nije valjda da je i tebi Dusanka srce slomila....???prljavi Hare wrote:
![]()
Jooj Dušanka!!!
onda si gotov jarane....moj zivot je srusila...srusit ce i tvoj...
nije valjda da je i tebi Dusanka srce slomila....???prljavi Hare wrote:
![]()
Jooj Dušanka!!!
Samo da te priupitamprljavi Hare wrote:Evo hebo vas Mektić....![]()
Znači Mektić sada nastupa otvoreno u svom izdajničkom pohodu,nema više nikakvog djelovanja u rukavicama!Predviđeno je da se sastane saДукић: Недопустива Мектићева изјава![]()
Предсједник Савеза логораша Републике Српске Бранислав Дукић изјавио је данас да је несхватљива и недопустива изјава министра
безбједности БиХ Драгана Мектића да ће посјетити припаднике тзв. Армије БиХ који штрајкују у Сарајеву,у којем је у посљедњем рату убијено више од 10.000 Срба и било 126 логора.
- Не могу да схватим да српски министар у Савјету министара БиХ, који је био командант српских снага у посљедњем рату,сада нуди помоћ припадницима муслиманских снага, односно онима, који су пуцали и убијали српски народ - рекао је Дукић.
Мектић је данас изјавио да је отворен за разговор за демобилисаним борцима такозване Армије БиХ и оцијенио да они заслужују пажњу.
Извор: СРНА
pripadnicima bivše tzv ARBiH i da zajedno orgijaju po Sarajevu gdje će nosati ratne zastave,pjevati "Da te nije Alija",proučiti Aliji fatihu i
ono što je sigurno,ljagati Guardiana i šumsku!![]()
Posebnu težinu sve to ima kada komentar na ovo da najveći logoraš u istoriji čovječanstva(poslije Zombi Dede,naravno),Branislav Dukić.
Branislav je zgriješio na početku otadžbinskog rata,kao Alijin Srbin bio je šef nekakve civilne zaštite ali kada je uvidio da mu se urušava
porodični život i da poturčenje ne vodi ničemu,postao je logoraš.Branislav je poznat i po čuvenom Krstu na Zlatištu,umjetničkom djelu
epohalnih razmjera koji su poturice iz SDS-a sa svojim nalogodavcima iz Sarajeva srušili jer navodno nije imao dozvolu od opštine.
Nema sumnje da će Mektić podržati Alijine jurišnike umjesto da hvata teroriste,ljaga Guardiana oko nekih pišljivih 200K eurića i ismijava
heroinu i erotski simbol šumske,Dušanku Majkić.![]()
![]()
Jooj Dušanka!!!
Sise joj ko kante preko ramena ih moze prebacitibh.tornjak wrote:nije valjda da je i tebi Dusanka srce slomila....???prljavi Hare wrote:
![]()
Jooj Dušanka!!!
Izvini što pitam, al'... Bacil' se kad?mO k3 wrote:Sise joj ko kante preko ramena ih moze prebacitibh.tornjak wrote:nije valjda da je i tebi Dusanka srce slomila....???prljavi Hare wrote:
![]()
Jooj Dušanka!!!

Da je samo ovih 7 osoba mi to ne bi ni osjetili, aliiiiiiii... Mi im možemo spominjat mater dok oni pakuju kofere za Antaliju i baš ih briga šta ko piše jer su nedodirljivi.hhaarree wrote:Jel me oci varaju ili vidim nekih 5-6 milja![]()
jebem li ti majku a sve se nema
ma znam, ovi su samo vrh vrha ledenog brijega. i ovo su samo neke zvanicne cifre, a zamisli koliko talova i utala ima iza kulisaskupljac_zeljeza wrote:Da je samo ovih 7 osoba mi to ne bi ni osjetili, aliiiiiiii... Mi im možemo spominjat mater dok oni pakuju kofere za Antaliju i baš ih briga šta ko piše jer su nedodirljivi.hhaarree wrote:Jel me oci varaju ili vidim nekih 5-6 milja![]()
jebem li ti majku a sve se nema

gledaj hodze i fratra kako aminuju mracnjacke zapadnjacke alijanse u teheranupici wrote:U Kampu Butmir danas je upriličena ceremonija primopredaje komande nad NATO štabom Sarajevo brigadnom generalu Robertu M. Hustonu.
odklenaga ovi tude... za rusija nedominira...
