crnivrag wrote:Evo onda od mene stiže jedan prigodni PPTelemach wrote:@all
Hello ekipa![]()
Pišeemo li danas??? Samo da se prijavimo, u inboxu smo, brzo ćemo i na zid
Odgovorili
Moderator: Benq
crnivrag wrote:Evo onda od mene stiže jedan prigodni PPTelemach wrote:@all
Hello ekipa![]()
Pišeemo li danas??? Samo da se prijavimo, u inboxu smo, brzo ćemo i na zid
Već od 18.12. kanal će biti uvršten u programsku šemu u osnovnoj ponudi.brazzo19 wrote:Kad se ocekuje kod nas na Telemachu taj TOP TV nisam nesto bio upoznat sa tim pa sam malo proguglao vidim da ce na njemu biti top sadrzaja pogotov iz domace produkcijeBenq wrote:Nije lose , ali ja jedva cekam TOP TVcrnivrag wrote:Telemach CG u programsku shemu uvrstio kanal TV1000 Russian Kino, a isti kanal planira uvrstiti i SBB, tako da bi i nas mogao zakačiti taj kanal.
Inače Pikaboo u SBB shemi krenuo u HD rezoluciji.

Rugafet wrote:Jako kreativno
MTV wrote:Padobranac se javlja na duznost![]()
Provjera u toku, zamolićemo Vas za malo strpljenjaNediM17 wrote:@Telemach, imate pp.
Ma uvijek je bolje u HD, ti ostali kanali nebi trebali nikad ni uci u semu, tako da bolje tvsa i AB, nego igman i ostala ekipicazateznistub wrote:Sto se mene tice ni ova dva. AB ima u SD i dosta ovo sve ostalo pobrisati. Cuj USK cuj ELTA, Neon...diablobih wrote:Nadati se prva 2, ako bas moraju lokalni u HD
Dok sam bio tamo, jbt saltas kanale na 85% nije ili sve isto ili vrte raskrsnice...
Nije nikakva hica.Telemach wrote:Provjera u toku, zamolićemo Vas za malo strpljenjaNediM17 wrote:@Telemach, imate pp.
Biljezimo se sa stovanjemavaks wrote:MTV wrote:Padobranac se javlja na duznost![]()
![]()
Mislio sam na ove što im kamere ubacuju u programsku shemu.
Vi ste za njih gospoda što se programa tiče, samo vam MTV fali hahah
Tnxdiablobih wrote:Ma uvijek je bolje u HD, ti ostali kanali nebi trebali nikad ni uci u semu, tako da bolje tvsa i AB, nego igman i ostala ekipicazateznistub wrote:Sto se mene tice ni ova dva. AB ima u SD i dosta ovo sve ostalo pobrisati. Cuj USK cuj ELTA, Neon...diablobih wrote:Nadati se prva 2, ako bas moraju lokalni u HD
Dok sam bio tamo, jbt saltas kanale na 85% nije ili sve isto ili vrte raskrsnice...![]()
Uzivaj u kanalima
Zovemo Vas u najkraćem roku i riješimo problemoldtajmer wrote:nisam dugo koristio eon aplikaciju,a ni onaj pin sto treba za pojedine kanale i danas probam da ga ukucam ali mi izbacuje da je pogresan,mada sam sto posto siguran da je ispravan jer sam ga normalno koristio dok je bio d3go
ima li kakva caka da se pin zamijeni ili je neki drugi fol
edit
naso sam u opcijama promjenu pin koda ali mi ovaj stari ne prihvaca,mada sam siguran da je ispravan
Zdravo brazzo19,brazzo19 wrote:Ova dva nova kanala Prva World i Prva Kick u kojem su paketu ? jel dodju i okviru ovog start i osnovnog paketa sto ima vecina raje ili se treba doplatit ako su u onim prosirenom paketu ?
Telemach reaguje ko munja, svaka cast na otklonjenom problemuTelemach wrote:Zovemo Vas u najkraćem roku i riješimo problemoldtajmer wrote:nisam dugo koristio eon aplikaciju,a ni onaj pin sto treba za pojedine kanale i danas probam da ga ukucam ali mi izbacuje da je pogresan,mada sam sto posto siguran da je ispravan jer sam ga normalno koristio dok je bio d3go
ima li kakva caka da se pin zamijeni ili je neki drugi fol
edit
naso sam u opcijama promjenu pin koda ali mi ovaj stari ne prihvaca,mada sam siguran da je ispravan

Biti ce vam umanjen racun za 100%skafiskafsnjak wrote:Telemach, Svrakino - prekid svega