Vasa najgora date iskustva :P
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Kinaski
#5676 Re: Vasa najgora date iskustva :P
izadjem s trebom ona i oca povede i tri brata od tetke sa sest zaporaka zamotanih
- kombajn
#5677 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Kinaski wrote:izadjem s trebom ona i oca povede i tri brata od tetke sa sest zaporaka zamotanih
-
DZONPI
#5678 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Studentica negdje iz Vojvodine Lala standardna maznulo se malo se i smotalo kod havera krece priprema gdje god zavucem rutavo reko da se nisam predoziro,fakat je cak imala runja i po grudima preskocio sam pripremu.
- bejbi91
- supercali
#5680 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Jebem ti picku pa ti si honky tonkbejbi91 wrote:
- bejbi91
#5681 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Mislim da je ovo već prešlo u pretjerivanje. Nadam se da imaš sestru 
- Kinaski
#5682 Re: Vasa najgora date iskustva :P
e ovo poprima sasvim novi oblik
- esmasaric
#5683 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Nemojte sad kada ste zakuhali da stopirate....taman sam se uživila.
I ko još na dejtove vodi pratnju, pa nisu političari
I ko još na dejtove vodi pratnju, pa nisu političari
-
zigson
#5684 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Matzan wrote:bejbi91 wrote:Zašto ?Capajebo wrote: BejbEEE, jesil' bila sinocu gradu? Da te ruzim, ako jesi?![]()
Nisam bila u gradu,gledala sam bezobrazne kanale
Jesil' je to šamarala?
- Anestezija
#5685 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Proslo ljeto,gleda mene cura jedna pogled k'o kad na Bingu cekas zelenu još da izađe,pitam je jel za izlazak kaze moze,reko pa izadji,ona se nasmija i hajmo reko setat.Sutradan povela 2 drugarice i sestru neku caknutu,23 godine ima nekakve Sepulture fura (u crnom sva) Setamo tako kad poce nesta rukama mahat ko iz nadrealista golman onaj sav svijet gleda,reko curo u tim godinama druge cure tuze momke za alimentaciju a ti tu k'o ograisana.Otad je zaobilazim .
- heat
- Grijem se na: Ljubav
- Vozim: ABCD
#5686 Re: Vasa najgora date iskustva :P
kad je jedna kazala JOK ! 
- Anestezija
#5687 Re: Vasa najgora date iskustva :P
jaran u mene izveo curu,hićmile svijeta bilo,narucio po sok onaj cappy,cura eksira,kaze mu mogu ja karton 'evog soka popitheat wrote:kad je jedna kazala JOK !
-
quarterback
#5688 Re: Vasa najgora date iskustva :P
dami duplu šljivuAnestezija wrote:jaran u mene izveo curu,hićmile svijeta bilo,narucio po sok onaj cappy,cura eksira,kaze mu mogu ja karton 'evog soka popitheat wrote:kad je jedna kazala JOK !![]()
![]()
-
saale
#5689 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Jbt romana i ništabejbi91 wrote:2013.,ljeto,nije baš prvi dejt ali eto viđali smo se nekih 20-25 dana![]()
Taman počela furati sa zanimljivim,spontanim,skroz opuštenim frajerom,ali pretjerano opuštenimRadio je,imao posao,međutim čim završi smjenu ni brige ni pameti,samo raja,izlasci,partiji...Njemu tada bilo 27,meni 22...I ajde,viđali smo se,sviđao mi se jebi ga
pili kafe,dolazio on meni ali vidjela sam da baš i nije tip koji voli ležati,ušuškati se,gledati film i piti pive,vrtirep pravi
Naime svaki vikend su se održavale partije kod njega kući,ili kod nekog druga ili drugarice...Znači,30 ljudi u kući u isto vrijeme,zvučnik u svakom čošku,litre alkohola
Nisam neki ljubitelj tih skupova i gužvi,slabo kad pijem ali išla sam par puta zbog njega,kada sam naredni dan trebala biti druga smjena na poslu...
