BHTelecom All About
Moderator: Benq
-
zippoo87
#56801 Re: BHTelecom All About
da probam i danas sa svojim pitanjem,jer vidim da niko ne odgovara...nadam se da ce se javiti i odgovoriti ovi insideri iz BHTa
https://www.bhtelecom.ba/vijest+M536af169b41.html
zanima me ovaj novipaket od 12 KM...tamo pise da "uzivate na 24 mjeseca" ...da li to znaci da se na ovaj paket ne moze potpisati ugovor na 12 mjeseci vezivanja ?
na ovaj paket,ja bih dodao jos paket za internet od 1 GB i ubacio sve u moj izbor,gdje bi dobio jos 500 MB neta i to bi bila 2 GB neta...za moje potrebe odlicno...uz 100 minuta razgovora,vise mi ne treba za 20ak KM
zanima me ovaj novipaket od 12 KM...tamo pise da "uzivate na 24 mjeseca" ...da li to znaci da se na ovaj paket ne moze potpisati ugovor na 12 mjeseci vezivanja ?
na ovaj paket,ja bih dodao jos paket za internet od 1 GB i ubacio sve u moj izbor,gdje bi dobio jos 500 MB neta i to bi bila 2 GB neta...za moje potrebe odlicno...uz 100 minuta razgovora,vise mi ne treba za 20ak KM
-
r_faruk
#56802 Re: BHTelecom All About
vidis, nisam ni znao za ovo..... imam pretplatu na bh telecom, ali bih mogao uzeti i ovu GO karticu, bas zbog interneta.Da kao ultra, dopunim kredita na duhanpromet trafikama koliko hocu i kad hocu. Inace dopunim 15 KM i cenera potrošim na tu aktivaciju interneta a petaka ostavim za razgovore jer mjesecno potrošim svega 3 do 4 KM na razgovore a internet mi je najbitniji
kakav im je internet, ovaj telecomov je stalno "E" a ponekad i "H", a ne znam vise ni kakve su ponude bh telecoma kada je internet u pitanju... svega su nabacali, ne mozes se snaci. postali su k'o microsoft
probacu vaj go free, pa ako bude valjalo, mozda i ostanem
-
niho92
#56803 Re: BHTelecom All About
10KM 2GB
15KM 7GB
Il ja nisam ovo vidio ili niko nije ni spomenuo
https://www.bhtelecom.ba/vijest+M5700fdec779.html
15KM 7GB
Il ja nisam ovo vidio ili niko nije ni spomenuo
-
Muuky
#56804 Re: BHTelecom All About
piše da može na 12 ili 24 mjzippoo87 wrote:da probam i danas sa svojim pitanjem,jer vidim da niko ne odgovara...nadam se da ce se javiti i odgovoriti ovi insideri iz BHTa
- Cossack
#56805 Re: BHTelecom All About
Mislim da je raji promakloniho92 wrote:10KM 2GB
15KM 7GB
Il ja nisam ovo vidio ili niko nije ni spomenuo![]()
- suad-sarajevo
- Horoskop: sarajevski seljak
#56806 Re: BHTelecom All About
zippoo87 wrote:mislim da nisi aktivirao taj svoj broj,moras nekoga nazvati i biti ce aktiviran...pa ces moci provjeriti stanje racunasuad-sarajevo wrote:Jedno pitanje u vezi ultre. Juče kupim ultra broj na trafici za 10 KM (prodavač kaže imam samo od 10 KM!!?) al hajd. Sada mene interesuje, koja je "prednost" tog paketa u odnosu na onaj od 5 KM i kako da uopšte provjerim stanje računa? Preko *100# stoji da je kredit 0,00 KM a preko 0611101 šalje poruku da usluga trenutno nije dostupna za moj broj.
https://www.bhtelecom.ba/6885.html
ja mislim da je jedina razlika sto na tom od 10 KM imas vise kredita

Kao što se vidi novu karticu sam registrovao pod drugim nazivom (Nova SIM) i obavio par poziva ali i dalje ne mogu da pristupim stanju računa preko *100#.
