Al u stvarnosti Real ce ih ubit ko mraz paprike ako napad bude ovisio o Suarezu i njemu slicnim
FC Barcelona
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- tuzlak1212
#56851 Re: FC Barcelona
Ahaa od 2 do 5 razlike za Barcu
Al u stvarnosti Real ce ih ubit ko mraz paprike ako napad bude ovisio o Suarezu i njemu slicnim
-
_someone
#56852 Re: FC Barcelona
Pa u prvom el clasicu je napad ovisio o Suarezu pa sta je bilo, 5 komada palo
Ali nebitno natjecanje potpuno, sto se mene tice nek izvede drugi tim tu, vaznija je utakmica u ligi koja slijedi.
- animals
#56853 Re: FC Barcelona
Barsa bez Messija bila bi gora od Bayerna, iako imaju daleko bolje igrace..
-
Korovjev
#56854 Re: FC Barcelona
Dvije stvari ovdje ne mogu istrpiti a da ne prokomentarišem. Priču o nebitnoj tekmi sa Realom i pljuvanje po Suarezu koji ih je u zadnjoj sam dobio. Dobro nije sam ali je odigrao maestralno i smjestio Ramosa i ostale odbrambene gigante Reala tamo gdje pripadaju.
A kako pogledam većinu tekmi Barcelonu odgovorno tvrdim da Barca trenutno bolje timski igra bez Mesija. Zato i branim Valverdea jer se tada vidi njegov rad i utjecaj na tim i igru. A Mesi nam sad treba za velike tekme kakva je bila ova protiv Sevilje i za protivnike jače od Reala trenutno. Nek se odmori čovjek malo da bude spreman za CL i finiš lige.
A kako pogledam većinu tekmi Barcelonu odgovorno tvrdim da Barca trenutno bolje timski igra bez Mesija. Zato i branim Valverdea jer se tada vidi njegov rad i utjecaj na tim i igru. A Mesi nam sad treba za velike tekme kakva je bila ova protiv Sevilje i za protivnike jače od Reala trenutno. Nek se odmori čovjek malo da bude spreman za CL i finiš lige.
- B6Redhell
#56855 Re: FC Barcelona
Napucani ste pravo.
Nije ovo onaj real sa pocetka sezone sa onim tika taka luzerom koji je pobijedjivao sam sebe u taktici..
Ali svasta moze biti.. real “pizdasto” udje u svaku utakmicu sa barcom.
Bezveze takmicenje. Barca je pionir u ovom takmicenju
Najvise tih trofeja imaju i zasluzuju i ovu god.
@korovjev “barca igra bolje timski bez mesija”
Da ti ga nije. Pratio bi segundu..
Nije ovo onaj real sa pocetka sezone sa onim tika taka luzerom koji je pobijedjivao sam sebe u taktici..
Ali svasta moze biti.. real “pizdasto” udje u svaku utakmicu sa barcom.
Bezveze takmicenje. Barca je pionir u ovom takmicenju
Najvise tih trofeja imaju i zasluzuju i ovu god.
@korovjev “barca igra bolje timski bez mesija”
Da ti ga nije. Pratio bi segundu..
-
Korovjev
#56856 Re: FC Barcelona
Ne mogu reći kakav je sad Real dugo ga nisam gledao, ovo za Barcu i igru bez Mesija malo jesam nategnuo i bogohulno je, ali prošli put kad je bio povrijeđen Barca je složila niz solidnih do vrlo dobrih tekmi, što nije slučaj od kad se vratio, gdje je većina tekmi blaga patnja sa potezom dva koji riješe, ili ne riješe tekmu kao ovu sinoć sa Valenciom. Raja pogleda tekmu protiv Sevilje ili hajlajte pa konta Barca je Mesi, ali ja tako ne mislim. Niko ne vidi niz izgubljenih lopti u opasnim pozicijama kada su ti oba beka visoko i kad ostavljaš Buskea i stopere na širokom prostoru protiv protivničkih kontraša. Eno sinoć prvi Valencijin tako pao, treba Raketa stizati Gameira u trku od 40 metara.
A ovo za segundu ne bih stvarno komentarisao. Skontao sam da sam te počeo poštovati kao one boksere što konstantno dobijaju batine ali se dižu i dolaze po još. Da sam na tvom mjestu promijenio bih nick u Rocky.
A ovo za segundu ne bih stvarno komentarisao. Skontao sam da sam te počeo poštovati kao one boksere što konstantno dobijaju batine ali se dižu i dolaze po još. Da sam na tvom mjestu promijenio bih nick u Rocky.
