To da mu Riđobradi opet nabacuje volej za spas.
Slažem se sa promjenom imena, ali trenutno koristiti druge opcije za provociranje Mileta Bosanca tzv. Neutralni Milojko
To da mu Riđobradi opet nabacuje volej za spas.
Već ima na Ustavnom sudu oko imena eRS, ali sada ima bitnijih, krucijalnih stvari da se zmiji stane na glavu
Svaka čast "Ženama u crnom" na organizaciji.
Nije Informer jest Blic, al isti qurac:RtrnOfSalisbury wrote: ↑01/03/2022 19:04 ... sta kae informer ocel ukrajina zaustavit agresiju na rusiju![]()
Sad su izmislili novi termin, protiv Srbije se vodi "hibridni" ratNajpre se pojavila vest da je Srbija odbila da podrži teritorijalni integritet Ukrajine (nije), zatim da ruski bezbednjak Patrušev tajno leti za Beograd (ne leti), a posle se prešlo na mekše varijante: da Avalski toranj sija u bojama ruske zastave (ne sija) ili da su navijači na Marakani napravili antiukrajinsku scenografiju (nisu).
Kakav progresivni svet? Pokušava se uništiti sve što ima ruski prefiks. Upliću politiku u sve sfere životu. Kažnjavaju sportske klubove, reprezentacije, zagorčavaju živote i ljudima koji veze nemaju sa Putinom i politikom samo zato što su Rusi. Ne znam ko više podseća na Hitlera u celoj ovoj situaciji.
Uskoro će i progresivni svet srat po vama.SamoVasGledam wrote: ↑01/03/2022 20:13 Drago mi je što je Srbija neutralna, a ja lično se s***m na taj ''progresivni svet''.
Šta ti stručnjak konkretno imaš od Rusije osim embarga i VETOa na rezoluciju o Srebrenicu?SamoVasGledam wrote: ↑01/03/2022 20:13Kakav progresivni svet? Pokušava se uništiti sve što ima ruski prefiks. Upliću politiku u sve sfere životu. Kažnjavaju sportske klubove, reprezentacije, zagorčavaju živote i ljudima koji veze nemaju sa Putinom i politikom samo zato što su Rusi. Ne znam ko više podseća na Hitlera u celoj ovoj situaciji.
Zašto Amerikanci nisu prolazili kroz sve ovo u toku invazije na Irak ili Izrael zbog svojih napada na Palestince?
Svedočimo jednom velikom licemerstvu trenutno. Zapad iskorišćava ovaj rat da što više naudi Rusiji medijski, ekonomski i u svakom slučaju jer je vide kao glavnog konkurenta, pre svega NATO-u.
Gde su bili dok su ginula deca Donbasa ili dok je AZOV vršio svoja zverstva?
Drago mi je što je Srbija neutralna, a ja lično se s***m na taj ''progresivni svet''.
https://thumbs.dreamstime.com/b/men-wea ... 740006.jpg
Kad i ko?! Protestvovali rusi protiv putina i žene u crnom. Ko je to još od beograđana protestovao sa ukrajinskim zastavama??
Eto dokle smo dogurali. Napadaju se Rusi zbog ovoga i onoga, a kada se ukađe da su sve to činili i neki pre njih i prošli bez ikakvih sanckija onda je odgovor ''a šta ti imaš od Rusa?'' i ''gde ti je dijaspora''.costacurta wrote: ↑01/03/2022 20:35 Šta ti stručnjak konkretno imaš od Rusije osim embarga i VETOa na rezoluciju o Srebrenicu?
Gdje vam je dijaspora? Jel u Rusiji?![]()
Hipokrizija izjeda Srbiju.
i Dobrica Veselinović i Radomir Lazović iz inicijative "Ne davimo Beograd"
Da Bosnjaci kritikuju taj isti zapad, koji im je pomogao da opstanu, kada se agresivno ponasa, ili neprincipijelno podrzava Izrael, to se zove principijelnost.SamoVasGledam wrote: ↑01/03/2022 21:18 I Bošnjaci kritikuju Zapad što se nije više umešao i pomogao im za vreme rata ili ga kritikuju što toleriše zločine Izraelćana prema Palestincima, pa opet gledaju da pobegnu na Zapad. I nije kao odeš na Zapad pa ti sve padne sa neba, već se sam boriš za svoju priliku i plaćaš porez i ispunjavaš ostale obaveze prema toj zemlji.
Evo ti mi objasni koja je razlika između onoga što je NATO radio Srbiji i Crnoj Gori i onoga što Rusija danas čini Ukrajini?zilog wrote: ↑01/03/2022 21:30 Da Bosnjaci kritikuju taj isti zapad, koji im je pomogao da opstanu, kada se agresivno ponasa, ili neprincipijelno podrzava Izrael, to se zove principijelnost.
Dok vi, uz svo kmecanje o "NATO agresiji" 1999., licemjerno podrzavate, ili bar opravdavate, agresiju Rusije na Ukrajinu, zbog recimo anticivilizacijskog veta na rezoluciju o Genocidu...![]()