?
- un1ted
- Location: Tema onih koji zaradjuju do 500KM viewtopic.php?f=77&t=82867&p=17676078#p17676
#56807 Re: BHTelecom All About
Ko zna sta je tebi prodao taj iz trafike. Kakav je to br od 10KM? Sta je posebno?
Nazovi podrsku i provjeri s njima.
- xoklix
#56808 Re: BHTelecom All About
Telekomov net je najbolje pokriven.r_faruk wrote:vidis, nisam ni znao za ovo..... imam pretplatu na bh telecom, ali bih mogao uzeti i ovu GO karticu, bas zbog interneta.Da kao ultra, dopunim kredita na duhanpromet trafikama koliko hocu i kad hocu. Inace dopunim 15 KM i cenera potrošim na tu aktivaciju interneta a petaka ostavim za razgovore jer mjesecno potrošim svega 3 do 4 KM na razgovore a internet mi je najbitniji
kakav im je internet, ovaj telecomov je stalno "E" a ponekad i "H", a ne znam vise ni kakve su ponude bh telecoma kada je internet u pitanju... svega su nabacali, ne mozes se snaci. postali su k'o microsoft
- diablobih
#56809 Re: BHTelecom All About
Nije istina, milion puta raspravljano.xoklix wrote:Telekomov net je najbolje pokriven.r_faruk wrote:vidis, nisam ni znao za ovo..... imam pretplatu na bh telecom, ali bih mogao uzeti i ovu GO karticu, bas zbog interneta.Da kao ultra, dopunim kredita na duhanpromet trafikama koliko hocu i kad hocu. Inace dopunim 15 KM i cenera potrošim na tu aktivaciju interneta a petaka ostavim za razgovore jer mjesecno potrošim svega 3 do 4 KM na razgovore a internet mi je najbitniji
Sto se tice pokrivenosti Go Free, sasvim dobro, jer koriste od Mtela. Tako da ti nece nigdje zastajkivati 3G.
- strongmen
#56810 Re: BHTelecom All About
ma pusti, klasična propaganda telekomaša
možda i jest najbolje pokriven, ali džaba, kad je i najviše opterećen, pa je više internet na 2G ili čak gprs brzini nego na 3G
možda i jest najbolje pokriven, ali džaba, kad je i najviše opterećen, pa je više internet na 2G ili čak gprs brzini nego na 3G
-
zippoo87
#56811 Re: BHTelecom All About
mozes li mi citirati taj dio gdje pise ?Muuky wrote:piše da može na 12 ili 24 mjzippoo87 wrote:da probam i danas sa svojim pitanjem,jer vidim da niko ne odgovara...nadam se da ce se javiti i odgovoriti ovi insideri iz BHTa
ima ovo ispod,ali to je za one koji vec koriste mobilni net i ako obnove,tako barem pise
ne znam ko im radi ove tekstove,ali svaki puta bruk stvari bude konfuzno
zbog ovakvih stvari,dodje mi da uzmem mini 15 ili ekstra paket...gdje mi ne treba tumac teksta
- Cossack
#56812 Re: BHTelecom All About
U kojoj ti zabiti onda živiš? Meni je uvijek između 3G i H.strongmen wrote:ma pusti, klasična propaganda telekomaša
-
Muuky
#56813 Re: BHTelecom All About
Treba mi informacija , daljinski mi haman prestao raditi uređaj hubtech , oni više ne mjenjaju nego moram platit ima li gde jeftinije ili mora isti ?
