Premijer Liga BiH 2011/12

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
Cienfuegos

#5676 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by Cienfuegos »

LSD wrote:
Cienfuegos wrote:
LSD wrote: Ne znam baš za to... Gavran izjavi da su vas rasuli ko rižu :roll:

.
A trebao je reci kako je pobjeda neregularna, namjesteno je, pustili smo ih bla bla bla. Pa sta si ti ocekivao da covjek izjavi?
Pa mogao je izjaviti nešto u stilu "bilo je gusto, neizvjesno, napeto, prava prvenstvena tekma" i slicne otrcane fraze koje koriste naši treneri, pa malo i pohvaliti domacina jer je red...a ne : " Razbili smo Sarajevo.

hah pa tek to bi bila laz godine. Vidis da nismo po golu opucali, kako ce covjek lagati da je bilo napeto. :-)
KPNCTNJAH

#5677 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by KPNCTNJAH »

_Reds_ wrote:Image
Ma j**** i taj listic sto kruzi netom, prvo sto je taj lik pao na drugom paru, a drugo sto on nista ne dokazuje... imam neke poznanike (kompleksase :D) sto svaku tekmu igraju protiv Sarajeva na kladionici... :-) a druga stvar ako je neko uplatio 5 milja na dvicu tu i to mozda uradio na vise mjesta, taj lik je uzeo solidnu cifru i taj listic sigurno neces vidjeti na netu :mrgreen:
ultima_palabra

#5678 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by ultima_palabra »

Ma svaki navijač je po definiciji neobjektivan, tako da je teško priznati da ti je klub nadigran i poražen kući od ekipe iz neke selendre. Znam da sam ja prvi nakon tekme sa Zrinjskim (ne govorim da je MO selendra :D ) kad ovi nisu centra prešli prvih sat vremena a onda nam uvalili tri gola iz tri šuta iz deset minuta, vidio u svemu neku štelu i zavjeru da se otjera Amar i uhelaći klub. Jednostavno ti ratovi između nekih frakcija su bile česte pojave u Želji, a u Sarajevu da ne govorim... pa onda navijači misle na to i kad nije to u pitanju.

Druga stvar je što i jedni i drugi previše uzdižemo svoje klubove, pa tako ako Ž ili S ne pobijede kući to ne može biti rezultat dobre igre gosta, nego je prodaja, bojkot, kladionica ili je nas je sudija pokrao :roll:

Što se tiče konkretnog slučaja, vidjeće se u narednim danima... ako La Famiglia podriva FCS onda im je valjda u interesu da ih Velež dobije dole i da pokažu da je bilo bolje dok je Zalizani vodio ekipu.
JThomas

#5679 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by JThomas »

bolje upućeni znaju koliko je sadašnja garnitura željine uprave rovarila protiv prethodne.
scorpion7

#5680 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by scorpion7 »

Sta je da je gore na Kosevu problem nadam se da ce potrajat :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
al_akhisari

#5681 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by al_akhisari »

...čudno kolo, posebno za bh premier ligu :-) međutim, s obzirom da su neki od pravih ljudi došli na, neka od pravih mjesta, i da kao posljedicu toga imamo određene pomake, ni rezultati (ni)ovog kola nisu neko pretjerano iznenađenje; za mene je najvažnije da je fcž nastavio niz pozitivnih rezultata :D , kao i kiks pratioca; s obzirom da se najveća prašina podignula oko utakmice na koševu, rekao bih ponešto i na tu temu; prije svega, fudbal i jeste ono što je jeste, upravo iz razloga što ne pobjeđuje uvijek bolja ekipa; iz ovog slijedi da i slabiji ( lošiji, manji,...) tim-klub može pobjediti većeg, bogatijeg, boljeg,...od sebe ( barem ponekad ili rijetko ); mi balkanci strašno volimo teorije zavjere: uvijek i za sve tražimo i nalazimo krivce negdje drugdje, samo ne u sebi i svojim redovima; poraz ne znamo prihvatiti, protivniku čestitati,...mentalitet, pretpostavljam :sad: bilo je šta je bilo na utakmici, sad imamo situaciju da: UO fks veoma lahko može da padne, da fcs ne smije pobijediti u mostaru ( jer će potvrditi teoriju zavjere ), da se nastavkom ove komedije od zavjere može desiti s.anje i u veležu,...pitam se samo: "koliko je ferguson uzeo love za poraz uniteda protiv (tada) mrtvog bleckburnea :) ili su igrači mutd taj dan jednostavno odigrali lošu utakmicu, a ovima drugima sve ulazilo i išlo "za nogom" :D :sad:
Slo Burner
Grijem se na: Pelet
Vozim: Bembaru

#5682 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by Slo Burner »

Jaoooooo
Đe je bolan ostatak listica :lol:
groove

#5683 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by groove »

Slo Burner wrote:
Jaoooooo
Đe je bolan ostatak listica :lol:
ma sigurno na realu bio
Obuca9

#5684 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by Obuca9 »

Šteta.

Umjesto da se iskoriste kiksevi direktnih konkurenata za drugo i treće mjesto i da se već sada, skoro pa sigurno obezbijedi Evropa, mi napravimo kardinalnu glupost i sad valja opet pratiti ostale rezultate, prisluškivati rezultate Kupa i ovisiti o drugima.
vryzas

#5685 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by vryzas »

Jel to taj listic sto je Jose Mourinho uplatio? :shock: :? Fali X na Real :D :D
ganjeta

#5686 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by ganjeta »

Realno ekipa koja nema bekova, ekipa koja nema desetku, ekipa kojoj je neki Suljo ala Bajro Spahić glavna uzdanica u napadu, ekipa koja nije postigla gol ni jedenoj ekipi koje su na prve tri pozicije sada traži neke teorije zavjere :-) . Do juče su se tražila mjesta za proslavi titule koja ima realne osnove, danas je sve zavjera. Lagao bi kad bi reko da mi nije drago što je crkla krava, što se mene tiče nek se sruši i štala :oops: .

