A šta podrazumijevaju "tradicionalno dobri odnosi?"SamoVasGledam wrote: ↑01/03/2022 21:18Eto dokle smo dogurali. Napadaju se Rusi zbog ovoga i onoga, a kada se ukađe da su sve to činili i neki pre njih i prošli bez ikakvih sanckija onda je odgovor ''a šta ti imaš od Rusa?'' i ''gde ti je dijaspora''.costacurta wrote: ↑01/03/2022 20:35 Šta ti stručnjak konkretno imaš od Rusije osim embarga i VETOa na rezoluciju o Srebrenicu?
Gdje vam je dijaspora? Jel u Rusiji?![]()
Hipokrizija izjeda Srbiju.Klasična zamena teza.
To nije hipokrizija već ti brkaš babe i žabe. Dobri odnosi između Srbije i Rusije nemaju veze sa tim što neka druga zemlja nudi bolje poslovne ili obrazovne prilike. I Bošnjaci kritikuju Zapad što se nije više umešao i pomogao im za vreme rata ili ga kritikuju što toleriše zločine Izraelćana prema Palestincima, pa opet gledaju da pobegnu na Zapad. I nije kao odeš na Zapad pa ti sve padne sa neba, već se sam boriš za svoju priliku i plaćaš porez i ispunjavaš ostale obaveze prema toj zemlji.
Hajd nabroji 5 Ruskih gradova bez da gledaš u kartu.
Jel to da vas NATO tuče a da vaš "tradicionalni saveznik" kulira? Jadni ste ako ste ubijeđeni da bi Rus za vas qurcom mrdnuo.
Ili da su vam dali gas po najpovoljnijoj cijeni a predsjednik na lexaurinima, pitaš li se zašto? Je li neko vidio taj ugovor sa Rusima?
Druže ja sam sa njima radio, vrlo dobro znam šta misle o vama i o svima drugima, samo interes, eVri i dolari, ništa više, kakav bolan ne bio BRAT Rus.
Jest vas Lazanski naložio
I zašto ne odeš u Rusiju pa se tamo ne izboriš za svoju priliku ko na zapadu? Jesil pokušao?
Hipokrizija nego šta je. Ložite se na Ruse zbog podrške za Kosovo i RS a ko vam je najveći investitor?
I Evropi je više dosta vašeg licemjerstva, sad ima da se odlučite na koju ćete stranu. Jasno je to i Vučiću zato je i ostario 10 god. Zna samo on šta je dogovarao i kome je šta obećavao i odakle pare za autoputeve, bolnice......
Došlo vreme da se Kole ženi