-
Muuky
#56814 Re: BHTelecom All About
upravu si jeste koji obnove , jesu ga zakomplikovalizippoo87 wrote:mozes li mi citirati taj dio gdje pise ?Muuky wrote:piše da može na 12 ili 24 mjzippoo87 wrote:da probam i danas sa svojim pitanjem,jer vidim da niko ne odgovara...nadam se da ce se javiti i odgovoriti ovi insideri iz BHTa
ima ovo ispod,ali to je za one koji vec koriste mobilni net i ako obnove,tako barem pise
ne znam ko im radi ove tekstove,ali svaki puta bruk stvari bude konfuzno
zbog ovakvih stvari,dodje mi da uzmem mini 15 ili ekstra paket...gdje mi ne treba tumac teksta
- PlusSA
#56815 Re: BHTelecom All About
Na šalteru ces dobiti strucan odgovor da koristisMuuky wrote:Treba mi informacija , daljinski mi haman prestao raditi uređaj hubtech , oni više ne mjenjaju nego moram platit ima li gde jeftinije ili mora isti ?
Kineske baterije
Kao da je njihova oprema nešto bolja
Kad sam uplatio neki dan racun tako na šalteru govori nekom djedu a reko sto mecu ljudima.
Još 2x mjeseca pa istice ugovor konacno
- un1ted
- Location: Tema onih koji zaradjuju do 500KM viewtopic.php?f=77&t=82867&p=17676078#p17676
#56816 Re: BHTelecom All About
Nemoj placati, moraju ti zamijeniti, jer je njihova oprema. Ukoliko ne zele da zamijene, slobodno unisti STB pa ces dobiti novi daljinski, ali i STB.
Jedu go... sa daljinskim uredjajima, ne zele da ih zamjene, jer imaju u prodaju neke univerzalne pa treba uzeti neuke.
Jedu go... sa daljinskim uredjajima, ne zele da ih zamjene, jer imaju u prodaju neke univerzalne pa treba uzeti neuke.
-
zippoo87
#56817 Re: BHTelecom All About
bilo je tu i zloupotreba...ljudi pokvare daljinski zacas i traze novi i tako po nekoliko putaun1ted wrote:Nemoj placati, moraju ti zamijeniti, jer je njihova oprema. Ukoliko ne zele da zamijene, slobodno unisti STB pa ces dobiti novi daljinski, ali i STB.
niko to ne cuva,jer znaju da nije njihova oprema a kada ovi kazu,treba platiti,onda je problem ...najblje bi bilo da imas pravo u 2 godine jednom mijenjati,ako trazis ponovo,plati i unisti ga
kod mene daljniski upravljaci od svih uredjaja umotani u najlon,zato sto prljavstina upada kroz otvore i prestanu raditi a i izluzu se tipke i oznake...ovako se nista ne izlize,ne ulazi prasina i nema ostecenja a najbitnije svaki mi daljinski radi kao prvog dana...sto nije bio slucaj,kada ih nisam drzao u najlonu...jer ona dugmad budu kao da propadnu i sporije se vracaju
a ja sam imao situaciju prije jedno godinu ipo sa daljinskim uredjajem od stb-a...preko stele sam dobio drugi (univerzalni),kad god odem,kazu mi nemaju kod sebe,narucili su,cekaju...kasnije mi dali ali neispravan,nema ni zadnjeg poklopca,sve oznake izlizane...taj samo stavio u kutiju sa STBom i preko stele dobio ovaj drugi a taj pohabani sam im vratio prije 2 mjeseca,kada sam raskinuo ugovor sa bh telekomom
-
jarobot
#56818 Re: BHTelecom All About
Uh još 2 mjeseca pa da malo dihnemoPlusSA wrote:Na šalteru ces dobiti strucan odgovor da koristisMuuky wrote:Treba mi informacija , daljinski mi haman prestao raditi uređaj hubtech , oni više ne mjenjaju nego moram platit ima li gde jeftinije ili mora isti ?
