Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ovo je prevrsilo svaku mjeru. Jebem mater svakom ko glasa za SDA opet. Pa ti ne znaš jel ovo smišljeno maltretiranje ili čista nesposobnost.
Ne samo u ViK nego u svim segmentima koji su pali u njihove smrdljive lopovske šape.
drugi profil wrote:Ovo je prevrsilo svaku mjeru. Jebem mater svakom ko glasa za SDA opet. Pa ti ne znaš jel ovo smišljeno maltretiranje ili čista nesposobnost.
Ne samo u ViK nego u svim segmentima koji su pali u njihove smrdljive lopovske šape.
Mislis da nece?!
Pa ne glasa se za SDA na osnovu njihove (ne)sposobnosti, nego zato sto TREBA glasati za SDA
drugi profil wrote:Ovo je prevrsilo svaku mjeru. Jebem mater svakom ko glasa za SDA opet. Pa ti ne znaš jel ovo smišljeno maltretiranje ili čista nesposobnost.
Kakvo glasanje, samo treba vidjeti kako je Sisi riješio stvar.
Ja već odavo tvrdim da je demokratija sranje kad glas jedne osobe koja se potpisuje prstom vrijedi kao glas akademika . Samo diktatura obrazovane osobe vodi ka uspjehu jedne zemlje. Sisi je zakon !
Last edited by cpu_fan on 12/12/2016 09:47, edited 1 time in total.
Prpa.ba wrote:
Sve ovo vise boli kada covjek posjeti temu "Slike starog Sarajeva" i prisjeti se da nismo uvijek bili bliskoistocna vukojebinica, a da je vecina politickih aktera i njihovog genetskog otpada bila u zatvorima, na radnim akcijama, trecoj smjeni u portirnici, u zadnjoj klupi u skoli sa kecinama i nikakvom buducnosti van vec pomenutih portirskih i skladistarskih pozicija..
Istina.
Ali za to bolje izborili su se, oružjem i svojim životima, naši očevi i djedovi. Dići ih mrtve, da se ponovo bore za nas, ne možemo.
Ovo sada su naše borbe za koje, očito, nismo spremni žrtvovati ništa...
A onaj Zahiragić da ga mati nije posrala iz pizde u nekoj vukojebini znao bi da se nedjeljom samo ne kupa, nego da su porodice na okupu, da se pere veš, da se kuhaju raznorazna jela za taj nedeljni ručak a Bogami i za čitavu radnu heftu i da komunjare nisu mislile samo na na kupanje nego na čitav socijalno-ekonomski aspekt društva. A po njegovom rječniku čini mi se da mu je mentor "djevojka u dimijama" .
P.S.
da Kifla nije uz vodu ost'o i bez interneta ? Nije objavio ni jedan post .
Jebo ba Zahiragica....on niti je zavrnuo niti ce rijesiti ovo stanje s vodom...
Tek jedan iz mase zeljan fb paznje....
Doduse, sutra ce vjerovatno, on i takvi kao on zamijeniti ekipu koja nas trenutno handri...dakle, tek cemo mi imati problema sa Zahiragicem.
Tomahawk11 wrote:Jebo ba Zahiragica....on niti je zavrnuo niti ce rijesiti ovo stanje s vodom...
Doduse, sutra ce vjerovatno, on i takvi kao on zamijeniti ekipu koja nas trenutno handri...dakle, tek cemo mi imati problema sa Zahiragicem.
Nije "jebo ga Zahiragic". Upravo je on prototip kadra koje odgajaju ovi lopovi i koji će sutra nastaviti ili pogoršati ovo stanje. Sa ovakvim profilom neće biti bolje garantujem.
Ja već odavo tvrdim da je demokratija sranje kad glas jedne osobe koja se potpisuje prstom vrijedi kao glas akademika . Samo diktatura obrazovane osobe vodi ka uspjehu jedne zemlje. Sisi je zakon !
Tomahawk11 wrote:Jebo ba Zahiragica....on niti je zavrnuo niti ce rijesiti ovo stanje s vodom...
Nije "jebo ga Zahiragic". Upravo je on prototip kadra koje odgajaju ovi lopovi i koji će sutra nastaviti ili pogoršati ovo stanje. Sa ovakvim profilom neće biti bolje garantujem.
Jebo ga Zahiragic u kontekstu sadasnje situacije.
U nastavku sam rekao isto sto i ti.
Jebo ga Zahiragic u kontekstu sadasnje situacije.
U nastavku sam rekao isto sto i ti.
Znam da si isto rek'o , ja sam samo naglasio da je to ključni problem naše budućnosti !
Nego...kada su ti ober protesti protiv vade KS i ViK-a, koji 20 godina od rata nisu u stanju rijesiti problem vodosnabdijevanja jednog glavnog grada jedne drzave?
P.S. Iskreno se nadam okupljanju bar 1000 ljudi. To ce, valjda, biti oni "najugrozeniji i najnezadovoljniji". Ostalima ce, po obicaju, to biti ponizenje, da ih ko ne vidi na ulici...