- B6Redhell
#56857 Re: FC Barcelona
@korov. Ne pratim utakmice barce. Po neku pogledam ako sam vremenski u mogucnosti. Ne znam za individualce ko i kako igra. Samo znam ako mesi ne igra ili mozda nije na nivou. Patnja gledati. A i rezultati vam trpe.. to na pocetku sezone su vazda iznenadjenja pa i ta kad on nije igro. A to za boksere batine konstantno itd. Hahaha
- tuzlak1212
#56858 Re: FC Barcelona
Real uopste nije los oni samo lose igraju ali oni imaju strasnu ekipu i dalje, samo su prezasiceni. Nema bolje tekme od El Clasica da Real pokusa vratiti ego, glad i zapocet ozbiljan pobjednicki mentalitet. Svaki el classico ima tezinu el clasica nije ovo bezazlena situacija...
Kod Barce ima neke igre, uigranosti ali ja nikako ne osjetim stabilnost u igri i nacin igre koji vodi pobjedi po svaku cijenu kao kod Enrikea, Pepa, Vilanove, o sudaranjima igraca na terenu necu nista pricati. Presporo rade smjenu igraca a i sto dovedu nije za ovog nivoa igre, sve su to bas pretalentovani ljudi ali nemaju u glavi potrebne stvari, na onom revansu protiv Rome se vidjelo da, barem tada, nisu bili za velike stvari, prebrzo su odustali i onih par starijih je samo igralo protiv 11 ljudi iz Rome

Kod Barce ima neke igre, uigranosti ali ja nikako ne osjetim stabilnost u igri i nacin igre koji vodi pobjedi po svaku cijenu kao kod Enrikea, Pepa, Vilanove, o sudaranjima igraca na terenu necu nista pricati. Presporo rade smjenu igraca a i sto dovedu nije za ovog nivoa igre, sve su to bas pretalentovani ljudi ali nemaju u glavi potrebne stvari, na onom revansu protiv Rome se vidjelo da, barem tada, nisu bili za velike stvari, prebrzo su odustali i onih par starijih je samo igralo protiv 11 ljudi iz Rome
-
Korovjev
#56859 Re: FC Barcelona
A i ja našao objašnjavati svakome, ovaj ne gleda Barcu i ne zna kako ko igra individualno, al zna da je bez Mesija patnja, ovom drugom je tekma protiv Rome ono kako Barca igra svaku.
Jasno mi je za redhella da mu je patnja gledati Barcu bez Mesija, ko voli gledati kako mu tim prima 5 komada, ali mi tuzlak nije jasan, jer na NBA temi fino piše.
Jasno mi je za redhella da mu je patnja gledati Barcu bez Mesija, ko voli gledati kako mu tim prima 5 komada, ali mi tuzlak nije jasan, jer na NBA temi fino piše.
- tuzlak1212
#56860 Re: FC Barcelona
- Logovan
#56861 Re: FC Barcelona
Prođe 15 godina od Messijevog prvog profesionalnog ugovora.
663 games
246 assists
581 goals
33 trophies
5 ballon d'or
663 games
246 assists
581 goals
33 trophies
5 ballon d'or
- tuzlak1212
#56862 Re: FC Barcelona
Nije loš za 5. igrača svijeta 
- AmiĐa_Idriz
#56863 Re: FC Barcelona
Još malo pa može na 4.tuzlak1212 wrote:Nije loš za 5. igrača svijeta
- B6Redhell
#56864 Re: FC Barcelona
A Ako ode na 3.. mozda ce bolje igrati i timski. Tako neki strucnjaci/anal-itičari kazu..AmiĐa_Idriz wrote:Još malo pa može na 4.tuzlak1212 wrote:Nije loš za 5. igrača svijeta![]()
-
omar little
#56865 Re: FC Barcelona
Prođe 15 godina od Messijevog prvog profesionalnog ugovora.
663 games
246 assists
581 goals
33 trophies
5 ballon d'or
nis posebno.
-
Crvena Tifoza
#56866 Re: FC Barcelona
Messi ipak u sastavu za sutrašnju utakmicu.
-
Korovjev
#56867 Re: FC Barcelona
E moj redhell, taman te počnem poštovati, a ti sve upropastiš dječijim šalama.
- Distortion
#56868 Re: FC Barcelona
Kad zavrsi karijeru, zapisat cemo statistiku i uporedit statistiku konkurenata za najboljeg svih vremena. U obzir naravno uzeti samo zvanicne utakmice a ne prijateljske i te neke revijalne.Logovan wrote:Prođe 15 godina od Messijevog prvog profesionalnog ugovora.
663 games
246 assists
581 goals
33 trophies
5 ballon d'or
Trenutna statistika je strasna.
- B6Redhell
#56869 Re: FC Barcelona
@korov. Ne zafrkaji. Nikad ti mene poštovo nisi.. Ja se nekad zafrkavam ali prema pravim navijacima ipak postovanje je tu, tako i prema tebi. Lanac komentara se zamrsi...Korovjev wrote:E moj redhell, taman te počnem poštovati, a ti sve upropastiš dječijim šalama.
Nego sutra ce biti gusto.
Vidim i mesaja vam je na spisku. El klasiko je vazda dobar cak i u nevaznim utakmicama...