Kineske baterije![]()
![]()
![]()
Kao da je njihova oprema nešto bolja![]()
Kad sam uplatio neki dan racun tako na šalteru govori nekom djedu a reko sto mecu ljudima.![]()
Još 2x mjeseca pa istice ugovor konacno
- un1ted
#56819 Re: BHTelecom All About
Jasno, slazem se da stoka ne pazi i ne ophodi adekvatno. Ja sve daljinske otvorim i očistim, jer je procedura jednostavna.
Problem je nastao kada su pri instaliranju opreme ubacili polovan daljinski uređaj. Nakon određenog perioda daljinski je prestao i pokušali su izvršiti naplatu.
Nakon adekvatne žalbe, daljinski je dostavljen bez naplate.
Problem je nastao kada su pri instaliranju opreme ubacili polovan daljinski uređaj. Nakon određenog perioda daljinski je prestao i pokušali su izvršiti naplatu.
Nakon adekvatne žalbe, daljinski je dostavljen bez naplate.
- diablobih
#56820 Re: BHTelecom All About
Cuj u najlon, pa ako prestane raditi zbog prasine ili cega vec, onda ga trebaju zamjeniti, sta ga imas stediti. Meni na voldemort operateru se izlizale tipke i dzabe ga zamjenio samo zbog toga, a kamoli da se jos i pokvario.zippoo87 wrote:bilo je tu i zloupotreba...ljudi pokvare daljinski zacas i traze novi i tako po nekoliko putaun1ted wrote:Nemoj placati, moraju ti zamijeniti, jer je njihova oprema. Ukoliko ne zele da zamijene, slobodno unisti STB pa ces dobiti novi daljinski, ali i STB.
niko to ne cuva,jer znaju da nije njihova oprema a kada ovi kazu,treba platiti,onda je problem ...najblje bi bilo da imas pravo u 2 godine jednom mijenjati,ako trazis ponovo,plati i unisti ga
kod mene daljniski upravljaci od svih uredjaja umotani u najlon,zato sto prljavstina upada kroz otvore i prestanu raditi a i izluzu se tipke i oznake...ovako se nista ne izlize,ne ulazi prasina i nema ostecenja a najbitnije svaki mi daljinski radi kao prvog dana...sto nije bio slucaj,kada ih nisam drzao u najlonu...jer ona dugmad budu kao da propadnu i sporije se vracaju
a ja sam imao situaciju prije jedno godinu ipo sa daljinskim uredjajem od stb-a...preko stele sam dobio drugi (univerzalni),kad god odem,kazu mi nemaju kod sebe,narucili su,cekaju...kasnije mi dali ali neispravan,nema ni zadnjeg poklopca,sve oznake izlizane...taj samo stavio u kutiju sa STBom i preko stele dobio ovaj drugi a taj pohabani sam im vratio prije 2 mjeseca,kada sam raskinuo ugovor sa bh telekomom
Kako god, trebaju mu ga dzabe zamjeniti, ako ne radi sam od sebe, ali ne ako je izlupan ili sta vec moze drugo se desiti daljinskom.
-
zippoo87
#56821 Re: BHTelecom All About
upravo sam pregledao kompletnu ponudu BHTa za mobilnu telefoniju,prepaid i postpaid i nevjerovatno je da ljudi u 2018. godini nemaju dva paketa,gdje jedan nudi vise neta i nekih optimalan broj minuta za razgovore a drugi obrnuto,vise minuta a manje neta
takodjer se ne moze nista pametno ni iskombinovati ,ono da se uzme net dodatno a ovamo da se placa paket
ponuda je katastrofa
najoptimalniji dodje ovaj ekstra paket od 20 KM...gdje ima 1 GB mobilnog interneta i 100 minuta,iako je obracunska jako nepovoljna,nije mi to hendikep,jer toliko i ne zovem
idealno bi bilo da se kako moze iskombinovati 2 GB i nekih 100 minuta za 20 KM ali to kod bh telekoma nije moguce
nevjerovatno je kako oni u svemu kaskaju i nista ne unapredjuju
kako sam na telemachu neka dva ipo mjeseca,ne pratim ovo ali je jadno,kada udjem i vidim da je sve isto
da imaju kakvih dobrih ponuda,mogao bih i telefon uzeti preko ugovora,ovako necu ni to...preskupo me to izadje...
