima i platu od nekih 3K KM,a ja radim besplatno samo zbog uzvišenih ciljeva koji inspirišu moj rad.![]()
momenta shvatio sam da sam zaveden,prevaren,indoktriniran...![]()
Šta sad da radim?Što bi rekao Ilija Čvorović:"A bio si mlad,prirodno je,hoćeš da jedeš,hoćeš da jebeš a to košta brate,pa onda droga....,
pa "Islamska deklaracija"....![]()
![]()
![]()
nema veće nagrade, nego što si
"vasceli svet izveo na pravi put i širio glas istine !"