Navijači manjeg Sarajevskog prvoligaša što prije shvate da imaju prosječnu ekipu za BH ligu, lakše će im biti. Ogroman pritisak ste im nabili a oni nisu sposobni da se nose sa tim. Kvaliteta nema, mada će mnogi reći ima, ima ali u qrcu!
elSaik

#5687 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by elSaik »

vryzas wrote:

Jel to taj listic sto je Jose Mourinho uplatio? :shock: :? Fali X na Real :D :D
Zanimljivo da je uklonjen sa slike par koji je odmah ispod a to je Rijeka - Zadar 1. Ta je utakmica završila 0-1. :mrgreen:
Charuga
Globalni moderator

#5688 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by Charuga »

ganjeta wrote:Realno ekipa koja nema bekova, ekipa koja nema desetku, ekipa kojoj je neki Suljo ala Bajro Spahić glavna uzdanica u napadu, ekipa koja nije postigla gol ni jedenoj ekipi koje su na prve tri pozicije sada traži neke teorije zavjere :-) . Do juče su se tražila mjesta za proslavi titule koja ima realne osnove, danas je sve zavjera. Lagao bi kad bi reko da mi nije drago što je crkla krava, što se mene tiče nek se sruši i štala :oops: .

Navijači manjeg Sarajevskog prvoligaša što prije shvate da imaju prosječnu ekipu za BH ligu, lakše će im biti. Ogroman pritisak ste im nabili a oni nisu sposobni da se nose sa tim. Kvaliteta nema, mada će mnogi reći ima, ima ali u qrcu!
Au, bit ce dernek na temi kad buraz dodje do racunara i vidi ovaj post ... 8-)
ultima_palabra

#5689 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by ultima_palabra »

Bratoubilački rat :mrgreen:
elSaik

#5690 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by elSaik »

Znači, Sloboda ipak pustila Sarajevu. Znao sam ja da tu nisu čista posla.

Pa-pa-paranoja...

Image
ganjeta

#5691 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by ganjeta »

Ma biće šta bude :D , ali evo relano Čomor, Handžić, ovaj Suljo su nivo kantonalne lige. U ekipi koja se bori za titulu :D i evropu oni nebi smjeli imati mjesta. To ti je isto da ja Amar sa Bajrom Haubicom napao duplu :D .
just principe

#5692 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by just principe »

koji ste samo vi kompleksasi pa visite na forumu FKS..Nije to zdravo nimalo
frngla

#5693 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by frngla »

ona tekma jucer je odron mrtvi, isto k'o da je u potpunosti druga ekipa za razliku od one u tuzli... gosk je totalno nadigrao sarajevo, trebinjac odron, comor :lol: , handzic :lol: , pola ekipe je smijesno bilo... onaj diatta nije tacnog pasa im'o za onih 10 minuta igre, okliznu se lik na loptu :lol: bolje moja ekipa na terminu igra... sve u svemu, ne vjerujem da je tekma prodata, vec jednostavno ljudi su imali vise volje, zelje i htijenja i uzeli su nas hladno...
duminjo

#5694 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by duminjo »

prosle godine je zeljo na samom kraju sezone kuci izgubio (mislim od slobode i od sirokog po 0:1) i na kraju borac uezo titulu (isto mislim sa manje od 6 bodova razlike). nisam siguran, nek me neko demantuje kome nije mrsko provjeriti ili ko sigurno zna da je drugacije zavrsilo. ali mislim da se nije uopce pravila neka frka, da nisu bile odma neke zavjere, prodane utakmice i slicno. izgubili i izgubili jebajga. A ovo oko sarajeva postaje fakat cirkus, za svaki poraz, svaki izgubljen bod, svaki penal, uvijek nesto jbt...
ganjeta

#5695 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by ganjeta »

ledeni_caj

#5696 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by ledeni_caj »

Kolega vam je fulio poentu.
ganjeta

#5697 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by ganjeta »

A poenta je?

P.S Široki otpustio Karačića.

Lijepi strah! :mrgreen:
duminjo

#5698 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by duminjo »

poenta je da je nemoguce izgubit na svom stadionu pa sad svi krivi :D
ledeni_caj

#5699 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by ledeni_caj »

Nema ovo veze sa stanjem u BH fudbalu,sudijama, kurcima palcima a pogotovo sa Osimom. Ima veze sa onim koji su prijetili Vladi Jagodicu, cinjenica koja se nakon izbora Jovica vrlo lahko zaboravila.
ganjeta

#5700 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by ganjeta »

ledeni_caj wrote:Nema ovo veze sa stanjem u BH fudbalu,sudijama, kurcima palcima a pogotovo sa Osimom. Ima veze sa onim koji su prijetili Vladi Jagodicu, cinjenica koja se nakon izbora Jovica vrlo lahko zaboravila.
Majkemi me zanima ko su ti više ljudi? Baljak, Merdanović, Mučo, Fazlagić, Zalizani? Nevjerovatno zvuči da neko ima toliki uticaj da zaprijeti kompletnom prvom timu, pa i izmjenama. Da ne živim u ovom gradu pomislio bi da su masoni, da Sarajevo ima toliko velike prihode pa se bore za vlast. Ispade da ti ljudi imaju toliku moć pa vam Irfan i kompanija ne smiju reći imenom i prezimenom ko su oni?
Locked