Jedan petak oko 14-15h zove on: "Đe si,šta radiš?!"
Ja: "Evo me kući,kupala se,što?"
On: "mmmmmHajde pravimo dernek večeraas,doći ću po tebe oko šest..."
Ja: "Ma ne mogu bolan,ujutru sam prva smjena,ne pada mi na pamet..."
On: "Hajde ba,vratiću te večeras kući kad god budeš htjela ići."
Ja: "Hajde važi ali neću do kasno majke mi,moram na posao ujutru,lako je tebi,slobodan si svaki vikend..."![]()
On: "Mrš,jebem ti pičku,haj eto me u šest,spremaj se"![]()
Dolazi on po mene u 18:10,sjedam u auto i idemo prema njegovoj kući,roditelji su mu otišli sestri u posjetu u Zagreb.
Dolazimo pred kuću,kad ono ispred 20 auta,muzika trešti,njegova tri druga istovaraju alkohol iz auta a meni većAl' hajde kad sam već tu,ostaću malo i kući.
U pola 11 sam pila treće pivo i pričala sa jednom Azrom o nekom max factorovom rumenilu,uglavnom muzika je bila toliko glasna da smo se toliko derale dok smo pričale da sam glasnice poderala.Oko nas ljudi plešu,piju,skaču,Bože sačuvajKad odjednom ugledam onog svog u kuhinji pravi nekoj nekakav chicken,salatica,paradajz,prži on filete i nabacuje joj se.Majmun
Ali hajde niti smo bili u nekoj zvaničnoj vezi,niti smo pričali o tome,šta znam,upoznao nas je zajednički drug,svidjeli se odmah jedno drugom,zaiskrilo,i tako smo počeli to nešto,šta god bilo
Međutim,ja sam toliko popizdila da sam uzela flašu votke sa stola,popila pola flaše,plesala,napila se ko zemlja,na njega više nisam ni obraćala pažnju,ono par puta je oko mene oblijetao,grlio me,ja ga par puta isfurala,i odem na kraju na balkon i počnem da plačem
Kad se sada sjetim toga,i smiješno mi i stid me
Uglavnom,pogledam na sat pola 2,jebote
Dolazi on na balkon,ja brišem suze,on pita šta je,pa se izvinjava,pa se pravda,ja mu govorim vozi me kući,moram ujutru na posao...
Kaže on: "Šta ba,sada?!Jesi normalna,znaš li šta sam sve popio,imali bi udes na prvom skretanju,itd..."
Nešto sam mu opsovala jer je obećao da će me vratiti kući,vratim se u kuću da vidim ima li iko normalan da me vozi kući...Sve gore od goreg.Jedan povraća ispred kuće,jedan gore na spratu u kupatilu,jedan dole u kupatilu,peškiri na sve strane po podu,odmotane rolne toalet papira,užas živi...sve cure se povaljale po kauču i zaspale,oni u kuhinji prže kobasice...Kud po nesreći nisam ponijela novčanik,jer šta znam u tom ludilu gdje mi dokumenti i kartice mogu završiti a nekako me bilo stid da tražim da mi neko posudi za taksi...
Sjednem ispred kuće na klupu,polubudna,zapalim cigaru a na sav onaj alkohol od cigare sam postala još pijanija i kontam "šta ću sad jebote,zakasniću na posao"Kad izlazi on i govori "Hajde idemo spavati gore na sprat,ne mogu ni ja više,manta mi se,probudiću te ujutru kad god treba,evo naviću tri alarma i vozim te na posao"...I ja mu govorim "Već si me zajebo,otići ću ba pješke kući ako treba...",kaže on "Nećeš budalo,čuj pješke,budim te ujutru,dabogda umro".
Povjerujem mu opet![]()
"Važi ali probudi me u 7 ni minutu kasnije"
Odemo mi spavati,zaspala sam za pet minuta,on za minutu.Probudi me njegovo hrkanje u pola 6,i kontam "ajd imam još sat i po".