takodjer se ne moze nista pametno ni iskombinovati ,ono da se uzme net dodatno a ovamo da se placa paket
ponuda je katastrofa
najoptimalniji dodje ovaj ekstra paket od 20 KM...gdje ima 1 GB mobilnog interneta i 100 minuta,iako je obracunska jako nepovoljna,nije mi to hendikep,jer toliko i ne zovem
idealno bi bilo da se kako moze iskombinovati 2 GB i nekih 100 minuta za 20 KM ali to kod bh telekoma nije moguce
nevjerovatno je kako oni u svemu kaskaju i nista ne unapredjuju
kako sam na telemachu neka dva ipo mjeseca,ne pratim ovo ali je jadno,kada udjem i vidim da je sve isto
da imaju kakvih dobrih ponuda,mogao bih i telefon uzeti preko ugovora,ovako necu ni to...preskupo me to izadje...
-
zippoo87
#56822 Re: BHTelecom All About
trebaju zamijeniti i obicno i zamjene...ali je to tako mukotrpna procedura,da bi puno bolja opcija bila kupiti sebi univerzalni i koristiti...da moze tako,jer ga treba kodirati za svaki STB i opet to mora BHT uraditidiablobih wrote:Cuj u najlon, pa ako prestane raditi zbog prasine ili cega vec, onda ga trebaju zamjeniti, sta ga imas stediti. Meni na voldemort operateru se izlizale tipke i dzabe ga zamjenio samo zbog toga, a kamoli da se jos i pokvario.zippoo87 wrote:bilo je tu i zloupotreba...ljudi pokvare daljinski zacas i traze novi i tako po nekoliko putaun1ted wrote:Nemoj placati, moraju ti zamijeniti, jer je njihova oprema. Ukoliko ne zele da zamijene, slobodno unisti STB pa ces dobiti novi daljinski, ali i STB.
Kako god, trebaju mu ga dzabe zamjeniti, ako ne radi sam od sebe, ali ne ako je izlupan ili sta vec moze drugo se desiti daljinskom.
kao sto napisa,ja sam se izganjao za daljinski,isao nekoliko puta i dok nisam nazvao ljude koje znam unutra i zamolio da mi pokusaju naci daljinski,nisam ga ni dobio...preko stele sam ga dobio isti dan
- diablobih
#56823 Re: BHTelecom All About
Tako ti je kako ti je, oni drugi imaju dobre ponude za one oko 30tak KM postpaid paketice, ali za manje nemaju ni oni, jedino za prepaid sto imaju sjajno. Dok ovi nista ne nude, ni na prepaidu ni na postpaidu.
- strongmen
#56824 Re: BHTelecom All About
u po grada, u istočnom, zapadnom, kojem god dijelu grada Tuzle oćešCossack wrote:U kojoj ti zabiti onda živiš? Meni je uvijek između 3G i H.strongmen wrote:ma pusti, klasična propaganda telekomaša
tako je, kako sam naveo
spadne i na gprs...u 21.vijeku
-
zippoo87
#56825 Re: BHTelecom All About
stavi ti druze na telefonu preferiranu 3G mrezu i onda ce ti samo tu i hvatitistrongmen wrote:u po grada, u istočnom, zapadnom, kojem god dijelu grada Tuzle oćešCossack wrote:U kojoj ti zabiti onda živiš? Meni je uvijek između 3G i H.strongmen wrote:ma pusti, klasična propaganda telekomaša
tako je, kako sam naveo
spadne i na gprs...u 21.vijeku
imao sam i ja problem tako,bilo na automatski nastimano da bira mrezu ali kada sam stavio samo 3G,stanje se popravilo
pokusaj