Mogu to u sarajevskom Teheranu, ali de da ih vidim u Banja Luci kod Mileta? Sve bi ih i sa zastavom i hodžom i ovim pravoslavnim izrodom poslao u neku stvar na RTRS-u.pici wrote: odklenaga ovi tude... za rusija nedominira...
Što je najgore, ovo i jest u guardiJanistanu. Ova baza je 60 % na teritoriji koja je tradicionalno okrenuta rusiji. Očaj i nevjerica. Hahahhahaahskupljac_zeljeza wrote:Mogu to u sarajevskom Teheranu, ali de da ih vidim u Banja Luci kod Mileta? Sve bi ih i sa zastavom i hodžom i ovim pravoslavnim izrodom poslao u neku stvar na RTRS-u.pici wrote: odklenaga ovi tude... za rusija nedominira...
Sara03 wrote: Izvini što pitam, al'... Bacil' se kad?
Koji su to na BNTV izdajnici, to majka jednom radja!prljavi Hare wrote:Sara03 wrote: Izvini što pitam, al'... Bacil' se kad?![]()
![]()
![]()
Da probamo ovako objasniti...Ima neki lik koji redovno komentariše na BNTV portalu i kada god je članak vezan za Dušanku M.,
lik napiše gotovo uvijek isti komentar.Kako ju je vidio u nekoj ćevabdžinici u Banja Luci gdje je Dušanka proždirala ćevape kao da su joj zadnji,
gurala nove u već puna usta masnim prstima i kako ništa gadnije nije vidio.Još kaže da je ona njegova majka,da bi je držao u
podrumu i hranio samo da ne crkne od gladi,sve dok ne bi ponovo poprimila ljudski oblik.![]()
![]()
![]()
Čista erotika!![]()
Nego eno vidim u Kanadi premijeru Željku nude koliko god hoće para za šumsku ako im otkrije Sveti Gral šumske,recept za produženje
života najmanje 4 godine u prosjeku!
Toffee karamela wrote:Kako vas boga nije strah, ko o čemu vi o jadnoj Dušanki, ko da je Antihrist u ženskom obliku![]()
Da ste se ikad ali ikad potrudili saznati nešto više o njoj shvatili biste da se u njoj krije jedna nježna, poetska, krhka dušica (pa i samo ime vam to govori bRezdušnici jedni![]()
Sebe u mladosti opisuje kao fanatičnog zaljubljenika u literaturu - Toliko sam čitala da zaista nisam morala pisati. Znala sam ostaviti mog muža, koji je u to vrijeme bio moj dečko, da me čeka na dogovorenom mjestu dok ja ne pročitam dvije-tri strane knjige koje su mi ostale do kraja
Naravno zbog teškog života kasnije je malo ogrubjela pa je završila na Manjači (!!!), kao tester projektila JNA![]()
- Jedna sam od rijetkih žena koje su se bavile tim poslom. Moje ime bilo je itekako poznato u svijetu namjenske industrije bivše Jugoslavije
Sjeća se da je prilikom sastanka vezanog za razvoj tenka T84 bila jedina žena među oficirima i muškim stručnjacima. U novotravničkom Bratstvu nekoliko godina pred rat, prisjeća se, dok je trčkarala oko raketnog sistema Orkan, vidjevši je u zanosu, obratio joj se oficir bivše JNA.
- Rekao je: Neobično je vidjeti ženu u ovakvom okruženju, a posebice taj Vaš žar. Je li znate da ovo oružje ubija? Rekla sam mu: Nikada nisam razmišljala o oružju na taj način. Uvijek sam mislila: cijev pa na kraju cvijet. Ubrzo će se ispostaviti da su moji snovi bili baš snovi – govori Dušanka Majkić
![]()
![]()
http://** No links **.ba/clanak/110637/dusanka-majkic-kakvu-ne-poznajete-moja-poetska-dusa-pomalo-se-izgubila