Budim se opet,jedva otvorim oči,sunce kroz one prozore usjalo,u sobi alkohol smrdi,zagušljivo,ja nemam glasa jer sam se sa onom tukom derala oko šminke jer se nismo mogle drugačije sporazumiti,čujem dole na spratu dernjavu,svađaju se,mislim da je neko obukao nečije tene tada i otišao kući,živi cirkus...Pogledam na sat(na ruci) 12:15![]()
Skočim iz kreveta,njega šutnem nogom u butinu,oborim ga s kreveta,poče on psovati,ja psujem,nigdje mi telefona,on leži na podu i gleda me u bunilu,ne konta šta mi je,ja ponavljam da sam dobila otkaz,još se frajer poče smijatiZnao je da živim sama,da se finansiram sama,da živim od te plate...Ništa on
Sletim dole,nađem telefon ispod nekog čipsa,zvao me šef,kolegica,pa sms-ovi od šefa,kolegice,momka koji je radio prekoputa u kafiću i nosio mi kafu svako jutro, da me pita jesam li dobro...Vidim jedan par koji je bio tu na derneku krenuli su kući nazad u grad,zamolim ih da me odvezu do posla,u autu zovem šefa,kolegicu,brišem lice vlažnim maramicama,jedem zvake,vežem kosu,stavljam maskaru,psujem,plačem...Dolazim na posao,kolegica istrči uznemirena,pita šta je bilo,šef je zvao da me zamjeni jer me niko živ nije mogao dobiti...Elem,vratim posao nekako jedva nazad,prošla samo sa opomenom,slagala da sam pala u haustoru kad sam krenula na posao,morala u hitnu jer sam mislila da sam nešto slomila,tako da sam skoro mjesec dana provela lažno šepajući
![]()
Onaj nije zvao nikako nego u srijedu,nakon tog vikenda,izlazim ja s posla a izlazi on iz kafića preko puta mog radnog mjesta,pio kafu...I mrtav hladan "Ejjjj pa đe si bona,što se ne javljaš,jel sve ok,reko sam ti da će biti sve ok,samo se brineš bezveze,ccc,vazda brineš,hoćeš da dođem po tebe ovaj vikend,ne znam hoćemo li u petak ili subotu ali zvaću te"![]()
Ja se oduzela,pogledam ga odvratno(imam jako prodorne oči),okrenem se i odem.
I nismo se više nikad ni čuli ni vidjeli do skoro,do avgusta,nakon tri godine.Idem ja iz Havane na Malti,a on bio tu kod zubara.Kontam da se okrenem na drugu stranu,ofirno mi,da ga zaobiđem,ili možda me neće ni prepoznatiI prolazim kraj njega,ne gledam ga,ne obraćam pažnju i molim Boga da me samo zaobiđe
Kad pogleda me,nasmija se,reče "Heeeeeej,pa šta jel bi to samo prošla kraj mene?",proradi huja u meni,ona od prije tri godine i kažem mu "Sjećaš se kad sam skoro dobila otkaz zbog tebe?!Ko si mi ti pa da ne smijem tek tako proći kraj tebe?"
I vidim mu na faci zbunio se,pa se kiselo nasmija,pa se počeša po glavi,pa poče nešto da kaže pa stade...I nastavim da hodam.
Nakon par dana njegov mi drug šalje na fejs "Šta ima,mače?"
Block![]()
Koji idioti u pm
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#5690 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Izveo tip curu u restoran, narucuju, kad ona nesto trazi, nabraja, ma niđe veze....pita njega konobar:Anestezija wrote:jaran u mene izveo curu,hićmile svijeta bilo,narucio po sok onaj cappy,cura eksira,kaze mu mogu ja karton 'evog soka popitheat wrote:kad je jedna kazala JOK !![]()
![]()
- sta ces ti?