- dinao
#56870 Re: FC Barcelona
Ima li ko kakvih linkova za stream? Hvala unaprijed.
Nisam kuci a glupa EON aplikacija ne radi.
-
shandrprcSA
#56871 Re: FC Barcelona
https://livesport.ws/en/75499-barcelona ... adrid.htmldinao wrote:Ima li ko kakvih linkova za stream? Hvala unaprijed.
-
Korovjev
#56872 Re: FC Barcelona
Još jedna loša igra u nizu, protiv borbenog ali lošeg protivnika, a bila je prilika da se poveća prednost ispred drugog na tabeli što bi omogućilo malo kalkuliranja i odmaranja ključnih igrača u finišu sezone. Nekako u svaku tekmu ulaze na isti način sporo, uspavano i kao da ozbiljno počnu igrati tek krajem prvog i početkom drugog a onda obično ispušu pred kraj tekme, što je i logično s obzirom na godine i potrošenost ključnih igrača. A nema ti bolje protiv ovakvih protivnika nego zabiti rani go, pa onda možeš polako. Eno primjer Citija jučer koji u prvom riješi tekmu i onda Pep može ladno mjenjati Aguera i Fernandinja u 60-toj minuti.
Od igrača neću nikoga spominjati, osim Ter Stegena, kojeg su ovdje neki spominjali u negativnom kontekstu, kao Cillesen bolji, a koji nas po n-ti put vadi.
Ali ako imam jednu zamjerku na Valverdea onda je taj neki ziheraški pristup naročito u ovakvim tekmama. I sa početnom postavom (koja nije imala nikakve širine bez Albe), a i sa izmjenama. Po meni se tekma ubila za Malcolma, koji se solidno odigrao protiv Reala, kad već Dembele ne može od početka, jer ti daje tu širinu na koji god bok ga stavio. Ovako na lijevom beku imaš igrača koji je dešnjak i po defaultu nije baš za probijanje do gol aut linije nego ide unutra gdje su ovi bili gusti do bola. I na nuli on onda Dembelea gura u tu gužvu umjesto Coutihna a iz aviona se vidi da je pregusto tamo i da treba širiti. A čini mi se da sa Semedom na desnom beku i Dembeleom ili Malcolmom ispred njega možemo dobiti puno na toj širini, jer nam trenutno tu širinu jedino daje Alba koji preskače dosta tekmi.
Elem širi, širi vezeni peškiri.
Od igrača neću nikoga spominjati, osim Ter Stegena, kojeg su ovdje neki spominjali u negativnom kontekstu, kao Cillesen bolji, a koji nas po n-ti put vadi.
Ali ako imam jednu zamjerku na Valverdea onda je taj neki ziheraški pristup naročito u ovakvim tekmama. I sa početnom postavom (koja nije imala nikakve širine bez Albe), a i sa izmjenama. Po meni se tekma ubila za Malcolma, koji se solidno odigrao protiv Reala, kad već Dembele ne može od početka, jer ti daje tu širinu na koji god bok ga stavio. Ovako na lijevom beku imaš igrača koji je dešnjak i po defaultu nije baš za probijanje do gol aut linije nego ide unutra gdje su ovi bili gusti do bola. I na nuli on onda Dembelea gura u tu gužvu umjesto Coutihna a iz aviona se vidi da je pregusto tamo i da treba širiti. A čini mi se da sa Semedom na desnom beku i Dembeleom ili Malcolmom ispred njega možemo dobiti puno na toj širini, jer nam trenutno tu širinu jedino daje Alba koji preskače dosta tekmi.
Elem širi, širi vezeni peškiri.
-
jasko75
#56873 Re: FC Barcelona
Valverde je katastrofa .Umjesto da sansu malcolmu on opet po svom.Semedo jedan od najbolji protiv Reala on gs stavlja na lijevog beka protiv Atletica frajer se izgubio
Vidal katstrofalan a drzi malog Alenju na klupi
Kutinjo ocajan a Dembela ubacuje 10 minuta pred kraj
Nije naslutit dobro sa ovim trenerom
Vidal katstrofalan a drzi malog Alenju na klupi
Kutinjo ocajan a Dembela ubacuje 10 minuta pred kraj
Nije naslutit dobro sa ovim trenerom
-
Vitoo
#56874 Re: FC Barcelona
Samo zaobici Mundial, Copa A.Distortion wrote:Kad zavrsi karijeru, zapisat cemo statistiku i uporedit statistiku konkurenata za najboljeg svih vremena. U obzir naravno uzeti samo zvanicne utakmice a ne prijateljske i te neke revijalne.Logovan wrote:Prođe 15 godina od Messijevog prvog profesionalnog ugovora.
663 games
246 assists
581 goals
33 trophies
5 ballon d'or
Trenutna statistika je strasna.
- AmiĐa_Idriz
#56875 Re: FC Barcelona
Pa kad imaš debelog chokera u vidu Higuaina pored sebe i ona srebra su mu uspjeh.