Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Evolution_IV wrote: ↑25/01/2024 07:35
pa zar nema niko tamo da radi retrim kozom??
Ma nema. Zanati davno riknuli. A ovi profesionalci firme. Isplativije iz toyote naruciti da mahsuz naprave..
citroen xm wrote: ↑25/01/2024 08:07
Pa što ne uze neku kožu sa krakovima, a ne ovu univerzalnu jadnu...
Nema da pašu uglovi i krakovi. Volio bih i ja orginalnu naci.
EFD22 wrote: ↑25/01/2024 08:28
Trebao si je malo grijati kad si je navlačio, pa kad se ohladi da se poravna sama. Ostalo ti je malo naborano na 11 o'clock al' dobro je ako ti je ovo prvi put, odlično je!
Treba strpljena za ovo. 3 sata puna. . Ovo mi je drugi put. Prvi laksi bio. Orginal presvlaka.
Ovaj podebljavanje me sje**balo. Ima naboranog. Vidi se ocito kad budem imo vremena izgleda da ce pod noz pa ponovo
Evolution_IV wrote: ↑25/01/2024 07:35
pa zar nema niko tamo da radi retrim kozom??
Ma nema. Zanati davno riknuli. A ovi profesionalci firme. Isplativije iz toyote naruciti da mahsuz naprave..
citroen xm wrote: ↑25/01/2024 08:07
Pa što ne uze neku kožu sa krakovima, a ne ovu univerzalnu jadnu...
Nema da pašu uglovi i krakovi. Volio bih i ja orginalnu naci.
EFD22 wrote: ↑25/01/2024 08:28
Trebao si je malo grijati kad si je navlačio, pa kad se ohladi da se poravna sama. Ostalo ti je malo naborano na 11 o'clock al' dobro je ako ti je ovo prvi put, odlično je!
Treba strpljena za ovo. 3 sata puna. . Ovo mi je drugi put. Prvi laksi bio. Orginal presvlaka.
Ovaj podebljavanje me sje**balo. Ima naboranog. Vidi se ocito kad budem imo vremena izgleda da ce pod noz pa ponovo
Posaljes postom u Bosnu, i dobijes original presvucen, bolji nego iz toyote.
EFD22 wrote: ↑25/01/2024 13:50
Zato je kasko i tata i mama igrice
To svakako ali dugorocno ces im dati sve sto si dobio, a i viska
Meni je bas za far jednom valjalo, inace bih riknuo na komad debelo.
Kako ko, direktor digao love da moze 10 narednih godina placat kasko. Svako sebi iskalkulise isplati li se. Mislim da je isplativo za auta preko 30 milja
Evolution_IV wrote: ↑25/01/2024 18:22
smece realno, ovo je kad se previse trudis da budes nesto posebno, pa se proseres u procesu, ovo bi ja po kratkom postupku rjesio sa;