- daj meni tovar sijena kad sjedim s vakom kravom!
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#5691 Re: Vasa najgora date iskustva :P
A ima jedno pravo iskustvo...
Mlad, zelen, putem mirCa dopisivanje, trebamo se naci....i sad krece dopisivanje porukama....Nokia 3330, nije sala...
- gdje si?
- u toj i toj basti.
- evo mene u basti pored?
- ustani da vidim gdje sjedis?
- ustani ti.
Ustanem i krenem...
- pa gdje ces?
- pa odoh...
- neka, vrati se, evo ustacu...
Za stolom ona i par kolegica....
Hajmo prosetati....idemo....skrenu ti ona u neku mracnu ulicu...u po frke:
- joj jest hladno (juli, gori sve, 30 stepeni navece
)
- ja teksas jaknu, ogrnem je
....izadjemo iz mraka...vracamo se do stola...cao, cao...
Sutradan da se pozdravim...ne gleda cura u mene....reko, sta joj bi
Skonto sam poslije....ja levata braco mila

Mlad, zelen, putem mirCa dopisivanje, trebamo se naci....i sad krece dopisivanje porukama....Nokia 3330, nije sala...
- gdje si?
- u toj i toj basti.
- ustani ti.
Ustanem i krenem...
- pa gdje ces?
- pa odoh...
- joj jest hladno (juli, gori sve, 30 stepeni navece
- ja teksas jaknu, ogrnem je
Sutradan da se pozdravim...ne gleda cura u mene....reko, sta joj bi
Skonto sam poslije....ja levata braco mila
- zforumas
#5692 Re: Vasa najgora date iskustva :P
A ti sav fin i romantican k'o na filmu
Dobro je da joj nisi svoje carape dao
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#5693 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Mlado, ludo, neiskusno, smotanozforumas wrote:A ti sav fin i romantican k'o na filmu![]()
Najgore sto ja nisam skonto mrak i zima u po ljeta
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#5694 Re: Vasa najgora date iskustva :P
ne kontam 
- zforumas
#5695 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Sta ce tebi jakna u pola ljeta jbtTomahawk11 wrote:Mlado, ludo, neiskusno, smotanozforumas wrote:A ti sav fin i romantican k'o na filmu![]()
Najgore sto ja nisam skonto mrak i zima u po ljeta
Najbitnije je da si ti skontao i nadam se poslije primjenio znanje
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#5696 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Pa da je ogrnem ako bude hladnozforumas wrote: Sta ce tebi jakna u pola ljeta jbt![]()
Najbitnije je da si ti skontao i nadam se poslije primjenio znanje
A cuj, neke stvari se uce sa iskustvom
- zforumas
#5697 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Learning by doingTomahawk11 wrote:Pa da je ogrnem ako bude hladnozforumas wrote: Sta ce tebi jakna u pola ljeta jbt![]()
Najbitnije je da si ti skontao i nadam se poslije primjenio znanje![]()
A cuj, neke stvari se uce sa iskustvom
Sad znas da je trebas pokriti a ne ogrnuti
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#5698 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Jok.
Sad znam da treba skinuti i ono sto je na njoj
- zforumas
#5699 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Ja kad sam ucio prvu pomoc tamo je pisalo da se pothladjeno tijelo najbolje ugrije drugim tijelom sa normalnom temperaturomTomahawk11 wrote:Jok.
Selma Bajrami to dobro zna
- djevojka bez imena
#5700 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Tomahawk11 wrote:A ima jedno pravo iskustvo...
- gdje si?
- u toj i toj basti.
- ustani ti.
Ustanem i krenem...
- pa gdje ces?
- pa odoh...
- joj jest hladno (juli, gori sve, 30 stepeni navece![]()
)
- ja teksas jaknu, ogrnem je![]()
![]()
Sutradan da se pozdravim...ne gleda cura u mene....reko, sta joj bi![]()
![]()
Skonto sam poslije....ja levata braco mila![]()
![]()